ساخت PS4 از سال 2006 آغاز شد

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
dualshock-4-controller-for-ps4.jpg

یکی از اعضای شرکت سونی، آقای Shuhei Yoshida اخیراً در صحبت‌هایش اعلام کرده است که کنسول PS4 از سال 2006 توسط سازندگان ژاپنی، در حال توسعه بود.
او در مصاحبه‌ای که ما مجله‌ی EDGE داشت، به این موضوع اشاره کرد که بعد از این که کنسول PS3 عرضه شد، یک تیم کوچکی از طراحان و مهندسان این شرکت تشکیل داده شد تا این کنسول را طراحی کنند. در واقع این تیم از سال 2006 در حال ساخت این کنسول بوده است و در سال 2008، آقای Yoshida سعی کرد کار ساخت این کنسول را جلوتر ببرد و با جذب کارمندان بیشتر، این تیم را به تیم بزرگتری تبدیل کرد.
زمانی که این تیم گسترش یافت، آن‌ها سرگرم ساخت دو کنسول PS Vita و PS4 شدند. دلیل این کار هم تضمین موفقیت این دو کنسول بود.
گفتنی است که مدیر سونی اعلام کرد که آن‌ها تمام تمرکز خود را روی کنترلر و قابلیت‌های دیگر گذاشته‌ایم.

الان به نظرت کنسولی که از سال 2005 داره می فروشه شرکت سازندش سود بیشتری کرده یا کنسولی که از 2006 تا 2008 درجا می زده و بعد شروع کرده فروش کردن؟؟؟ کدوم به عنوان موفقیت برای شرکت سازندشون حساب می شه؟

فروش ویتا در مقابل 3ds هیچه، وقتی که 3ds بازار رو گرفت دیگه کار از کار گذشته که بخواد ویتا بترکونه

فروش 360 و ps3 هم در مقابل 3ds هیچه چرا نمی خواین قبول کنین که بالا بودن فروش به معنی بهتر بودن نیست . 3ds مخاطبانش افراد دیگه ای هستن و vita هم افراد دیگه که البته در جذب اون ها ناموفق بوده دقیقا مثل این که بگیم ps3 xbox چون فروششون از wii کمتره پس بدترند
مقایسه ی سخت افزاری vita و 3ds یک گناه کبیره ست

من الان به این نتیجه رسیدم که سونی در سال 2006 هیچ دقدقه ای بابت فروش کنسول ps3 و ساخت بازی برای این کنسول نداشته ، و تیمی درست کرده که روح طراحی ps4 تحقیق کنن . به به . ای کاش من جای مهندسای این تیم بودم . احتمالا کار روزانشون اینجوری بود .

صبح تا ساعت 12 بخوابن .
بعد یه نهار بریزن تو گلوشون .
بعد تا ساعت 5 بعد از ظهر بخوابن .
ساعت 5 هم با ps3 یه دست بازی میزنن
بعد ساعت 8 تا 10 هم برن یه کافه ، کلاب و یه سرخوشی داشته باشن
ساعت 10 یه وبگردی در دنیای سخت افزار / تکنولوژی میکنن تا ببینن چه تکنولوژی جدیدی درست شده که ازش استفاده کنن تو ps4 !
بعد 10:30 هم میبینن هیچ خبری نیست و میرن لا لا !

خب سونی که سازنده پردازنده ps4 نیست . که بگیم روی معماری تحقیق میکرده .
اونم ps4 . که سخت افزارش چنگی به دل نمیزنه .
خیلی تابلو هست که این حرفش تبلبغاتی بوده دوست عزیز

آقا یکی ایشون رو بگیره میخواد حرفای نژاد پرستانه شروع کنه :)) (شوخی میکنم. آخه دیدم فقط PC بازی میکنی برا همین میگم :d )

سخت افزارش چنگی به دل نمیزنه؟؟؟

یه چیزی بهت بگم

PS3 سخت افزارشو میدونی چیه؟؟

اگه بدونی اشکت درمیاد وقتی بفهمی با اون سخت افزار نقلیش ابر بازیای مثل Uncharted 3 رو انجام میداد

حالا با سخت افزار PS4 خدا میدونه چی میشه

(اوا بحث یه جا دیگه رفت اصلا)

