سایت تیزر Kojima اطلاعات جدیدی رو فاش کرد!

mohsen.rajabi

کاربر سایت
1118opd.jpg

امروز سایت تیزر کوجیما که چند روز پیش راه افتاده یک شمارش گر معکوس زمان رو نشون می ده و مشخص هستش که 4 روز دیگه این پروژه جدید Kojima اعلام میشه! یک چیز جالب دیگه این هستش که وقتی که رعد و برق میزنه عدد 5 روی صفحه نمایش داده میشه! به نظر می رسه که پروژه بعدی کوجیما Metal Gear Solid 5 یا شایدم یک s بزرگ باشه! به هر حال همه چیز از این کوجیما بر میاد! به هر حال باید 4 روز دیگه صبر کرد و دید که چی میشه!

این کوجیما هم خوب بلده ملت رو بزاره سر کار : دی

برام دعا کنید . :((

امیدوارم هر چیزی باشه غیر از اون ;)
لبته دعا می کنمدر اون صورت هم خدتون رونکشید :((

برای من زیاد مهم نیست که دقیقا چی باشه ..... مهم اینه که بتونم حتما بازی کنم :-"

بشینم ببینم چی میشه اما راست میگی چیزی که ازش نشون نمیدن بریم بخوابیم شاید خواب MGS5 دیدیم:cheesygri تا E3 چیزی نمونده:love:

اما من میگم 1 حالت بیشتر نداره که اسنیک خوب بشه تازه اگه باشه هم شک نکن تو قسمت بعد خوب نمیشه داروی که دختره از روی گلهای بنفش درست کرد به اسنیک زد فکر کنم همون پاد زهر بود حالا اسم دختره رو یادم رفته نمیدونم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟

بعدشم کجا اسنیک مرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیز من اسنیک 3 ماه بعد از mgs4 می میره!!! اگه برگرده که واقعآ کوجیما می خواهد چیو ثابت کنه ؟!!! دیگه داستان mgs توی شماره 4 تموم شد ادامش خریت محضه عزیزم پس مطمن باش بر می گرده به گذشته و داستان بیگ باس و گذشته....!!! بچه ها 5:30 یعنی 1 ساعت نیم دیگه!!!

من که بیدار میمونم.
یک ساعت و ربع دیگه مونده!
شاید برنگرده و داستانی درباره ی رایدن باشه شایدم به گزشته برگرده و در مورد رایدن باشه شایدم بیگ باس
ولی من امیدوارم رایدن باشه و بشه کمی از شمشیر استفاده کرد:love:

من بیدارم ساعت 5:30 دوباره آن میشم لطفاً خبری شد توی همین تاپیک مطرح کنین...

چشم حتما

کمتر از 1 ساعت دیگه

آخرین ویرایش:
من که بیدار میمونم.
یک ساعت و ربع دیگه مونده!
شاید برنگرده و داستانی درباره ی رایدن باشه شایدم به گزشته برگرده و در مورد رایدن باشه شایدم بیگ باس
ولی من امیدوارم رایدن باشه و بشه کمی از شمشیر استفاده کرد:love:
من بیدارم ساعت 5:30 دوباره آن میشم لطفاً خبری شد توی همین تاپیک مطرح کنین...

اره این خبر رو کامل خوندم تو ign متن کاملش هست حالا جالب اینه که متن در اخر که به تاریخ انتشار و غیره می رسه خبر از انحصاری بودن این بازی میده یعنی این عبارت در پایان متن نوشته شده:exclusive on ps3 یعنی(انحصار بر روی ps3) عبارت زیبا و در خور ps3 در پایان متن مشخص میشه.:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or