سازنده Infinity Blade III از قدرت iPhone 5s شگفت‌زده شده است

.:Metallica:.

Loyal Member

infinblade3_610.jpg

در مصاحبه‌ای که Donald Mustard از Chair با Polygon داشته، اعلام کرد که بسیار از قدرت iPhone 5s شگفت زده و متحیر شده است.
وقتی Mustard و تیمش در Chair گوشی جدید اپل را دریافت کردند. تا آن‌جا که می‌توانستند افکت‌های سنگین که نیاز به پردازش سخت و سنگین دارد به بازی اضافه کردند. آن‌ها از قدرت دستگاه تحت تاثییر قرار گرفتند.

Mustard گفت: "من نمی‌خواهم کلمه ای را تغییر بدهم. این واقعا برای من 'شوکه' کننده بود."

او گفت تعداد Polycountهای مدل اژدها در بازی 4برابر بیشتر از هر شخصیتی است که در بازی های کنسولی قبلی این شرکت (Chair) و Epic دیده شده است، که این شامل Gears of War هم می‌شود و iPhone 5s هیچ مشکلی در اجرای آن ندارد.

او همچنین اضافه کرد: "من واقعا فکر می‌کنم که این یک تغییر عظیم و بزرگ است، این تغییر عظیم نشان می‌دهد که این چیزی که در جیب‌های ما قرار دارد چه ابر کامپیوتری است."

iPhone 5s و Infinity Blade III هر دو در هفته‌ی آینده عرضه خواهند شد.

منبع

یعنی یسریا فن و پنکه بودن رو قورت دادن.

اندروید با ۱۰ گیگ رم هم نمیتونه اینو اجرا کنه همینطور که کامپیوتر من با ۱۰ گیگ رم از ps3 با ۲۵۶ مگ رم توی gaming کند تره.
اخه مجبوری در مورد چیزی که نمیدونی حرف بزنی؟ قشنگ ترین قسمت کنفرانس اپل همون open gl es 3 بود. اصل قضیه اون توابع گرافیکی هست. اینکه بتونن این رو اجرا کنن و باهاش همچین بازی هایی بسازن. وا... این همه سخت افزار قوی شد. چه چیز عجیبی دیدیم؟ دو ماه بعد گوشی جدید htc رو میبینی 5s رو قورت میده و بعدش سامسونگ و بعد الجی. دیگه گوشی چه چیزی داره که فن بوی های اینچنینی داره ؟ :-/

جندساليه اخبارتكنولوزي رو دنبال نكردين درضمن ازنظروفاداري ورضايت مشتري سامسونك جزبهترين هاست و تويه اماراول وازابل هم بالاتربود

یعنی واقعا داری جک میگی ؟ نه واقعا جک میگی ؟ فکر کنم شما چند ساله اخبار تکنولوژی رو نمیخونی :) وقتی در کشور و خاک سامسونگ اپل میاد تو جذب رضایت مشتری اول میشه شما هنوزم روت میشه این حرف رو بزنی ؟
رتبه نخست در جلب رضايت مشتري در كره جنوبي به اپل رسيد!
اپل برای نهمین بار جایزه رضایت مشتری J.D. Power را دریافت کرد - انجمن تخصصی موبایل اول

چی میگی شما..؟
NFS نداره آیفون بعد پیشرو ..؟ رمش 1G هست الان موبایل های پارسال 2G رم دارن و دارن میرن تو 3G و 4G
روزلیشن صفحه نمایش آیفون HD هم نیست بعد موبایل های پارسال همه Full hd هستن
البته اگه شما درک درستی از Retina داشتید دیگه همچین حرفی نمیزدید !
رم زیاد واسه همون Android پر مصرف لازمه قد یه ویندوز PC رم اشغال میکنه نصف iOS هم Performance نمیده
باطری های غول آسا و بزرگ با ظرفیت زیاد میبندن بهش که یه ذره ضعف مصرف بالای باطریشو بپوشونن !

این فن های اپل دوباره پیداشون شد..! این کلماتی که شما تا حالا ایفون دستت نگرفتی و خبر نداری و... دیگه خیلی قدیمی شده الان هر پسر بچه 10 ساله ای یک ایفون دستش هست

چه بخواید با کلمات بازی کنید چه نکنید ایفونی که یک زمان 3 برابر دیگر گوشی ها قوی تر بود الان هر سال زور میزنه برسه به گوشی های شرکت های رغیب..!

