سازنده Infinity Blade III از قدرت iPhone 5s شگفت‌زده شده است

.:Metallica:.

Loyal Member

infinblade3_610.jpg

در مصاحبه‌ای که Donald Mustard از Chair با Polygon داشته، اعلام کرد که بسیار از قدرت iPhone 5s شگفت زده و متحیر شده است.
وقتی Mustard و تیمش در Chair گوشی جدید اپل را دریافت کردند. تا آن‌جا که می‌توانستند افکت‌های سنگین که نیاز به پردازش سخت و سنگین دارد به بازی اضافه کردند. آن‌ها از قدرت دستگاه تحت تاثییر قرار گرفتند.

Mustard گفت: "من نمی‌خواهم کلمه ای را تغییر بدهم. این واقعا برای من 'شوکه' کننده بود."

او گفت تعداد Polycountهای مدل اژدها در بازی 4برابر بیشتر از هر شخصیتی است که در بازی های کنسولی قبلی این شرکت (Chair) و Epic دیده شده است، که این شامل Gears of War هم می‌شود و iPhone 5s هیچ مشکلی در اجرای آن ندارد.

او همچنین اضافه کرد: "من واقعا فکر می‌کنم که این یک تغییر عظیم و بزرگ است، این تغییر عظیم نشان می‌دهد که این چیزی که در جیب‌های ما قرار دارد چه ابر کامپیوتری است."

iPhone 5s و Infinity Blade III هر دو در هفته‌ی آینده عرضه خواهند شد.

منبع

خب در اينجا لينك ترجمه مقاله pcworld رو ميزارم كه در مورد پردازنده 64 بيتي iPhone 5s هست .
اصلاً تراشه ۶۴ بیت به چه کار می آید؟ - نارنجی
خلاصه مقاله اينه كه اين كار اپل يه قدم رو به جلو هست كه در اينده بقيه كمپاني ها هم به ناگزير انجام ميدن.
در مورد تفاوت در قدرتش با 32 bit هم گفته شده در دراز مدت خودشو بيشتر نشون ميده موقعي كه اپ هايي بر اساس معماريه 64 bit توليد بشه و در كوتا مدت شايد خودشو كمتر نشون بده ولي قطعا با هم تفاوت دارن و صرفا حركتي براي تبليغات نبوده ......بعد اينجا اساتيد سخت افزار فكت صادر ميكنن كه 64 bit با 32bit فرق نداره!!!!fantastic lol

پ .ن :قطعا هم به مانند هميشه شاهد اسكي سواري ديگر كمپاني ها از اپل در توليدات ايندهشون هستيم هم در مورد حسگر اثر انگشت و هم پردازنده ي 64 bit .....

آخرین ویرایش:
این فن های اپل دوباره پیداشون شد..! این کلماتی که شما تا حالا ایفون دستت نگرفتی و خبر نداری و... دیگه خیلی قدیمی شده الان هر پسر بچه 10 ساله ای یک ایفون دستش هست

چه بخواید با کلمات بازی کنید چه نکنید ایفونی که یک زمان 3 برابر دیگر گوشی ها قوی تر بود الان هر سال زور میزنه برسه به گوشی های شرکت های رغیب..!

آندروید هم رشد بسیار وحشتناکی داره و تو آمار ها کاملا ios رو جا گذشته ویندوز فون هم طی سه ماه اخیر 76 درصد رشد داشته و اینها همه از رشد و سهم ایفون کم میکنه

چیزی که برام جالبه اینه که وقتی حرف از فروش بیشتر PS4 میشه شما میگید مگه به میزان فروشه؟ در حالی که رقابت اونجا یک کنسول در مقابل یک کنسول هستش!
ولی اینجا 10000 تا گوشی اندرویدی + 10000 تا تبلت اندرویدی + انواع و اقسام وسیله های دیگه از یخچال و گاز گرفته تا مینی پی سی دارن از اندروید استفاده میکنن! اینا همشون مقابل آیفون آیپد و آیپاد هستن و شما حرف از میزان فروش میزنید! بعد بقیه هم متعصب و هزار جور صفت دیگه میزنید بهشون! یکم بشینید فکر کنید تو خلوتتون به نتیجه میرسید! اپل واسه بابام نیست که بخوام بیام داستان بسازم، فقط حقیقتیه که درکش کار سختی نیست...

