سازندگان Xbox One دلیل حضور یک کینکت در هر بسته این کنسول را شرح داده اند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
kinect11.jpg

یکی از اعضای تیم سازندگان Xbox One به تازگی اطلاعات جدیدی را از این کنسول منتشر کرده است.همانطور که می دانید در هر بسته این کنسول یک عدد کینکت نیز موجود می باشد که همین مورد باعث اخلاف $100 قیمت به رقیب خود یعنی PS4 شده است.در این مورد سازندگان کنسول معتقدند که این دستگاه آزادی عمل به بازی سازان، برای امکاناتی منصر به فرد می دهد.
سخنان ایشان :
هدف از قرار دادن کینکت در تمامی بسته های Xbox این است که بازی سازان را ضمانت کند که اگر قابلیت هایی برای کینکت در بازی خود در نظر گرفته اند همه خواهند توانست آن را تجربه کنند.من شده است که برخی مردم را می بینم که تجربه کینکت را از دست می دهند زیرا آنها همانطور که من از آن بهره می برم استفاده نمی کنند.این دستگاه یک بخش کامل از تجربه Xbox One می باشد.کارایی های کینکت در Xbox One به حدی زیاد است که نمی توانم تصور کنم سازندگان با آن چه خواهند کرد.
هنچنین ایشان معتقند که مردم دید بهتری به این وسیله داشتند اگر نیاز نداشت دائما به کنسول وصل باشد
نظر شما درباره کینکت و کارایی هایش چیست؟
Gamingbolt

Titanfall رو اکتیویژن و Respawn تولید میکنن ، MGS V رو Kojima production و Konami و Kojima production LA تولید میکنن من نمیفهمم ربط این شرکت ها به مایکروسافت چیه.
به همون دلیل که Fantasia رو Desiny و Harmonix تولید میکنن، مگه قراره فقط مایکروسافت واسه کینکت بازی تهیه کنه؟ :دی حالا بگذریم از اینکه یه سری استودیو First Party مایکروسافت فقط بازی واسه کینکت میسازن، پس قطعا اینا همینجور بیکار نیستن و دارن بازی میسازن :دی
Good Science Studio
Kids and Lifestyle Entertainment
Playful Learning
Soho Productions
BigPark

شاید کینکت 4 یا 5 بتونه کاملا جایگزین دسته های سنتی بشه و لی از این کینکت جدید هم برای هاردکور گیمر بخاری بلند نمیشه.
همین قابلیت لمسی دسته های Ps4 هم زیاد استفاده نخواهد شد.البته شاید برای کژوال گیمر قضیه فرق میکنه و مورد پسند قرار بگیره ولی یه مشکل دیگه هم که مایکرو داره اینه که با Kinect Sports Rivals نمیشه به جنگ عناوین کژوال پسند نینتندو رفت.
تا feb 2013 حدود 24 میلیون فروش داشته
البته زیاد اهمیت نداره ولی اگر میشه منبع فروش 30 میلیون رو بزارید.

آخرین ویرایش:
وسیله ضروری وسیله ای هست که بدون اون نشه کاری کرد مثل کنترلر.
وسیله جانبی وسیله ای که بدون اون هم دستگاه میتونه به کارش ادامه بده. (حالا اینکه X1 بدون اون کار نمیکنه مال لجبازی مایکروسافت هست و بس، نه اینکه کینکت ضروری هست.)
وقتی میشه UI کنسول رو بدون کینکت استفاده کرد پس اون یه وسیله جانبی هست.
حالا وقتي رفتن با كينكت پلنگ خاروندن اونموقع ياد اون 400000 تومن اضافه اي ميوفتن كه بابت كينكت دادن بعد هم يادشون مياد با اين پول ميتونستن دوتا انحصاري aaa براي كنسولشون بخرن

- - -ویرایش - - -

کاش کنسول الان تو دستتون بود و در مورد کینکت قضاوت میکردین !
نميدونم چرا شما مايكرو فنا فكر ميكنيد فقط خودتون با كينكت پلنگ خاروندين؟:|

حالا وقتي رفتن با كينكت پلنگ خاروندن اونموقع ياد اون 400000 تومن اضافه اي ميوفتن كه بابت كينكت دادن بعد هم يادشون مياد با اين پول ميتونستن دوتا انحصاري aaa براي كنسولشون بخرن

- - -ویرایش - - -

نميدونم چرا شما مايكرو فنا فكر ميكنيد فقط خودتون با كينكت پلنگ خاروندين؟:|

من نمیدونم تو از کجا کینکت 2 دستت رسیده ؟؟

من نمیدونم تو از کجا کینکت 2 دستت رسیده ؟؟

كينكت يك كه دستم بوده
آمريكاييا يه ضرب المثلي دارن ميگه اگر بدونم قبلا كجا بودي ميتونم بگم كه بعدا كجا خواهي رفت.
كينكت يك رو ديديم حدس اينكه كينكت دو چيه خيلي سخت نيست

