سازنده بازی Fez: ماکروسافت دو رو و ریاکار است

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
fez.jpg

درود.

شرکت ماکروسافت در اولین اقدام خود پس از معرفی کنسول Xbox one خود، سیاست‌هایی را پیرامون سازندگان مستقل اعمال نمود که خشم و ناراحتی بسیاری از این بازی‌سازان را در برداشت که آن حمایت نکردن از این افراد بود. بعد از این اقدام ماکروسافت، بسیار از این استودیوهای کوچک زیر چتر سونی رفتند و برای PS4 بازی ساختند که بعد ماکرو مجبور به عقب نشینی شد و برای جذب این افراد حتی Dev kit های کنسول X1 خود را به صورت مجانی در اختیار آنان گذاشت. ولی با اینکه ماکرو تغییر سیاست را پیشه گرفت و از این سازندگان حمایت کرد، ولی برخی هنوز از صحبت‌ها اولیه این شرکت ناراضی هستند و این عقب نشینی را یک "ریاکاری" از سوی MS می‌دانند.

خالق بازی Fez یعنی اقای Phil Fish در طی نظری که در Twitter داشت صراحتان اعلام کرد. "همه چیز در این مورد احساس ریاکاری و دورویی را می‌دهد. این خوب است که MS دارد تلاش می‌کند در برخی مواقع...ولی چه چیزی یکدفعه عوض شد؟ چی شد که یهو بازی‌های مستقل اینقدر ارزشمند شدند؟"

"تمام این‌ها فقط یک بازگشت مضخرف است، باور اینکه قلب آن‌ها (ماکروسافت) در مکان درستی است و برای ما می‌زند بسیار سخت است. تمام این مسائل حس دو رویی را به من القا می‌کند."

وی در آخر نیز بیان نمود، ریاکاری کلمه‌ایست که من به دنبال آن هستم.

http://gamingbolt.com/fez-creator-o...change-everything-about-it-feels-disingenuous

کلیف بی فقط خودش رو رسوای عالم کرد ... با اون بیانه ایه کاملا سوپر لول

بعد به حرف کلیف می رسین وقتی هر بازی رو 40 تیکه کردن رو هر تیکه رو کلی فروختن تا هر بازی بشه 200 - 300 دلار اون موقع میفهمی DRM یک نعمت بود که دهن خیلی از سازنده ها رو مثل EA میبست

اکثر کسایی که همون صحبت های به قول شما "سوپر لول" رو ترول می کردن، کسایی بودن که اصلا حرفاشو نخونده بودن و فقط با خوندن عنوان "حمایت کلیف بی از DRM "اومده بودن و چرت می گفتن....
به نظر من که حرفای خوبی زد....

از شما هم ممنون میشم اگه بگید در کجای صحبت هاش خودشو "رسوا" کرد...
ديگه واقعا بحث drm به نظر من تموم شدست چيزي خوبي بوده يا نه كاري ندارم ولي وقتي خيل عظيمي از مردم مخالفشن و ميتونه يه كمپاني رو زمين بزنه و تو شرايطي كه خود مايكرو كنار كشيده اگه Cliff B مياد ازش حمايت ميكنه قطعا احمقه چون حرفي رو ميزنه كه فقط براي خودش دشمن ميتراشه حرفي رو ميزنه كه بجز تو بازي سنتر هيج جا خريداري نداره:|

آخرین ویرایش:
معلومه که همه برا پول کار میکنن .... ولی مایکروسافت اولویتش پوله ... به هر قیمتی که شده ... تو همین نسل با او xbox های اولیه یا خود همین کینکت ... تا حالا چند تا بازی به درد بخور براش اومده ؟ الان که کلا نمیاد هیچی ...

و خیلی سیاست های کثیفه دیگه ... اینو دیگه همه میدونن ... ولی سونی هر چی باشه از لحاظ کیفیت به مشتری احترام میذاره...

بعد به حرف کلیف می رسین وقتی هر بازی رو 40 تیکه کردن رو هر تیکه رو کلی فروختن تا هر بازی بشه 200 - 300 دلار اون موقع میفهمی DRM یک نعمت بود که دهن خیلی از سازنده ها رو مثل EA میبست

من چی کار drm دازم همون که به سونی تهمت زد و دروغ بست و طرفدارای ps4 رو احمق و کودن فرض کرد ... که مثل بچه ها گول میخورن بس بود که خودش رو بی اعتبار کنه هیچ ... 24 ساعت طول نکشید که مایکرو رنگیش کرد

من چی کار drm دازم همون که به سونی تهمت زد و دروغ بست و طرفدارای ps4 رو احمق و کودن فرض کرد ... که مثل بچه ها گول میخورن بس بود که خودش رو بی اعتبار کنه هیچ ... 24 ساعت طول نکشید که مایکرو رنگیش کرد
اولا من دوباره ازتون ممنون میشم اگه لینکی به من بدید از جایی که ایشون به کسی گفته "احمق"...یا به کسی "دروغ"بسته باشه...
بعدشم اگه اظهار نظر منفی در مورد کنسول مورد علاقه یه عده باعث میشه حق اظهار نظر در مورد هرگونه مسئله ای ازت گرفته بشه، 90 درصد کابرای این سایت هم دیگه نباید اجازه پست دادن بهشون داده بشه دیگه؟

- - -ویرایش - - -

معلومه که همه برا پول کار میکنن .... ولی مایکروسافت اولویتش پوله ... به هر قیمتی که شده ... تو همین نسل با او xbox های اولیه یا خود همین کینکت ... تا حالا چند تا بازی به درد بخور براش اومده ؟ الان که کلا نمیاد هیچی ...

و خیلی سیاست های کثیفه دیگه ... اینو دیگه همه میدونن ... ولی سونی هر چی باشه از لحاظ کیفیت به مشتری احترام میذاره...
آره ابا مایکروسافت اولویتش پوله....
به خدا همینو نداشتین چی می گفتین....
"ماکروسافت=پول پرست و شیطان صفت" و"سونی=احترام به حقوق مشتری"....
خلاصه حداقل 2000 پست تو بخش اخبار همین دو عبارته...

آخرین ویرایش:
ای کاش مایکرو ویندوز کرک شده هرکی رو پیدا می کرد میزد از بیخ و بن هاردشو فرمت می کرد به یه اخطار ساده اکتفا نمی کرد، اون موقع می فهمیدیم دوستانی که از سیاست های کثیف مایکرو ابراز انزجار میکنن همشون با توزیع های لینوکس مشتی بر دهان مایکرو جهانخوار می زنن...

والله، طرف نزدیک دو دهه اس محصول چند صد دلاری رو 1000 تومن از بقالیشون می خره بدون اینکه کسی باهاش کار داشته باشن استفاده می کنه، آخرم میاد چنتا فحشم به پدر مادر مایکرو میده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or