- - -ویرایش - - -

اتفاقا اندروید بسیار سازگارتر از ios هست الان این همه متخصص اپل جمع کرده که فقط ios رو برای ایفون بهینه کنن ولی اندروید برای تمام گوشی ها بدون مشکل اجرا میشه

در مورد سخت افزار و مقدار رم هم شما چون اطلاع نداری خیال میکنی گوشی های اندوریدی الکی سخت افزار رو میبرن بالا در حالی که اگر اطلاع داشته باشی سیستم عامل اندورید شخصی سازی بسیار بیشتری نسبت به سیستم عامل خطی ios داره و طبعا وقتی این مزایا خوب رو می خوای ارتقاع بدی احتیاج به قدرت سخت افزاری بیشتری داری داری تو گوشی های قدرتمند اندوریدی می تونی دو سه برنامه رو همزمان با هم اجرا کنی که این احتیاج به سخت افزار قوی تر داره امکانات بهتری مثل صفحه بزرگتر و بهتر و دوربین قوی تر در نسخه های اندورید همه احتیاج به سخت افزار قوی تری دارن

سامسونگ هم اگر میخواست یک سیستم عامل خطی و خشک مثل ios بسازه و صفحه گوشیش هم 4 اینچ بود و دوربین قوی نداشت و از حافظه جانبی هم پشتیبانی نمی کرد قطعا احتیاج به بالابردن سخت افزار نداشت و با cpu یک هسته ای و 256 مگ رم هم این ها رو می تونست سر هم کنه..

منظورتون اینه که چون ایفون صفحش کوچیک تره پردازش برنامه ها و سیستم عامل آسون تره؟ پس آیپد با رزولوشن بالا تر از Full HD که 3 سال پیش روی محصولش آورد و صفحه به اون بزرگی و با همین CPU مشابه آیفون چطور این همه قدرت داره؟
دوربین های بهتره گوشی های اندرویدی؟ مقایسه دوربین Galaxy S4 و iPhone 5 رو دیدید؟ درسته ایفون 5! برید ببینید دیدگاهتون تغییر میکنه نسبت به دوربین بهتره اندرویدی!

تمام کارشناس ها گفتن 64 بیتی برای گوشی های موبایل فقط جنبه تبلیغاتی داره و هیچ تاثیری تو کارایی گوشی نداره اکثر شرکتهای بزرگ مثل نوکیا و سامسونگ و موتورولا و HTC هم تو تویتر شروع کردن به مسخره کردن اپل

سهام اپل هم 8 درصد افت کرد بعد کنفرانس
چرا همیشه میخوای در مورد همه چی نظر بدی؟در صورتیکه بی اطلاع از تمام دنیایی؟
خود سامسونگ سریعا بعد از شنیدن این دستاورد اپل اعلام کرد از این به بعد گوشی هاش مجهز به پردازنده های 64 بیتی میشوند.

pantech gi100 گوشی سال 2004 مجهز به سنسور اثر انگشت
جالبه نه؟!!! حالا از این به بعد خیلیا فکر میکنن اولین گوشی مجهز به فینگرپرینت برا اپل(هرچند اپل خوب بلده تکنولوژیهارو چطور بکار بگیره) .. خیلیا فکر میکنن اولین تبلت برا اپل .. اولین گوشی لمسی برا اپل .. اولین mp3player برا اپل و ... (ولی اپل خوب بلده هااا .. جدی میگم)

اتفاقا اندروید بسیار سازگارتر از ios هست الان این همه متخصص اپل جمع کرده که فقط ios رو برای ایفون بهینه کنن ولی اندروید برای تمام گوشی ها بدون مشکل اجرا میشه

