ساخت PS4 از سال 2006 آغاز شد

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
dualshock-4-controller-for-ps4.jpg

یکی از اعضای شرکت سونی، آقای Shuhei Yoshida اخیراً در صحبت‌هایش اعلام کرده است که کنسول PS4 از سال 2006 توسط سازندگان ژاپنی، در حال توسعه بود.
او در مصاحبه‌ای که ما مجله‌ی EDGE داشت، به این موضوع اشاره کرد که بعد از این که کنسول PS3 عرضه شد، یک تیم کوچکی از طراحان و مهندسان این شرکت تشکیل داده شد تا این کنسول را طراحی کنند. در واقع این تیم از سال 2006 در حال ساخت این کنسول بوده است و در سال 2008، آقای Yoshida سعی کرد کار ساخت این کنسول را جلوتر ببرد و با جذب کارمندان بیشتر، این تیم را به تیم بزرگتری تبدیل کرد.
زمانی که این تیم گسترش یافت، آن‌ها سرگرم ساخت دو کنسول PS Vita و PS4 شدند. دلیل این کار هم تضمین موفقیت این دو کنسول بود.
گفتنی است که مدیر سونی اعلام کرد که آن‌ها تمام تمرکز خود را روی کنترلر و قابلیت‌های دیگر گذاشته‌ایم.

آقايون باور كنيد چيز عجيبي نيست اين حرفي كه اين آقا زده اين يعني برنامه ريزي طولاني مدت ممكنه در فرهنگ و جامعه ما عجيب باشه ولي در دنياي صنعتي و پيشرفته اين مسىله عجيب نيست....

سونی نشون داده که یکی از روش های تبلیغاتش دادن آمار و ارقام هست و گاها بزرگ نمایی هایی رو هم در آن انجام میده .
برای ps3 هم از این امار و ارقام زیاد میداد . حتی آمار فروش ps2 رو تا چند سال بعد از عرضه ps3 میدادن ، و این نوعی القای فکری هست . این که چیزی نیست . اینها استارت تبلیغات محسوب میشه . چند ماه دیگه میرسه به آمار فضایی ! مثل ps3 که ادعا میکردن ابر کامپیوتر ساختن!
اما در مورد نقل قول ها . !

ببخشید یک سوال ساده سونی معماری کنسول PS4 رو نمایش داده که شما میگی هیچ چیز جدیدی نیست میدونی بهینه کردن و تغییر ساختار یک معماری خودش خرج تحقیق و زمانبر هستش ؟.

شروع به ساخت این پردازنده در این فرم از سال 2001 شروع شده اما میدونستی نمونه بزرگتر و متفاوت این پردازنده برای سال 1980 بوده ؟ که برای یک ابرکامپیوتر 128 بیتی مورد استفاده قرار گرفته بوده ؟ میبنی چیز جدیدی نبوده فقط پیشرفت دادن همون علم قدیم 4 سال زمان برده فقط این رو بدون که سونی از سال 2001 شروع به ساخت PS3 نکرده بلکه قبل از اون بوده و تازه سال 2001 به این نتیجه رسیده به یک پردازنده متفاوت نیاز داره که نیازی که داشته رو بازار برطرف نمیکرده یعنی شرکتی نبوده اون زمان پردازنده ای به قدرت و .... که سونی میخواسته داشته باشن وگرنه دیوانه نبوده اینهمه خرج و... بکنه برای یک پردازنده .

اتفاقا 7 سال زمان زیادی نیست گفتم کار تحقیقاتی کنسول PS3 در حدود 7 سال بوده خودش سال 2006 عرضه کرده سال 2001 به این نتیجه رسیده که پردازنده متفاوت نیاز داره یعنی 7 سال هم سونی داشته PS3 رو میساخته چیز بزرگی نیست همیشه نیازی نیست تا شما به چیزی دست پیدا میکنی سریع بدی بازار سونی PS3 رو داشته تو بازار خوب چه نیازی بوده برای مثال سال 2012 یال 11 کنسول بعدیش رو بده بازار یا شروع به ساخت کنه خیلی راحت در مورد تکنولوژی ها به راحتی تحقیق کرده الان هم به فاصله تا عرضه که 5-6 ماه هستش شروع به ساخت میکنه این هم که گفته کنسول هنوز تکمیل نشده یک جرو ترفند تبلیغاتی هستش که کنسول رو نشون ندادن وگرنه شما نمیتونی در کمتر از 8 ماه کنسول که هنوز ساختش تمام نشده رو به بازار عرضه کنی تازه باید در حدود 10- 15 میلیون کنسول برای عرضه اولیه آماده داشته باشه .