ولی خدایی بعضی از قابلیت هایی که تا همین الان هم گذاشته شده خیلی باحاله:دی اسم کینکت میاد یه سری فکر میکنن یعنی بالا پایین پریدن، در حالیکه لزوما نباید اینطوری باشه.
مثلا تو Dead Rising 3 گفتن اگه یکی بیاد تو اتاق سر و صدا کنه زامبی ها میفهمن پیدات میکنن:دی یا دسته رو بدی جلو زامبی ها رو هُل میده. voice command هم که اکثر بازیها دارن میگذارن مثل BF4 .

این که یه سری میگن مگه زوره و من کینکت نمیخوام و اینا، مثل این میمونه من الان مثلا بگم گوشی تاچ خوشم نمیاد، دوست دارم گوشیم دکمه داشته باشه. اپل غلط کرده iphone هاش تاچ ـَن! اگه کسی واقعا از کینکت خوشش نمیاد میتونه Xbox One نخره، همونطوری که اگه کسی از تاچ خوشش نیاد نمیره فرضا iphone بخره، یه چیز خیلی سادست. البته اینکه تاپیک های مایکروسافت تبدیل شده به بهشت ترول ها یه بحث دیگست.
من خودم يکی از کسايی بودم که مخالف کينکت اجباری بودم پستم هم هست ميتونيد ببينيد
ولی خداييش اين بهترين مثالی هست که ميشد در مورد کينکت زد !

شاید کینکت 4 یا 5 بتونه کاملا جایگزین دسته های سنتی بشه و لی از این کینکت جدید هم برای هاردکور گیمر بخاری بلند نمیشه.
همین قابلیت لمسی دسته های Ps4 هم زیاد استفاده نخواهد شد.البته شاید برای کژوال گیمر قضیه فرق میکنه و مورد پسند قرار بگیره ولی یه مشکل دیگه هم که مایکرو داره اینه که با Kinect Sports Rivals نمیشه به جنگ عناوین کژوال پسند نینتندو رفت.

البته زیاد اهمیت نداره ولی اگر میشه منبع فروش 30 میلیون رو بزارید.

گفتم حدود 30 میلیون تا 5 ماه قبل هم 24 میلیون فروش کرده!مشکلت سر 4 یا 5 میلیونه!
Kinect sales equal the original Xbox, higher than GameCube • News • Xbox 360 • Eurogamer.net

ولی خدایی بعضی از قابلیت هایی که تا همین الان هم گذاشته شده خیلی باحاله:دی اسم کینکت میاد یه سری فکر میکنن یعنی بالا پایین پریدن، در حالیکه لزوما نباید اینطوری باشه.
مثلا تو Dead Rising 3 گفتن اگه یکی بیاد تو اتاق سر و صدا کنه زامبی ها میفهمن پیدات میکنن:دی یا دسته رو بدی جلو زامبی ها رو هُل میده. voice command هم که اکثر بازیها دارن میگذارن مثل BF4 .

این که یه سری میگن مگه زوره و من کینکت نمیخوام و اینا، مثل این میمونه من الان مثلا بگم گوشی تاچ خوشم نمیاد، دوست دارم گوشیم دکمه داشته باشه. اپل غلط کرده iphone هاش تاچ ـَن! اگه کسی واقعا از کینکت خوشش نمیاد میتونه Xbox One نخره، همونطوری که اگه کسی از تاچ خوشش نیاد نمیره فرضا iphone بخره، یه چیز خیلی سادست. البته اینکه تاپیک های مایکروسافت تبدیل شده به بهشت ترول ها یه بحث دیگست.
بابک جان حرفت خیلی قشنگه ولی مقایسه ات کاملا اشتباهه. اپل کاری کرد که تاچ آیفون همه ی کارهای صفحه کلید فیزیکی (و بلکه بیشتر) رو انجام بده. ولی کینکت این طور نیست. همین الآن 90% بازی هایی که از کینکت پشتیبانی میکنن باید دسته داشته باشی تا بتونی بازی کنی و استفاده از کینکت شون در حد Voice Command هست.
نینتندو برای اینکه بتونه کنترلر جدید خودش رو بین مردم جا بندازه (Wii Remote و Nunchuck) جوری اون رو درست کرد که مردم دیگه نیازی به کنترلر های کلاسیک نداشته باشن و همه کار رو بتونن با اون انجام بدن و همه بازی ساز ها رو مجبور کرد بر اساس کنترلر جدید بازی هاشون رو برای Wii درست کنن. حالا واقعا کینکت میتونه همه کارهایی رو که با کنترلر انجام میدی، انجام بده؟
معنی فن بودن این نیست که هر کاری که شرکت مورد علاقه ات انجام، خوب یا بد، طرفش رو بگیری. باید بعضی وقت ها قبول کرد که شرکت مورد علاقه ان اشتباه کرده. جدا فکر میکنی این سیل عظیمی که از این سیاست مایکروسافت توی اینترنت ناراضی هستن همه فن سونی و حقوق بگیر اون هستن؟ مردم بیکار نیستن بشینن هی یه چیز رو ترول کنن ولی وقتی یه کمپانی شروع به سواستفاده از قدرتش میکنه باید جلوش وایساد. حالا باز بگو "تو خوشت نمیاد، X1 نخر".

