ساخت PS4 از سال 2006 آغاز شد

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
dualshock-4-controller-for-ps4.jpg

یکی از اعضای شرکت سونی، آقای Shuhei Yoshida اخیراً در صحبت‌هایش اعلام کرده است که کنسول PS4 از سال 2006 توسط سازندگان ژاپنی، در حال توسعه بود.
او در مصاحبه‌ای که ما مجله‌ی EDGE داشت، به این موضوع اشاره کرد که بعد از این که کنسول PS3 عرضه شد، یک تیم کوچکی از طراحان و مهندسان این شرکت تشکیل داده شد تا این کنسول را طراحی کنند. در واقع این تیم از سال 2006 در حال ساخت این کنسول بوده است و در سال 2008، آقای Yoshida سعی کرد کار ساخت این کنسول را جلوتر ببرد و با جذب کارمندان بیشتر، این تیم را به تیم بزرگتری تبدیل کرد.
زمانی که این تیم گسترش یافت، آن‌ها سرگرم ساخت دو کنسول PS Vita و PS4 شدند. دلیل این کار هم تضمین موفقیت این دو کنسول بود.
گفتنی است که مدیر سونی اعلام کرد که آن‌ها تمام تمرکز خود را روی کنترلر و قابلیت‌های دیگر گذاشته‌ایم.

معنی کلمه تبلیغ :
Advertising or advertizing is a form of communication for marketing and used to encourage, persuade, or manipulate an audience (viewers, readers or listeners; sometimes a specific group) to continue or take some new action
الآن این حرف دقیقاً از چه نظر تبلیغه ؟ یعنی وقتی میگن کار روی PS4 از سال 2006 شروع شده ، فروش PS4 بالاتر میره ؟ حسن آقا که تصمیمی بر خرید PS4 نداشته ، وقتی این خبر رو میخونه یه دفعه پیش خودش میگه ایول بابا PS4 از سال 2006 در دست ساخت بوده پس برم یکی بخرم ؟
دوستان به حد کافی توضیح دادن و دیگه توضیح بیشتری نمیشه داد. مشکل اینه که شما تحقیق از سال 2006 رو معادل جمع کردن سخت افزار از همون سال میدونی. خود یوشیدا کاملاً واضح گفته که در ابتدا یک تیم کوچیک مشغول به کار شدن ، یعنی شاید 10،15 نفر از افرادی که میشینن فکر میکنن ببینن چند سال آینده نیاز بازار چی هست و چه تغییراتی صورت میگیره. این تیم کوچیک نمیان سخت افزار کنسول رو جمع کنن و فرداش تحویل بدن. نمیان کنسول رو همون شب بسازن. تا مدت ها خبری از کارهای بزرگ و اساسی برای کنسول نسل بعد نیست و همه چیز فقط در حد ایده و پیدا کردن نیازهای مخاطب نسل بعد و سیــاست های آینده سونی و ... هست. بعدش کم کم کار روی سخت افزار هم شروع میشه و تا همین چند وقت پیش هم ادامه داشته. ممکنه خیلی از ایده هایی که سال 2006 داشتن رو الآن دور ریخته باشن و به چیزهای جدیدتر فکر کرده باشن ، دلیلی نداره حتماً هرچی که سال 2006 به فکرش بودن رو الآن توی PS4 ببینیم. خودش هم گفته که کار اساسی با تیم بزرگ تر از سال 2008 شروع شده ، نه 2006. که البته مطمئناً همون موقع هم هنوز سخت افزار نهایی کنسول مشخص نبوده. همون طور که کار روی Xbox 360 از فوریه 2003 شروع شد ، یعنی حدود دو سال بعد از عرضه Xbox. ولی معنی این حرف این نیست که حدود سه سال پیش از عرضه 360 کارت گرافیک و CPU و ... کنسول رو بندازن توی تنور تا موقع عرضه آماده بشه. میشینن اول استراتژی هاشون رو ارزیابی میکنن و نیاز بازار رو میبینن و بعد میرن سراغ آخرین قسمت یعنی سخت افزار.
در کل مجله Edge با یوشیدا مصاحبه ای کرده و احتمالاً ازش پرسیدن از کِی به فکر PS4 بودین و اون هم گفته از 2006 یه تیم کوچیک (نه رییس سونی یا مقامات اعظم AMD) شروع به بررسی کردن (نه اینکه همون لحظه برن بازار رضا قطعات رو تهیه کنن) دیگه به اینجاها فکر نمیکرده که یه نفر توی بازیسنتر بگه آقا یوشیدا چرا تبلیغ میکنی و من چطور قبول کنم !!! خب کسی که شما رو تهدید جانی نکرده ، قبول نکن ! فقط به چیزهای بی مورد مثل تبلیغ هم ربطش نده. مخاطب مجله Edge کسی نیست که بدون شناخت از کنسول های نسل بعد و فقط به واسطه اینکه می بینه کار از سال 2006 روی PS4 شروع شده ، شاد بشه و بره کنسول بخره. مخاطب این مجله دوست داره اطلاعاتش رو بیشتر کنه و یکی از این اطلاعات هم این هست که اولین کارها برای کنسول نسل بعد سونی از سال 2006 شروع شده و این موضوع هم کوچیک ترین ربطی به تبلیغ نداره.