ببخشید ناسا تمام این تکنولوژی ها رو داشته تازه از سال 2004 شروع کرده این رو ساخته ناسا هم شرکتی نیست که بگی نشسته برای مثال گفته قراره 10 سال دیگه این رو بفرستیم بچه ها بیاین میخوایم تحقیق کنیم سال 2004 که چطور این رو بفرستیم بسیاری از کارها قبلا انجام شده یک جا مثال ناسا برای مثال از سال 1990 -2000 میدونسته یک روزی میخوان اینکار رو بکنن از سال 2004 شروع به جمع آوری و مقدمه چینی بوده تازه یک حساب ساده رو هم بکن که ناسا با یک شرکت مثل سونی فرق داره که میاد بخوای با سونی مقایسش کنی در مورد کنسول ساختن سونی باید بازار رو هم بسنجه تازه بخواد بگه خوب قرار هستش چی بسازم اما ناسا اینجوری نیست بازاری وجود نداره بازخوردی وجود نداره .

تازه شرط میبندیم تا 2 سال اول داشتن بازخورد های بازیساز ها رو جمع میکردن یعنی نظر انها نسبط به PS3 بعد ... دیگه .

لطفا با این مقایسه های بیخودی خودت رو خسته نکن .
معماری ps4 ! عزیزم معماری cpu منظورتون هست یا معماری gpu ؟ چون تا اونجایی که من اطلاعات دارم هزینه های ساخت و طراحی پردازنده ها بالا هست و خوب همون طور که میبینید سونی این دو قطعه حساس رو از amd خریداری کرده . ساخت مادر برد و طریقه اسمبل کردن قطعات رو مادر برد و مطالعات در باره چگونگی این ارتباط و ... چیزی نیست که 7 سال طول بکشه .

شروع به ساخت این پردازنده در این فرم از سال 2001 شروع شده اما میدونستی نمونه بزرگتر و متفاوت این پردازنده برای سال 1980 بوده ؟ که برای یک ابرکامپیوتر 128 بیتی مورد استفاده قرار گرفته بوده ؟ میبنی چیز جدیدی نبوده فقط پیشرفت دادن همون علم قدیم 4 سال زمان برده فقط این رو بدون که سونی از سال 2001 شروع به ساخت PS3 نکرده بلکه قبل از اون بوده و تازه سال 2001 به این نتیجه رسیده به یک پردازنده متفاوت نیاز داره که نیازی که داشته رو بازار برطرف نمیکرده یعنی شرکتی نبوده اون زمان پردازنده ای به قدرت و .... که سونی میخواسته داشته باشن وگرنه دیوانه نبوده اینهمه خرج و... بکنه برای یک پردازنده .
در باره ps3 چیزی نگیم بهتره . من گفتم سونی در مورد ps3 دوتا نوآوری داشت یکی بلوری بود و دیگری هم سل بود . من در باره اینکه پردازنده مشابه سل قبلا بوده یا نبوده اطلاعاتی ندارم . امار چیزی که مشخص هست اینه که سونی و ibm خیلی روی این موضوع مانور تبلیغاتی میدادن که cell اولین نمونه در نوع خودش محسوب میشه .

اتفاقا 7 سال زمان زیادی نیست گفتم کار تحقیقاتی کنسول PS3 در حدود 7 سال بوده خودش سال 2006 عرضه کرده سال 2001 به این نتیجه رسیده که پردازنده متفاوت نیاز داره یعنی 7 سال هم سونی داشته PS3 رو میساخته چیز بزرگی نیست همیشه نیازی نیست تا شما به چیزی دست پیدا میکنی سریع بدی بازار سونی PS3 رو داشته تو بازار خوب چه نیازی بوده برای مثال سال 2012 یال 11 کنسول بعدیش رو بده بازار یا شروع به ساخت کنه خیلی راحت در مورد تکنولوژی ها به راحتی تحقیق کرده الان هم به فاصله تا عرضه که 5-6 ماه هستش شروع به ساخت میکنه این هم که گفته کنسول هنوز تکمیل نشده یک جرو ترفند تبلیغاتی هستش که کنسول رو نشون ندادن وگرنه شما نمیتونی در کمتر از 8 ماه کنسول که هنوز ساختش تمام نشده رو به بازار عرضه کنی تازه باید در حدود 10- 15 میلیون کنسول برای عرضه اولیه آماده داشته باشه .

