ساخت Uncharted 3: Drake’s Deception به پایان رسید !

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
سلام !
uncharted3.jpg

در Event ای که در روز شنبه در اردن برگذار شد،Arnie Meyer اعلام کرد که ساخت بازی Uncharted 3: Drake’s Deception به اتمام رسیده است !

بر طبق گفته ی Meyer باید تا چند روز آینده منتظر تاییده ی رسمی سونی باشیم تا مراحل گلد بازی به اتمام رسد و بازی برای چاپ و تکثیر به کارخانه ها فرستاده شود.

Source

با وجود بازی‌های دیگه که امسال میان شانسش بالا نیست.
ولی‌ خوب بله از الان معلوم نیست،من با در نظر گرفتن چیزیی‌ که تا الان دیدم از بازی‌ها ,میگم.

آقا چرا توهین میکنی‌؟:d:d

من چيكاره ام به شما توهين كنم:d

• Like
Reactions: Destruction
خبر خوبی بود منتظریم خوشحالی خودمون رو در زمان گلد شدن رسمی اعلام کنیم.:d

با وجود بازی‌های دیگه که امسال میان شانسش بالا نیست.
ولی‌ خوب بله از الان معلوم نیست،من با در نظر گرفتن چیزیی‌ که تا الان دیدم از بازی‌ها ,میگم.
اتفاقا این بازی فشاری برای بقیه بازیهاست نه بر عکس!:d

به نکته ی خوبی اشاره کردی
امیدوارم مثل کیلزون 3 نشه که فقط فرقش با نسخه قبلی گرافیک بازی باشه:(
میترسم:-s
نه فرقش كه فقط گرافيكش نبود بازي از هر لحاظ عالي بود فقط اگه يكم وقت بيش تر واسه پوليش بازي صرف مي كردن مي تركوند هر چند همين جوريم يه شاهكار به معني واقعي كلمه بود .

---------- نوشته در 12:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:22 PM ارسال شده بود ----------

یعنی خدا وکیلی دیگه انقدر تو فروم این جمله (به عاقبت Killzone3 دچار بشه)دیدم دیگه............................. بابا به پیر به پیغمبر k3 اینجوری که شما ها میگین نیست سطح انتظارات خیلی بیش از حد ازش بوده ................خبر خوبی بود واقعا دیگه صبرم تموم شده تا اینجا که همه چیز عالی بوده
پست قبلي شامل جواب شما هم ميشه.
اگه كامل نبود بازم بنده در خدمتم.

---------- نوشته در 12:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:25 PM ارسال شده بود ----------

این فشارهای سونی رو کی انداخته سر زبون شما؟ با چه استنادی؟
نمي دونم پيداش كردم به شما هم خبر ميدم از كنجكاوي در بياي:d
اشتباه گفتم در واقع مي خواستم يه منظور كلي رو برسونم كه اگه يكم بيش تر سوني بهشون وقت مي داد يا اگه اشتباهه به قول شما خودشون يكم بيش تر وقت صرف بازي مي كردن مي تونستن بازي رو از هر لحاظ زيباتر كنن.
به هر حال بازي يه شاهكار بود مثل شماره ي قبليش ولي بنده مي گم كه مي تونست يه فوق شاهكار هم بشه.

نمي دونم پيداش كردم به شما هم خبر ميدم از كنجكاوي در بياي
اشتباه گفتم در واقع مي خواستم يه منظور كلي رو برسونم كه اگه يكم بيش تر سوني بهشون وقت مي داد يا اگه اشتباهه به قول شما خودشون يكم بيش تر وقت صرف بازي مي كردن مي تونستن بازي رو از هر لحاظ زيباتر كنن.
به هر حال بازي يه شاهكار بود مثل شماره ي قبليش ولي بنده مي گم كه مي تونست يه فوق شاهكار هم بشه.

شما مشکلی میبینی که احتیاج به پولیش بیشتر داشته باشه؟ اتفاقا سونی هروقت ببینه بازی سر موقع آماده نمیشه تاخیر میزنه، نمونه ـش LBP2, Twisted Metal و .....
قبلاً هم گفتم اینجا یه عده تصور میکنن خودشون داخل استودیو ND هستن و به همه چیز اشراف دارن، فتوا صادر می کنن :دی میخوام ببینم شما بر چه اساسی میگی ND وقت بیشتری برای تکمیل بازی نیاز داره؟

• Like
Reactions: 浪人
با عکس هایی که من از بازی دیدم همین تصویر جدید صورت ناتان که امروز اومد +تصاویر صحرا+مشخصاتی که از اسب سواری تو بازی اومده مطمئنم میانگین نمراتش بالای نود میشه و همه طرفدارهاش ازش لذت میبرن و دشمن ها دچار فشار میشن:d

شما مشکلی میبینی که احتیاج به پولیش بیشتر داشته باشه؟ اتفاقا سونی هروقت ببینه بازی سر موقع آماده نمیشه تاخیر میزنه، نمونه ـش LBP2, Twisted Metal و .....
قبلاً هم گفتم اینجا یه عده تصور میکنن خودشون داخل استودیو ND هستن و به همه چیز اشراف دارن، فتوا صادر می کنن :دی میخوام ببینم شما بر چه اساسی میگی ND وقت بیشتری برای تکمیل بازی نیاز داره؟
نه شما بگو شنيدي من جايي بگم نياز به چيزي داره؟ نه شنيدي؟
من ميگم خدا كنه به مشكل برنخوره نگفتم كه حتما وقتش كمه و به مشكل بر مي خوره بعد شما جاي اينكه با بمب و تانك بريزي سر ما برو يه بار ديگه پست منو بخون گفتم من مي ترسم و اين نظر منه مگه به شما توهين كردم كه حالا اومدي اينجوري جواب ميدي؟ نظر خودم بوده به نظرمم Killzone3 به پوليش بيش تر نياز داشت و گفتم كه خدا كنه آنچارتد به اين مشكل بر نخوره.
حالا اين پست و نظر شخصي من كه انقدر جنگ و دعوا نياز نداره شما يه ساعته واسه ما لشكركشي كردي.

dark war @

عزیزم یه سوال ازت پرسیدن!اگه دلیل داری جواب بده کولی بازی چرا درمیاری؟
ببخشيد ميشه توهين نكني؟ راستي من كي كولي بازي در آوردم؟ اين مطلب رو از جيب مباركت در آوردي شما؟خود اين دوستمون رفيق ماست منم باهاش شوخي دارم و اگه بيش از اندازه صحبت كنم خود ايشون جواب بنده رو ميدن پس فكر نكنم نيازي باشه كه شما از من ايراد بگيري درسته؟
به هر حال اگه هر يك از دوستان از پست من نارحت شدن شرمنده ام.
اصلا اگه اميد جان شما مي خواي من ديگه تو اين تاپيك نظري نزارم؟ قصد مسخره كردن ندارم اگه بگي از اين تاپيك برو منم به احترام دوستم كه شما باشي پا ميشم ميرم.;)

http://www.nowgamer.com/news/1063301/naughty_dog_gritty_xbox_shooters_shaped_uncharted.html
این یارو بین حرفاش یه سری چیزا گفته! حالا معلوم نیست چقدر بشه به حرفاش اعتماد کرد،ولی بالاخره از قدیم گفتن تا نباشد چیزکی... :دی

خب این چه ربطی به Uncharted 3 داره دقیقا؟ طرف در مورد قسمت اول صحبت کرده که اونم ربطی به فشار برای زودتر تموم کردن کار نداره. ضمنا این بابا خیلی وقته استودیو رو ترک کرده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or