عزیزم . این یک نوع تبلیغات هست .
این موضوع باعث میشه که خریدار پیش خودش بگه
" ایول ps4 چه سخت افزار پیشرفته ای داره ":d

از سال 2006 خیلی زیاده .
باید این طور بگه که
بخش سرگرمی های سونی همیشه در حال بررسی تکنولوژی های جدید هست . و آنها را برای ساخت نسل بعد کنسول خود بررسی میکنه .
ولی این طور که گفته شده
در واقع این تیم از سال 2006 در حال ساخت این کنسول بوده است
در واقع ریا کاری کرده .;;)

عزیزم . این یک نوع تبلیغات هست .
این موضوع باعث میشه که خریدار پیش خودش بگه
" ایول ps4 چه سخت افزار پیشرفته ای داره ":d

از سال 2006 خیلی زیاده .
باید این طور بگه که
بخش سرگرمی های سونی همیشه در حال بررسی تکنولوژی های جدید هست . و آنها را برای ساخت نسل بعد کنسول خود بررسی میکنه .
ولی این طور که گفته شده
در واقع این تیم از سال 2006 در حال ساخت این کنسول بوده است
در واقع ریا کاری کرده .;;)

برو باووووووووو میدونم دردت چیه؟؟؟بازی های انحصاری Sony دردش از درد عاشقی هم دردناک تره همه جای ادم میسوزه................................:d

با این حرفت خودت رو مسخره کن مگه میخای بری بازار رضا یه pc ببندی مثل من 1 ماه الافی یه کنسول که تو تو خوابت ببنی ps3 رو 7 ساله رو کاره بهترین بازی های تاریخ جهان مثل Uncharted 2 که 30 جایزه جهانی بره اگر اونم نقض نکنی.........

و تا چند سال دیگه براش بازی خوف میاد 3 تاش توراهه The Last of us میدونم سخته برات...........به چسب به pc خودت خیلی دلت pc چند هزار دلاری میخواد تو پروفایلم یه نگاه بنداز.................=))

برو باووووووووو میدونم دردت چیه؟؟؟بازی های انحصاری Sony دردش از درد عاشقی هم دردناک تره همه جای ادم میسوزه................................:d

با این حرفت خودت رو مسخره کن مگه میخای بری بازار رضا یه pc ببندی مثل من 1 ماه الافی یه کنسول که تو تو خوابت ببنی ps3 رو 7 ساله رو کاره بهترین بازی های تاریخ جهان مثل Uncharted 2 که 30 جایزه جهانی بره اگر اونم نقض نکنی.........

و تا چند سال دیگه براش بازی خوف میاد 3 تاش توراهه The Last of us میدونم سخته برات...........به چسب به pc خودت خیلی دلت pc چند هزار دلاری میخواد تو پروفایلم یه نگاه بنداز.................=))

بابا بچه مایه . بابا برزیل تو همه رو زدی یدونه مساوی هم نداری . باب مسی . پولت رو به رخ میکشی ؟ خیلی باحالی.
ببین من نمی خواستم دیگه ادامه بدم . ولی آریا عزیز دیدم سوال کرد از من . منم گفتم جواب ندم زشته .
و این آخرین پست من ذر این تاپیک هست .
بچه مایه
بچه پول دار
دارا
ثروتمند
:-&

بابا بچه مایه . بابا برزیل تو همه رو زدی یدونه مساوی هم نداری . باب مسی . پولت رو به رخ میکشی ؟ خیلی باحالی.
ببین من نمی خواستم دیگه ادامه بدم . ولی آریا عزیز دیدم سوال کرد از من . منم گفتم جواب ندم زشته .
و این آخرین پست من ذر این تاپیک هست .
بچه مایه
بچه پول دار
دارا
ثروتمند
:-&