خب همون روز 3شنبه ای هم که مطمعنا نیست

حتما یه چیزایی بوده دیگه :|

فروش 360 و ps3 هم در مقابل 3ds هیچه چرا نمی خواین قبول کنین که بالا بودن فروش به معنی بهتر بودن نیست . 3ds مخاطبانش افراد دیگه ای هستن و vita هم افراد دیگه که البته در جذب اون ها ناموفق بوده دقیقا مثل این که بگیم ps3 xbox چون فروششون از wii کمتره پس بدترند
مقایسه ی سخت افزاری vita و 3ds یک گناه کبیره ست

فروش کنسول خونگی رو با دستی مقایسه نمی کنن عزیز ;) شما فروش مایه ظرف شویی رو با ماشین ظرف شویی نمی تونی مقایسه کنی چون هر دوتاشون رو برای شستن ظروف استفاده می کنن، دلایلی مثل آخر نسل و ... به کنار

دوم این که درست خوندن رو یاد بگیرید، من کجا حرفی از بهتر بودن زدم؟ ایشون در مورد موفقیت حرف زده و من هم در مورد موفقیت گفتم، اول درست بخونید بعدا نقل قول کنید
شما در مقامی نیستی که بگی چی گناه کبیرست چی نیست ;)

آقا یکی ایشون رو بگیره میخواد حرفای نژاد پرستانه شروع کنه :)) (شوخی میکنم. آخه دیدم فقط PC بازی میکنی برا همین میگم :d )

سخت افزارش چنگی به دل نمیزنه؟؟؟

یه چیزی بهت بگم

PS3 سخت افزارشو میدونی چیه؟؟

اگه بدونی اشکت درمیاد وقتی بفهمی با اون سخت افزار نقلیش ابر بازیای مثل Uncharted 3 رو انجام میداد

حالا با سخت افزار PS4 خدا میدونه چی میشه

(اوا بحث یه جا دیگه رفت اصلا)

خب همون روز 3شنبه ای هم که مطمعنا نیست

حتما یه چیزایی بوده دیگه :|

هیچ چیزی نبوده عزیز. چون ps4 چیز جدیدی هم که نداشت .
در باره مقایسه ps4 , و pc ر بحث زیاد بوده . و خوب بحث نکنیم بهتره . ولی چیزی که مشخصه اینه که در مقابل سخت افزار قدرت مند pc حرفی برای گفتن نداره

خب سونی که سازنده پردازنده ps4 نیست . که بگیم روی معماری تحقیق میکرده .
اونم ps4 . که سخت افزارش چنگی به دل نمیزنه .
خیلی تابلو هست که این حرفش تبلبغاتی بوده دوست عزیز

دوست عزیز وقتی از چیزی اطلاعات نداری نیازی نیست Factصادر کنی میدونی تکنولوژی 3D که امروزه هنوز هم همگیر نشده برای چه زمانی هستش ؟ این یک مثال ساده هستش نیازی نیست همچی ساخته شده باشه یا برای شما باشه تا بتونی ازش خبر داشته باشی یا بخوای ازش استفاده کنی .

برای مثال سونی نمیاد تو بازار بگرده بگه آقا شما این جنس رو در بازار داری بیا من 100 تاش رو برای سال 2012 میخوام بلکه شرکت های مثل AMD یا INTEL در همین بازه زمانی سال 2006 دقیقا میدونستن تا 2 تا 4 سال بعد به چی میخوان برسن ایران که نیست شب بخوابی صبح بلند شی ببینی دارن دم خونتون رو میکنن که قراره یک لوله فاضلاب جدید رد کنن بعد 2 سال ببینی دوباره دارن همون رو بزرگ میکنن .

برای مثال سونی میاد با AMD یا INTEL یا IBM ارتباط بر قرار میکنه نظر اینها رو در مورد تکنولوژی های آیندشون یا سوال میکنه یا در مورد پیشرفتی که دارن یا میخوان بهش برسن حالا یا مثال سونی میاد روی Cell برای مثال سرمایه گذاری میکنه و... یا اینکه به شرکت مرود نظر یک سفارش نمونه اولیه میده یعنی یک چیز تحقیقی که قرار هستش بهش برسن لزوما همه جذئیات رو در بر نمیگیره بعد این نظر های شرکت های مختلف رو کنار هم میزارن بعد نتیجه میگیرن که با چی و کی و کی و کجا و چگونه کار کنن .

