سازندگان Xbox One دلیل حضور یک کینکت در هر بسته این کنسول را شرح داده اند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
kinect11.jpg

یکی از اعضای تیم سازندگان Xbox One به تازگی اطلاعات جدیدی را از این کنسول منتشر کرده است.همانطور که می دانید در هر بسته این کنسول یک عدد کینکت نیز موجود می باشد که همین مورد باعث اخلاف $100 قیمت به رقیب خود یعنی PS4 شده است.در این مورد سازندگان کنسول معتقدند که این دستگاه آزادی عمل به بازی سازان، برای امکاناتی منصر به فرد می دهد.
سخنان ایشان :
هدف از قرار دادن کینکت در تمامی بسته های Xbox این است که بازی سازان را ضمانت کند که اگر قابلیت هایی برای کینکت در بازی خود در نظر گرفته اند همه خواهند توانست آن را تجربه کنند.من شده است که برخی مردم را می بینم که تجربه کینکت را از دست می دهند زیرا آنها همانطور که من از آن بهره می برم استفاده نمی کنند.این دستگاه یک بخش کامل از تجربه Xbox One می باشد.کارایی های کینکت در Xbox One به حدی زیاد است که نمی توانم تصور کنم سازندگان با آن چه خواهند کرد.
هنچنین ایشان معتقند که مردم دید بهتری به این وسیله داشتند اگر نیاز نداشت دائما به کنسول وصل باشد
نظر شما درباره کینکت و کارایی هایش چیست؟
Gamingbolt

یه جوری دوستان پست میدن انگار 500 ادلار کشیده روش اگر کسی قراره واسه بازی مورد علاقش مثل من halo یا بازی رمدی صد ادلار اضافه بده میده اینقدر هم زور نزنید فایده نداره.

اتفاقا به نظرم خیلی کار عاقلانه ای هم کرده... از کل دنیا منظورت کیه؟ فن های عزیز کنسول رقیب؟ :دی

....

خوب شما ناراحتی نخر

سیاست های ماکرو خیلی عجیب هست تا دیروز می گفت ریجن قفل .روزی ی بار وصل شدن به اینترنت و .................بعد خودشو عقب کشید از رو ناچاری حالا هم که گفته دوباره احتمال داره سیاست هاش دراینده عوض بشه !
از اون ور سونی را داریم که از همون اول معرفی کنسول با مشتری ها صاف ساده بود شما باشی کدوم انتخاب می کنی !
فن بازی را بزار کنار عزیز دل برادر .

کینکت توی این نسل خیلی جای خودشو باز نکرد و تنها دلیلش این بود که سازنده ها نمی خواستن بروی محصولی سرمایه گذاری کنند که یک سوم گیمرهای x360 اونو در اختیار داشتن، پس بازیهای AAA برای کنیکت یک ریسک بود . اما حالا تکلیف سازنده مشخصه و میدونه هم گیمری که xbox one داره، کنارش یک کینکت که بسیار قدرتمندتر از گذشته شده هم در اختیار داره، پس دلیلی نداره بازیهای AAA رو براش توسعه نده ... در حقیقت، خلاقیت و انقلاب بازیهای کینکتی، توی نسل هشتم خودشو نشون میده ...

سیاست های ماکرو خیلی عجیب هست تا دیروز می گفت ریجن قفل .روزی ی بار وصل شدن به اینترنت و .................بعد خودشو عقب کشید از رو ناچاری حالا هم که گفته دوباره احتمال داره سیاست هاش دراینده عوض بشه !

حسین جان، خبر رو از منبع بخونی بهتر میفهمی .....
منظور این مادر مرده :d این هست که سیاستهایی که گیمرها خواستار اون باشن، رو ممکنه توی آینده دوباره برگردونه، نه اینکه خودسرانه بیاد مثلا دوباره DRM بزاره .... یعنی در اصل به ضرر ما نمی شه ...

آخرین ویرایش:
از اون ور سونی را داریم که از همون اول معرفی کنسول با مشتری ها صاف ساده بود شما باشی کدوم انتخاب می کنی !

دوست عزیز، نظرتون کاملا قابل احترام هست.بله سیاستهای مایکروسافت فعلا چیزی ازش معلوم نیست و تا حدودی زیاد بالا پایین داره میکنه.قبول دارم اما یکی مثل من که ایکس باکس رو دوست داره قطعا تحت هر شرایطی نسل بعد هم ایکس باکس میخره.من خیلی خاطرات خوبی با ایکس باکس تو لایو داشتم و از این نظر کاملا جذب این کنسول شدم.

ضمنا کنسول ایکس باکس متعلق به یک شرکت معتبر آمریکایی هستش و شاید الان زیاد هارت و پورت می کنند اما من به آمریکا و متعلقاتش اطمینان داشتم و دارم. با این حال سونی رو هم خیلی قبول دارم و به طور حتم بعد از خرید X1 میرم سراغ خرید کنسول خوشگل و تمیز PS4 ;)

من که اولاً یه سال بعد عرضه کنسول بهش فکر می کنم دوماً من کاری ندارم سونی چی میگه یا مایکرو رو چه سازی میرقصه.آخرش هر کدوم بهتر بود اونو میخرم حتی اگه Wii U باشه
سونی با ما روراست حرف میزنه که میزنه من که کنسول نمیخرم نجاهای سرنی رو گوش بدم میخوام بازی کنم اگه سونی بهتر بود خب PS4 میگیرم

من شده است که برخی مردم را می بینم که تجربه کینکت را از دست می دهند
اینجا میخوان ما رو زورکی بفرستن بهشت و اونجا میخوان زورکی ملت رو صاحب تجربه کینکت کنن. شاید اون عده نخوان ترجبه کینکت رو داشته باشن!.