آندروید هم رشد بسیار وحشتناکی داره و تو آمار ها کاملا ios رو جا گذشته ویندوز فون هم طی سه ماه اخیر 76 درصد رشد داشته و اینها همه از رشد و سهم ایفون کم میکنه
فعلاً که شما از هیچ تاپیکی دریغ نمیکنی تو تاپیک مربوط به بازی انحصاری iOS هم میای میگی فن های اپل پیداشون شد !!!
آیفون هیچ موقع 3 برابر قوی تر نبوده ولی همیشه به بهترین نحو از قطعات سخت افزاریش استفاده شده بر عکس اندروید 100 ها مدل سخت افزار عجیب غریب میزارن روش آخرش 2 روز نشده شرکت نهایت احترام به خریدارش میزاره 2 ماه بعد یه مدل قوی تر میده بهشون مدل قبلی رو هم ...
خب اوون آمار قشنگ رو هم بعد ورود 5S و 5C یه نگاه بهشون بنداز

دوست عزيزمكه من كفتم ملت ازابل ناراضين؟كفتم كه امارسامسونك هم عاليه حتي تويه امارازابل هم بالاتربود..خب طبيعيه ابل بالاترباشه جه انتظاري داري؟سامسونك هزارجور محصول باهزار رده قيمت داره ميخواي امارشو با ابلي كه فقط جندتامحصول داره اونم فقط محصولات رده بالا ميزنه مقايسه كني؟منطقيه؟الان من جك ميكم؟

اتفاقا اندروید بسیار سازگارتر از ios هست الان این همه متخصص اپل جمع کرده که فقط ios رو برای ایفون بهینه کنن ولی اندروید برای تمام گوشی ها بدون مشکل اجرا میشه

در مورد سخت افزار و مقدار رم هم شما چون اطلاع نداری خیال میکنی گوشی های اندوریدی الکی سخت افزار رو میبرن بالا در حالی که اگر اطلاع داشته باشی سیستم عامل اندورید شخصی سازی بسیار بیشتری نسبت به سیستم عامل خطی ios داره و طبعا وقتی این مزایا خوب رو می خوای ارتقاع بدی احتیاج به قدرت سخت افزاری بیشتری داری داری تو گوشی های قدرتمند اندوریدی می تونی دو سه برنامه رو همزمان با هم اجرا کنی که این احتیاج به سخت افزار قوی تر داره امکانات بهتری مثل صفحه بزرگتر و بهتر و دوربین قوی تر در نسخه های اندورید همه احتیاج به سخت افزار قوی تری دارن

سامسونگ هم اگر میخواست یک سیستم عامل خطی و خشک مثل ios بسازه و صفحه گوشیش هم 4 اینچ بود و دوربین قوی نداشت و از حافظه جانبی هم پشتیبانی نمی کرد قطعا احتیاج به بالابردن سخت افزار نداشت و با cpu یک هسته ای و 256 مگ رم هم این ها رو می تونست سر هم کنه..

اتفاقا اندروید بسیار سازگارتر از ios هست الان این همه متخصص اپل جمع کرده که فقط ios رو برای ایفون بهینه کنن ولی اندروید برای تمام گوشی ها بدون مشکل اجرا میشه

در مورد سخت افزار و مقدار رم هم شما چون اطلاع نداری خیال میکنی گوشی های اندوریدی الکی سخت افزار رو میبرن بالا در حالی که اگر اطلاع داشته باشی سیستم عامل اندورید شخصی سازی بسیار بیشتری نسبت به سیستم عامل خطی ios داره و طبعا وقتی این مزایا خوب رو می خوای ارتقاع بدی احتیاج به قدرت سخت افزاری بیشتری داری داری تو گوشی های قدرتمند اندوریدی می تونی دو سه برنامه رو همزمان با هم اجرا کنی که این احتیاج به سخت افزار قوی تر داره امکانات بهتری مثل صفحه بزرگتر و بهتر و دوربین قوی تر در نسخه های اندورید همه احتیاج به سخت افزار قوی تری دارن
سامسونگ هم اگر میخواست یک سیستم عامل خطی و خشک مثل ios بسازه و صفحه گوشیش هم 4 اینچ بود و دوربین قوی نداشت و از حافظه جانبی هم پشتیبانی نمی کرد قطعا احتیاج به بالابردن سخت افزار نداشت و با cpu یک هسته ای و 256 مگ رم هم این ها رو می تونست سر هم کنه..

