سازنده بازی Fez: ماکروسافت دو رو و ریاکار است

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
fez.jpg

درود.

شرکت ماکروسافت در اولین اقدام خود پس از معرفی کنسول Xbox one خود، سیاست‌هایی را پیرامون سازندگان مستقل اعمال نمود که خشم و ناراحتی بسیاری از این بازی‌سازان را در برداشت که آن حمایت نکردن از این افراد بود. بعد از این اقدام ماکروسافت، بسیار از این استودیوهای کوچک زیر چتر سونی رفتند و برای PS4 بازی ساختند که بعد ماکرو مجبور به عقب نشینی شد و برای جذب این افراد حتی Dev kit های کنسول X1 خود را به صورت مجانی در اختیار آنان گذاشت. ولی با اینکه ماکرو تغییر سیاست را پیشه گرفت و از این سازندگان حمایت کرد، ولی برخی هنوز از صحبت‌ها اولیه این شرکت ناراضی هستند و این عقب نشینی را یک "ریاکاری" از سوی MS می‌دانند.

خالق بازی Fez یعنی اقای Phil Fish در طی نظری که در Twitter داشت صراحتان اعلام کرد. "همه چیز در این مورد احساس ریاکاری و دورویی را می‌دهد. این خوب است که MS دارد تلاش می‌کند در برخی مواقع...ولی چه چیزی یکدفعه عوض شد؟ چی شد که یهو بازی‌های مستقل اینقدر ارزشمند شدند؟"

"تمام این‌ها فقط یک بازگشت مضخرف است، باور اینکه قلب آن‌ها (ماکروسافت) در مکان درستی است و برای ما می‌زند بسیار سخت است. تمام این مسائل حس دو رویی را به من القا می‌کند."

وی در آخر نیز بیان نمود، ریاکاری کلمه‌ایست که من به دنبال آن هستم.

http://gamingbolt.com/fez-creator-o...change-everything-about-it-feels-disingenuous

حالا من با این فنای سونی کاری ندارم که بخاطر نداشتن کنسول رقیب یا صرفا اینکه وقتی 5 سالشون بوده مامان بزرگش براش PS One خریده آتیش چنین خبرایی رو به سینه میزنن.

ولی با حرفای این آقا موافقم. مایکروسافت یه ابرکمپانی عوضی ـه.

حالا من با این فنای سونی کاری ندارم که بخاطر نداشتن کنسول رقیب یا صرفا اینکه وقتی 5 سالشون بوده مامان بزرگش براش PS One خریده آتیش چنین خبرایی رو به سینه میزنن.

عوضی؟؟؟؟؟؟؟ سر یک شرکت بزرگه رابطه دوستی که نیست که میگه دورو هستش فکز میکنید حالا سونی کمپانی خوبیه؟ یا مثلا همه کارکنانش یا رییسش خدا پرسته یا منصف؟:|
نه سونی نسل قبل ضرر خیلی زیادی کرد الان داره جبران میکنه وگرنه دلش به حال اون ها نسوخته اصل قضیه اینه که نمی خواد دوباره ضرر کنه همین
مایکروسافت هم دیده سیاست هاش غلطه عوض کرده

Last edited by a moderator:
اینم رفتارش شبیه فن های سونی..تو همین سایت وقتی سیاست هاش اشتباه بود ترول کردن الان که سیاست هاشو عوض کرده میگن عجب شرکت مزخرفی و نامطمنی هر روز یه حرف میزنه:دی

بیچاره ماکرو سافت چیکار کنه؟؟

اینم رفتارش شبیه فن های سونی..تو همین سایت وقتی سیاست هاش اشتباه بود ترول کردن الان که سیاست هاشو عوض کرده میگن عجب شرکت مزخرفی و نامطمنی هر روز یه حرف میزنه:دی

بیچاره ماکرو سافت چیکار کنه؟؟
اینو جاناتان بلو و یکی دو تا دیگه وضعیتشون کاملا دیگه مشخص شده، هدفشون هم کاملا معلومه... جلب توجه... همین بابا سر FEZ 1 حاضر نبود پول patch بده اومد تو رسانه جار زد فک کرد مایکروسافت واسش پارتی بازی میکنه.
کسایی هم که این بازی رو خریداری کردن رو پـ . ـم هم حساب نکرد که بیاد یه patch بده چون خرج داشت براش.
حالا اومده میگه FEZ 2 رو کنسل کردم و از صنعت گیم خدافظی کردم! خبرش هم تو کل سایت های گیم پر شد و کسی هم اگه نمیدونست این کیه و Fez چیه الان دیگه مطمئنا میدونه...
حالا این آدم دقل باز بیاد به کسی دیگه بگه ریاکار و دورو خیلی باید پررو باشه.