پ.ن : اون موج عظيم كاربران بازي سنتر كه با فروش اجباري كينكت در كنار كنسول مخالف بودن كو ؟ :d
بس یه چیز رو چند صد بار تکرار کردن خسته شدن

مایکروسافت به خاطر اینکه تو E3 فقط بازی هاردکور نشون بده زیاد بازی از کینکت نمایش نداد ولی همین الان خیلی بیشتر 1 بازی واسه کینکت تایید شده!
Fantasia: Music Evolved
D4
Kinect Sports Rivals
Rabbids Invasion
Just Dance 2014
Zumba Fitness: World Party
تو گیمز کام و قبل از عرضه کنسول هم مطمئنا بازی های خیلی بیشتری واسه کینکت تایید میشه.
ما هنوز منتظر یه بازی درست و حسابی هاردکور برای کینکت هستیم. یادمه وقتی The Gunstringer اومد یکی از سایت ها نوشته بود این میتونه باعث اومدن بازی های هاردکور برای کینکت بشه ولی مایکرو اصلا انگار نه انگار. اگه همین Ryse کینکتی میموند به راحتی یه بازی میشد که مردم براش کینکت بخرن. هنوز باید منتظر موند ببینیم بلاخره کی بازی هاردکور برای کینکت میاد.

LoL!!!
ما اگه نخوایم با کینکت بازی رو تجربه کنیم باید کیو ببینیم الان؟!
امیدوارم فروششون به قدری پایین باشه تا از خر شیطون پایین بیان و این وسیله مزخرف(نظر شخصی) رو از کنسول جدا کنن و باندل بدون کنیکت وارد بازار کنن.

چون اون موقع دیگه سازنده به خودش زحمت نمیده برای دستگاهی که از هر 5 نفر یکی جدا میخره قابلیت های ویژه ای بزاره تو بازی .

ببین فرهود حتماً دلیل قانع‌کننده‌ای وجــود داره که از هر 5 نفر 1 نفر این وسیله رو به صورت جدا تهیه می‌‎کنن:d
مایکروسافت خیلی با انصافه؟ دو تا استودیوی خودشو مشغول ساخت بازیِ درجه یک واسه این وسیله‌ی انقلابی بکنه، 4 تا بازی درجه یک بده بیرون، اگه خوب بود منم می‌رم می‌خرم. هیچ توجیهی واسه هُل دادن این وسیله تو حلقوم گیمر وجود نداره. به جز این که می‌دونه این وسیله واسه خیلی‌ها 10 دلار هم ارزش نداره و اگه به زور نفروشش، فروشش 1/5 می‌شه!

پ ن: کینکت وسیله‌ی جانبی هست. خودتونو گول نزنید. اجباری برای وجود کینکت نیست. مقایسش هم با گوشی‎‌های تاچ اشتباهه. یه شرکت تولید گوشی مثل سامسونگ، شونصد مدل گوشی وارد بازار می‌کنه، اگه کسی با تاچ مشکل اساسی داره می‌ره بدون تاچ می‌خره. اما وقتی همه دیدن که تاچ بودن خیلی مزایا داره، الان تقریباً همه دارن گوشی با تاچ می‌خرن. مایکروسافت داره زور چپون می‌کنه این وسیلشو. خودتونم خوب می‌‎دونید.

آخرین ویرایش:
گفتم حدود 30 میلیون تا 5 ماه قبل هم 24 میلیون فروش کرده!مشکلت سر 4 یا 5 میلیونه!
Kinect sales equal the original Xbox, higher than GameCube • News • Xbox 360 • Eurogamer.net
نیازی به لینک 24 میلیون ندارم.مشگلی هم با 6 میلیون اضافه ندارم.مشکلم اینجاست که ذز پاسخ به نوشته صحیح دوستمون:
خب الان از هر 3 نفر 360 دار یکی کینکت داره . این برای سرمایه گزاری آن چنان به درد ناشرین نمی خوره مگر مثل بازی هایی که نینتندو برای Wii داد و بسیار کم خرج تر از بازی های AAA بودن .
پاسخ دادید:
در عرض 3 سال 30 میلیون فروش کرده و هنوز هم ادامه داره پس اگر همون اواخر 2005 با 360 لانچ میشد تا الان حداقل 60 میلیون نسخه فروش میرفت و تقریبا یه فاصله 10 تا 20
میلیونی با میزان فروش خود کنسول داشت پس این سیستم فروش اجباری خیلی هم تفاوت نمیکنه با اختیاری.
حدسیات شخصیتون رو در قالب فکت به ملت تحویل ندید.اینجا VG هم ممنوعه چه برسه به...

