سازنده Infinity Blade III از قدرت iPhone 5s شگفت‌زده شده است

.:Metallica:.

Loyal Member

infinblade3_610.jpg

در مصاحبه‌ای که Donald Mustard از Chair با Polygon داشته، اعلام کرد که بسیار از قدرت iPhone 5s شگفت زده و متحیر شده است.
وقتی Mustard و تیمش در Chair گوشی جدید اپل را دریافت کردند. تا آن‌جا که می‌توانستند افکت‌های سنگین که نیاز به پردازش سخت و سنگین دارد به بازی اضافه کردند. آن‌ها از قدرت دستگاه تحت تاثییر قرار گرفتند.

Mustard گفت: "من نمی‌خواهم کلمه ای را تغییر بدهم. این واقعا برای من 'شوکه' کننده بود."

او گفت تعداد Polycountهای مدل اژدها در بازی 4برابر بیشتر از هر شخصیتی است که در بازی های کنسولی قبلی این شرکت (Chair) و Epic دیده شده است، که این شامل Gears of War هم می‌شود و iPhone 5s هیچ مشکلی در اجرای آن ندارد.

او همچنین اضافه کرد: "من واقعا فکر می‌کنم که این یک تغییر عظیم و بزرگ است، این تغییر عظیم نشان می‌دهد که این چیزی که در جیب‌های ما قرار دارد چه ابر کامپیوتری است."

iPhone 5s و Infinity Blade III هر دو در هفته‌ی آینده عرضه خواهند شد.

منبع

جالبه قبل Iphone 2g گوشی ها تمام تاچ نبودن؟! یا تبلت ها بعد Ipad عرضه شدن!
از طرز زوم کردن عکس ها رو آیفون بگیر تا Imac ! از چیزی دارین دفاع می کنین که وجود خارجی نداره!
اپل ایده داره! این لینک هارم دیگه نزار که 1% هم ارزش ندارن

شما یه کم سطح اطلاعاتت رو بالا ببر دوست عزیز مطمئن باش اینطور سوتی نمیدی .. اولا iphone 2g رو از کجا آوردی؟! چیزی به اسم آیفون 2g نداریم .. گوشیهای imate یا nokia 7710 و خیلی گوشیهای دیگه اینترفیس کاربریشون تاچ بود .. تبلتهای زیادی قبل آیپد داریم .. 9 سال قبل اینکه آیپد عرضه بشه .. این لینکهاام نزارم؟! باشه روچشم .. حتما این دستورت رو اطاعت میکنم .. نیس اعلی حضرت تشریف داری (البته از ..... )

کلا به دوستانی علاقه دارن بیشتر در مورد شرکت اپل و سیاست های اون بدونن و اینکه چطور کمپانی خاصی مثل حال حاضر شده و در سال 2011 و 2012 باارزش ترین شرکت نام گذاری شده و تا الان بیشترین تعداد ثبت اختراع رو داره میتونن کتاب بیوگرافی استیو جابز اثر والتر ایزاکسن رو بخونن. نسخه PDF فارسیش به راحتی با یه سرچ تو گوگل پیدا میشه. نیازی به بحث کردن هم دیگه نیست.
اون زمان که Iinfinity Blade I اومده بود ایپاد تاچ 3G داشتم یادش بخیر واقعا تو زمان خودش ترکونده بود. بعدش که IB II تو ایفون 5 اومد رسما گرافیک تو گوشی های موبایل تکون داد.
الان دیگه نمی دونم IB III میخواد چیکار کنه. واقعا کارشون درسته هم Epic games هم Apple

آخرین ویرایش:
شما یه کم سطح اطلاعاتت رو بالا ببر دوست عزیز مطمئن باش اینطور سوتی نمیدی .. اولا iphone 2g رو از کجا آوردی؟! چیزی به اسم آیفون 2g نداریم .. گوشیهای imate یا nokia 7710 و خیلی گوشیهای دیگه اینترفیس کاربریشون تاچ بود .. تبلتهای زیادی قبل آیپد داریم .. 9 سال قبل اینکه آیپد عرضه بشه .. این لینکهاام نزارم؟! باشه روچشم .. حتما این دستورت رو اطاعت میکنم .. نیس اعلی حضرت تشریف داری (البته از ..... )
چیزی به اسم iPhone 2G وجود نداره؟ ۲ روزه ۱۰۰ نفر آدم رو مسخره کردی ؟ الان مثلا سطح اطلاعات خودت اینقدر بالا که بزرگترین سوتی سال رو میدی و میگی چیزی به نام iPhone 2g نداریم؟
من عذر خواهی میکنم اگر به نظرتون چیزی به نام ویکی پدیا وجود داره به لینک زیر برید و خط اول که نوشته The iPhone (retroactively labeled the original iPhone, iPhone 2G رو به دقت بخون...
iPhone (1st generation) - Wikipedia, the free encyclopedia
خدایی روت میشه بعد این حرفی که زدی بازم تو این تاپیک پست بدی؟
تو حرف زدنت هم احتیاط کن توهین و اینجور چیزا نداشتیم !

