سازندگان Xbox One دلیل حضور یک کینکت در هر بسته این کنسول را شرح داده اند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
kinect11.jpg

یکی از اعضای تیم سازندگان Xbox One به تازگی اطلاعات جدیدی را از این کنسول منتشر کرده است.همانطور که می دانید در هر بسته این کنسول یک عدد کینکت نیز موجود می باشد که همین مورد باعث اخلاف $100 قیمت به رقیب خود یعنی PS4 شده است.در این مورد سازندگان کنسول معتقدند که این دستگاه آزادی عمل به بازی سازان، برای امکاناتی منصر به فرد می دهد.
سخنان ایشان :
هدف از قرار دادن کینکت در تمامی بسته های Xbox این است که بازی سازان را ضمانت کند که اگر قابلیت هایی برای کینکت در بازی خود در نظر گرفته اند همه خواهند توانست آن را تجربه کنند.من شده است که برخی مردم را می بینم که تجربه کینکت را از دست می دهند زیرا آنها همانطور که من از آن بهره می برم استفاده نمی کنند.این دستگاه یک بخش کامل از تجربه Xbox One می باشد.کارایی های کینکت در Xbox One به حدی زیاد است که نمی توانم تصور کنم سازندگان با آن چه خواهند کرد.
هنچنین ایشان معتقند که مردم دید بهتری به این وسیله داشتند اگر نیاز نداشت دائما به کنسول وصل باشد
نظر شما درباره کینکت و کارایی هایش چیست؟
Gamingbolt

خب اینارو همه میدونستن ولی دیگه خودشون رسما تایید کردن

معتقدند که این دستگاه آزادی عمل به بازی سازان، برای امکاناتی منصر به فرد می دهد
بازی سازان را ضمانت کند

ولی هنوز نمیدونم چرا باید بازیساز ضمانت بشه و ارزش داشته باشه ولی بازیکنایی که نمیخوان هیچ ارزشی ندارن ...

پ.ن: البته میدونم باز میاید همون توضیحات سابق رو میدید و .................................

اگر قابلیت های کینکت تو یه بازی به حدی باشه که شخص رو مجاب به استفاده ازش کنه حتی اگر داخل پکیج کنسول هم نباشه خود طرف جدا تهیه اش میکنه

به نظر من که کینکت واقعا چیز عالی هستش و من خیلی خوشحالم داخل پکیج با این قیمت مناسب قرار داره.فقط کاش یک هدست هم توش میذاشتن یا حداقل هدست X360 بهش قابل وصل باشه.

- - -ویرایش - - -

کینکت نباشه چه چیزی زامبی ها رو تو DR3 هل میده ؟؟ اصلا مگه میشه کینکت نباشه !!

خب شما نخر! پس کنسول سونی واسه کیا درست شده؟ دیدگاه و سلیقه شما به سمت مایکروسافت نیست و نیازی به تهیه کنسولش ندارید برعکس من که کاملا از کینکت استقبال میکنم.

چرا نمیاد خیلی شکیل بگه اشتباه بوده کارم !دیگه کل دنیا می دونن !به زور داره می ده به مردم !دیگه گذشت اون زمان

خب واسه اینکه اشتباه نبوده کارش!!
کینکت جزو کنسوله و من همین نسل به دلیل نداشتن کینکت بعضی وقتها که میرفتم خونه دوستام حسرت میخوردم وقتی بازیهای مفرح کینکت رو می دیدم. اما حالا چون داخل همه پکیج ها هست و انصافا قیمت کنسول و کینکت با هم خیلی خیلی مناسبه( نسبت به بعضی گوشیهای 600 یورویی ) به شدت از کینکت و کنسول جدید مایکروسافت استقبال می کنم.

چرا نمیاد خیلی شکیل بگه اشتباه بوده کارم !دیگه کل دنیا می دونن !به زور داره می ده به مردم !دیگه گذشت اون زمان

اتفاقا به نظرم خیلی کار عاقلانه ای هم کرده... از کل دنیا منظورت کیه؟ فن های عزیز کنسول رقیب؟ :دی

....

خوب شما ناراحتی نخر

من خودم کینکت رو خیلی دوست دارم.ولی خب از مایکرو خوشم نمیاد بنظرم کینکتی که تو جعبه باشه به سازنده ها اعتماد به نفس بیشتری برای ساخت بازی های کینکتی و و اینکه فروش می کنند میده.

اگر قابلیت های کینکت تو یه بازی به حدی باشه که شخص رو مجاب به استفاده ازش کنه حتی اگر داخل پکیج کنسول هم نباشه خود طرف جدا تهیه اش میکنه

چون اون موقع دیگه سازنده به خودش زحمت نمیده برای دستگاهی که از هر 5 نفر یکی جدا میخره قابلیت های ویژه ای بزاره تو بازی .

چون اون موقع دیگه سازنده به خودش زحمت نمیده برای دستگاهی که از هر 5 نفر یکی جدا میخره قابلیت های ویژه ای بزاره تو بازی .

کینکت فعلی با همین سیستم فروش optional اش نزدیک به 30 میلیون فروش کزده رکورد تمام console accessories ها رو هم جا به جا کرده
دیگه موفقیت از این بیشتر!

کینکت فعلی با همین سیستم فروش optional اش نزدیک به 30 میلیون فروش کزده رکورد تمام console accessories ها رو هم جا به جا کرده حتی مایکرو به این موفقیت هم قانع
نیست

خب الان از هر 3 نفر 360 دار یکی کینکت داره . این برای سرمایه گزاری آن چنان به درد ناشرین نمی خوره مگر مثل بازی هایی که نینتندو برای Wii داد و بسیار کم خرج تر از بازی های AAA بودن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or