سایت تیزر Kojima اطلاعات جدیدی رو فاش کرد!

mohsen.rajabi

کاربر سایت
1118opd.jpg

امروز سایت تیزر کوجیما که چند روز پیش راه افتاده یک شمارش گر معکوس زمان رو نشون می ده و مشخص هستش که 4 روز دیگه این پروژه جدید Kojima اعلام میشه! یک چیز جالب دیگه این هستش که وقتی که رعد و برق میزنه عدد 5 روی صفحه نمایش داده میشه! به نظر می رسه که پروژه بعدی کوجیما Metal Gear Solid 5 یا شایدم یک s بزرگ باشه! به هر حال همه چیز از این کوجیما بر میاد! به هر حال باید 4 روز دیگه صبر کرد و دید که چی میشه!

این کوجیما هم خوب بلده ملت رو بزاره سر کار : دی

خوب چون انقدر ما رو گول زده و سرکار گزاشته همه میگند عمرا mgs5 باشه ولی یکهو دیدی ایندفعه واقعیت رو گفته :biggrin1: مثل چوپان دروفگو انقدر ملت رو سرکار گزاشت که دیگه کسی حرفش رو باور نمیکرد .

اگه MGS 4 برای XBOX نباشه رفیقم خودشو میکشه دعا کنید براش
ولی فکر کنم این یه عنوان جدید هست تا ادامه MGS4 یا شایدم SUB خدا عالم است

من میگم دیگه ول کنید دارم از تحلیل ها شما دیوانه میشم:blink: :cursing: انقدر میشه تحلیل کرد که حتی میشه هر فکری کرد کوجیما خدای سر کار گذاشتن همین کلی تبلیغ هستش دیگه احتیاج نداره مثل ماکروسافت یا سونی برای یک بازی این همه تبلیغ کنه بدون خرج سود زیاد = هستش با کوجیما:love:من عاشق این کار های کوجیمام کاری میکنه فکرش رو بخون اما خیلی کم پیش میاد که درست فکرش رو بخونی اما به نظر من هم MGS5 هستش چون هیچ جا نگفته IP جدیده گفته یه بازی جدید دارم میسازم :love: خوب وجود Raiden در MGS جدید موجب این میشه که سبک بازی تغییر کنه یک جورای:( من که عاشق اسنیک هستم بعدش اسلات واقعا تا MGS3 من از این بشر به شدت بدم میومد اما در MGS3 به بعد عاشق روحیه حرکات با تفنگش شدم :love:

سلام ادامه mgs4 در کار نیست اگه mgs باشه بر می گرده به زمان mgs3 و ادامه اون و ادامه داستانش و big boss سولید اسنیک دیگه در کار نیست!!! در صورتی سولید هست که کوجیما بخواهد بازی رو در هند بسازه و فیلم هندی درست کنه!!!:laughing:

منم با حرف رضا موافقم ميثم ...

اون دقيقاً تنها چيزيه که اصلاً نميشه روش حساب کرد...

البته اون تنها برای اين هست که تو search ها نمايش پيدا کنه... Keywords ها .... و چيزی نيست... ميشه گفت برای دريافت Visitor هست

درسته داره زیاده روی می کنه ولی به این میگن یه جور تبلیغات . یه تبلیغاتی که هزینه ای در بر نداره .
الان اگر دقت کنی بیشتر اخبار تحت تاثر همین Kojima و بازی بعدیشه همه سایتا همه فروم ها دارن دربارش حرف میزنن .
با این جور کارا خودشو میندازه سر زبونها و بازیش و خودش رو تو صدر اخبار نگه میداره . :smile:

آرش... اميدوارم پرونده پزشکی کوجيما رو يک نفر فاش کنه که اين قبلاً تو کدوم بيمارستان اعصاب و روان بستری بود... :biggrin1:

منم با حرف رضا موافقم ميثم ...

اون دقيقاً تنها چيزيه که اصلاً نميشه روش حساب کرد...