یکی از فانتزیام اینه که بفهمم چرا آدم باید روی یه گوشی ۴ اینچی به فکر گرافیک بازی باشه یا به پردازنده ی ۶۴ بیتی فکر کنه ! It's just a fu**in mobile phone ! این موبایل باید اول از همه توی قیمت و ارزش گذاری , توی بخش هماهنگی با شبکه های اجتماعی و اینجور چیزا بهترین باشه که نیست:| , نمیدونم پیش خودشون چی فکر میکنن میان تبلیغ گرافیک بازی میکنن ! اینقد سهامتون سقوط میکنه تا ورشکست بشید ! اون از آیفون 5Crap که ۳۰۰ دلار بیشتر نمایرزه گذاشتن ۶۰۰ دلار اینم از اینکه دارن تبلیغ CPU ۶۴ بیتیشو میکنن ! RIP آیفون ! نه نو آوری دارن نه هیچ چیز بدرد بخوری دیگه ! این از اپل , بعدی سامسونگه که هر سال صفحه ی موبایلاشو ۱ اینچ بزرگ میکنه و ۱ گیگ رم و ۲ تا هسته اضافه میکنه به گوشیاش مردمو خر میکنه موبایلاشو بخرن ! امیدوارم خداوند مردمو عاقل کنه بفهمن ملاک خوب بودن موبایل این شر و ورا نیست ...

دوست من درسته این شیوه ی زوم کردن به اسم اپل هست ولی هیچ چیز دیگه ای از خودشون ندارن ! ایده ی تبلت رو ۱۰ سال قبل از جابز بیل گیتس داده بود که کساستقبال نکرد اون موقع ! صفحه ی تاچ رو هم که فکر کنم ۱۰ سال پیش شارپ داشت چیز عجیبی نیست ! گوشی هوشمند رو هم باز ۱۰-۱۵ سال پیش بیل گیتس راجع بهش صحبت کرده بود که بازم حمایت نشد ! راستی موتورولا Atrix مال ۴ سال پیشه فک کنم , سیستم تشخیص اثر انگشت داره که باور کنه فوق العاده بدرد نخور هست و جز برای کلاس گذاشتن به درد دیگه ای نمیخوره !
همون جمله ای که بلد کردم منطق رو کاملا نشون میده

چیزی به اسم iPhone 2G وجود نداره؟ ۲ روزه ۱۰۰ نفر آدم رو مسخره کردی ؟ الان مثلا سطح اطلاعات خودت اینقدر بالا که بزرگترین سوتی سال رو میدی و میگی چیزی به نام iPhone 2g نداریم؟
من عذر خواهی میکنم اگر به نظرتون چیزی به نام ویکی پدیا وجود داره به لینک زیر برید و خط اول که نوشته The iPhone (retroactively labeled the original iPhone, iPhone 2G رو به دقت بخون...
iPhone (1st generation) - Wikipedia, the free encyclopedia
خدایی روت میشه بعد این حرفی که زدی بازم تو این تاپیک پست بدی؟
تو حرف زدنت هم احتیاط کن توهین و اینجور چیزا نداشتیم !

چرا انقدر جوش آوردی؟!!! آره iphone 2g نداریم .. جای ویکیپدیا یا هر منبع دیگه ای یه منبع برام بیار که اپل برا آیفون اوریجینال اسم بیربط iphone 2g رو برده باشه .. شما برام لینک رو پیدا کن و لینکش رو تو همین تاپیک بزار قول میدم نه تنها تو این تاپیک کلا تو این فروم دیگه پست ندم .. قبول هم میکنم نه شما سوتی میدی نه دوستت یا هرکی ..
خوبه که فکر کنی واقعا 2g چه معنی میتونه داشته باشه که به کار برده بشه؟! همون آیفون نسل 2.5 رو هم ساپورت میکرد .. دلیلی نداره اسمش 2g باشه و هیچ کجا هم این اسم به طور رسمی برای آیفون به کار نرفته ..

در ضمن من یه کاربر معمولی که هیچ سمتی تو انجمن نداره رو در جایگاهی نمیبینم که به من امر و نهی کنه که بگه پست بزار لینک بزار یا دیگه نزار ..

آخرین ویرایش:
همینکه گفته 64 بیت ملت فکر کردن قدرت پردازش یهو شده 2برابر! حداقل نمیرن بخونن پردازنده 64بیت یعنی چی!! روش اپلی برای بازاریابی!!
همین الان cpu و gpu که روی سیستم های اندرویدی رده بالا قرار داره خیلی از این قویتره اما بخاطر تنوع بالای cpu و gpu در اندروید سازندها نمیتونن روی یک مدل تمرکز کنن یا کمپانی هم نمیاد رو یک مدل سرمایه گذاری برای ساخت بازی کنه و کیفیت بازیهایی که روش منتشر میشه در سطحی که باید باشه نیست

دقیقا همینطوره!

