سونی نشون داده که یکی از روش های تبلیغاتش دادن آمار و ارقام هست و گاها بزرگ نمایی هایی رو هم در آن انجام میده .
برای ps3 هم از این امار و ارقام زیاد میداد . حتی آمار فروش ps2 رو تا چند سال بعد از عرضه ps3 میدادن ، و این نوعی القای فکری هست . این که چیزی نیست . اینها استارت تبلیغات محسوب میشه .
چند ماه دیگه میرسه به آمار فضایی ! مثل ps3 که ادعا میکردن ابر کامپیوتر ساختن!
اما در مورد نقل قول ها . !
ببخشید یک سوال ساده سونی معماری کنسول PS4 رو نمایش داده که شما میگی هیچ چیز جدیدی نیست میدونی بهینه کردن و تغییر ساختار یک معماری خودش خرج تحقیق و زمانبر هستش ؟.
شروع به ساخت این پردازنده در این فرم از سال 2001 شروع شده اما میدونستی نمونه بزرگتر و متفاوت این پردازنده برای سال 1980 بوده ؟ که برای یک ابرکامپیوتر 128 بیتی مورد استفاده قرار گرفته بوده ؟ میبنی چیز جدیدی نبوده فقط پیشرفت دادن همون علم قدیم 4 سال زمان برده فقط این رو بدون که سونی از سال 2001 شروع به ساخت PS3 نکرده بلکه قبل از اون بوده و تازه سال 2001 به این نتیجه رسیده به یک پردازنده متفاوت نیاز داره که نیازی که داشته رو بازار برطرف نمیکرده یعنی شرکتی نبوده اون زمان پردازنده ای به قدرت و .... که سونی میخواسته داشته باشن وگرنه دیوانه نبوده اینهمه خرج و... بکنه برای یک پردازنده .
اتفاقا 7 سال زمان زیادی نیست گفتم کار تحقیقاتی کنسول PS3 در حدود 7 سال بوده خودش سال 2006 عرضه کرده سال 2001 به این نتیجه رسیده که پردازنده متفاوت نیاز داره یعنی 7 سال هم سونی داشته PS3 رو میساخته چیز بزرگی نیست همیشه نیازی نیست تا شما به چیزی دست پیدا میکنی سریع بدی بازار سونی PS3 رو داشته تو بازار خوب چه نیازی بوده برای مثال سال 2012 یال 11 کنسول بعدیش رو بده بازار یا شروع به ساخت کنه خیلی راحت در مورد تکنولوژی ها به راحتی تحقیق کرده الان هم به فاصله تا عرضه که 5-6 ماه هستش شروع به ساخت میکنه این هم که گفته کنسول هنوز تکمیل نشده یک جرو ترفند تبلیغاتی هستش که کنسول رو نشون ندادن وگرنه شما نمیتونی در کمتر از 8 ماه کنسول که هنوز ساختش تمام نشده رو به بازار عرضه کنی تازه باید در حدود 10- 15 میلیون کنسول برای عرضه اولیه آماده داشته باشه .
ببخشید ناسا تمام این تکنولوژی ها رو داشته تازه از سال 2004 شروع کرده این رو ساخته ناسا هم شرکتی نیست که بگی نشسته برای مثال گفته قراره 10 سال دیگه این رو بفرستیم بچه ها بیاین میخوایم تحقیق کنیم سال 2004 که چطور این رو بفرستیم بسیاری از کارها قبلا انجام شده یک جا مثال ناسا برای مثال از سال 1990 -2000 میدونسته یک روزی میخوان اینکار رو بکنن از سال 2004 شروع به جمع آوری و مقدمه چینی بوده تازه یک حساب ساده رو هم بکن که ناسا با یک شرکت مثل سونی فرق داره که میاد بخوای با سونی مقایسش کنی در مورد کنسول ساختن سونی باید بازار رو هم بسنجه تازه بخواد بگه خوب قرار هستش چی بسازم اما ناسا اینجوری نیست بازاری وجود نداره بازخوردی وجود نداره .
تازه شرط میبندیم تا 2 سال اول داشتن بازخورد های بازیساز ها رو جمع میکردن یعنی نظر انها نسبط به PS3 بعد ... دیگه .
لطفا با این مقایسه های بیخودی خودت رو خسته نکن .
معماری ps4 ! عزیزم معماری cpu منظورتون هست یا معماری gpu ؟ چون تا اونجایی که من اطلاعات دارم هزینه های ساخت و طراحی پردازنده ها بالا هست و خوب همون طور که میبینید سونی این دو قطعه حساس رو از amd خریداری کرده . ساخت مادر برد و طریقه اسمبل کردن قطعات رو مادر برد و مطالعات در باره چگونگی این ارتباط و ... چیزی نیست که 7 سال طول بکشه .