اینها قبل از هر کاری یک سری تحقیق انجام میدن لزوما نیازی نیست که به مرحله تولید ربط داشته باشه که شما میگی دروغ میگن .

مورد بعدی اینکه اینکه پردازنده دستگاه X86 هستش دلیل بر این نمیشه که نمونش در بازار باشه و سونی رفته باشه برای مثال 10 میلیون از این پردازنده رو سفارش بده برای خودش به خاطر اینکه ساختار پردازنده های بازار با ساختار کنسولی اون فرق داره همون جوری که پردازنده 360 چه گرافیکی چه پردازشگر مرکزی با PC فرق داشت با وجود شباهت های که داشت اما بازم فرق داره هنوز هم اینها دقیقا نگفتن این پردازنده ساختار اصلی چی هستش اینکه از خانواده بلدوزره یک چیز سطحی هستش یک پردازنده فقط به همین ... خطم نمیشه نوع ساختارش نوع معماریش در پردازنده با پردازنده دیگه فرق داره هرچند که از یک معماری استفاده کنن .

کسی هم یک شبه کنسول نمیسازه . اگه بدونی سونی برای مثال CELL رو از کی در حال ساخت داشته دیگه از این حرف ها نمیزنی چیزی که ملت داشتن با PS2 حال میکردن شروع به تحقیق و... شده یک دفعه نرفتن بگن آقای IBM چی داری برادر بگو ببینم وگرنه عرضه PS3 عقب نمی افتاد .

آخرین ویرایش:
---------- نوشته در 12:20 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:19 AM ارسال شده بود ----------

من الان به این نتیجه رسیدم که سونی در سال 2006 هیچ دقدقه ای بابت فروش کنسول ps3 و ساخت بازی برای این کنسول نداشته ، و تیمی درست کرده که روح طراحی ps4 تحقیق کنن . به به . ای کاش من جای مهندسای این تیم بودم . احتمالا کار روزانشون اینجوری بود .

صبح تا ساعت 12 بخوابن .
بعد یه نهار بریزن تو گلوشون .
بعد تا ساعت 5 بعد از ظهر بخوابن .
ساعت 5 هم با ps3 یه دست بازی میزنن
بعد ساعت 8 تا 10 هم برن یه کافه ، کلاب و یه سرخوشی داشته باشن
ساعت 10 یه وبگردی در دنیای سخت افزار / تکنولوژی میکنن تا ببینن چه تکنولوژی جدیدی درست شده که ازش استفاده کنن تو ps4 !
بعد 10:30 هم میبینن هیچ خبری نیست و میرن لا لا !

این طرز تفکرت و اون بیاناتت من رو کشته کاش همه تو ایران مثل اون برنامه ی هفتهگی که تو دادی برای sony طبق اون کارمیکردن وضع مملکت ما این نبود عزیزم چرا چون.............:)

1 تا 100 شما ها به خودت نگیری پامیشی از صبح تا شب 2 شیفت یا 3 شیفت کارمیکنی اخرم 8 خودت و کشورت گروه 9 هستش اما حاشا به غیرت اون ژاپنی که از صبح تا شب خوابه اما دنیارو گرفته و یه سر بچرخونی میبینی

محصولاتش دور تا دورت رو گرفته عزیزانم..... (منظورم نامه تجاری نیست علم ساختش هست)بد سونامی از رتبه ی تکنولوژی 1 دنیا امد رو 2 که سونامی هم کار همین امریکا بود با تکنولوژی فوق پیشرفته که باعث عوض کردن

وضیعت ناپایدار هوا میشه تو سیتم های نضامی شون کاربرد داره میتونی سرچ کنی.............هروقت شما هم مثل ونا با خابیدن جایی رو فتح کردی بیا جلو.....حرف بزن.............>:d<

