سازنده Journey در معرض ورشکستگی بود

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
screenshot0057_18258.nphd.jpg

بر اساس اطلاعات منتشر شده، به نظر می‌رسد که استودیوی thatgamecompany که سابقه‌ی ساخت بازی بزرگ Journey را دارد، در معرض ورشکستگی بوده است. در واقع این وضعیت در اواخر ساخت Journey هم برای این استودیو پیش آمد.

آقای Jenova Chen که رئیس استودیو thatgamecompany می‌باشد، صحبت‌هایی را با DICE انجام داده است که وی در این صحبت‌ها می‌گوید: "ما نتوانستیم به تعهدات خود، مبنی بر این که عنوان Journey را در مدت دو سال به پایان برسانیم، عمل کنیم. بنابراین Sony به ما یک فرصت یک ساله داد. اما در اواخر مراحل ساخت این بازی، بودجه‌ی ما در حال تمام شدن بود."
وی می‌گوید: "وقتی که به اواخر مرحله‌ی ساخت Journey نزدیک شدیم، عده‌ی زیادی استودیو ما را ترک کردند. البته آن‌ها به انتخاب خود این کار را نکردند. زیرا ما بودجه‌ای نداشتیم که بتوانیم حقوق آن‌ها را پرداخت کنیم. هر چه پول در پیش ما بود را پخش کردیم و برای تعطیلی این استودیو آماده شدیم."
این استودیو، حتی با فروش Journey نتوانست خود را از ورشکستگی نجات دهد. البته این شرکت هنوز نمی‌داند که این بازی چقدر برای آن‌ها سودآور بوده‌است، زیرا شرکت سونی، پرداخت پول را به سازندگان این بازی به زمان دیگری موکول کرده است.
Jenova Chen در این باره می‌گوید: "من نمی‌دانم این بازی چقدر سودآور بوده است. اما با این حساب احتمالاً سرنوشتی چون تعطیل کردن استودیو نخواهیم داشت."

گفتنی است که بازی Journey در سال گذشته عرضه شد و توانست جایزه‌های زیادی را کسب کند.

منبع

Last edited by a moderator:
حالا آمار فروش بازي دقيق نيومده ولي عموما بازي هاي كه به صورت اينترنتي و از طريق شبكه عرضه ميشن درآمدزايي خيلي بهتري نسبت به بازي هاي Retail نسبت به ميزان هزينه صرف شده دارن.

اصلا خيلي از شركت ها دارن رو ميارن به عرضه بازي هاي كم هزينه تر و صرفا شبكه اي تا هم هزينه هاشون بياد پايين تر و هم از استفاده غير قانوني جلوگيري كنن.

احتمالا انتظار اينها از فروش بازي خيلي بالا بوده وگرنه فكر نكنم هزينه ساخت بازي اونقدري زياد باشه كه بازي سود ده نباشه.

هیچ رقمه نمیتونی از دست من خلاص بشی!:دیاین بازی کامل ناکامل یعنی چی؟خوب پس الان تکلیف Journey ناکامل که از 99٪ بازی های کامل این نسل بهتر عمل کرده و از بازی فوق خفن و کامل کنسول محبوبتون بیشتر GotY گرفته تکلیفش چیه؟ میگم میخوای حالا یه تخفیفی بهش بدیم و ایندفعه رو کامل حساب کنیمش. جای دوری نمیره. چطوره؟دقت کنی تو این دو صفحه 20 تا حرف زدی. اول گفتی Journey مثل Angry Bird میمونه. بعد گفتی بدرد موبایل میخوره. بعد گفتی ناکامله. الانم میگی نمیتونه جای AA هارو بگیره. شکی ندارم دو صفحه دیگه بحثو ادامه بدیم اصلا موجودیت این بازی رو از بیخ منکر منشی یا احتمالا کامنت میدی "مرگ بر Journey‌ ناکامل" و "زنده باد بازی های کامل".
ینی شما میخایی بگی چون بیشتر جایزه های سال رو برد با ارزش تر از بازیهای AAA چند ده میلیون دلاریه?!!!درست واقعا بازی خوب و کامل تو هر زمینه بود!اما باید با بازی های دانلودی مقایسه بشه نه با بازی هایی که مث هیلو که دنیایی مجازی عظیمی رو درس کرده که از هر فیلمو بازیو تخیلی فضایی که میبینیم ی نشونه و چشمه از این بازی توش میبینی مقایسه کنی!