در مورد سخت افزار و مقدار رم هم شما چون اطلاع نداری خیال میکنی گوشی های اندوریدی الکی سخت افزار رو میبرن بالا در حالی که اگر اطلاع داشته باشی سیستم عامل اندورید شخصی سازی بسیار بیشتری نسبت به سیستم عامل خطی ios داره و طبعا وقتی این مزایا خوب رو می خوای ارتقاع بدی احتیاج به قدرت سخت افزاری بیشتری داری داری تو گوشی های قدرتمند اندوریدی می تونی دو سه برنامه رو همزمان با هم اجرا کنی که این احتیاج به سخت افزار قوی تر داره امکانات بهتری مثل صفحه بزرگتر و بهتر و دوربین قوی تر در نسخه های اندورید همه احتیاج به سخت افزار قوی تری دارن

سامسونگ هم اگر میخواست یک سیستم عامل خطی و خشک مثل ios بسازه و صفحه گوشیش هم 4 اینچ بود و دوربین قوی نداشت و از حافظه جانبی هم پشتیبانی نمی کرد قطعا احتیاج به بالابردن سخت افزار نداشت و با cpu یک هسته ای و 256 مگ رم هم این ها رو می تونست سر هم کنه..

نمیدونستم اپل رو هم ترول میکنی :d

ترول کردن اپل از ترول کردن سونی هم خنده دار تره

من اندروید رو بیشتر قبول دارم ولی این یه واقعیت هست که سیستم های سخت افزاری گوشی های اندرویدی اصلا یک پارچه نیستن و به همین خاطر هیچ وقت استودیویی نمیاد بازی هایی به قدرت بازی های آی اُ اِسی بیروون بده. مثل همین اینفینیتی بلید. حالا هرچقدر هم نی خواد قوی ترین سیستم رو داشته باشه ولی هیچ وقت چنین بازی هایی رو روش نمیبینیم

pantech gi100 گوشی سال 2004 مجهز به سنسور اثر انگشت
جالبه نه؟!!! حالا از این به بعد خیلیا فکر میکنن اولین گوشی مجهز به فینگرپرینت برا اپل(هرچند اپل خوب بلده تکنولوژیهارو چطور بکار بگیره) .. خیلیا فکر میکنن اولین تبلت برا اپل .. اولین گوشی لمسی برا اپل .. اولین mp3player برا اپل و ... (ولی اپل خوب بلده هااا .. جدی میگم)
جالبه قبل Iphone 2g گوشی ها تمام تاچ نبودن؟! یا تبلت ها بعد Ipad عرضه شدن!
از طرز زوم کردن عکس ها رو آیفون بگیر تا Imac ! از چیزی دارین دفاع می کنین که وجود خارجی نداره!
اپل ایده داره! این لینک هارم دیگه نزار که 1% هم ارزش ندارن

یکی از فانتزیام اینه که بفهمم چرا آدم باید روی یه گوشی ۴ اینچی به فکر گرافیک بازی باشه یا به پردازنده ی ۶۴ بیتی فکر کنه ! It's just a fu**in mobile phone ! این موبایل باید اول از همه توی قیمت و ارزش گذاری , توی بخش هماهنگی با شبکه های اجتماعی و اینجور چیزا بهترین باشه که نیست , نمیدونم پیش خودشون چی فکر میکنن میان تبلیغ گرافیک بازی میکنن ! اینقد سهامتون سقوط میکنه تا ورشکست بشید ! اون از آیفون 5Crap که ۳۰۰ دلار بیشتر نمایرزه گذاشتن ۶۰۰ دلار اینم از اینکه دارن تبلیغ CPU ۶۴ بیتیشو میکنن ! RIP آیفون ! نه نو آوری دارن نه هیچ چیز بدرد بخوری دیگه ! این از اپل , بعدی سامسونگه که هر سال صفحه ی موبایلاشو ۱ اینچ بزرگ میکنه و ۱ گیگ رم و ۲ تا هسته اضافه میکنه به گوشیاش مردمو خر میکنه موبایلاشو بخرن ! امیدوارم خداوند مردمو عاقل کنه بفهمن ملاک خوب بودن موبایل این شر و ورا نیست ...
جالبه قبل Iphone 2g گوشی ها تمام تاچ نبودن؟! یا تبلت ها بعد Ipad عرضه شدن!
از طرز زوم کردن عکس ها رو آیفون بگیر تا Imac ! از چیزی دارین دفاع می کنین که وجود خارجی نداره!
اپل ایده داره! این لینک هارم دیگه نزار که 1% هم ارزش ندارن