بمریم برات که اوین بار خودت برای خودت کنسول خریدی :دی از شوخی بگذریم !!! بنظر من تا حدی درست گفته : ماکرو خیلی راحت میتونست سیاستهایی که تغییر داد را به همون صورتی که در شرایط فعلی گفت را منتشر کنه نه بیاد یک سری محدودیت تعیین کنه بعد که دید نه انگار اشتباه بزرگی کرده همه چیز و تغییر بده ! خاضرم قسم بخورم اگه این کار و سونی کرده بود همه میگفتن ببین ماکرو چقدر بزرگه سونی ترسید !!!
---------
آقای Terova یعنی ماکرو انقدر کوچیکه که باید فیلم بازی کنه بیاد خودش و مضحکه کنه که فقط یک شرکت و بندازه بیرون بعد سیاستهاش و تغییر بده ؟ ( مگه مخفی کاریه :)) ) خیلی راحت میتونه بهشون بگه تمایلی نداریم دیگر با شما کار کنیم )
-------------
دوستان ماکرو یکمی خودتون و کنترل کنید مگه همیشه باید به به و چهچه راه انداخت هر چیزی فن و هیتر داره !!! انتقاد کردن چه مشکلی برای ماکرو یا سونی پیش میاره من نمیدونم !! حتما باید یکیشون و بت کنیم اگه هم مرتکب اشتباهی شدن بگیم نه کارشون عالیه !!!:))

حرف حق جواب نداره.هر چی گفت راست می گفت .شرکتی که به همین راحتی روند کاریش را تغییر می ده خیلی راحت هم می توانه وسط کار می توانه تمام عوامل وابسته بهش را مثل Gamer،Game Maker ها و... دستشون را بزار تو پوست گردو.

- - -ویرایش - - -

این بابا از نظر روانی تعادل نداره فقط باید به حرفاش خندید

کلا هر کس بر خلاف نظر بچهای BC حرف بزنه یا روانی،یا مشکل روحی داره ،یا بی سواد است و هزاریا..............
از قدیم گفتن حرف حق تلخ.

اینو جاناتان بلو و یکی دو تا دیگه وضعیتشون کاملا دیگه مشخص شده، هدفشون هم کاملا معلومه... جلب توجه... همین بابا سر FEZ 1 حاضر نبود پول patch بده اومد تو رسانه جار زد فک کرد مایکروسافت واسش پارتی بازی میکنه.
کسایی هم که این بازی رو خریداری کردن رو پـ . ـم هم حساب نکرد که بیاد یه patch بده چون خرج داشت براش.
حالا اومده میگه FEZ 2 رو کنسل کردم و از صنعت گیم خدافظی کردم! خبرش هم تو کل سایت های گیم پر شد و کسی هم اگه نمیدونست این کیه و Fez چیه الان دیگه مطمئنا میدونه...
حالا این آدم دقل باز بیاد به کسی دیگه بگه ریاکار و دورو خیلی باید پررو باشه.

حالا هیچکس اصلا نمیدونه بازی این بابا چه چیز بیخودی بوده..همینه که میگن به یک خُرده پا رو بدی رو دار میشه..ماکروسافت این همه RARE رو بیچاره کرد هیچی نگفتن این بابا چهار خط برنامه نویسی یاد گرفته رفته منبر..!

آقای Terova یعنی ماکرو انقدر کوچیکه که باید فیلم بازی کنه بیاد خودش و مضحکه کنه که فقط یک شرکت و بندازه بیرون بعد سیاستهاش و تغییر بده ؟ ( مگه مخفی کاریه
:))
) خیلی راحت میتونه بهشون بگه تمایلی نداریم دیگر با شما کار کنیم )

دیگه باید بعضی ها رو از سر وا کرد..سونی هم می خواد دو سه سال شرکت رو تعطیل کنه بلکم کیج بیخیال بشه بره سر وقت ماکرو..:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or