ببین فرهود حتماً دلیل قانع‌کننده‌ای وجــود داره که از هر 5 نفر 1 نفر این وسیله رو به صورت جدا تهیه می‌‎کنن
مایکروسافت خیلی با انصافه؟ دو تا استودیوی خودشو مشغول ساخت بازیِ درجه یک واسه این وسیله‌ی انقلابی بکنه، 4 تا بازی درجه یک بده بیرون، اگه خوب بود منم می‌رم می‌خرم. هیچ توجیهی واسه هُل دادن این وسیله تو حلقوم گیمر وجود نداره. به جز این که می‌دونه این وسیله واسه خیلی‌ها 10 دلار هم ارزش نداره و اگه به زور نفروشش، فروشش 1/5 می‌شه!

من نگفتم این دلیل برای ما قانع کنندست ، گفتم برای ناشر و ماکروسافت کاملا قانع کنندست . :دی

موضوع اینه که همه چی رو از نظر گیم نگاه میکنید:دی Xbox One قراره علاوه بر یه کنسول گیم، یه کنسول سرگرمی باشه از همه لحاظ. خیلی ها بشینن باهاش فیلم و سریال ببینن، TV ببینن، به عنوان مرورگر ازش استفاده کنن و ... . کلا یه دستگاه همه کاره باشه. حالا یه کسی که اصلا گیمر نیست خوشش نمیاد موقع فیلم دیدن همش یه دسته دستش باشه برای عقب جلو کردن و کانال عوض کردن و اینا:دی نمیشه هم مثل تلویزیون یه کنترل براش درست کرد داد دست مردم! کینکت تمام این کارهای user interface رو انجام میده به راحتی. راحت تر از هر چیز دیگه ای.

حالا این یکی از کارهاییه که میتونه انجام بده. میگم که، از تمام زوایا نگاه نمیکنید به قضیه. قابلیت هایی که کینکت 2 داره فوق العاده بیشتر از اون چیزیه که فکر میکنید. چه تو گیم، چه خارج از گیم.
تو همین خبر Reddit طرف میگه ساخت کینکت اندازه ساخت یه کنسول هزینه داره برای مایکروسافت، یعنی واضحه داره روی هر کینکت ضرر هم میده! پس این اسمش زورچپونی نیست چون سودی بابت فروش کینکت دریافت نمیکنه. حتما وجودش خیلی حیاتیه که داره این کار رو میکنه.

موضوع اینه که همه چی رو از نظر گیم نگاه میکنید:دی Xbox One قراره علاوه بر یه کنسول گیم، یه کنسول سرگرمی باشه از همه لحاظ. خیلی ها بشینن باهاش فیلم و سریال ببینن، TV ببینن، به عنوان مرورگر ازش استفاده کنن و ... . کلا یه دستگاه همه کاره باشه. حالا یه کسی که اصلا گیمر نیست خوشش نمیاد موقع فیلم دیدن همش یه دسته دستش باشه برای عقب جلو کردن و کانال عوض کردن و اینا:دی نمیشه هم مثل تلویزیون یه کنترل براش درست کرد داد دست مردم! کینکت تمام این کارهای user interface رو انجام میده به راحتی. راحت تر از هر چیز دیگه ای.

حالا این یکی از کارهاییه که میتونه انجام بده. میگم که، از تمام زوایا نگاه نمیکنید به قضیه. قابلیت هایی که کینکت 2 داره فوق العاده بیشتر از اون چیزیه که فکر میکنید. چه تو گیم، چه خارج از گیم.
تو همین خبر Reddit طرف میگه ساخت کینکت اندازه ساخت یه کنسول هزینه داره برای مایکروسافت، یعنی واضحه داره روی هر کینکت ضرر هم میده! پس این اسمش زورچپونی نیست چون سودی بابت فروش کینکت دریافت نمیکنه. حتما وجودش خیلی حیاتیه که داره این کار رو میکنه.

من کاملا موافقم.اما خب یه عده هر چی توضیح هم واسشون داد بازم حرف خودشون رو میزنند.کینکت واقعا یکی از بهترین کارای مایکروسافت بود . من به شخصه خیلی خوشحال شدم که کینکت رو داخل پکیج قرار دادند و قیمتشم روی هم 499 دلار یک قیمت بی نظیر هستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or