دوست من درسته این شیوه ی زوم کردن به اسم اپل هست ولی هیچ چیز دیگه ای از خودشون ندارن ! ایده ی تبلت رو ۱۰ سال قبل از جابز بیل گیتس داده بود که کساستقبال نکرد اون موقع ! صفحه ی تاچ رو هم که فکر کنم ۱۰ سال پیش شارپ داشت چیز عجیبی نیست ! گوشی هوشمند رو هم باز ۱۰-۱۵ سال پیش بیل گیتس راجع بهش صحبت کرده بود که بازم حمایت نشد ! راستی موتورولا Atrix مال ۴ سال پیشه فک کنم , سیستم تشخیص اثر انگشت داره که باور کنه فوق العاده بدرد نخور هست و جز برای کلاس گذاشتن به درد دیگه ای نمیخوره !

یکی از فانتزیام اینه که بفهمم چرا آدم باید روی یه گوشی ۴ اینچی به فکر گرافیک بازی باشه یا به پردازنده ی ۶۴ بیتی فکر کنه ! It's just a fu**in mobile phone ! این موبایل باید اول از همه توی قیمت و ارزش گذاری , توی بخش هماهنگی با شبکه های اجتماعی و اینجور چیزا بهترین باشه که نیست , نمیدونم پیش خودشون چی فکر میکنن میان تبلیغ گرافیک بازی میکنن ! اینقد سهامتون سقوط میکنه تا ورشکست بشید ! اون از آیفون 5Crap که ۳۰۰ دلار بیشتر نمایرزه گذاشتن ۶۰۰ دلار اینم از اینکه دارن تبلیغ CPU ۶۴ بیتیشو میکنن ! RIP آیفون ! نه نو آوری دارن نه هیچ چیز بدرد بخوری دیگه ! این از اپل , بعدی سامسونگه که هر سال صفحه ی موبایلاشو ۱ اینچ بزرگ میکنه و ۱ گیگ رم و ۲ تا هسته اضافه میکنه به گوشیاش مردمو خر میکنه موبایلاشو بخرن ! امیدوارم خداوند مردمو عاقل کنه بفهمن ملاک خوب بودن موبایل این شر و ورا نیست ...

دوست من درسته این شیوه ی زوم کردن به اسم اپل هست ولی هیچ چیز دیگه ای از خودشون ندارن ! ایده ی تبلت رو ۱۰ سال قبل از جابز بیل گیتس داده بود که کساستقبال نکرد اون موقع ! صفحه ی تاچ رو هم که فکر کنم ۱۰ سال پیش شارپ داشت چیز عجیبی نیست ! گوشی هوشمند رو هم باز ۱۰-۱۵ سال پیش بیل گیتس راجع بهش صحبت کرده بود که بازم حمایت نشد !

یعنی اون تبلتی که به قول خودتون 10 سال قبل تر از آیپد ساخته شده بود یک هزارمه آیپد کارایی داشت؟ قاطعانه باید جواب داد نه!

بعد شما دارید از قوی تر شدن سخت افزاریه ایفون حرف میزنید! این 2 برابر شدن قدرت پردازشیه سی پی یو و جی پی یو هر ساله روی آیفون صورت میگیره و کاملا هم مشهود و قابل استفادست. این که قدرت گوشی دو برابر میشه ولی در ظاهر و قیمت گوشی تغیری ایجاد نمیکنه بد هستش؟ یعنی سال دیگه Iphone 6 با همین سخت افزاره 5S بیاد مشکل شما حل میشه؟

موضوع بعدی صفحه تاچ هست که گفتید! چیزی که اپل مدعی است تو ضمینه نمایشگر اول بوده، مولتی تاچ و قابل استفاده با انگشت بودنش هست. گوشی های لمسی قبل رو ببینید، از 10 متری پیکسل هاش معلومه و حالت لمسش که اگه استفاده کرده بودینش میدونستین از هر 5 بار لمس ( با قلم یا ناخن ) 3 بارش کار نمیکرد!