ببین چرا خودت رو خسته میکنی ؟ بابا خیلی تابیل هست که این خبر بیشتر جنبه تبلیغاتی داره. هیچ عقل سلیمی نمیاد عمر کنسول تازه عرضه شدش رو 10 سال معرفی کنه و در عین حال کار طراحی و تحقیقاتی روی نسل بعد کنسولش رو از فردای روز عرضه کنسول جدیدش شروع کنه . خب چه کاریه . ببین 2 تا حالت بیشتر که نداریم
1- سونی یک تیم طراحی از سال 2006 ترتیب داده تا در باره تکنولوژِی های مورد نیاز برای ps4 فعالیت کنن .
2- سونی حداقل تا سال 2011 منتظر مونده و در سال 2011 تیمی برای تحقیق در باره ps4 ترتیب داده و این تیم amd رو انتخاب کرده .
حالا شما کدوم رو قبول میکنید / ؟
من چه طوری قبول کنم که سونی از سال 2006 تحقیق و تفحص روی ps4 رو انجام داده و بعد به این نتیجه رسیده که از سری 7xxx که در اواخر سال 2011 برای pc عرضه شد استفاده کنه !

ببخشید ناسا تمام این تکنولوژی ها رو داشته تازه از سال 2004 شروع کرده این رو ساخته ناسا هم شرکتی نیست که بگی نشسته برای مثال گفته قراره 10 سال دیگه این رو بفرستیم بچه ها بیاین میخوایم تحقیق کنیم سال 2004 که چطور این رو بفرستیم بسیاری از کارها قبلا انجام شده یک جا مثال ناسا برای مثال از سال 1990 -2000 میدونسته یک روزی میخوان اینکار رو بکنن از سال 2004 شروع به جمع آوری و مقدمه چینی بوده تازه یک حساب ساده رو هم بکن که ناسا با یک شرکت مثل سونی فرق داره که میاد بخوای با سونی مقایسش کنی در مورد کنسول ساختن سونی باید بازار رو هم بسنجه تازه بخواد بگه خوب قرار هستش چی بسازم اما ناسا اینجوری نیست بازاری وجود نداره بازخوردی وجود نداره .
ناسا تکنولوژیش رو داشته ولی سونی نداشته ؟ خب پس الان فهمیدیم که سونی خودش cpu و gpu و مادربرد و رم و ... رو از سال 2006 تا الان کشف کرده!
در باره اون رباط هم در سال 2004 تازه کار طراحی و تحقیقاتیش شروع شده بود .
و خیلی از نواوری ها رو هم به همراه داشت . مثلا راکتور هسته ای کوچک که در یک رباط 1 تنی جاسازی شده. و...

Last edited by a moderator:
آقا من دیگه صحبتی ندارم میگم نره میگی بدوش بابا فوقش یکم اطلاعات راجب چیزی که میخوای نفی کنی داشته باش بابا بعد بحث کن مجبورت که نکردن راجب چیزی که حتی 1 % هم اطلاعات نداری بحث کنی اصلا حال ندارم جواب .... بدم دیگه بیکار که نیستم بیام یک ساعت توضیح بدم بعد بیای بگی لیلی زن بود یا مرد .

البته لیلی هر دوتاش بود با توجه به صحبت شما .

میگم vivanred

من شرمنده شدم . نمیخواستم باعث ناراحتی شما بشم
yahoo_2.gif

نمیخواد شرمنده باشی خودت رو درست کن . فکر میکنی الان این سونی یا هر خر دیگه ای برام مهم هستش نه فقط فکر کردم 1% شاید شما اطلاعات نداشته باشی که دیدم نه مشکل از جای دیگه ای هستش آدمی که خوابه رو میشه بیدار کرد اما نه کسی رو که خودش رو به خواب زده .

آخرین ویرایش:
چیز عجیبی نگفته .دقیقا درست گفته.{Shuhei Yoshida}

یه عده از افراد حالا یا مهندس یا تکنسین داخل شرکتهای بزرگ اصلا کارشون اینه که دائما دارن پیشرفت در زمینه کارشون رو دنبال میکنن و همینطور ازمایش و طراحی میکنن تا به نتیجه مطلوب در نهایت برسن.

