سایت تیزر Kojima اطلاعات جدیدی رو فاش کرد!

mohsen.rajabi

کاربر سایت
1118opd.jpg

امروز سایت تیزر کوجیما که چند روز پیش راه افتاده یک شمارش گر معکوس زمان رو نشون می ده و مشخص هستش که 4 روز دیگه این پروژه جدید Kojima اعلام میشه! یک چیز جالب دیگه این هستش که وقتی که رعد و برق میزنه عدد 5 روی صفحه نمایش داده میشه! به نظر می رسه که پروژه بعدی کوجیما Metal Gear Solid 5 یا شایدم یک s بزرگ باشه! به هر حال همه چیز از این کوجیما بر میاد! به هر حال باید 4 روز دیگه صبر کرد و دید که چی میشه!

این کوجیما هم خوب بلده ملت رو بزاره سر کار : دی

عنی اینکه Metal Gear جدید یا برای PSP ـه یا PS3

البته هنوز به طور کامل تایید نشده ولی به احتمال بسیار زیاد درسته.
من فکر میکنم این همه های و هویه کوجیما بخاطر اینه که شماره جدید رو روی psp2 هم میخواد بده!
وگرنه یه mgs معرفی کردن که اینقدر داد و بیداد و معما طرح کردن نداره!
راستی ایم شکله چیو میرسونه؟
kojimapredict580ff.jpg

من فکر میکنم این همه های و هویه کوجیما بخاطر اینه که شماره جدید رو روی psp2 هم میخواد بده!
PSP2 رو وقتی هنوز خود سونی معرفی نکرده کوجیما چیو میخواد معرفی کنه؟
اون عکس هم شوخی سایت Joystiq هست.

kojimapredict580ff.jpg

اسنیک :love:دیگه معلومه:biggrin1:
کیوان خدا از دهنت بشنوه فقط PS3 ش بیشتر به دل من میاد تا PSP ;)بازم بد نیست اما من یک MGS5 بیشتر میپسندم:love::biggrin1:برای PS3 بیشتر میپسندم

واقعاً این قضیه خسته کننده شد...
چی شد بالاخره؟هنوز هیچ اتفاقی به وقوع نپیوست؟:biggrin1:
کف کردیم...
دوستان و کاراگاهان:biggrin1:عزیز هر چیز جدیدی متوجه شدین لطفاً بچه های BC رو هم فراموش نکنین

واقعاً این قضیه خسته کننده شد...
چی شد بالاخره؟هنوز هیچ اتفاقی به وقوع نپیوست؟:biggrin1:
کف کردیم...
دوستان و کاراگاهان:biggrin1:عزیز هر چیز جدیدی متوجه شدین لطفاً بچه های BC رو هم فراموش نکنین

صفحه قبل رو بخونید... افتاد آخر صفحه، برای صفحه جدید نقل قول میکنم.

Unsurprisingly, there's a brand new Metal Gear game coming out. No, Kojima Production's countdown isn't over yet (that's later today!). A listing at a Japanese 7-Eleven product database reveals that an upcoming issue of Famitsu PSP+PS3 will feature a brand new Metal Gear game. The magazine is scheduled to ship next week, on May 30th.

We're pretty certain the upcoming Kojima Productions reveal is somehow tied to this upcoming Famitsu story. Considering the game will be featured in a PlayStation-exclusive magazine makes it a pretty safe bet that the game will arrive on either PS3 or PSP. Perhaps handheld players will get a chance at a new Metal Gear Solid Portable Ops experience -- Konami indicated their interest in a sequel over two years ago.

http://www.joystiq.com/2009/05/21/upcoming-famitsu-to-cover-new-metal-gear-game-for-playstation-sy/

داستان اینطوریه که database فروشگاه معتبر 7/11 که پخش کننده مجله Famitsu هم هست محتویات این مجله رو که در روز 30 مِی منتشر میشه رو معرفی کرده که عنوان Metal Gear جدید هم به چشم میخوره که در بخش Playstation این مجله است... یعنی اینکه Metal Gear جدید یا برای PSP ـه یا PS3

البته هنوز به طور کامل تایید نشده ولی به احتمال بسیار زیاد درسته.

صفحه قبل رو بخونید... افتاد آخر صفحه، برای صفحه جدید نقل قول میکنم.
دستت درد نکنه کیوان...
به ولای علی:biggrin1:از همون روز اول میدونستم اگه برنامه ای هم راجع به MGS باشه روی پلتفرم های سونیه،امسال سونی برای PSP داره رگ میزنه:biggrin1:این همه عنوان توپ داره براش میاد خوب چرا یه MGS نیاد؟
یا شایدم PS3 باشه MGS4:Substance.

بشینم ببینم چی میشه اما راست میگی چیزی که ازش نشون نمیدن بریم بخوابیم شاید خواب MGS5 دیدیم:cheesygri تا E3 چیزی نمونده:love:

مگه فیلم هندیه!!! اسنیک مرده دیگه!!!

اما من میگم 1 حالت بیشتر نداره که اسنیک خوب بشه تازه اگه باشه هم شک نکن تو قسمت بعد خوب نمیشه داروی که دختره از روی گلهای بنفش درست کرد به اسنیک زد فکر کنم همون پاد زهر بود حالا اسم دختره رو یادم رفته نمیدونم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟

بعدشم کجا اسنیک مرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or