خب درمورد معماري 64 bit پرچم دار جديد اپل سايت مشهور Trusted Review كه در ضمينه فناوري ديجيتال فعاليت ميكنه مقاله اي نوشته كه اطلاعات جالبي در مورد اين پردازنده ميده و نحو كاركردش رو هم توضيح ميده .
What is 64-bit? iPhone 5S A7 chip explained - Opinion - Trusted Reviews

بخش هايي از اين مقاله رو با هم نگاه ميكنيم .
اول از همه من اون بخشي از مقاله رو براتون ميگذارم كه در مورد همون شايعه اي كه بعضي ها ميگفتن حتما 4gig رم بايد وجود داشته باشه تا 64 bit كارايي داشته باشه در حالي كه اصلا قضيه چيز ديگريست !!!
The main benefit concerns the speed of mathematical calculation, which we’ve detailed above. The other big improvement concerns memory: a 64-bit chip can address more than 4GB of RAM, which 32-bit chips just can’t manage. .
در اين جا اشاره ميكنه كه علاوه بر افزايش محاسبات رياضي از ديگر مزاياي پردازنده ي 64 بيتي ميتوان به استفاده از رم اشاره كرد ، يكي از كاربرد هاي اين پردازنده اين است كه ميتواند إمكان استفاده از 4gig رم و بيشتر را در ديوايس ميسر كند درحالي كه پردازنده هاي 32 بيتي به سقف 4gig محدود هستند .

در واقع همون طوري كه ملاحظه كرديد داره ميگه پردازنده 64 بيتي إمكان استفاده از 4gig رم رو در ديوايس برخلاف پردازنده 32 bit كه به سقف 4gig رم محدود ميشن فرآهم ميكنه ولي منظور اين نيست كه يه ديوايس كه 1 gig رم داره يا 2gig رم داره نميتونه از قابليت هاي 64 bit استفاده كنه .....

واما قسمتي ديگه و جالب
The added power of 64-bit will improve iPhone 5S performance in a number of areas. The encryption used by the phone’s fingerprint sensor will be satisfactorily fast, and the camera’s new features will also work smoothly with the chip’s improved computational ability. These high-end applications – as well as photo and video editing and encoding, for instance – are faster with 64-bit. Games, too, benefit – at the iPhone 5S launch Apple demonstrated Infinity Blade 3, which likely wouldn’t be possible on 32-bit.
در اين جا اشاره ميكنه كه یکی از مزیت های مشهود استفاده از معماری جدید در آیفون 5S می تواند گشودن قفل دستگاه با استفاده از سنسور لمسی، در یک چشم بر هم زدن باشد. یعنی اگر از معماری ۶۴ بیتی در کنار سنسور تاچ آی دی استفاده نشده بود، قطعا تجربه کاربری به سریعی الآن نبود. همچنین امکانات عکاسی و ضبط ویدیوی اسلوموشن را نیز در همین فهرست قرار دهید.
اپلیکیشن های حرفه ای برای ویرایش و انکدینگ عکس و ویدیو هم از این معماری جدید بهره می برند و البته که بازی ها هم بهتر و قوی تر خواهند شد. درست مثل چیزی که در معرفی اینفینیتی بلید ۳ دیدیم.

دوستان همون طور كه مي دونيد iPhone 5s ميتونه تصاوير اهسته رو در 120 فريم و كيفيت 720p ثبت كنه كه تصوير ي مشابه اين صحنه هاي ورزشي ميشه كه بادوربين هاي حرفه اي ضبط ميشه و ماتومسابقات ورزش ميبينيم كه واقعا جالب

اين قسمت هم راجب نحو كار كرد CPU با معماري 64 bit هست
What is 64-bit and how does it work? The term “64-bit" refers to the way processors handle calculations. It concerns the maths performed by computers at their most basic level: “bits” are tiny units that have values of either 0 or 1, and these are manipulated by the processor and written to a PC’s memory in order to complete tasks. Smartphones that use older 32-bit processors can only work with data strings that consist of 32 characters – so they have a maximum range of just over 4 billion numbers. A 64-bit processor has a much larger range because of the increased number of digits available – data can be processed 64-bits at a time, rather than in 32-bit chunks. Imagine it this way: a team of 32 codebreakers at Bletchley Park try to crack the same code. It’s slow work – but double the codebreakers and it’ll be finished faster. Or try this: you send 32 assistants to collect 128 items from the same shop. The 32 assistants will require four trips – but if you’ve got 64 assistants, they’ll only need two. A 64-bit architecture is faster, gets more work done and is more efficient. The 64-bit A7 processor in the iPhone 5S uses the ARM v8 architecture. It’s the first time this new chip has been used in a smartphone, and Apple claims it’s got twice the power as the A6 chip in the iPhone 5. A 64-bit chip brings the iPhone 5S into line with the rest of the computing world. AMD and Intel have made 64-bit PC processors since the turn of the Millennium. The PS4 and Xbox One consoles both use 64-bit AMD chips.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or