جهش بزرگ در صنعت در علوم پایه مثل شیمی یا علم مواد یا ساخت نیمه هادیها و.... در عرض فقط یه مدت بسیار کوتاه نسبت به تاریخ بشریت مثلا قدمت 4000 ساله رو شما در نظر بگیرید بعد در عرض 60 یا 70 سال اصلا دنیا از این رو به اون رو میشه .
کلا ازمایشگاها یا مراکزی هست در دنیا که افراد متخصصی داخلشن که فقط وظیفه دارن دائم ازمایش کنن و طراحی کنن و اگر شکست هم خورد طرح دوباره از نو شروع میکنن چون کارشون فقط همینه و دستمزد بسیار خوبی هم میگیرن .بگذریم...

در مورد اینکه سونی رفته طرف معماری pc که ترجیح داده از cpu های x86استفاده کنه موردی بود که خود من هم میگفتم امکان نداره!! بنا به دلایلی که جاش اینجا نیست .
ولی دیدیم این اتفاق افتاد .و من هم یقین دارم ازمایشات زیادی صورت گرفته تا به اینجا رسیدن واین نتیجه رو گرفتن.اینکه چرا سونی ibm و توشیبا رو ول کرد حتما دلایل خاص خودش رو داشته وگرنه در عملکرد cell که cpu کنسول ps3 بود عملکرد فوق العاده ایی داشت ولی اینطور که اخبارش میرسید داد برنامه نویسها در اومده بود و هزینه پورت مثل اینکه بالا بود.
در طراحی کنسول نکات زیادی وجود داره مثل گرفتن توان پردازش بیشتر به ازای تولید حرارت کمتر و مصرف توان کمتر.
هزینه نهایی ساخت.
هزینه برای ساخت بازی.
و......
ولی خب اون تیمی که چند ساله کارش همینه به طبع با توجه به چیزی که شرکت ازشون خواسته نتیجه نهایی این شده.و اونها بهتر از هرکس دیگه ایی قضیه رو میدونن.

آخرین ویرایش:
طبق صحبت دوستان تمامی دوستان به جزء یک نابقه ی همه چیز دان و کارمند NASA و iBM نه IBM دوست من........کارمند بخش پردازنده ی تحقیقاتی سونی که یه چیز کوچیک خیلی کوچیک ساختن که اسمش رو اشتباه نکنم Cell گزاشتن و یه چیز خیلی

کوچیک به نام Blu-ray رو به اثبات رسوندن در مقابل قول ماکرو HD-DVD و ایشون کارمند دولت ایران

بخش سیاست های کلان کشور در اقتصاد این خبر رو کزب میدونن اما بقه ی بر درست بودنش شهادت دادن.............>:d

طرف یه جوری نظر میده انگار تو ساخت 6 نسل کنسول های بازی تجربه داره و دیگه بازنشسته شده و داره تجربیاتشو در اختیار بقیه میذاره. قبل از اینکه بخوام من پست بدم تو این تاپیک ، دوستان اومدن توضیح دادن که قضیه چیه ولی این آقا هی میگه چیزی نیست که 7 سال طول بکشه. از مثال کوچک بخوام شروع کنم ، یه بند موسیقی راک وقتی میخواد کار ضبط یه آلبوم رو شروع کنه ، 2-3 سال طول میکشه تا اون آلبوم بیاد بیرون. 4 سال حداقل زمانی بود که تا عرضه ی l.a noire طول کشید. سونی تحقیقات روی Cell رو قبل از عرضه ی PS2 شروع کرده بود و هزاران مثال دیگه که بگیم 7 سال زمانی زیادی برای طراحی کنسول نیست و ربطی به اینکه ناسا تو 7 سال چیکار میکنه نداره. ایران تو 7 سال یه ورزشگاه نمیتونه بسازه ، چیزی که چین تو 1-2 سال میسازه. سونی هم با استفاده از دانش و منابعی که داشته 7 سال روی Ps4 کار کرده و این کار کردن میتونسته روند آروم یا سریعی داشته باشه که خودش گفته تیم کوچکی تشکیل داده و بعد گسترده تر شده.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
انگار سونی میخواسته کیس جمع کنه که مثلا یهو 2011 گفته : خوب دیگه ، مارک ، تو یه سر بپر برو سر کوچه پیش amd یه کارت از سری ـه 7 بگیر ولی بگو سریع کاستومش کنن و بیار که دیگه میخوایم به یاری خدا ، کنسول نسل بعدمون رو تا سال آینده بدیم بیرون.بروبچ هم که تا لنگ ظهر خوابید دیگه کاسه کوزه هاتون رو جمع کنید که دیگه میخوایم اینجا ps4 اسمبل کنیم. راستی مارک ، بگو یه چیزی بدن که دیگه الاف نشیم بریم اینور و اونور واسه cpu و فلان.همشو با هم از یه جا بگیریم هم ارزونتر در میاد ، هم بهتره !!!! تخفیف هم میده. و اینگونه بود که سونی ps4 رو طراحی کرد و اکثر بازیسازان لب به تحسین گشودند.

