دوست عزیز وقتی از چیزی اطلاعات نداری نیازی نیست Factصادر کنی میدونی تکنولوژی 3D که امروزه هنوز هم همگیر نشده برای چه زمانی هستش ؟ این یک مثال ساده هستش نیازی نیست همچی ساخته شده باشه یا برای شما باشه تا بتونی ازش خبر داشته باشی یا بخوای ازش استفاده کنی . برای مثال سونی نمیاد تو بازار بگرده بگه آقا شما این جنس رو در بازار داری بیا من 100 تاش رو برای سال 2012 میخوام بلکه شرکت های مثل AMD یا INTEL در همین بازه زمانی سال 2006 دقیقا میدونستن تا 2 تا 4 سال بعد به چی میخوان برسن ایران که نیست شب بخوابی صبح بلند شی ببینی دارن دم خونتون رو میکنن که قراره یک لوله فاضلاب جدید رد کنن بعد 2 سال ببینی دوباره دارن همون رو بزرگ میکنن . برای مثال سونی میاد با AMD یا INTEL یا IBM ارتباط بر قرار میکنه نظر اینها رو در مورد تکنولوژی های آیندشون یا سوال میکنه یا در مورد پیشرفتی که دارن یا میخوان بهش برسن حالا یا مثال سونی میاد روی Cell برای مثال سرمایه گذاری میکنه و... یا اینکه به شرکت مرود نظر یک سفارش نمونه اولیه میده یعنی یک چیز تحقیقی که قرار هستش بهش برسن لزوما همه جذئیات رو در بر نمیگیره بعد این نظر های شرکت های مختلف رو کنار هم میزارن بعد نتیجه میگیرن که با چی و کی و کی و کجا و چگونه کار کنن . اینها قبل از هر کاری یک سری تحقیق انجام میدن لزوما نیازی نیست که به مرحله تولید ربط داشته باشه که شما میگی دروغ میگن . مورد بعدی اینکه اینکه پردازنده دستگاه X86 هستش دلیل بر این نمیشه که نمونش در بازار باشه و سونی رفته باشه برای مثال 10 میلیون از این پردازنده رو سفارش بده برای خودش به خاطر اینکه ساختار پردازنده های بازار با ساختار کنسولی اون فرق داره همون جوری که پردازنده 360 چه گرافیکی چه پردازشگر مرکزی با PC فرق داشت با وجود شباهت های که داشت اما بازم فرق داره هنوز هم اینها دقیقا نگفتن این پردازنده ساختار اصلی چی هستش اینکه از خانواده بلدوزره یک چیز سطحی هستش یک پردازنده فقط به همین ... خطم نمیشه نوع ساختارش نوع معماریش در پردازنده با پردازنده دیگه فرق داره هرچند که از یک معماری استفاده کنن . کسی هم یک شبه کنسول نمیسازه . اگه بدونی سونی برای مثال CELL رو از کی در حال ساخت داشته دیگه از این حرف ها نمیزنی چیزی که ملت داشتن با PS2 حال میکردن شروع به تحقیق و... شده یک دفعه نرفتن بگن آقای IBM چی داری برادر بگو ببینم وگرنه عرضه PS3 عقب نمی افتاد .
اول بگم که مقایسه کار ها و تحقیقاتی که سونی در مورد ps3 انجام داده با تحقیقاتی که برای ps4 انجام گرفته غیر عادلانه هست .
چون سونی خودش به همراه ibm و توشیبا در مراحل تحقیق و ساخت cell همکاری داشت .
اگر سونی این حرف رو در مورد ps3 میزد ، قابل قبول بود . مثلا اگر سونی بیاد بگه که کار مطالعاتی روی ps3 از سال 2000 آغاز شده ، میشه قبول کرد . چون در بد ترین حالت ممکن آدم میگه که سونی از سال 2000 مشغول مطالعه روی cell و بلو ری بوده .
ولی در مورد ps4 چی ؟
مشخص هست که کار مطالعاتی از سال 2006 یعنی مطالعه در حدود 7 سال ! برای ساخت کنسول !
7 سال زمان خیلی زیاد نیست ؟
شما در ps4 چه چیز خاص و جدیدی میبینی که باعث بشه اینگونه فکر کنی ؟
ناسا پیشرفته ترین رباط ساخت دست بشر موسوم به " کنجکاوی " رو در سال 2011 به سمت مریخ پرتاب کرد. فکر میکنی کار های مطالعاتیش چه سالی شروع شد ؟
سال 2004!
