سازنده بازی Fez: ماکروسافت دو رو و ریاکار است

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
fez.jpg

درود.

شرکت ماکروسافت در اولین اقدام خود پس از معرفی کنسول Xbox one خود، سیاست‌هایی را پیرامون سازندگان مستقل اعمال نمود که خشم و ناراحتی بسیاری از این بازی‌سازان را در برداشت که آن حمایت نکردن از این افراد بود. بعد از این اقدام ماکروسافت، بسیار از این استودیوهای کوچک زیر چتر سونی رفتند و برای PS4 بازی ساختند که بعد ماکرو مجبور به عقب نشینی شد و برای جذب این افراد حتی Dev kit های کنسول X1 خود را به صورت مجانی در اختیار آنان گذاشت. ولی با اینکه ماکرو تغییر سیاست را پیشه گرفت و از این سازندگان حمایت کرد، ولی برخی هنوز از صحبت‌ها اولیه این شرکت ناراضی هستند و این عقب نشینی را یک "ریاکاری" از سوی MS می‌دانند.

خالق بازی Fez یعنی اقای Phil Fish در طی نظری که در Twitter داشت صراحتان اعلام کرد. "همه چیز در این مورد احساس ریاکاری و دورویی را می‌دهد. این خوب است که MS دارد تلاش می‌کند در برخی مواقع...ولی چه چیزی یکدفعه عوض شد؟ چی شد که یهو بازی‌های مستقل اینقدر ارزشمند شدند؟"

"تمام این‌ها فقط یک بازگشت مضخرف است، باور اینکه قلب آن‌ها (ماکروسافت) در مکان درستی است و برای ما می‌زند بسیار سخت است. تمام این مسائل حس دو رویی را به من القا می‌کند."

وی در آخر نیز بیان نمود، ریاکاری کلمه‌ایست که من به دنبال آن هستم.

http://gamingbolt.com/fez-creator-o...change-everything-about-it-feels-disingenuous

منم همین حس رو اصلا در مورد کل خود کنسول و اتصال به اینترنتو ... دارم !
چه طور شد یه دفعه سیاستاش عوض شد ؟
ماکروسافت اصلا قلبش و درونش با گیمر نیست !
ماکروسافت یه خیانت کاره که منتظر جاسوسیه :d
فقط منتظره مردم به خاطر چندتا انحصاری بی خود که اونم اول نسلی میده همه برن xone بخرن بعد به اهداف کثیفش برسه :d

کاملا مشخصه مایکروسافت هدفش فقط پوله.. ریاکارن

منم همین حس رو اصلا در مورد کل خود کنسول و اتصال به اینترنتو ... دارم !
چه طور شد یه دفعه سیاستاش عوض شد ؟
ماکروسافت اصلا قلبش و درونش با گیمر نیست !
ماکروسافت یه خیانت کاره که منتظر جاسوسیه :d
فقط منتظره مردم به خاطر چندتا انحصاری بی خود که اونم اول نسلی میده همه برن xone بخرن بعد به اهداف کثیفش برسه :d

من با شما دو عزیز کاملا موافقم
بین این همه شرکت بزرگ صنعت گیم فقط ماکروسافته که به فکر مال اندوزی و چپاول مردم بینوا و مستحق جهان هست و مدیر عامل قبلی این شرکت هم که میگن 40 میلیارد دلار به خیریه کمک کرده همش افکار شیطانی بوده و دوبرابر اون پول رو از همون افراد به زور گرفته و به کار اجباری بدون حقوق مجبورشون کرده..
از اون ور شرکت سونی (ع) با پولی کردن PSN و آنلاین پس و انداختن بازی های منسوخ شده کنسول های قبل به قیمت خون باباش در جهت رضایت الهی و کمک به کل مردم دنیا گام برداشته و گفته میشه اون ساختمان های هم که به ظاهر فروخته همش رو وقف بنیاد خیریه و مسجد کرده فقط بیان نکرده که ریا نشه..!!

من با شما دو عزیز کاملا موافقم
بین این همه شرکت بزرگ صنعت گیم فقط ماکروسافته که به فکر مال اندوزی و چپاول مردم بینوا و مستحق جهان هست و مدیر عامل قبلی این شرکت هم که میگن 40 میلیارد دلار به خیریه کمک کرده همش افکار شیطانی بوده و دوبرابر اون پول رو از همون افراد به زور گرفته و به کار اجباری بدون حقوق مجبورشون کرده..
از اون ور شرکت سونی (ع) با پولی کردن PSN و آنلاین پس و انداختن بازی های منسوخ شده کنسول های قبل به قیمت خون باباش در جهت رضایت الهی و کمک به کل مردم دنیا گام برداشته و گفته میشه اون ساختمان های هم که به ظاهر فروخته همش رو وقف بنیاد خیریه و مسجد کرده فقط بیان نکرده که ریا نشه..!!
درسته که PSN پولی شده ولی هم قیمتش از XBL Gold کمتره و هم بازی مجانی بهت میده مثل BF 3.
از اونطرف مایکرو میاد AC 2 , Halo 3 میده که همه به جز خواجه حافظ شیراز:d بازیشون کردن.
-----------
هیچ شرکتی هم فی سبیل الله کار نمیکنه.
نه سونی ، نه مایکرو سافت.
فقط سونی بهتر ملت رو گول میزنه که داره برای رضای مشتری کار میکنه.:d

از اونطرف مایکرو میاد AC 2 , Halo 3 میده که همه به جز خواجه حافظ شیراز
:d
بازیشون کردن.