آخرین ویرایش:
مثل اینکه اینجا همه میگن " مرغ من یک پا داره "
طرف نمی خواد قبول کنه که این حرف تبلیغاتی هست .
آقا ما کم اوردیم .
شما ها راست میگید . سونی از سال 2006 شروع به تحقیقات کرده
الان هم خبر ندارید . داره در باره ps5 تحقیقات میکنه.
=))=))=))=))

یا حتی میتونیم بگیم تحقیقات برای ps5 از 2 سال پیش شروع شده !

آقا ما کم اوردیم .
=))=))=))=))

دوست عزیز ، دقیقا دپارتمانی به نام Research & Development در بسیاری از کمپانی ها وجود داره که وظیفه شون همین تحقیق و توسعه تکنولوژی های مد نظر اون کمپانی هست . جای تعجب نداره اگر از 2006 شروع به کار کرده باشند برا ساخت نسل جدید کنسول بازی ـشون .

آقا ما کم اوردیم .
=))=))=))=))

معنی کلمه تبلیغ :
Advertising or advertizing is a form of communication for marketing and used to encourage, persuade, or manipulate an audience (viewers, readers or listeners; sometimes a specific group) to continue or take some new action
الآن این حرف دقیقاً از چه نظر تبلیغه ؟ یعنی وقتی میگن کار روی PS4 از سال 2006 شروع شده ، فروش PS4 بالاتر میره ؟ حسن آقا که تصمیمی بر خرید PS4 نداشته ، وقتی این خبر رو میخونه یه دفعه پیش خودش میگه ایول بابا PS4 از سال 2006 در دست ساخت بوده پس برم یکی بخرم ؟
دوستان به حد کافی توضیح دادن و دیگه توضیح بیشتری نمیشه داد. مشکل اینه که شما تحقیق از سال 2006 رو معادل جمع کردن سخت افزار از همون سال میدونی. خود یوشیدا کاملاً واضح گفته که در ابتدا یک تیم کوچیک مشغول به کار شدن ، یعنی شاید 10،15 نفر از افرادی که میشینن فکر میکنن ببینن چند سال آینده نیاز بازار چی هست و چه تغییراتی صورت میگیره. این تیم کوچیک نمیان سخت افزار کنسول رو جمع کنن و فرداش تحویل بدن. نمیان کنسول رو همون شب بسازن. تا مدت ها خبری از کارهای بزرگ و اساسی برای کنسول نسل بعد نیست و همه چیز فقط در حد ایده و پیدا کردن نیازهای مخاطب نسل بعد و سیــاست های آینده سونی و ... هست. بعدش کم کم کار روی سخت افزار هم شروع میشه و تا همین چند وقت پیش هم ادامه داشته. ممکنه خیلی از ایده هایی که سال 2006 داشتن رو الآن دور ریخته باشن و به چیزهای جدیدتر فکر کرده باشن ، دلیلی نداره حتماً هرچی که سال 2006 به فکرش بودن رو الآن توی PS4 ببینیم. خودش هم گفته که کار اساسی با تیم بزرگ تر از سال 2008 شروع شده ، نه 2006. که البته مطمئناً همون موقع هم هنوز سخت افزار نهایی کنسول مشخص نبوده. همون طور که کار روی Xbox 360 از فوریه 2003 شروع شد ، یعنی حدود دو سال بعد از عرضه Xbox. ولی معنی این حرف این نیست که حدود سه سال پیش از عرضه 360 کارت گرافیک و CPU و ... کنسول رو بندازن توی تنور تا موقع عرضه آماده بشه. میشینن اول استراتژی هاشون رو ارزیابی میکنن و نیاز بازار رو میبینن و بعد میرن سراغ آخرین قسمت یعنی سخت افزار.
در کل مجله Edge با یوشیدا مصاحبه ای کرده و احتمالاً ازش پرسیدن از کِی به فکر PS4 بودین و اون هم گفته از 2006 یه تیم کوچیک (نه رییس سونی یا مقامات اعظم AMD) شروع به بررسی کردن (نه اینکه همون لحظه برن بازار رضا قطعات رو تهیه کنن) دیگه به اینجاها فکر نمیکرده که یه نفر توی بازیسنتر بگه آقا یوشیدا چرا تبلیغ میکنی و من چطور قبول کنم !!! خب کسی که شما رو تهدید جانی نکرده ، قبول نکن ! فقط به چیزهای بی مورد مثل تبلیغ هم ربطش نده. مخاطب مجله Edge کسی نیست که بدون شناخت از کنسول های نسل بعد و فقط به واسطه اینکه می بینه کار از سال 2006 روی PS4 شروع شده ، شاد بشه و بره کنسول بخره. مخاطب این مجله دوست داره اطلاعاتش رو بیشتر کنه و یکی از این اطلاعات هم این هست که اولین کارها برای کنسول نسل بعد سونی از سال 2006 شروع شده و این موضوع هم کوچیک ترین ربطی به تبلیغ نداره.

