ساخت Uncharted 3: Drake’s Deception به پایان رسید !

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
سلام !
uncharted3.jpg

در Event ای که در روز شنبه در اردن برگذار شد،Arnie Meyer اعلام کرد که ساخت بازی Uncharted 3: Drake’s Deception به اتمام رسیده است !

بر طبق گفته ی Meyer باید تا چند روز آینده منتظر تاییده ی رسمی سونی باشیم تا مراحل گلد بازی به اتمام رسد و بازی برای چاپ و تکثیر به کارخانه ها فرستاده شود.

Source

خب این چه ربطی به Uncharted 3 داره دقیقا؟ طرف در مورد قسمت اول صحبت کرده که اونم ربطی به فشار برای زودتر تموم کردن کار نداره. ضمنا این بابا خیلی وقته استودیو رو ترک کرده.
من اصلا پستای بقیه رو نخوندم.دیدم گفتی کی فشار آوردن سونی رو سره زبونا انداخت،گفتم فلانی اینجوری گفته!میتونه دلیلش این باشه.

ببخشيد ميشه توهين نكني؟ راستي من كي كولي بازي در آوردم؟ اين مطلب رو از جيب مباركت در آوردي شما؟خود اين دوستمون رفيق ماست منم باهاش شوخي دارم و اگه بيش از اندازه صحبت كنم خود ايشون جواب بنده رو ميدن پس فكر نكنم نيازي باشه كه شما از من ايراد بگيري درسته؟
به هر حال اگه هر يك از دوستان از پست من نارحت شدن شرمنده ام.
اصلا اگه اميد جان شما مي خواي من ديگه تو اين تاپيك نظري نزارم؟ قصد مسخره كردن ندارم اگه بگي از اين تاپيك برو منم به احترام دوستم كه شما باشي پا ميشم ميرم.;)
ای بابا شما چرا اینجوری میکنی؟!:دی من معذرت میخوام اصلا...

• Like
Reactions: B!G_BosS
خبر خيلي خوبيه ولي من مي ترسم به عاقبت Killzone3 دچار بشه و بر اثر فشارهاي سوني تنونه خوب بازي رو پوليش كنه.(هر چند به قول اين دوستمون ناتي داگ خوب بلده چيكار كنه و از پس هر چيزي به بهترين شكل برمياد.)

احتمالا همین هم هست چون این سایت هر بازی رو به این قیمت میده که میشه حدود 50 یورو مطمعا بازی زیر 9 میگیره
نمیدونم چرا اینطوره!
http://www.webhallen.com/spel/playstation_3/113072-uncharted_3-drakes_deception

احتمالا همین هم هست چون این سایت هر بازی رو به این قیمت میده که میشه حدود 50 یورو مطمعا بازی زیر 9 میگیره
نمیدونم چرا اینطوره!
شیشلیک پدیده شاندیزم خوبه پس متا بازی میاد پایین.....

ای بابا شما چرا اینجوری میکنی؟!:دی من معذرت میخوام اصلا...
نه مگه چطوري مي كنم اميد جان؟ اين وظيفه ي بندس كه يه پست درست و كامل بدم و اصولا اين پست من نبايد باعث رنجيده شدن يا ناراحت شدن كسي بشه بازم شرمنده ام و همچنين از شما و كيوان معذرت مي خوام كه بدون دليل و مدرك حرف زدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or