قیمت هم مشخصه! درست مثل این میمونه که مثلا من دوست داشته باشم پشت AUDI R8 بشینم ولی چون قیمت بالایی داره مجبورم برم یه ماشین ارزون بگیرم! چون AUDI هیچ وقت وظیفه خودش ندونسته واسه همه قشری ماشین تولید کنه. حالا اینجا هم اپل همچین سیاستی داره و با همین سیاست شرکتش رو تاسیس کرده. این که چطور مدیریت شه به مدیرهاش بستگی داره!

میزان سهام هم هیچ تاثیری توی درامد های این شرکت نداره و همون طور که میدونید اپل بیشتر از 140 میلیارد پول نقد توی حساب هاش داره که باهاش میشه حتی یک کشور رو واسه چندین سال اداره کرد! پس ورشکستگی برای اپل هیچ وجود خارجی ای نداره.

راستی اینم بگم که قرار نیست این سخت افزار فقط روی ایفون به قول شما 4 اینچی استفاده بشه! آیپد با اسکرین 9.7 اینچی هم هست که باید از این سخت افزار بهره ببره!

این کمپانی اپل بیاد کنسول بزنه خوب موفق میشه ها :| میتونه بازارو بگیره!
قبلا یه کنسول با نام Apple Bandai Pippin رو زده بود که با فروش افتضاح 42000 عددی یه شکست کامل به شمار میومد و بعید میدونم که دوباره بخواد وارد گود بشه

• Like
Reactions: Sega_genesis

دوست من درسته این شیوه ی زوم کردن به اسم اپل هست ولی هیچ چیز دیگه ای از خودشون ندارن ! ایده ی تبلت رو ۱۰ سال قبل از جابز بیل گیتس داده بود که کساستقبال نکرد اون موقع ! صفحه ی تاچ رو هم که فکر کنم ۱۰ سال پیش شارپ داشت چیز عجیبی نیست ! گوشی هوشمند رو هم باز ۱۰-۱۵ سال پیش بیل گیتس راجع بهش صحبت کرده بود که بازم حمایت نشد ! راستی موتورولا Atrix مال ۴ سال پیشه فک کنم , سیستم تشخیص اثر انگشت داره که باور کنه فوق العاده بدرد نخور هست و جز برای کلاس گذاشتن به درد دیگه ای نمیخوره !

شما 1100 بگیر با این تفاسیر...Its not a mobile phone,Its a SMART PHONE
در مورد تکنولوژی هایی هم که گفتی مهم اینه که اپل همرو به صورت کارامد و بدرد بخور وارد این صنعت کرد درسته اختراع نکرد ولی تکاملش داد و به یه استاندارد تبدیلش کرد...قبل از Iphone کسی فکر میکرد همچین گوشی و تاچی به وجود بیاد و انقدر پر طرفدار بشه؟ به هر حال پیشرو هست...توی سخت افزارم ثابت کرده هر بار گوشی داده قویترین بوده تا مدتها. و تکنولوژی اسمی نمیذاره توی محصولاتش همش یه علتی داره.

اپل اول از همه سیستم عاملشو انعطاف پذیر کنه برای من یکی خیلی جذابتر از فرمولهای گیمینگشه . این تکنولوژیا بدرد زمانی میخورد که رقابتی بین آیپدها و کنسولها و اسمارت فونها وجود نداشت و خرید گوشی با این قابلیتها به صرفه بود . الان جریان فرق کرده کدوم گیمره با صفحه کوچک گوشی حتی با گرافیک خوب راضی بشه . دیر یا زود خستش میکنه و به دنبال آی پد یا کنسول دستی میره .

مانور گوشی اپل شده روی سخت افزار ، دقت کنیم میبینیم به جز گیم از لحاظ انعطاف پذیری گوشیهای سامسونگ خیلی جلوتر از اپل دارن حرکت میکنن . گوشی در آخر گوشیه . کنسول نیست . وسیله گیمینگ نیست .

