سازندگان Xbox One دلیل حضور یک کینکت در هر بسته این کنسول را شرح داده اند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
kinect11.jpg

یکی از اعضای تیم سازندگان Xbox One به تازگی اطلاعات جدیدی را از این کنسول منتشر کرده است.همانطور که می دانید در هر بسته این کنسول یک عدد کینکت نیز موجود می باشد که همین مورد باعث اخلاف $100 قیمت به رقیب خود یعنی PS4 شده است.در این مورد سازندگان کنسول معتقدند که این دستگاه آزادی عمل به بازی سازان، برای امکاناتی منصر به فرد می دهد.
سخنان ایشان :
هدف از قرار دادن کینکت در تمامی بسته های Xbox این است که بازی سازان را ضمانت کند که اگر قابلیت هایی برای کینکت در بازی خود در نظر گرفته اند همه خواهند توانست آن را تجربه کنند.من شده است که برخی مردم را می بینم که تجربه کینکت را از دست می دهند زیرا آنها همانطور که من از آن بهره می برم استفاده نمی کنند.این دستگاه یک بخش کامل از تجربه Xbox One می باشد.کارایی های کینکت در Xbox One به حدی زیاد است که نمی توانم تصور کنم سازندگان با آن چه خواهند کرد.
هنچنین ایشان معتقند که مردم دید بهتری به این وسیله داشتند اگر نیاز نداشت دائما به کنسول وصل باشد
نظر شما درباره کینکت و کارایی هایش چیست؟
Gamingbolt

توجه توجه : این کامنت رو بوکمارک کنید

تیتر تاپیک رو که خوندم ناخوداگاه یاد گفته های معروف دان ماتریک افتادم که بعد از E3 بعد اون همه اعتراضات به سیاست های ماکرو تو یه مصاحبه گفت : DRM خوبه ، Used game خوب نیست ، انلاین روزی یه بار خوبه ، اگه دسترسی به اینترنت ندارین 360 بخرین ، اما بعد از این مصاحبه چیزی نگذشت و گفتن سیاستمون تغییر کرد.
حالا
بعد از این هم اعتراض به باندل شدن کینکت ، اومدن میگن کینکت باید واسه همه باشه و خوبه ، به نفع همست ،
منتظر باشین تا 2 , 3 روز اینده باندل بدون کینکت رو معرفی کنن.
بوکمارک بفرمایین ;)

ولی خدایی بعضی از قابلیت هایی که تا همین الان هم گذاشته شده خیلی باحاله:دی اسم کینکت میاد یه سری فکر میکنن یعنی بالا پایین پریدن، در حالیکه لزوما نباید اینطوری باشه.
مثلا تو Dead Rising 3 گفتن اگه یکی بیاد تو اتاق سر و صدا کنه زامبی ها میفهمن پیدات میکنن:دی یا دسته رو بدی جلو زامبی ها رو هُل میده. voice command هم که اکثر بازیها دارن میگذارن مثل BF4 .

این که یه سری میگن مگه زوره و من کینکت نمیخوام و اینا، مثل این میمونه من الان مثلا بگم گوشی تاچ خوشم نمیاد، دوست دارم گوشیم دکمه داشته باشه. اپل غلط کرده iphone هاش تاچ ـَن! اگه کسی واقعا از کینکت خوشش نمیاد میتونه Xbox One نخره، همونطوری که اگه کسی از تاچ خوشش نیاد نمیره فرضا iphone بخره، یه چیز خیلی سادست. البته اینکه تاپیک های مایکروسافت تبدیل شده به بهشت ترول ها یه بحث دیگست.

اگه کسی واقعا از کینکت خوشش نمیاد میتونه Xbox One نخره،

شما خودت رو به ماكروسافت معرفي كن :d

برادر من چرا نمي ياييم اينجوري بگيم كه هر كسي كه دوست داشت كينكت رو بخره !
اينجا اصلا ديگه بحث 100$ دلار نيس . صحبت بي احترامي به حق انتخاب مشتريه

پ.ن : اون موج عظيم كاربران بازي سنتر كه با فروش اجباري كينكت در كنار كنسول مخالف بودن كو ؟ :d

همین اول بگم که من سونی فن هستم.