Minecraft روی iOS , Android هم حدود 6 میلیون فروخته و حتی روی PC که معدن کپی کاری هست هم 8 میلیون نسخه فروش داشته (تا نوامبر ، یعنی الآن بیشتر هم شده) ، پس بالا بودن فروشش ارتباط مستقیمی به خود XBL هم نداره و کلاً بازی پرفروشی هست و روی هر پلتفورمی میفروشه. صحبت Chen مثل این می مونه که یه استودیویی بیاد یه FPS با کیفیت بسازه و فروش خوبی هم بکنه ، ولی ناراحت باشه که چرا اندازه CoD نفروخته ! :دی
کامنتم رو سریع خوندی متوجه نشدی چی گفتم:
شما یه نگاهی به فروش Minecraft در XBL بنداز .
دورت بگردم من اصلان کاری ندارم پلتفروم های دیگه رو.
Journey تقریبان گیم پلی نداره و سرجم 1 ساعته تموم میشه در مقابل Minecraft که Coop چهار نفره بسیار خوبی داره با ساختاری بی انتها (گیم پلی) و و و . همه اینها درست. پرسش اینجاست چرا این بازی به اندازه مورد انتظار سازنده نفروخته؟ GOTY نیست که هست از موسیقی تا گرافیکش تا فلان چیزش جایزه نبرده که برده انحصاری نیست که هست ایــــــــــــــــــــن همه طرفدار سونی هم بازی رو Day One @ نکردن که کردن، پس چرا کم فرخته؟

نی شما میخایی بگی چون بیشتر جایزه های سال رو برد با ارزش تر از بازیهای AAA چند ده میلیون دلاریه?!!!درست واقعا بازی خوب و کامل تو هر زمینه بود!اما باید با بازی های دانلودی مقایسه بشه نه با بازی هایی که مث هیلو که دنیایی مجازی عظیمی رو درس کرده که از هر فیلمو بازیو تخیلی فضایی که میبینیم ی نشونه و چشمه از این بازی توش میبینی مقایسه کنی!

نه خیلی رک و راست، میخوام بهتون بگم بیشتر شما طرفدارهای 360 در مورد بازی های انحصاری PS3 نظراتی میدید که از فرط مسخرگی مرغ پخته رو هم به اجرای عملیات گانگنام استایل وا میداره.

مقایسه Journey با Angry Bird، اینکه باید برای موبایل بیاد یا اینکه بگیم بازی ناکاملی هست از ان دست از اراجیفی هست که تو هیچ شاهنامه ای پیدا نمیشه.

در ضمن اصلا دلیل وجود نداره یه بازی دنلدی AAA نباشه یا از یه بازی که رو دیسک عرضه میشه کمتر باشه. همین Journey از 90٪ بازی های امسال بهتر بود. حالا اینکه ملاک شما برای لذت بردن از بازی، پلتفرمش و یا حجم بازی هست به ما مربوط نمیشه. شما تا صبح بیایید بگید Journey ناکامل بود و فلان بازی کنسول محبوب ما کامل. تنها خودتون رو سوژه خنده ماها میکنید. همین. البته فشاری که Journey و GotY های بیشتری که نسبت به ابر بازی قرن گرفت، وارد میکنه کاملا قابل درکه. خوش باشید.