البته اون تنها برای اين هست که تو search ها نمايش پيدا کنه... Keywords ها .... و چيزی نيست... ميشه گفت برای دريافت Visitor هست
نه بابا ، مگه سر MGS Touch يادت نيست توي keywords زده بودن MGS وگرنه همه تو فكر يك عنوان جديد بودن ، چقدر هم همه ضايع شدن يادش بخير.

MGS5 كه نيست اگر MGS5 باشه يعني واقعا سركاريم چون بعد از يك سال به اين سرعت يك بازي جديد معرفي نمي كنه كلا توي سري هاي MGS سابقه نداشته.

MGS5 كه نيست اگر MGS5 باشه يعني واقعا سركاريم چون بعد از يك سال به اين سرعت يك بازي جديد معرفي نمي كنه كلا توي سري هاي MGS سابقه نداشته.
کی گفته سابقه نداشته.MGS 3 نوامبر 2004 اومد MGS 4 در E3 2005 تایید شد و در TGS 2005 تریلر اولیه اش به نمایش در اومده این یعنی کمتر از 1 سال .

MGS3 هفده نوامبر 2004 عرضه شد و MGS4 پانزده نوامبر 2004 معرفی شد :دی
اگه Substance رو هم در نظر بگیریم باز :
سه مارس 2003 عرضه شد و MGS3 شش مارس 2003 معرفی شد !

به نظر من که احتمالش خیلی زیاده. نسل قبل یه سال بعد از اومدن PS2 اولین MGS این کنسول اومد , پس کوجیما که عشق ساختن MGS هست خیلی برای ساخت نسخه بعدی فرصت داشت. ولی این نسل اولین کنسول سال 2005 اومد (و PS3 سال 2006) و اولین MGS دو سال بعد یعنی 2008 اومد. حالا اگه نسل بعدی بخواد 2011,2012 شروع بشه , ساخت MGS5 باید شروع شده باشه تا به این نسل برسه. اگه بخوان بازی رو توی E3 2010 مثلآ معرفی کنن و یکی دو سال بعدش هم بیاد , میخوره به آغاز نسل بعد و ...
کوجیما هم که ماشالله به بازی دیگه ای فکر نمیکنه , پس به احتمال خیلی زیاد MGS5 در دست ساخت هست.

MGS3 هفده نوامبر 2004 عرضه شد و MGS4 پانزده نوامبر 2004 معرفی شد :دی
اگه Substance رو هم در نظر بگیریم باز :
سه مارس 2003 عرضه شد و MGS3 شش مارس 2003 معرفی شد !

به نظر من که احتمالش خیلی زیاده. نسل قبل یه سال بعد از اومدن PS2 اولین MGS این کنسول اومد , پس کوجیما که عشق ساختن MGS هست خیلی برای ساخت نسخه بعدی فرصت داشت. ولی این نسل اولین کنسول سال 2005 اومد (و PS3 سال 2006) و اولین MGS دو سال بعد یعنی 2008 اومد. حالا اگه نسل بعدی بخواد 2011,2012 شروع بشه , ساخت MGS5 باید شروع شده باشه تا به این نسل برسه. اگه بخوان بازی رو توی E3 2010 مثلآ معرفی کنن و یکی دو سال بعدش هم بیاد , میخوره به آغاز نسل بعد و ...
کوجیما هم که ماشالله به بازی دیگه ای فکر نمیکنه , پس به احتمال خیلی زیاد MGS5 در دست ساخت هست.
من که یادم نیست کوجیما به خاطر بازی ای به غیر از mgs همچین غوغایی به پا کنه
حالا چه mgs پی اس 3 باشه چه آتاری. معمولا به خاطر یه IP جدید که کسی باهاش آشنا نیست همچین غوغایی به پا نمیکنن ولی کوجیما رو نمیدونم

معمولا شمارش معكوس رو براي چيزاي مهم ميزارن. اگه خبري كه ميخواد بده مهم نباشه اونوقت براش بد ميشه .
كسي لينك اين فايل فلش رو نداره؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or