سایت تیزر Kojima اطلاعات جدیدی رو فاش کرد!

mohsen.rajabi

کاربر سایت
1118opd.jpg

امروز سایت تیزر کوجیما که چند روز پیش راه افتاده یک شمارش گر معکوس زمان رو نشون می ده و مشخص هستش که 4 روز دیگه این پروژه جدید Kojima اعلام میشه! یک چیز جالب دیگه این هستش که وقتی که رعد و برق میزنه عدد 5 روی صفحه نمایش داده میشه! به نظر می رسه که پروژه بعدی کوجیما Metal Gear Solid 5 یا شایدم یک s بزرگ باشه! به هر حال همه چیز از این کوجیما بر میاد! به هر حال باید 4 روز دیگه صبر کرد و دید که چی میشه!

این کوجیما هم خوب بلده ملت رو بزاره سر کار : دی

من دیشب خواب دیدم اواخر کنفرانس مایکروسافته و دون ماتریک داره رو به جمعیت صحبت میکنه . یهو اون تایمر معروف سایت کونامی روی نمایشگری که ماتریک جلوی اون ایستاده به نمایش در میاد و در همین لحظه کوجیما با اون مترجم معروفش به روی استیج میان و مردم حیرت زده به تشویق کوجیما میپردازند! دون ماتریک از کوجیما میخواد که بگه برای چی به این کنفرانس اومده، ولی کوجیما به تایمر اشاره میکنه و میگه هنوز 30 ثانیه از اون باقی مونده . لحظات با التهاب سپری میشد تا بالاخره 30 ثانیه به اتمام رسید و کوجیما در میان تشویق حاظرین MGS5 رو به صورت انحصاری برای 360 معرفی کرد!!:cheesygri
از اونجایی که من معمولاً خوابهام چپه(!) باید قید MGS5 یا حداقل انحصاری بودنش برای 360 رو بزنید! :laughing:
من فکر میکنم بحث کردن راجع به کارهای عجیب و غریب این یارو (کوجیما رو عرض میکنم!) بی فایده ست . مثلاً همین چند وقت پیش بود که تو سایت کونامی اون علامت های عجیب رو قرار داده بود که تصویر power کنسول X360 واضح بود و بالاش نوشته بود The Next Metal Gear is…… . کسی فکر میکرد قراره یه بازی برای آیفون بسازه؟ این بابا کلاً دیوانه ست . اگه عرضه داشت مثل کلیف بی با اره برقی پرده ی یه جایی رو پاره میکرد و میپرید بیرون و بازی جدیدش رو معرفی میکرد!!

آخرین ویرایش:
با این وضع من میترسم بازسازی mgs : sons of liberty برای psn باشه :laughing:
من که کلا با این کوجیما دشمن خونی ام ! ولی چون گفته mgs 4 آخرین بازیی که خودش میسازه می گم mgs : sons of liberty ه (البته یادمه اون موقع واسه mgs2 و mgs3 و ... هم از این حرف ها زده بودن ایشون)

آخرین ویرایش:
:confused:
ولی بهترین خبر E3 میتونه معرفی MSG برای Xbox360 باشه.....:love:

فکرش را بکنید :eek:

نه خدایش فک میکنی که بهترین خبر هستش به نظر من برعکس بهترین خبر میتونه یک بازی انحصاری جدید باشه:love: . نه عرضه MGS4 رو 360 . :confused:

فقط برای کسای که قصد کل کل دارن بهترین خبره چون کسای که این بازی رو دوست داشتن یا ترفدار این بازی بودن یا این که میخواستن بازی رو 1 بار بازی کنن دیگه رفتن یا PS3 خریدن یا مال دوستان یا آشنایان بازی کردن ;)

برای MGS جدید هم بگم که وقتی MGS4 رو 360 نیومده چه جوری امید دارین بعدیش بیاد:confused: اونم انحصاری:confused:

نظر آخرم هم اینه که تا E3 صبر کنید آخرش یه چیزی میشه یه وقت دیدین :cool:
MGS TUCH FOR Wii :laughing:

می دانید چیه؟ این کوجیما خودش تنش میخاره:p یعنی خودش همیشه یک طوری برنامه ها را پیش می برد که همه فکر کنند MGS4 برای 360 عرضه می شود بعدش هم همه را ضایع کند و کلی بخندد.
پس بیخیال MGS4 on X360 ;)

با سلام
1 روز هم گذشت ولي اين عدد 4 نشد و هنوز 5 هستش!!!
آيا چيه؟؟ :sick:
فعلا باید صبر کرد!!
و دید چیه
ولی عدد 5 فکر نمیکنم چیزی غیر از MGS5باشه!!!
خودشم گفته بود 18 می معرفی میشه!!!
ولی فقط عدد 5 معرفی شد:biggrin1:!! احتمال 90 و 100 همینه:biggrin1:
الان درست 60 ساعت و 30 دقیقه مونده تا اب و هوای بعدی + فکر کنم یک کلمه از بازی:biggrin1:

فعلا باید صبر کرد!!
و دید چیه
الان درست 60 ساعت و 30 دقیقه مونده تا اب و هوای بعدی + فکر کنم یک کلمه از بازی:biggrin1:
اين جوري كه شما ميگي كه تا 10 سال طول ميكشه اسم بازي مشخص بشه!:biggrin1:

فعلا باید صبر کرد!!
و دید چیه
درست ميگي شما
ولي الان من نفهميدم هوا باروني بود يا طوفاني؟؟؟ :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or