آره تازه باید اطلاعات کریدت کارت رو هم وارد کنی تا بتونی استفاده کنی :دی
همچین دزدی ـه مایکرو !:دی

اینو جاناتان بلو و یکی دو تا دیگه وضعیتشون کاملا دیگه مشخص شده، هدفشون هم کاملا معلومه... جلب توجه... همین بابا سر FEZ 1 حاضر نبود پول patch بده اومد تو رسانه جار زد فک کرد مایکروسافت واسش پارتی بازی میکنه.
کسایی هم که این بازی رو خریداری کردن رو پـ . ـم هم حساب نکرد که بیاد یه patch بده چون خرج داشت براش.
حالا اومده میگه FEZ 2 رو کنسل کردم و از صنعت گیم خدافظی کردم! خبرش هم تو کل سایت های گیم پر شد و کسی هم اگه نمیدونست این کیه و Fez چیه الان دیگه مطمئنا میدونه...
حالا این آدم دقل باز بیاد به کسی دیگه بگه ریاکار و دورو خیلی باید پررو باشه.

شما که هدفت مشخصه...
دوستانی که لایکت میکنن واقعا موندم یه لحظه واقع بینانه فکر میکنن؟

اگه ایشونو واسه 10000$ که بابت ‍‍پچ نداده متهم میکنی چون بازیش فلان قدر فروخته حتما باید بده جرا مایکروسافتو تحلیل نمیکنی؟ با اون سرمایه ای که داره خیلی راحت میتونه این هزینه هارو واسه سازنده کاهش بده جای دوریم نمیره سازنده راضی بازی بیشتر متنوعتر فروش سخت افزار و نرم افزار بیشتر....

پس میشه به این اقای سازنده حق داد

دوستانی که میگن بازاره عشق و عاشقی نیست... با روش مایکروسافت پول در میاد با روش گوگل و سونیم در میاد

اینجا بحث احترام به مشتری و غیره... نه سود که میدونیم مایکروسافت تو این زمینه رقیب نداره

شما که هدفت مشخصه...
دوستانی که لایکت میکنن واقعا موندم یه لحظه واقع بینانه فکر میکنن؟

اگه ایشونو واسه 10000$ که بابت ‍‍پچ نداده متهم میکنی چون بازیش فلان قدر فروخته حتما باید بده جرا مایکروسافتو تحلیل نمیکنی؟ با اون سرمایه ای که داره خیلی راحت میتونه این هزینه هارو واسه سازنده کاهش بده جای دوریم نمیره سازنده راضی بازی بیشتر متنوعتر فروش سخت افزار و نرم افزار بیشتر....

پس میشه به این اقای سازنده حق داد

دوستانی که میگن بازاره عشق و عاشقی نیست... با روش مایکروسافت پول در میاد با روش گوگل و سونیم در میاد

اینجا بحث احترام به مشتری و غیره... نه سود که میدونیم مایکروسافت تو این زمینه رقیب نداره
این هزینه برای پچ دادن و غیره برای بقیه سازنده ها هم هست. پس چرا اونا کف و خون قاطی نمی کنن بیان یه شرکت رو به فحش بکشن؟ اگه قرار بود مشکل از مایکروسافت باشه بقیه سازنده ها هم لابد تا الان باید دادشون در میومد دیگه؟
و درضمن مایکروسافت گفته ما خیلی وقته از کسی اینجور پول ها نمی گیریم....

راستش گوگل رو نمی دونم ولی سونی هم که دار با فریب مردم و سوار شدن روی موج افکار عمومی درمیاره....
باز بحث احترام به مشتری رو مطرح نکنین که این قصه سر دراز داره....

کاری ندارم به اینکه این یارو از جای دیگه میسوزه یا نه ولی از شروع معرفی نسل جدید تا همین الان نمره مدیریت و سیاست سونی 20 و ماکروسافتم افتاده بود داره تک ماده میزنه!:dمن یادم نمیاد کسی برای PS4 و سونی از این چیزا سر هم کرده باشه ولی برای ماکروسافت و وان شده عادت دیگه روزی یکی میاد پاهاشو روش وا میکنه میره:d
درسته سونی هم برای رضای خدا موش نمیدوونه ولی بلده چطوری موش بدوونه:d

کاری ندارم به اینکه این یارو از جای دیگه میسوزه یا نه ولی از شروع معرفی نسل جدید تا همین الان نمره مدیریت و سیاست سونی 20 و ماکروسافتم افتاده بود داره تک ماده میزنه!:dمن یادم نمیاد کسی برای PS4 و سونی از این چیزا سر هم کرده باشه ولی برای ماکروسافت و وان شده عادت دیگه روزی یکی میاد پاهاشو روش وا میکنه میره:d
Cliffy B :-/ :دی

اگر مایکروسافت سیاست‌هاش رو تغییر نمیداد یک احمق محسوب می‌شد، من ترجیح میدم رقیب سونی ریاکار باشه، ولی احمق نباشه.

عجب سونی کار بلدی :-??

Revenue
11px-Decrease2.svg.png
US$ 72.349 billion (2013)[

کلیف بی فقط خودش رو رسوای عالم کرد ... با اون بیانه ایه کاملا سوپر لول

اکثر کسایی که همون صحبت های به قول شما "سوپر لول" رو ترول می کردن، کسایی بودن که اصلا حرفاشو نخونده بودن و فقط با خوندن عنوان "حمایت کلیف بی از DRM "اومده بودن و چرت می گفتن....
به نظر من که حرفای خوبی زد....

از شما هم ممنون میشم اگه بگید در کجای صحبت هاش خودشو "رسوا" کرد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or