دوست عزیز وقتی از چیزی اطلاعات نداری نیازی نیست Factصادر کنی میدونی تکنولوژی 3D که امروزه هنوز هم همگیر نشده برای چه زمانی هستش ؟ این یک مثال ساده هستش نیازی نیست همچی ساخته شده باشه یا برای شما باشه تا بتونی ازش خبر داشته باشی یا بخوای ازش استفاده کنی . برای مثال سونی نمیاد تو بازار بگرده بگه آقا شما این جنس رو در بازار داری بیا من 100 تاش رو برای سال 2012 میخوام بلکه شرکت های مثل AMD یا INTEL در همین بازه زمانی سال 2006 دقیقا میدونستن تا 2 تا 4 سال بعد به چی میخوان برسن ایران که نیست شب بخوابی صبح بلند شی ببینی دارن دم خونتون رو میکنن که قراره یک لوله فاضلاب جدید رد کنن بعد 2 سال ببینی دوباره دارن همون رو بزرگ میکنن . برای مثال سونی میاد با AMD یا INTEL یا IBM ارتباط بر قرار میکنه نظر اینها رو در مورد تکنولوژی های آیندشون یا سوال میکنه یا در مورد پیشرفتی که دارن یا میخوان بهش برسن حالا یا مثال سونی میاد روی Cell برای مثال سرمایه گذاری میکنه و... یا اینکه به شرکت مرود نظر یک سفارش نمونه اولیه میده یعنی یک چیز تحقیقی که قرار هستش بهش برسن لزوما همه جذئیات رو در بر نمیگیره بعد این نظر های شرکت های مختلف رو کنار هم میزارن بعد نتیجه میگیرن که با چی و کی و کی و کجا و چگونه کار کنن . اینها قبل از هر کاری یک سری تحقیق انجام میدن لزوما نیازی نیست که به مرحله تولید ربط داشته باشه که شما میگی دروغ میگن . مورد بعدی اینکه اینکه پردازنده دستگاه X86 هستش دلیل بر این نمیشه که نمونش در بازار باشه و سونی رفته باشه برای مثال 10 میلیون از این پردازنده رو سفارش بده برای خودش به خاطر اینکه ساختار پردازنده های بازار با ساختار کنسولی اون فرق داره همون جوری که پردازنده 360 چه گرافیکی چه پردازشگر مرکزی با PC فرق داشت با وجود شباهت های که داشت اما بازم فرق داره هنوز هم اینها دقیقا نگفتن این پردازنده ساختار اصلی چی هستش اینکه از خانواده بلدوزره یک چیز سطحی هستش یک پردازنده فقط به همین ... خطم نمیشه نوع ساختارش نوع معماریش در پردازنده با پردازنده دیگه فرق داره هرچند که از یک معماری استفاده کنن . کسی هم یک شبه کنسول نمیسازه . اگه بدونی سونی برای مثال CELL رو از کی در حال ساخت داشته دیگه از این حرف ها نمیزنی چیزی که ملت داشتن با PS2 حال میکردن شروع به تحقیق و... شده یک دفعه نرفتن بگن آقای IBM چی داری برادر بگو ببینم وگرنه عرضه PS3 عقب نمی افتاد .
اول بگم که مقایسه کار ها و تحقیقاتی که سونی در مورد ps3 انجام داده با تحقیقاتی که برای ps4 انجام گرفته غیر عادلانه هست .
چون سونی خودش به همراه ibm و توشیبا در مراحل تحقیق و ساخت cell همکاری داشت .
اگر سونی این حرف رو در مورد ps3 میزد ، قابل قبول بود . مثلا اگر سونی بیاد بگه که کار مطالعاتی روی ps3 از سال 2000 آغاز شده ، میشه قبول کرد . چون در بد ترین حالت ممکن آدم میگه که سونی از سال 2000 مشغول مطالعه روی cell و بلو ری بوده .
ولی در مورد ps4 چی ؟
مشخص هست که کار مطالعاتی از سال 2006 یعنی مطالعه در حدود 7 سال ! برای ساخت کنسول !
7 سال زمان خیلی زیاد نیست ؟
شما در ps4 چه چیز خاص و جدیدی میبینی که باعث بشه اینگونه فکر کنی ؟
ناسا پیشرفته ترین رباط ساخت دست بشر موسوم به &quot; کنجکاوی &quot; رو در سال 2011 به سمت مریخ پرتاب کرد. فکر میکنی کار های مطالعاتیش چه سالی شروع شد ؟
سال 2004!

شما کل این قضیه هایی که گفتی در باره برد و پردازنده های موجود در ps4 ، بی اساس هست.