حسین جان، خبر رو از منبع بخونی بهتر میفهمی .....
منظور این مادر مرده :d این هست که سیاستهایی که گیمرها خواستار اون باشن، رو ممکنه توی آینده دوباره برگردونه، نه اینکه خودسرانه بیاد مثلا دوباره DRM بزاره .... یعنی در اصل به ضرر ما نمی شه ...
نیما جان اون قسمت از صحبت را کلی گفتم ربطی به این خبر نداره ماکرو الان خودش هم مانده چه سیاستی را پیش بگیره چون sony از اول با مردم رو راست بود و همه چیز صاف پوست کنده گفت :d

کلا با اینکه من خودم مخالف زور چپونی هستم اما یه از نظر هم راست میگن. خیلی وقت ها شده که سازنده میتونسته از کینکت استفاده کنه و کارهای جالبی باهاش انجام بده اما چون همه این وسیله رو نداشتن، این عملکرد به حد اعلای خودش نمیرسید و خیلی سر سری از کنارش رد میشدن. زورچپون شدن این دستگاه با اینکه طرف منفی داره، اما سمت مثبتش هم باید در نظر گرفت.

کلا با اینکه من خودم مخالف زور چپونی هستم اما یه از نظر هم راست میگن. خیلی وقت ها شده که سازنده میتونسته از کینکت استفاده کنه و کارهای جالبی باهاش انجام بده اما چون همه این وسیله رو نداشتن، این عملکرد به حد اعلای خودش نمیرسید و خیلی سر سری از کنارش رد میشدن. زورچپون شدن این دستگاه با اینکه طرف منفی داره، اما سمت مثبتش هم باید در نظر گرفت.

فردین منم دقیقا نظرم همینه اما باید حق انتخاب میدادن البته با وجود این همه فروشی که نسل پیش داشت هیچ کار انجام ندادن که من که کینکت خریدم راضی باشم که بخوام دوباره براش پول بدم وقتی استفاده کردم خوشم نیومده الان که میخوان به زور بهم بفروشن با توجه به اینکه تجربه خوبی نداشتم 100% مخالفم برای همین به نظرم زورکی دارن بهم میفروشن با توجه به اینکه من باید اینجا حدود 300-400 تومان فقط به خاطر کینکت بیشتر پول بدم چیزی که با توجه به تجربه ای که داشتم راضی کننده نبوده .;)

خب الان از هر 3 نفر 360 دار یکی کینکت داره . این برای سرمایه گزاری آن چنان به درد ناشرین نمی خوره مگر مثل بازی هایی که نینتندو برای Wii داد و بسیار کم خرج تر از بازی های AAA بودن .

در عرض 3 سال 30 میلیون فروش کرده و هنوز هم ادامه داره پس اگر همون اواخر 2005 با 360 لانچ میشد تا الان حداقل 60 میلیون نسخه فروش میرفت و تقریبا یه فاصله 10 تا 20
میلیونی با میزان فروش خود کنسول داشت پس این سیستم فروش اجباری خیلی هم تفاوت نمیکنه با اختیاری.

من شده است که برخی مردم را می بینم که تجربه کینکت را از دست می دهند زیرا آنها همانطور که من از آن بهره می برم استفاده نمی کنند

به اين ميگن بي احترامي به سليقه شخصي ! خيلي ها مثلا گوشي s3 galaxy دارن . آيا اونايي كه مث ديگران هزارتا هزارتا تو گوشيشون نرم افزار هاي مختلف نميريزن و از حداكثر امكاناتش استفاده نمي كنند نمي تونن از داشتن اون لذت ببرن ؟

به شخصه من با 95 كيلو وزن اصلا حال و حوصله استفاده از اعضاي بدنم رو ندارم . و بخوام صريح تر هم بگم جدا از بي حوصلي نمي تونم دست و پا و صدا و كلم رو جايگزين عادت 10 ساله ي بازي با دسته بازي بكنم . البته اگه چنين تيپ حرفايي به گوش ايشون برسه ميگن مشكل از توئه كه نمي توني از كينكت استفاده بكني . اصلا به سليقه مردم كه اهميت نميدن .

در عرض 3 سال 30 میلیون فروش کرده و هنوز هم ادامه داره پس اگر همون اواخر 2005 با 360 لانچ میشد تا الان حداقل 60 میلیون نسخه فروش میرفت و تقریبا یه فاصله 10 تا 20
میلیونی با میزان فروش خود کنسول داشت پس این سیستم فروش اجباری خیلی هم تفاوت نمیکنه با اختیاری.
فکر کنم آخرین خبر رسمی،حکایت از فروش 24 میلیونی داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or