iOS شده خشک خطی بعد سیستم عامل اندروید که هسته اصلیشم یه جورایی همون iOS هست شد خیلی خفن اندروید تا 2 نسل قبلش داشت درجا میزد هنوزم میزنه فعلاً با سخت افزار چند برابر آیفون Performance چند برابر ندیدیم ازش
الان یعنی آیفون نمیتونه 2 3 تا برنامه رو همزمان اجرا کنه ؟! آیفون 4 با سخت افزار فرسودش از پس این مهم برمیومد باقی بماند... عزیز من سایز صفحه چه کمکی به مولتی تسکینگ میکنه چرا به جاده خاکی میزنی آخه
دوربین تو گوشی حکم شیره مالیدن سر بچه میمونه یعنی واقعاً اگه کسی گوشیشو با این معیار انتخاب کنه که نمیشه حرفی بهش زد دوربین در حد 8 یا 10 مگاپیکسل کار 90 95 درصد افراد راه میندازه
بله خب با Cpu تک هسته ای و 256 مگ رم یا 512 میتونه مضخرفی مثل Bada رو ران کنه سامسونگ اگه عرضه سیستم عامل ساختن داشت الان از اندروید استفاده نمیکرد !

نکته همینجاست
میشه پیشرو بودن و پرچم داری اپل تو این صنعت رو به وضوح دید
به نظرت سامسونگ نمیتونست قبل از این از پردازنده های 64 بیتی استفاده کنه!؟همین شرکت چند روز بعد مطمئن باش محصولاتی رو معرفی میکنه که حسگر اثر انگشت هم داشته باشه!همین چیزاس که به اپل کلاس و مشتری وفادار میده و به سامسونگ یه دید اسکی بورو و غیر خلاق!
خوبی شما؟/اینی که گفتی برعکسش درسته.یه نگاه به محصولات و نرم افزارهای سامسونگ بنداز و بقیه رو ببین میفهمی که حرفت اشتباه.
مثلا گلکسی نوت با اکسپریا زد اولترا:دی
پیشرو بودن؟؟شوخی؟؟:دی الان سامسونگ رم3گیگ داره که شاید تا دوسال دیگه اپل استفاده نکنه یعنی سامسونگ2سال از اپل جلوتره؟؟:دی
اگه اینجوریه سامسونگ که هیچ برندهای چینی از اپل خیلی جلوترن:دی
سامسونگ خدایی سخت افزاره راحت میتونست پردازنده64بیتی بسازه ولی فایدش چیه؟؟
الان سامسونگ اصلا تو معرفی محصولاتش رو سخت افزار و اعداد الکی مانور نمیده و بیشتر رو نرم افزار و امکانات تمرکز کرده

iphone 5 وقتی اومد گفتن s3 بیاد قورتش میده پردازنده 4 هسته ای داره . ولی در عمل از iphone 5 ضعیف تر بود .
ماشالا به اطلاعات.اس3فکر کنم6ماه قبل ایفون5اومد و ایفون فقط تو گرافیک ازش قویتر بود
آيفون تا حالا فقط ۹ تا جایزه رضایت مشتری و گوشی برتر رو برده جایزه ای که تا حالا یکی از تلفن های سامسونگ تو خوابم ندیده !
دقیقا برعکس گلکسی اس ها خیلی بیشتر از ایفون جایزه بردن.
معتبرترین هاش
2بار بهترین گوشی سال ولی ایفون1بار
3بار بهترین گوشی سال اروپا ولی ایفون1بار
دیگه مجله و نشریات و سایت های معتبر بماند

- - -ویرایش - - -

آیفون که فروشش حرف اول رو میزنه ولی نمیدونم چرا 5c رو زد:-/
دلیلش مشخصه سود بیشتر.
به این گوشی میگم ایفون ارزان ولی در اصل ایفون5ارزان برای اپله نه ملت:دی
اپل همیشه بعد معرفی نسخه جدید نسخه قبل رو با قیمت پایین تر میفروخت
ولی اینبار این کارو نکردساخت ایفون5متوقف کرد و بجاش اینو عرضه میکنه که با همون قیمت ولی پلاستیکی یعنی هزینه ساختش کمتره.
چون گرونتر بخش ساخت ایفون همون جنس بدنست ولی بقیه قطعاتش در حد یه گوشی میان رده اندروید خرج داره
هزینه ساخت ایفون از همه گوشی های اندروید رده بالا کمتره ولی قیمت فروشش از بعضیا بیشتر براهمین اپل میلیاردی سود میبره
الان با پلاستیکی شدن هزینه ساخت پایین تر میاد و سود بیشتر:دی