رای مثال سونی میاد با AMD یا INTEL یا IBM ارتباط بر قرار میکنه نظر اینها رو در مورد تکنولوژی های آیندشون یا سوال میکنه یا در مورد پیشرفتی که دارن یا میخوان بهش برسن

مثلا سوال میکنه در باره تکنولوژی آیندشون . بعد سونی میز گرد تشکیل میده و 7 سال کارشناسانش روی این موضوع فکر میکنن ؟

حرفت رو در مورد اینکه amd برنامه ریزی داشته قبول دارم . چون amd سازنده پردازنده هست و طبیعی هست که از قبل برای 4 سال بعد هدف گزاری داشته باشن ولی سونی این کار رو انجام نداده .
مطمئن باش سونی پول و وقت و هزینه مطالعه برای پردازنده ps4 رو از سال 2006 آغاز نکرده .

بعد شما مدعی این هستید که سونی طرح پیشنهادی برای ساخت مثلا apu به amd داده! ؟

کل تحقیقات و مطالعات در باره مفید بودن یک قطعه سخت افزاری و قیمت ها و پیشنهادات و حدس و گمان ها و تست ها و آزمایشات مگر چند سال به طول می انجامه ؟ 7 سال که زمان طراحی و ساخت یک نیروگاه هسته ای هست! ( البته نه از نوع ایرانیش )

اما این ها که گفتم به کنار .
نکته مهم اینه که تا قطعه سخت افزاری وجود نداشته باشه ، اساسا بررسی اون و ابعاد استفاده از اون و ... بی معنا هست .
مثلا شما نمیتونید این طور فرض کنید
" ایران هم اکنون بر روی تکنولوژی ها و فناوری های تویوتا مدل 2017 مشغول تحقیق هست و محاسن و معایب واردات آن را با کارشناسانش بررسی میکند "

چون اساسا تویاتو هنوز مدل سال 2017 خودش رو نساخته.
بنابر این کار طراحی و مطالعات بر روی ps4 در خوش بینانه ترین حالت ، از زمانی آغاز شده که amd خبر از ساخت apu هاش رو داده و خبر از معماری 7xxx خودش داده. b-)

---------- نوشته در 11:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:38 PM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 12:20 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:19 AM ارسال شده بود ----------

این طرز تفکرت و اون بیاناتت من رو کشته کاش همه تو ایران مثل اون برنامه ی هفتهگی که تو دادی برای sony طبق اون کارمیکردن وضع مملکت ما این نبود عزیزم چرا چون.............:)

1 تا 100 شما ها به خودت نگیری پامیشی از صبح تا شب 2 شیفت یا 3 شیفت کارمیکنی اخرم 8 خودت و کشورت گروه 9 هستش اما حاشا به غیرت اون ژاپنی که از صبح تا شب خوابه اما دنیارو گرفته و یه سر بچرخونی میبینی

محصولاتش دور تا دورت رو گرفته عزیزانم..... (منظورم نامه تجاری نیست علم ساختش هست)بد سونامی از رتبه ی تکنولوژی 1 دنیا امد رو 2 که سونامی هم کار همین امریکا بود با تکنولوژی فوق پیشرفته که باعث عوض کردن

وضیعت ناپایدار هوا میشه تو سیتم های نضامی شون کاربرد داره میتونی سرچ کنی.............هروقت شما هم مثل ونا با خابیدن جایی رو فتح کردی بیا جلو.....حرف بزن.............>:d<

اینکه در ایران همه 8 تشون گرو و 9 هشون هست ربطی به کار کردن نداره. بیشتر مربوط به نوع سیاست گزاری های اقتصادی و کلان کشور هست که خوب اینجا جای بحث در باره این موضوع نیست .
اما
من نگفتم که ژاپنیه همیشه خوابیده . من گفتم تیم طراحی سونی صبح تا شب خواب بودن .
اما در مورد پیش رفت ژاپن و ... هم باید بگم که مردم ژاپن اتفاقا خیلی سختی کشیدن .
علم و تکنولوژی با خوابیدن به دست نمیاد دوست من .

اون چیزی هم که گفتید در باره آمریکا جنبه علمی نداره . !