پس معلوم شد با این رکبه من لو رفتی دستت رو شد دردت چیه که حرف بی ربط میزنی به ملت کاش یه زره اطلاعات داستی ادم دلش نمی سوخت ایران به قحرمانانی چون تو نیاز شدید داره..........:d

داداش چه ربطی به مایه داری داره اتفاقا هیچی ندارم 1 ریال هم از کسی نگرفتم نون بازوم (انگشتان دستم)و مغز متفکرم رو در میارم شغلم تو امزام هست عزیزم...........8ساله کارم اینه.........................:d

اگر داشتم هم موردی نداشت با افتخار میگفتم اره من هیچ وقت چه داشته باشم چه نه به روخ نمیکشم چون سنت کمه بیشتر جوابت رو نمیدم..........:d

توجه مدیر اگر پستی پاک شود باید پست بقر رو هم پاک کنی..........

پس معلوم شد با این رکبه من لو رفتی دستت رو شد دردت چیه که حرف بی ربط میزنی به ملت کاش یه زره اطلاعات داستی ادم دلش نمی سوخت ایران به قحرمانانی چون تو نیاز شدید داره..........:d

داداش چه ربطی به مایه داری داره اتفاقا هیچی ندارم 1 ریال هم از کسی نگرفتم نون بازوم (انگشتان دستم)و مغز متفکرم رو در میارم شغلم تو امزام هست عزیزم...........8ساله کارم اینه.........................:d

اگر داشتم هم موردی نداشت با افتخار میگفتم اره من هیچ وقت چه داشته باشم چه نه به روخ نمیکشم چون سنت کمه بیشتر جوابت رو نمیدم..........:d

توجه مدیر اگر پستی پاک شود باید پست بقر رو هم پاک کنی..........

تو حالت مثل اینکه خوب نیست .
امدی و من رو مورد تاخ و تاز قرار دادی و من رو ارجاع دادی تو پروفایلت که " ببین من PC میلیونی دارم تو نداری "
بعدهم مدعی این هستی که پولت رو به رخ من نمیکشی !
اما نکته بعد اینه که سن من رو از کجا میدونی ؟ این یک مورد رو میشه توضیح بدی ؟
سوم هم رکب رو نمیدونم منظورت چی هست . به چی میگی رکب ؟ من نظرم رو در باره این اخبار گفتم . حالا شما برداشتت چی هست به خودت مربوطه .

منم دلال ماشینم . هر کسی یه شغلی داره . منم شغلم اینه >:)

تو حالت مثل اینکه خوب نیست .
امدی و من رو مورد تاخ و تاز قرار دادی و من رو ارجاع دادی تو پروفایلت که " ببین من PC میلیونی دارم تو نداری "
بعدهم مدعی این هستی که پولت رو به رخ من نمیکشی !
اما نکته بعد اینه که سن من رو از کجا میدونی ؟ این یک مورد رو میشه توضیح بدی ؟
سوم هم رکب رو نمیدونم منظورت چی هست . به چی میگی رکب ؟ من نظرم رو در باره این اخبار گفتم . حالا شما برداشتت چی هست به خودت مربوطه .

منم دلال ماشینم . هر کسی یه شغلی داره . منم شغلم اینه >:)

بیخیال سنت که تو پروفایلت یکی گفته :
ببخشید یه سوالی دارم . شما چند سالته آخه؟:| این بچه بازی ها چیه؟ خب فنه این خواننده هستی ، چه خوب اما دیگه توی قسمت اخبار این بچه بازیارو در نمیارن . بیشتر مربوط میشه اینکارا به بچه ها.
امیدوارم برداشت اشتباه نکنید . برای آگاه کردن پیام دادم و هدف کسب تجربه برای شما بود.;)

اقا اون pc از رده 6 ساله خارجه و از بی پولی فروختم رفت بی خیال شو...........شوخی بود عزیز فک نمیکردم جدی بگری..........اگر بچه نیستی کلا افکارت اینه باشه ما دیگه باشما بحصی نداریم شما درست میگی..........

بعد هم یه سر برو تو پروفای بچه های ارشیو گیماشون پول همون ماشینایی که تو جابه جا میکنی بد به من نمیگی بچه پول دار اگر داشتم این سایت رو کلا میخریدم یه جا................

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or