من ایفون 4 داشتم تا همین هفته ی پیش و وحشتناک فن اپل بودم.فروختم 1 تومن با همون هزینه یه Sony Xperia SP خریدم! واقعا از انتخابم راضیم و واسه منی که 4-5 ساله گوشی های اپل دستم بود اندروید جالب بود.البته قبلا با گلکسی ها کار کرده بودم و خوشم نیومده بود ولی این سونی فرق داره نرمه روونه...اندرویدم جلو iOS ایرادهای خودش رو داره بی ایراد نیست ولی به جرات میگم تو مولتی تسک بهتره (حداقل گوشی من اینجوریه)... هر کدوم مزایای خودشون رو دارن و معایب خودشون رو و سلیقه ای هست.ایفون 5 هم خیلی گوشی را دست و سریعیه به دلیل رابط خوب کاربریش از تمام اندروید ها سریع تره! و ساپورت اپل هم خیلی خوبه از گوشیهاش همینطور تکنولوژی و کیفیت ساختش.ولی به جرات میگم الان که با اندروید دارم کار میکنم چیزی کم نداره از IOS اونقدرا...خیلی سیستم عامل خوبیه و بی درده سره...به هر حال بین یه گوشی گرفتم 1 تومن در حد Iphone 5 داره بهم کار میده و کارم رو راه میندازه و این واسم لذت بخشه (ولی به هیچ عنوان از نظر صفحه نمایش و امنیت و اطمینان (مثل هنگ و لگ) اجرای بازی ها یوزرفرندلی بودن خوش دست بودن و حس خوب وارد کردن به پای ایفون نمیرسه! )...ولی واقها بد هم نیست و نمیشه گفتش گوشی های اندروید به درد نمیخوره...فرق اپل با باقی شرکت ها اینه که اپل یه تکنولوژی رو گیر میاره مثل اثر انگشت و به بهترین نحو اونو تکامل میده و میاره توی بازار جاش میندازه.وااقعا پیشرو هست و توی این قضیه نمیشه شک کرد...حالا بعدا باقی هم مثلش رو میزنن یا بهتر مهم نیست ولی اپله که با وجود تکنولوژی رو میاره و قابل استفادست و کارامد.
نظر شخصی : تو بحث تبلت ها فقط ایپد باقیش رو من اصلا قبول ندارم چون حس خوبی که ایپد میده بهم عجیب بالاست.

دوست عزيزمكه من كفتم ملت ازابل ناراضين؟كفتم كه امارسامسونك هم عاليه حتي تويه امارازابل هم بالاتربود..خب طبيعيه ابل بالاترباشه جه انتظاري داري؟سامسونك هزارجور محصول باهزار رده قيمت داره ميخواي امارشو با ابلي كه فقط جندتامحصول داره اونم فقط محصولات رده بالا ميزنه مقايسه كني؟منطقيه؟الان من جك ميكم؟

چند تا از این آمارها به ما هم نشون بده و جهالت بیرون بیایم!;)

همش هایپه..

اپل تو گوشی های موبایل دقیقا مثل EA تو صنعت گیم می مونه
پس سامسونگ خوبه که هیچ ایده ای جز تقلید نداشته و نداره! یا htc که بعد چند ماه باید بندازی بره...

- - -ویرایش - - -

www.apple.com
دوستانی که انگلیسی بلدن برن راجع به 5S بخونن! بلدم نیستن برن عکساشو ببیننن امکاناتی که اضافه شده رو هم ببینن بعد بیان با راک استار و EA مقایسه کنن! انقدر نخندونین مارو با این نظرات مسخرتون :دی
فردا سامسونگ و HTC هم Touch id میزارن! Triple LED میزارن! :دی
بقال محل Iphone 5S نساخته که انقدر سطحی نظر میدین
تنها کسایی هستیم که از نداشتن Bluetooth که فکر نکنم کسی دیگه استفاده ای کنه ازش ناراضی هستیم و میگیم Iphone ناقصه! نمیدونه A7 چیه M7 چیه که گذاشتن بعد میگه هایپه! :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or