آخرین ویرایش:
بنطرم سونی فقط زحمت سفارش دادن cpu و gpu رو کشیده بعدشم گفته یکم سفارشیم کنیدش واسه بازی. کلا فکر کنم از 2010 تازه نشستن فکر کردن که چی بسازیم. شاید رمشو خودش زحمت کشیده ساخته.حالا اگه ps3 بود یه چیزی. حداقل 3 teraflops میذاشت روی این gpu کوفتیش ادم نمینشت تا بعد از 3-4 سال دیگه شیرشو بکشند یه 20-30 درصد گرافیکش متمایز تر از این نسل بشه.

---------- نوشته در 03:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:15 PM ارسال شده بود ----------

انگار سونی میخواسته کیس جمع کنه که مثلا یهو 2011 گفته : خوب دیگه ، مارک ، تو یه سر بپر برو سر کوچه پیش amd یه کارت از سری ـه 7 بگیر ولی بگو سریع کاستومش کنن و بیار که دیگه میخوایم به یاری خدا ، کنسول نسل بعدمون رو تا سال آینده بدیم بیرون.بروبچ هم که تا لنگ ظهر خوابید دیگه کاسه کوزه هاتون رو جمع کنید که دیگه میخوایم اینجا ps4 اسمبل کنیم. راستی مارک ، بگو یه چیزی بدن که دیگه الاف نشیم بریم اینور و اونور واسه cpu و فلان.همشو با هم از یه جا بگیریم هم ارزونتر در میاد ، هم بهتره !!!! تخفیف هم میده. و اینگونه بود که سونی ps4 رو طراحی کرد و اکثر بازیسازان لب به تحسین گشودند.

منم یه چیزی تو همین مایه ها فکر میکردم البته سر کوچهو این چیزا توش نبود. اگه سونی میداد دست من یه سبستم بهتری واسش میبستم

آخرین ویرایش:
بنطرم سونی فقط زحمت سفارش دادن cpu و gpu رو کشیده بعدشم گفته یکم سفارشیم کنیدش واسه بازی. کلا فکر کنم از 2010 تازه نشستن فکر کردن که چی بسازیم. شاید رمشو خودش زحمت کشیده ساخته.حالا اگه ps3 بود یه چیزی. حداقل 3 teraflops میذاشت روی این gpu کوفتیش ادم نمینشت تا بعد از 3-4 سال دیگه شیرشو بکشند یه 20-30 درصد گرافیکش متمایز تر از این نسل بشه.

---------- نوشته در 03:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:15 PM ارسال شده بود ----------

منم یه چیزی تو همین مایه ها فکر میکردم البته سر کوچهو این چیزا توش نبود. اگه سونی میداد دست من یه سبستم بهتری واسش میبستم
خوب باید قیمت کنسول رو با سیستم قوی هم باید در نظر گرفت.
بعضی گیمر ها کدام کنسول ارزان تر باشد اونو می خرند؛باید به وضع مالی گیمر های دیگر هم نگاه کنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or