اما کینکت واقعا وسیله ی خوبیه.مهم ترین دلیل پک کردنش با کنسول هم اینه که سازنده میفهمه کینکت چیزیه که تمام پلیر ها دارنش و تمرکزشون رو کینکت بالا میره و مثل کینکت X360 نمیشه که موفقیتش فقط برای چند بازی باشه که تعدادشون از انگشت های یک دست هم بیشتر نمیشه.

4.5 ماه مونده به لانچ فقط یه بازی مخصوص کینکت معرفی شده.(اونم چه معرفی ای:d اگه اتفاقی تو سایت xbox.com نمیرفتم اصلا نمیدیدمش)
مایکروسافت به خاطر اینکه تو E3 فقط بازی هاردکور نشون بده زیاد بازی از کینکت نمایش نداد ولی همین الان خیلی بیشتر 1 بازی واسه کینکت تایید شده!
Fantasia: Music Evolved
D4
Kinect Sports Rivals
Rabbids Invasion
Just Dance 2014
Zumba Fitness: World Party
تو گیمز کام و قبل از عرضه کنسول هم مطمئنا بازی های خیلی بیشتری واسه کینکت تایید میشه.

ولی خدایی بعضی از قابلیت هایی که تا همین الان هم گذاشته شده خیلی باحاله:دی اسم کینکت میاد یه سری فکر میکنن یعنی بالا پایین پریدن، در حالیکه لزوما نباید اینطوری باشه.
مثلا تو Dead Rising 3 گفتن اگه یکی بیاد تو اتاق سر و صدا کنه زامبی ها میفهمن پیدات میکنن:دی یا دسته رو بدی جلو زامبی ها رو هُل میده. voice command هم که اکثر بازیها دارن میگذارن مثل BF4 .
سازنده ها کمکم دارن میفهمن چجوری از کینکت استفاده کنن
حتما نیازی نیست که یه بازی کامل یا یک مود مخصوص کینکت بسازن درواقع ترکیب استفاه کینکت و دسته معمولی باهم میتونه خیلی جذاب باشه و کارهای جالب زیادی میشه کرد

مایکروسافت به خاطر اینکه تو E3 فقط بازی هاردکور نشون بده زیاد بازی از کینکت نمایش نداد ولی همین الان خیلی بیشتر 1 بازی واسه کینکت تایید شده!
Fantasia: Music Evolved
D4
Kinect Sports Rivals
Rabbids Invasion
Just Dance 2014
Zumba Fitness: World Party
تو گیمز کام و قبل از عرضه کنسول هم مطمئنا بازی های خیلی بیشتری واسه کینکت تایید میشه.
منظور من بازی بود که استفاده انحصاری از کینکت X1 بکنه.
Fantasia که برای 360 هم میاد یعنی نیازی به پیشترفت تکنولوژی کینکت برای بازی کردنش نیست.
D4 رو اطلاع ندارم.
Kinect Sports Rivals منظورم از اون 1 بازی همین بود.
Just dance که روی Ps4 هم میاد و یعنی PS Eye با اینکه تکنولوژی کینکت 2(!) رو نداره قادر به انجام این بازی هست.
Zumba Fitness: World Party این هم باز برای 360 میاد.
پس تا اینجا (D4 رو هم چون خبر ندارم حساب میکنم.) فقط دوتا بازی از تمام قابلیت هاش استفاده میکنند.
-------------------------
الان شما از کجا میدونید Fantasia از تمام قابلیت های کینکت استفاده نمیکنه؟ یا همین Just Dance 2014 شاید نسخه کینکتش از نظر گیم پلی با بقیه نسخه ها تفاوت داشته باشه یا بقیه بازی ها
:biggrin1:
از اونجایی که 360 الان دیگه برای مایکرو ارزشی نداره مسلما نمیاد دونسخه متفاوت از یه ip یکی برای 360 و یکی دیگه برای 1 تولید کنه و وقتی میشه رو 360 هم همون بازی رو بازی کرد به قول گفتنی:d: ...What's the point
Rabbids رو هم کلا حساب نکردید
Rabbids رو حساب نکردم چون بازی نیست و interactive tv show هست.
در ضمن این تازه اولش هست، شما صبر کن تا موقع لانچ ببین چند تا بازی واسش معرفی میشه
والا ما داریم از 21 May صبر میکنیم.
بعدش هم پیشرفت تکنولوژی دقیقا یعنی چی؟ فکر نمیکنم بین تکنولوژی کینکت 1 و کینکت 2 تفاوت خاصی باشه، تفاوت اصلی تو نحوه تشخیص حرکات و دقت تشخیص هست دیگه، اصل کار که همونه!
اگر تفاوتی نداره دوباره به قول گفتنی:d: ...What's the point
پس مثلا نسخه نسل بعد Titanfall هم با نسخه X360 ـش فرقی نداره یا نسخه نسل بعد MGS V یا ...؟ به هر حال من لیست بازی ها رو گذاشتم، اینکه بگید این از تمام قابلیت ها استفاده نکرده و اون یکی اینجوری هست میشه پیچوندن مبحث از نظر من
Titanfall رو اکتیویژن و Respawn تولید میکنن ، MGS V رو Kojima production و Konami و Kojima production LA تولید میکنن من نمیفهمم ربط این شرکت ها به مایکروسافت چیه.