شما تو ماشین کنسول میبری تو مسافرت کنسول میبری باریکلا باریکلا تلفن وسیله بازی نیست و سامسونگ جلو تر از اپل تو نرم افزار سامسونگ مرسی واقعا این سامسونگ پیشرو چند بار از اپل کپی کرده چند بار رفته دادگاه ؟؟؟؟؟ سامسونگ جلو تره بله حق با شماست بعدم کی با موبایل بازی میکنه اصلا شما میفرماین اینایم که بازی میکنن احمقن شما ناراحت نشو epic هم بیخود میگه بیشترین سود شرکتش از infinity blade بوده
واقعا مرسی mgs2013 من فهمیدم سامسونگ که داره سیستم عامل اندرئیدو میزاره رو دستگاش و یه سیستم عامل داد میدونی اسمش چی بود ؟؟؟؟ gsmarena هست ببین بد فروششم میدونی چه قد بود ؟؟؟ بله شما میدونی
شما کنسول داری فن ps هستی مس من برو کنسول بازی کن این علم سر شارتو اینجا هدر نکن مرسی
apple همینی که هست شما سامسونگ پیشرو بخر مرسی اینجام اسمش چیه
[h=1]سازنده Infinity Blade III از قدرت iPhone 5s شگفت‌زده شده است Infinity blade مال موبایل شما اینجا باسه چی کامت میدی موبایل مال بازی نیست این بازی هم مال APPLE سما اگه سامسونگ انحصاری چیزی داد بیا علم و نظرتو بگو[/h]

سازگار ؟!!!!!!!:-/
اگه میدونستی iOS چه عظمتیه ............
.
.
خطی !:-/
خیلی باحالی

سازگار ؟!!!!!!!:-/
اگه میدونستی iOS چه عظمتیه ............
.
.
خطی !:-/
خیلی باحالی
شما اندروید بخر بهترم هست از گوشی 100 تمونیش هست تا گوشی با عظمت نوت 3

- - -ویرایش - - -

[h=2]سازنده Infinity Blade III از قدرت iPhone 5s شگفت‌زده شده است این چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ APPLE مگه نیست نمیبینین ؟؟؟؟ INFINITY BLADE مال کیه ؟؟؟[/h]باریکلا برین اندروید بازی انحصاری داد و مربوط به شما بود بیاین نظر بدین
من حالم از XBOX به هم میخوره نمیرم تایپیک بازی انحصاریش چیزی بنویسم
اندروید خیلی خوبه مگه این نیست مرسی فهمیدیم به سلامت

فقط 1100 :d

از گوشی بازا میپرسم خواهش میکنم دور از تعصب جواب بدن : تا حالا چه گوشی ای دستشون گرفتن که به نظرشون بی نقص بوده . هر گوشی ای توی دستتون باشه صدا ، دوربین ، صفحه نمایش ، سرعت ، میزان نگهداری شارژ ، امکاناتش . یکی از اینها آزارتون میده و ترغیبتون میکنه گوشیتونو عوض کنید تا بنظرتون به گوشی دلخواهتون برسید . ولی نمیرسید . چون باز یکی از امکاناتش در مقابل و مقایسه با گوشی دیگه ضعیفتر در عمل بنظر میاد .

گوشی برای بیشتر مردم سلیقست . کلیشه ایه مقایسه . همه دلشون میخواد گوشی جدید داشته باشن چون براشون مثل خرید یه لباس جدید یا وسیله تجملاته .

من دور از تعصب میگم : برای من مهم نیست ، این مقایسه برام مهم نیست . پول به گوشی دادن اونم بالای یک میلیون از نظر من زوره . چون بیشتر امکاناتش در کشورمون استفاده ای نداره و برام قده یک گوشی ارزش داره نه بیشتر ، نه بیشتر از کنسول دستی ، نه بیشتر از دوربین عکاسی ، نه بیشتر از امکانات آی پد . و ...

خودتون قضاوت کنید درسته وسیله همه جانبیه و قابلیت حملو نقل ساده داره ولی توی بیابون که گیر نکردیم که مجبور بشیم از بقیه وسایلمون محروم بشیم . PSV یا 3DS جلد کمری داره نیازی ندارم توی دستم بگیرم . وقتی بخوام لذت ببرم بهترینو انتخاب میکنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or