اول بگم که مقایسه کار ها و تحقیقاتی که سونی در مورد ps3 انجام داده با تحقیقاتی که برای ps4 انجام گرفته غیر عادلانه هست .
چون سونی خودش به همراه ibm و توشیبا در مراحل تحقیق و ساخت cell همکاری داشت .
اگر سونی این حرف رو در مورد ps3 میزد ، قابل قبول بود . مثلا اگر سونی بیاد بگه که کار مطالعاتی روی ps3 از سال 2000 آغاز شده ، میشه قبول کرد . چون در بد ترین حالت ممکن آدم میگه که سونی از سال 2000 مشغول مطالعه روی cell و بلو ری بوده .
ولی در مورد ps4 چی ؟
مشخص هست که کار مطالعاتی از سال 2006 یعنی مطالعه در حدود 7 سال ! برای ساخت کنسول !
7 سال زمان خیلی زیاد نیست ؟
شما در ps4 چه چیز خاص و جدیدی میبینی که باعث بشه اینگونه فکر کنی ؟
ناسا پیشرفته ترین رباط ساخت دست بشر موسوم به &quot; کنجکاوی &quot; رو در سال 2011 به سمت مریخ پرتاب کرد. فکر میکنی کار های مطالعاتیش چه سالی شروع شد ؟
سال 2004!

شما کل این قضیه هایی که گفتی در باره برد و پردازنده های موجود در ps4 ، بی اساس هست.

ببخشید یک سوال ساده سونی معماری کنسول PS4 رو نمایش داده که شما میگی هیچ چیز جدیدی نیست میدونی بهینه کردن و تغییر ساختار یک معماری خودش خرج تحقیق و زمانبر هستش ؟.

شروع به ساخت این پردازنده در این فرم از سال 2001 شروع شده اما میدونستی نمونه بزرگتر و متفاوت این پردازنده برای سال 1980 بوده ؟ که برای یک ابرکامپیوتر 128 بیتی مورد استفاده قرار گرفته بوده ؟ میبنی چیز جدیدی نبوده فقط پیشرفت دادن همون علم قدیم 4 سال زمان برده فقط این رو بدون که سونی از سال 2001 شروع به ساخت PS3 نکرده بلکه قبل از اون بوده و تازه سال 2001 به این نتیجه رسیده به یک پردازنده متفاوت نیاز داره که نیازی که داشته رو بازار برطرف نمیکرده یعنی شرکتی نبوده اون زمان پردازنده ای به قدرت و .... که سونی میخواسته داشته باشن وگرنه دیوانه نبوده اینهمه خرج و... بکنه برای یک پردازنده .

اتفاقا 7 سال زمان زیادی نیست گفتم کار تحقیقاتی کنسول PS3 در حدود 7 سال بوده خودش سال 2006 عرضه کرده سال 2001 به این نتیجه رسیده که پردازنده متفاوت نیاز داره یعنی 7 سال هم سونی داشته PS3 رو میساخته چیز بزرگی نیست همیشه نیازی نیست تا شما به چیزی دست پیدا میکنی سریع بدی بازار سونی PS3 رو داشته تو بازار خوب چه نیازی بوده برای مثال سال 2012 یال 11 کنسول بعدیش رو بده بازار یا شروع به ساخت کنه خیلی راحت در مورد تکنولوژی ها به راحتی تحقیق کرده الان هم به فاصله تا عرضه که 5-6 ماه هستش شروع به ساخت میکنه این هم که گفته کنسول هنوز تکمیل نشده یک جرو ترفند تبلیغاتی هستش که کنسول رو نشون ندادن وگرنه شما نمیتونی در کمتر از 8 ماه کنسول که هنوز ساختش تمام نشده رو به بازار عرضه کنی تازه باید در حدود 10- 15 میلیون کنسول برای عرضه اولیه آماده داشته باشه .

ببخشید ناسا تمام این تکنولوژی ها رو داشته تازه از سال 2004 شروع کرده این رو ساخته ناسا هم شرکتی نیست که بگی نشسته برای مثال گفته قراره 10 سال دیگه این رو بفرستیم بچه ها بیاین میخوایم تحقیق کنیم سال 2004 که چطور این رو بفرستیم بسیاری از کارها قبلا انجام شده یک جا مثال ناسا برای مثال از سال 1990 -2000 میدونسته یک روزی میخوان اینکار رو بکنن از سال 2004 شروع به جمع آوری و مقدمه چینی بوده تازه یک حساب ساده رو هم بکن که ناسا با یک شرکت مثل سونی فرق داره که میاد بخوای با سونی مقایسش کنی در مورد کنسول ساختن سونی باید بازار رو هم بسنجه تازه بخواد بگه خوب قرار هستش چی بسازم اما ناسا اینجوری نیست بازاری وجود نداره بازخوردی وجود نداره .