شما کل این قضیه هایی که گفتی در باره برد و پردازنده های موجود در ps4 ، بی اساس هست.
رای مثال سونی میاد با AMD یا INTEL یا IBM ارتباط بر قرار میکنه نظر اینها رو در مورد تکنولوژی های آیندشون یا سوال میکنه یا در مورد پیشرفتی که دارن یا میخوان بهش برسن
مثلا سوال میکنه در باره تکنولوژی آیندشون . بعد سونی میز گرد تشکیل میده و 7 سال کارشناسانش روی این موضوع فکر میکنن ؟
حرفت رو در مورد اینکه amd برنامه ریزی داشته قبول دارم . چون amd سازنده پردازنده هست و طبیعی هست که از قبل برای 4 سال بعد هدف گزاری داشته باشن ولی سونی این کار رو انجام نداده .
مطمئن باش سونی
پول و وقت و هزینه مطالعه برای پردازنده ps4 رو از سال 2006 آغاز نکرده .
بعد شما مدعی این هستید که سونی طرح پیشنهادی برای ساخت مثلا apu به amd داده! ؟
کل تحقیقات و مطالعات در باره مفید بودن یک قطعه سخت افزاری و قیمت ها و پیشنهادات و حدس و گمان ها و تست ها و آزمایشات مگر چند سال به طول می انجامه ؟ 7 سال که زمان طراحی و ساخت یک نیروگاه هسته ای هست! ( البته نه از نوع ایرانیش )
اما این ها که گفتم به کنار .
نکته مهم اینه که تا قطعه سخت افزاری وجود نداشته باشه ، اساسا بررسی اون و ابعاد استفاده از اون و ... بی معنا هست .
مثلا شما نمیتونید این طور فرض کنید
"
ایران هم اکنون بر روی تکنولوژی ها و فناوری های تویوتا مدل 2017 مشغول تحقیق هست و محاسن و معایب واردات آن را با کارشناسانش بررسی میکند "
چون اساسا تویاتو هنوز مدل سال 2017 خودش رو نساخته.
بنابر این کار طراحی و مطالعات بر روی ps4 در خوش بینانه ترین حالت ، از زمانی آغاز شده که amd خبر از ساخت apu هاش رو داده و خبر از معماری 7xxx خودش داده. b-)
---------- نوشته در 11:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:38 PM ارسال شده بود ----------
---------- نوشته در 12:20 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:19 AM ارسال شده بود ----------
این طرز تفکرت و اون بیاناتت من رو کشته کاش همه تو ایران مثل اون برنامه ی هفتهگی که تو دادی برای sony طبق اون کارمیکردن وضع مملکت ما این نبود عزیزم چرا چون.............
1 تا 100 شما ها به خودت نگیری پامیشی از صبح تا شب 2 شیفت یا 3 شیفت کارمیکنی اخرم 8 خودت و کشورت گروه 9 هستش اما حاشا به غیرت اون ژاپنی که از صبح تا شب خوابه اما دنیارو گرفته و یه سر بچرخونی میبینی
محصولاتش دور تا دورت رو گرفته عزیزانم..... (منظورم نامه تجاری نیست علم ساختش هست)بد سونامی از رتبه ی تکنولوژی 1 دنیا امد رو 2 که سونامی هم کار همین امریکا بود با تکنولوژی فوق پیشرفته که باعث عوض کردن
وضیعت ناپایدار هوا میشه تو سیتم های نضامی شون کاربرد داره میتونی سرچ کنی.............هروقت شما هم مثل ونا با خابیدن جایی رو فتح کردی بیا جلو.....حرف بزن.............>:d<
اینکه در ایران همه 8 تشون گرو و 9 هشون هست ربطی به کار کردن نداره. بیشتر مربوط به نوع سیاست گزاری های اقتصادی و کلان کشور هست که خوب اینجا جای بحث در باره این موضوع نیست .
اما
من نگفتم که ژاپنیه همیشه خوابیده . من گفتم تیم طراحی سونی صبح تا شب خواب بودن .
اما در مورد پیش رفت ژاپن و ... هم باید بگم که مردم ژاپن اتفاقا خیلی سختی کشیدن .
علم و تکنولوژی با خوابیدن به دست نمیاد دوست من .
اون چیزی هم که گفتید در باره آمریکا جنبه علمی نداره . !