کامنتم رو سریع خوندی متوجه نشدی چی گفتم:

دورت بگردم من اصلان کاری ندارم پلتفروم های دیگه رو.
Journey تقریبان گیم پلی نداره و سرجم 1 ساعته تموم میشه در مقابل Minecraft که Coop چهار نفره بسیار خوبی داره با ساختاری بی انتها (گیم پلی) و و و . همه اینها درست. پرسش اینجاست چرا این بازی به اندازه مورد انتظار سازنده نفروخته؟ GOTY نیست که هست از موسیقی تا گرافیکش تا فلان چیزش جایزه نبرده که برده انحصاری نیست که هست ایــــــــــــــــــــن همه طرفدار سونی هم بازی رو Day One @ نکردن که کردن، پس چرا کم فرخته؟
فکر کنم تو پست من رو دقیق نخوندی ! :دی
چون کامل دلیل اون "چرا" رو توضیح دادم و گفتم قضیه Minecraft فرق میکنه و نمیشه هر بازی ای رو باهاش مقایسه کرد ! همون طور که توی هر سبک بازی هایی هستن که اگه میانگین امتیازاتشون زیر 90 هم بیاد ، باز بقیه بازی ها از نظر فروش بهشون نمیرسن.
برای توضیح بهتر هم از یکی از پرفروش ترین بازی های XBL یعنی Trials Evolution رو مثال زدم که امتیازش خیلی بیشتر از نسخه 360 بازی Minecraft هست ، همون اول کار هم انقدر فروشش خوب بود که رکورد زد ولی حتی همین بازی هم یک پنجم Minecraft توی XBL (کاری به بقیه پلتفورم ها ندارم ! فقط توی همون XBL) فروخت. الآن سازنده های Trials Evolution باید شاکی باشن که چرا اندازه Minecraft نفروختیم ؟! :دی
الآن هم دو تا بحثه :
1. Journey کم فروخته : خب مطمئناً این طوری نمیتونه باشه ! وقتی میگن Journey رکورد سریع ترین فروش رو زد ، یعنی فروشش حتماً عالی بوده. بعدش هم که کار میرسه به عرضه نسخه های Collector`s Edition و ساخت Steelbook و عرضه CD موسیقی و ... که این کارها برای یه بازی کم فروش هیچ وقت انجام نمیشه.
حتی همین الآن بعد از گذشت حدود 1 سال از عرضه بازی ، توی سایتی مثل آمازون Journey رتبه 27 رو بین همه بازی های اومده و نیومده PS3 داره !!! یعنی یه بازی آرکید که اصل فروشش توی نسخه های دیجیتالی و دانلودی هست و نسخه فیزیکیش قاعدتاً خیلی کمتر میفروشه ، همین نسخه فیزیکیش هم وسط همه بازی های PS3 (که شامل بازی های آینده هم میشه) همچین رتبه ای داره.
2. Journey خوب فروخته ولی Chen انتظار فروشی در حد Minecraft رو داشته : دیگه مشکل از سطح انتظار Chen هست ! :دی

مقایسه Journey با Angry Bird، اینکه باید برای موبایل بیاد یا اینکه بگیم بازی ناکاملی هست از ان دست از اراجیفی هست که تو هیچ شاهنامه ای پیدا نمیشه.
جات خالی همین چند وقت پیش عین این حرفها در مورد Mark of the Ninja و Trials و اینا زده میشد، نمیخواد دنبال شاهنامه بگردی :دی

جات خالی همین چند وقت پیش عین این حرفها در مورد Mark of the Ninja و Trials و اینا زده میشد، نمیخواد دنبال شاهنامه بگردی :دی
هر کی گفته MOTN اشغال بوده با کمال احترام یه احمق به تمام معنا بوده وگرنه این بازی در کنار بقیه بازی های دیگه جز بهترین بازی PC بود که انجام دادم . Trials هم خداییش هیچوقت ازش خوشم نمیومده ولی دلیلی بر اشغال بودنش نیست .

نه خیلی رک و راست، میخوام بهتون بگم بیشتر شما طرفدارهای 360 در مورد بازی های انحصاری PS3 نظراتی میدید که از فرط مسخرگی مرغ پخته رو هم به اجرای عملیات گانگنام استایل وا میداره.