تازه شرط میبندیم تا 2 سال اول داشتن بازخورد های بازیساز ها رو جمع میکردن یعنی نظر انها نسبط به PS3 بعد ... دیگه .

لطفا با این مقایسه های بیخودی خودت رو خسته نکن .

برای من خیلی عجیبه واقعا یا اینا دارن بزرگ نمایی میکنن یا بحث دیگه ای وسطه..!!چطور میشه کنسول ps3 که در نوامبر 2006 به بازار میاد و بسیار هم نیاز به ساپورت و تبلیغات داره و یه جورایی فکر همه ی سازندها و همه ی افراد تیم فقط و فقط به سمت رشد دادن و پا گرفتن ps3 بره اونوقت بگن از اون موقع دارن روی ps4 کار میکنن..!!!!نمیدونم والا من که سر از کاره اینا در نیاوردم..!!!وقتی سال 2006 رئیس قسمت سرگرمی های سونی رسما گفت تمام فکر و ذکر و پتانسیل ما الان کار بروری ps3 هست و فقط داریم روی این کنسول کار میکنیم،اونوقت چطور میشه این بابا میاد میگه از اون موقع دارن روی ps4 کار میکنن..؟؟!!!اگه میگفت به ps4 فکر میکردن و یا تصمیم داشتن نسل بعدی هم تو کار باشه(ps4)بیشتر قابله قبوله تا بگه از اونموقع دارن کنسول رو میسازن...!!!

هیچ چیزی نبوده عزیز. چون ps4 چیز جدیدی هم که نداشت .
در باره مقایسه ps4 , و pc ر بحث زیاد بوده . و خوب بحث نکنیم بهتره . ولی چیزی که مشخصه اینه که در مقابل سخت افزار قدرت مند pc حرفی برای گفتن نداره
آخه مجبوری بیای همچین پستایی این جا بدی؟
هنوز حرف از PC و X360 جلوی PS fan ـا بیاد جوری حمله میکنن که چیزی ازت باقی نمونه:دی
نمونش الان:دی
ولش کن باو:دی

شرکت AMD که در مراسم GDC 2013 کارت Radeon HD 7990 را با ارائه تریلری 17 دقیقه‌ای از بازی Battlefield 4 به نمایش در‌آورد، در مورد سخنان انودیا و کنسول PS4 سخنان جالبی را بیان نمود. اقای Neal Robison در مصاحبه ای که داشت اذعان کرد:

"فکرش را هم نمی‌توانید بکنید که چقدر منتظر این بودیم که سونی کنسول جدید خود را معرفی کند، زیرا سال‌ها برایش کار و زحمت کشیدیدم و حال می‌توانیم بنشینیم و از تمام زحماتی که کشیدیم صحبت کنیم."
مظمئنا منظورش از سال ها ، یک سال یا دو سال نبوده که چنین گفته.
من نمیدونم ، انگار سونی میخواد واسه اینکه گفته از 2006 شروع به کار روی PS4 کرده پولش رو از شما بگیره که اینجوری دارید سرش بحث میکنید. بخدا اگه تو زمینه ای اطلاعات ندارید مجبور نیستید بیاید نظرات گوهر بار خودتون رو همینجور فکت وار صادر کنید و تاپیک رو بهم بریزید. اگه از کارکنان AMD یا IBM بودید و میومدید روال کاریشون رو شرح میدادید بحثی توش نبود ولی شمایی که حتی نمیدونی مراحل ساخت بازی چیه و از ایده تا اجرا و عرضه چقدر طول میکشه خواهشا طوری نظر ندید که انگار تو ساخت نیروگاه اتمی هیروشیما مهندس ناظر بوده اید.

Last edited by a moderator:
بعضی از بازی ها هستند 3 4 سال روش کار میشه تا به مرحله انتشار برسند..اونوقت برای کنسولی که قراره سالیان دراز به حیاتش ادامه بده و رقابت بکنه با کمپانی های دیگه به نظر شما سال 2006 برای شروع مراحل ساختش زیاد به نظر می رسه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or