آخرین ویرایش:
منظور من بازی بود که استفاده انحصاری از کینکت X1 بکنه.
Fantasia که برای 360 هم میاد یعنی نیازی به پیشترفت تکنولوژی کینکت برای بازی کردنش نیست.
D4 رو اطلاع ندارم.
Kinect Sports Rivals منظورم از اون 1 بازی همین بود.
Just dance که روی Ps4 هم میاد و یعنی PS Eye با اینکه تکنولوژی کینکت 2(!) رو نداره قادر به انجام این بازی هست.
Zumba Fitness: World Party این هم باز برای 360 میاد.
پس تا اینجا (D4 رو هم چون خبر ندارم حساب میکنم.) فقط دوتا بازی از تمام قابلیت هاش استفاده میکنند.
الان شما از کجا میدونید Fantasia از تمام قابلیت های کینکت استفاده نمیکنه؟ یا همین Just Dance 2014 شاید نسخه کینکتش از نظر گیم پلی با بقیه نسخه ها تفاوت داشته باشه یا بقیه بازی ها :دی Rabbids رو هم کلا حساب نکردید :دی در ضمن این تازه اولش هست، شما صبر کن تا موقع لانچ ببین چند تا بازی واسش معرفی میشه :دی بعدش هم پیشرفت تکنولوژی دقیقا یعنی چی؟ فکر نمیکنم بین تکنولوژی کینکت 1 و کینکت 2 تفاوت خاصی باشه، تفاوت اصلی تو نحوه تشخیص حرکات و دقت تشخیص هست دیگه، اصل کار که همونه!
از اونجایی که 360 الان دیگه برای مایکرو ارزشی نداره مسلما نمیاد دونسخه متفاوت از یه ip یکی برای 360 و یکه برای 1 تولید کنه و وقتی میشه رو 360 هم همو بازی رو بازی کرد به قول گفتنی
yahoo_4.gif
: ...What's the point
پس مثلا نسخه نسل بعد Titanfall هم با نسخه X360 ـش فرقی نداره یا نسخه نسل بعد MGS V یا ...؟ به هر حال من لیست بازی ها رو گذاشتم، اینکه بگید این از تمام قابلیت ها استفاده نکرده و اون یکی اینجوری هست میشه پیچوندن مبحث از نظر من :دی

آخرین ویرایش:

این که یه سری میگن مگه زوره و من کینکت نمیخوام و اینا، مثل این میمونه من الان مثلا بگم گوشی تاچ خوشم نمیاد، دوست دارم گوشیم دکمه داشته باشه. اپل غلط کرده iphone هاش تاچ ـَن! اگه کسی واقعا از کینکت خوشش نمیاد میتونه Xbox One نخره، همونطوری که اگه کسی از تاچ خوشش نیاد نمیره فرضا iphone بخره، یه چیز خیلی سادست. البته اینکه تاپیک های مایکروسافت تبدیل شده به بهشت ترول ها یه بحث دیگست.
بدون تاچ نمیشه با Iphone کار کرد. ولی بدون کینکت میشه خیلی راحت با X1 کار کرد. پس:
Your argument is invalid:دی

اتفاقا به نظرم خیلی کار عاقلانه ای هم کرده... از کل دنیا منظورت کیه؟ فن های عزیز کنسول رقیب؟ :دی

....

خوب شما ناراحتی نخر
خوب فنهاي مايكرو مشكل ندارن كلي هم حال ميكنن اما اگر مايكرو ميخواد موفق باشه بايد كسايي رو مجاب بكنه كه كلا فن كنسولي نيستن شما كه هي ميگيد نخريد نخريد به اين فكر نميكنيد كه اگه مايكرو اين مشتريا رو از دست بده آخرش ميشه همون xbox اورجينال كه با فروش 20 مليوني در برابر فروش 160 مليوني ps2 تنها كاري كه ازش بر ميومد بوق زدن بود:d مايكرو به خريدار احتياج داره نه فنهايي كه آخر منطشون اينه كه ميگن اگر دوست نداريد كسي مجبورتون نكرده نخريد تازه جالبه اين فنها بازي كپي ميزنن به بدن به كمپاني محبوبشون ضرر ميزنن

اشتباه اینجاس که کینکت رو یک وسیله جانبی حساب میکنن !!اگه کینکت داخل xbox one میشد این همه حرف و حدیث پیش نمیومد ولی حیف کنسول رو نمیشه بزاری بالای ال سی دی !!!

کلا با اینکه من خودم مخالف زور چپونی هستم اما یه از نظر هم راست میگن. خیلی وقت ها شده که سازنده میتونسته از کینکت استفاده کنه و کارهای جالبی باهاش انجام بده اما چون همه این وسیله رو نداشتن، این عملکرد به حد اعلای خودش نمیرسید و خیلی سر سری از کنارش رد میشدن. زورچپون شدن این دستگاه با اینکه طرف منفی داره، اما سمت مثبتش هم باید در نظر گرفت.
عذر ميخوام ولي با شما مخالفم 30 مليون فروشي كمي نيست نينتندو با فروش 22 مليون گيم كيوب اويل رو تونست انحصاري كنه چرا مايكرو نميتونه با 30 مليون يه كار دندون گير با كينكت كنه مسلما چون كينكت پتانسيل خوبي براي گيم نداره واقعا دستگاه پيشرفته اي هست قبول اما بدرد گيم نميخوره دركش سخت نيست يكم فكر كنيد ميبينيد كه هيچي جاي دسته رو نميگيره كه تو دستت بگيري و حاشو ببري اين در زمينه ي موو و ps eye هم صدق ميكنه

اشتباه اینجاس که کینکت رو یک وسیله جانبی حساب میکنن !!اگه کینکت داخل xbox one میشد این همه حرف و حدیث پیش نمیومد ولی حیف کنسول رو نمیشه بزاری بالای ال سی دی !!!
وسیله ضروری وسیله ای هست که بدون اون نشه کاری کرد مثل کنترلر.
وسیله جانبی وسیله ای که بدون اون هم دستگاه میتونه به کارش ادامه بده. (حالا اینکه X1 بدون اون کار نمیکنه مال لجبازی مایکروسافت هست و بس، نه اینکه کینکت ضروری هست.)
وقتی میشه UI کنسول رو بدون کینکت استفاده کرد پس اون یه وسیله جانبی هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or