در ضمن اصلا دلیل وجود نداره یه بازی دنلدی AAA نباشه یا از یه بازی که رو دیسک عرضه میشه کمتر باشه. همین Journey از 90٪ بازی های امسال بهتر بود. حالا اینکه ملاک شما برای لذت بردن از بازی، پلتفرمش و یا حجم بازی هست به ما مربوط نمیشه. شما تا صبح بیایید بگید Journey ناکامل بود و فلان بازی کنسول محبوب ما کامل. تنها خودتون رو سوژه خنده ماها میکنید. همین. البته فشاری که Journey و GotY های بیشتری که نسبت به ابر بازی قرن گرفت، وارد میکنه کاملا قابل درکه. خوش باشید.

آقای فن سینه چاک سونی روشن فکر!!!!! که خعلی دلت خوشه خیلی حالیته!!!نکنه با عمو کاز هیراری بده بستون داری که اینطوری شخصیتو شعور خودتو با حرفای بی ارزشت زیر سوال میبری???!!
فک کردی چه خبره دونفر که تحویلت گرفتن خبریه?!
سعی کن درک کنی بزرگ شدی!درسته لحن حرف زدنت مث بچه های پونزده سالس که تازه رو لبش دوتا شیوید سبز شده حرفای نسنحیده و نامحترمانه میزنن هست!ولی فک کنم انقدی بزرگ شده باشی که حدالقل وقتی بهت توهین میشه بهت بر بخوره!پس حرمت بقیه رو نگه دار که بقیه هم بخودشون اجازه بی حرمتی بشما رو که در جواب رفتارای بچگونتون هست ندن!
بدشم شما ی جمله از بنده که در مورد این بازی بد گفته باشم رو کن!?!!
پس سعی کن بزرگ شی شخصیت پیدا کنی ادب داشته باشی....
میدونم سخته ولی ممکنه....;-)

آخرین ویرایش:
آقای فن سینه چاک سونی روشن فکر!!!!! که خعلی دلت خوشه خیلی حالیته!!!نکنه با عمو کاز هیراری بده بستون داری که اینطوری شخصیتو شعور خودتو با حرفای بی ارزشت زیر سوال میبری???!!
فک کردی چه خبره دونفر که تحویلت گرفتن خبریه?!
سعی کن درک کنی بزرگ شدی!درسته لحن حرف زدنت مث بچه های پونزده سالس که تازه رو لبش دوتا شیوید سبز شده حرفای نسنحیده و نامحترمانه میزنن هست!ولی فک کنم انقدی بزرگ شده باشی که حدالقل وقتی بهت توهین میشه بهت بر بخوره!پس حرمت بقیه رو نگه دار که بقیه هم بخودشون اجازه بی حرمتی بشما رو که در جواب رفتارای بچگونتون هست ندن!
بدشم شما ی جمله از بنده که در مورد این بازی بد گفته باشم رو کن!?!!
پس سعی کن بزرگ شی شخصیت پیدا کنی ادب داشته باشی....
میدونم سخته ولی ممکنه....;-)

دوست عزیز شما که خودت بدترش کردی .:|

کار شما شد اون معلم که امد بگه بچه بزرگ شو بعد خودش گفت " گوساله کی میخوای بزرگ شی . خر نمیفهمی بزرگ شو دیگه . چقدر باید در گوش شما احمق ها چیز بگم تا اون الماس رو ازش استفاده کنید "

البته تو مفهوم اصلی هیچ فرقی نداره هرکسی یه همچین حرفی بزنه جوک گفته که بازی دانلودی نمیتونه بازی کاملی باشه حالا یکی میخواد 360 داشته باشه یا PS3 والا بعضی وقت ها که تو سایت یه همچین چیزی میخونم دیگه حال ندارم جواب هم بدم اما اینجور حرکت ها که به طرفداری یک نفر میخواین یک نفر دیگه رو بکوبین خیلی بد هستش اون شخص اگه جوابی داشته باشه خودش جواب میده الان بحث بین ماکان و امین هستش پس بهتره بجای اینکه ادای بزرگتر بودن رو در بیاریم بزاریم صحبت کنن اگه مشکلی باشه مدیران برخورد میکنن اگه نباشه که دارن صحبت میکنن خودشون شروع کردن خودشون هم تمام میکنن .

