ساخت Uncharted 3: Drake’s Deception به پایان رسید !

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
سلام !
uncharted3.jpg

در Event ای که در روز شنبه در اردن برگذار شد،Arnie Meyer اعلام کرد که ساخت بازی Uncharted 3: Drake’s Deception به اتمام رسیده است !

بر طبق گفته ی Meyer باید تا چند روز آینده منتظر تاییده ی رسمی سونی باشیم تا مراحل گلد بازی به اتمام رسد و بازی برای چاپ و تکثیر به کارخانه ها فرستاده شود.

Source

این خبر خوش تسکین بود برای غم از دست دادن Steve Jobs .
ای خدا تو اردن هم میرن ولی ما اینجا ...........................
سونی جان دست بجونبون که ما منتظریم .

خبر خيلي خوبيه ولي من مي ترسم به عاقبت Killzone3 دچار بشه و بر اثر فشارهاي سوني تنونه خوب بازي رو پوليش كنه.(هر چند به قول اين دوستمون ناتي داگ خوب بلده چيكار كنه و از پس هر چيزي به بهترين شكل برمياد.)

حالا اونم معلوم نیست بشه یا نه.

چه برسه بهGOTY .>:d<

ولی‌ هر چی‌ هست بد نمی‌شه صبر می‌کنیم...

دوست عزيز نمي خوام به شما توهين كنم ولي لطفا انقدر از موضوع اصلي دور نشين كه بعدا جنگ و دعوا سر همين قضيه راه مي افته.
از الان كه نمي شه گفت كدوم بازي از كدوم يكي بهتره بايد صبر كرد و ديد.
ممنون.

دوست عزيز نمي خوام به شما توهين كنم ولي لطفا انقدر از موضوع اصلي دور نشين كه بعدا جنگ و دعوا سر همين قضيه راه مي افته.
از الان كه نمي شه گفت كدوم بازي از كدوم يكي بهتره بايد صبر كرد و ديد.
ممنون.
با وجود بازی‌های دیگه که امسال میان شانسش بالا نیست.
ولی‌ خوب بله از الان معلوم نیست،من با در نظر گرفتن چیزیی‌ که تا الان دیدم از بازی‌ها ,میگم.

آقا چرا توهین میکنی‌؟:d:d

خبر خيلي خوبيه ولي من مي ترسم به عاقبت Killzone3 دچار بشه و بر اثر فشارهاي سوني تنونه خوب بازي رو پوليش كنه.(هر چند به قول اين دوستمون ناتي داگ خوب بلده چيكار كنه و از پس هر چيزي به بهترين شكل برمياد.)
به نکته ی خوبی اشاره کردی
امیدوارم مثل کیلزون 3 نشه که فقط فرقش با نسخه قبلی گرافیک بازی باشه:(
میترسم:-s

یعنی خدا وکیلی دیگه انقدر تو فروم این جمله (به عاقبت Killzone3 دچار بشه)دیدم دیگه............................. بابا به پیر به پیغمبر k3 اینجوری که شما ها میگین نیست سطح انتظارات خیلی بیش از حد ازش بوده ................خبر خوبی بود واقعا دیگه صبرم تموم شده تا اینجا که همه چیز عالی بوده

این فشارهای سونی رو کی انداخته سر زبون شما؟ با چه استنادی؟

• Like
Reactions: War Has Change

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or