شروع به ساخت این پردازنده در این فرم از سال 2001 شروع شده اما میدونستی نمونه بزرگتر و متفاوت این پردازنده برای سال 1980 بوده ؟ که برای یک ابرکامپیوتر 128 بیتی مورد استفاده قرار گرفته بوده ؟ میبنی چیز جدیدی نبوده فقط پیشرفت دادن همون علم قدیم 4 سال زمان برده فقط این رو بدون که سونی از سال 2001 شروع به ساخت PS3 نکرده بلکه قبل از اون بوده و تازه سال 2001 به این نتیجه رسیده به یک پردازنده متفاوت نیاز داره که نیازی که داشته رو بازار برطرف نمیکرده یعنی شرکتی نبوده اون زمان پردازنده ای به قدرت و .... که سونی میخواسته داشته باشن وگرنه دیوانه نبوده اینهمه خرج و... بکنه برای یک پردازنده .
در باره ps3 چیزی نگیم بهتره . من گفتم سونی در مورد ps3 دوتا نوآوری داشت یکی بلوری بود و دیگری هم سل بود . من در باره اینکه پردازنده مشابه سل قبلا بوده یا نبوده اطلاعاتی ندارم . امار چیزی که مشخص هست اینه که سونی و ibm خیلی روی این موضوع مانور تبلیغاتی میدادن که cell اولین نمونه در نوع خودش محسوب میشه .
اتفاقا 7 سال زمان زیادی نیست گفتم کار تحقیقاتی کنسول PS3 در حدود 7 سال بوده خودش سال 2006 عرضه کرده سال 2001 به این نتیجه رسیده که پردازنده متفاوت نیاز داره یعنی 7 سال هم سونی داشته PS3 رو میساخته چیز بزرگی نیست همیشه نیازی نیست تا شما به چیزی دست پیدا میکنی سریع بدی بازار سونی PS3 رو داشته تو بازار خوب چه نیازی بوده برای مثال سال 2012 یال 11 کنسول بعدیش رو بده بازار یا شروع به ساخت کنه خیلی راحت در مورد تکنولوژی ها به راحتی تحقیق کرده الان هم به فاصله تا عرضه که 5-6 ماه هستش شروع به ساخت میکنه این هم که گفته کنسول هنوز تکمیل نشده یک جرو ترفند تبلیغاتی هستش که کنسول رو نشون ندادن وگرنه شما نمیتونی در کمتر از 8 ماه کنسول که هنوز ساختش تمام نشده رو به بازار عرضه کنی تازه باید در حدود 10- 15 میلیون کنسول برای عرضه اولیه آماده داشته باشه .
ببین چرا خودت رو خسته میکنی ؟ بابا خیلی تابیل هست که این خبر بیشتر جنبه تبلیغاتی داره. هیچ عقل سلیمی نمیاد عمر کنسول تازه عرضه شدش رو 10 سال معرفی کنه و در عین حال کار طراحی و تحقیقاتی روی نسل بعد کنسولش رو از فردای روز عرضه کنسول جدیدش شروع کنه . خب چه کاریه . ببین 2 تا حالت بیشتر که نداریم
1- سونی یک تیم طراحی از سال 2006 ترتیب داده تا در باره تکنولوژِی های مورد نیاز برای ps4 فعالیت کنن .
2- سونی حداقل تا سال 2011 منتظر مونده و در سال 2011 تیمی برای تحقیق در باره ps4 ترتیب داده و این تیم amd رو انتخاب کرده .
حالا شما کدوم رو قبول میکنید / ؟
من چه طوری قبول کنم که سونی از سال 2006 تحقیق و تفحص روی ps4 رو انجام داده و بعد به این نتیجه رسیده که از سری 7xxx که در اواخر سال 2011 برای pc عرضه شد استفاده کنه !
ببخشید ناسا تمام این تکنولوژی ها رو داشته تازه از سال 2004 شروع کرده این رو ساخته ناسا هم شرکتی نیست که بگی نشسته برای مثال گفته قراره 10 سال دیگه این رو بفرستیم بچه ها بیاین میخوایم تحقیق کنیم سال 2004 که چطور این رو بفرستیم بسیاری از کارها قبلا انجام شده یک جا مثال ناسا برای مثال از سال 1990 -2000 میدونسته یک روزی میخوان اینکار رو بکنن از سال 2004 شروع به جمع آوری و مقدمه چینی بوده تازه یک حساب ساده رو هم بکن که ناسا با یک شرکت مثل سونی فرق داره که میاد بخوای با سونی مقایسش کنی در مورد کنسول ساختن سونی باید بازار رو هم بسنجه تازه بخواد بگه خوب قرار هستش چی بسازم اما ناسا اینجوری نیست بازاری وجود نداره بازخوردی وجود نداره .
ناسا تکنولوژیش رو داشته ولی سونی نداشته ؟ خب پس الان فهمیدیم که سونی خودش cpu و gpu و مادربرد و رم و ... رو از سال 2006 تا الان کشف کرده!
در باره اون رباط هم در سال 2004 تازه کار طراحی و تحقیقاتیش شروع شده بود .
و خیلی از نواوری ها رو هم به همراه داشت . مثلا راکتور هسته ای کوچک که در یک رباط 1 تنی جاسازی شده. و...