آخرین ویرایش:
دوست عزیز شما که خودت بدترش کردی .:|کار شما شد اون معلم که امد بگه بچه بزرگ شو بعد خودش گفت " گوساله کی میخوای بزرگ شی . خر نمیفهمی بزرگ شو دیگه . چقدر باید در گوش شما احمق ها چیز بگم تا اون الماس رو ازش استفاده کنید "البته تو مفهوم اصلی هیچ فرقی نداره هرکسی یه همچین حرفی بزنه جوک گفته که بازی دانلودی نمیتونه بازی کاملی باشه حالا یکی میخواد 360 داشته باشه یا PS3 والا بعضی وقت ها که تو سایت یه همچین چیزی میخونم دیگه حال ندارم جواب هم بدم اما اینجور حرکت ها که به طرفداری یک نفر میخواین یک نفر دیگه رو بکوبین خیلی بد هستش اون شخص اگه جوابی داشته باشه خودش جواب میده الان بحث بین ماکان و امین هستش پس بهتره بجای اینکه ادای بزرگتر بودن رو در بیاریم بزاریم صحبت کنن اگه مشکلی باشه مدیران برخورد میکنن اگه نباشه که دارن صحبت میکنن خودشون شروع کردن خودشون هم تمام میکنن .
حرفت متین!ولی برادر من یه آقا با آقای دیگه بحث میکنن دلیل نمیشه که ادب و تربیت خانوادگیشو به رخ کس دیگه بکشه!درضمن بنده نظر خودمو گفتم قرار نیس بقیه ساکت بمونن که!خدا وکیلی نه بنده با ایشون نه با شرکت سونی خصومتی میتونم داشته باشم که با قصدو قرض پا پیش بذارم!حرف بدیم نزدم که بخام با بی حرمتی برخورد بشه باهامحالا صب تا شب فنای ps3. دسته جمعی میوفتن بجون ی عضو جدید که ی جمله درمورد بازی. این کنسول بد بگه!حالا ما حرف حق زدیم شد فضولی?!بازم ممنونم ازت

ک
Journey تقریبان گیم پلی نداره و سرجم 1 ساعته تموم میشه

برعکس , تقریباً گیمپلی فوق العاده ای داره , سرجم 2 ساعته اینا تموم میشه ! شما 1 ساعته تموم کردی بیا پیش خودم جایزه داری,
Co-op ـش خارق العادست ! تا جایی که یادمه بعضی از سایت ها بهترین Co-op رو دادن بهش
وسط بازی یکی Join میشه و هیچ اطلاعاتی از پارتنز بهت نمیده تا آخر بازی , بعد از اون Credits فوق العاده PSN ID طرف رو مینویسه ! این یعنی یونیک بودن ,
اینجا
رو هم ببینید , همین ماه هم باز پرفروشترین بازی شده , خیلی دوست دارم فروش دقیقشو سونی اعلام کنه ! شاید توی همین مراسم چند روزه دیگه بگن :d

برعکس , تقریباً گیمپلی فوق العاده ای داره , سرجم 2 ساعته اینا تموم میشه ! شما 1 ساعته تموم کردی بیا پیش خودم جایزه داری,
Co-op ـش خارق العادست ! تا جایی که یادمه بعضی از سایت ها بهترین Co-op رو دادن بهش
وسط بازی یکی Join میشه و هیچ اطلاعاتی از پارتنز بهت نمیده تا آخر بازی , بعد از اون Credits فوق العاده PSN ID طرف رو مینویسه ! این یعنی یونیک بودن ,
اینجا
رو هم ببینید , همین ماه هم باز پرفروشترین بازی شده , خیلی دوست دارم فروش دقیقشو سونی اعلام کنه ! شاید توی همین مراسم چند روزه دیگه بگن :d

عزیز نقل این صوبتا نیست که :دی
مگه انحصاری PS3 نیست!؟!؟! خو آشغاله دیگه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or