ساخت Devil May Cry با موتور Unreal Engine 3

Black Roz

کاربر سایت
شايد تعجب بکنيد که قراره اين بازی توسط اين موتور تقريباً منسوخ شده ساخته شه..ولی جای تعجبی نيست و قراره اين بازی توسط همين موتور ساخته بشه.
اين خبرو رو يکی از ادمين های سايت Ninja Theory داخل فروم قرار داده و گفته اين بازی توسط این موتور ساخته خواهد شد.
شما میتونيد اعتراض خودتون رو داخل فروم Ninja Theory قرار بديد مثل خيلی ها که اين کارو انجام دادن.

500x_ninja_theory_logo.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 619
حالا من کاری به دوستان ندارم :دی . منتها خودم به شخصه به یه سری دلایل از این موتور بدم میاد !
یکیش ایراداتش عینه Pop up texture ـه ! ( درست گفتم ؟ ) یا مثلا رنگ پردازیش . اینا به نظرم ایرادات این موتور هست . که من خیلی تو ذوقم میخوره .
کسری حرف قشنگی زد . بستگی به سازنده داره که ازش چجوری استفاده میکنه . مثلا ME2 به بهترین شکل بود ، بازی هایی مثل The Last Remnant هم به بدترین شکل . به " نظرم " هم این موتور با DMC جفت و جور نمیشه ! ولی کلیت رو زیر سوال نمیبرم .

من نظر شخص خویش رو دادم و نیازی هم ندارم کاربرا اهمیتی به پست من بدن :)
اون دوست عزیز هم گفتم روانشناس میشناسن. حتماً پیام خصوصی بدن از تجاربشون استفاده کنیم :)
حالا همگی دوباره جبهه بگیرید. اصلاً مهم نیست. اسپمها رو شما شروع کردید به من هیچ ارتباطی نداره... :)

فن کنسولی کم بود ، فن موتور هم اضافه شد !!
بعضيها به زور ميخوان به خودشون الکی تلقين کنن unreal engine بهترين هست...
unreal engine ديگه دورش تموم شد..نمونه بارزش که حالم ديگه ازش داشت بهم میخورد گرافيک bioshock 2 بود..unreal engine واسه 2 سال پيش خوب بود ولی الان ديگه حرفی نداره واسه گفتن !

موتور به این خوش ساختی و رونی مگه سراغ دارین؟؟
خود سازنده ها گفتن از نهایت تکنولوژِ روز بازی سازی برای DMC استفاده خواهیم کرد

فن کنسولی کم بود ، فن موتور هم اضافه شد !!
بعضيها به زور ميخوان به خودشون الکی تلقين کنن unreal engine بهترين هست...
unreal engine ديگه دورش تموم شد..نمونه بارزش که حالم ديگه ازش داشت بهم میخورد گرافيک bioshock 2 بود..unreal engine واسه 2 سال پيش خوب بود ولی الان ديگه حرفی نداره واسه گفتن !
محض اظلاع موتور آپ تو دیت شده.پیشنهاد می کنم شات های گیرز را ببینی بعد بگی کجا گرافیک بهتر ازش را دیدی؟

محض اظلاع موتور آپ تو دیت شده.پیشنهاد می کنم شات های گیرز را ببینی بعد بگی کجا گرافیک بهتر ازش را دیدی؟
شما هيچ وقت سازنده يک Engine رو که بازی میسازه با بازيهای ديگه مقايسه نکن..
Gears Of War رو شرکتی داره میسازه که خودش سازنده Engine هست..دستش بازه هر کاری بخواد میتونه روش انجام بده..

يا مثلاً Crytec..

اين شرکت به 10 تا شرکت بازيساز موتور Cry Engine بفروشه آيا اين شرکتها میتونن بازی در سطح خوده Crytec بسازن؟ بعضی حرفها جوابش کاملاً مشخصه !

شما هيچ وقت سازنده يک Engine رو که بازی میسازه با بازيهای ديگه مقايسه نکن..
Gears Of War رو شرکتی داره میسازه که خودش سازنده Engine هست..دستش بازه هر کاری بخواد میتونه روش انجام بده..

يا مثلاً Crytec..

اين شرکت به 10 تا شرکت بازيساز موتور Cry Engine بفروشه آيا اين شرکتها میتونن بازی در سطح خوده Crytec بسازن؟ بعضی حرفها جوابش کاملاً مشخصه !
پس ensleaved را مثال می زنم.دموش را بازی کردم.گرافیکش یکمی مایل به سل شیده ولی محیط هایش خیلی شبیه محیط های دویل 4 هست.از UE3 آپ تو دیت شده و ساخته ی نینجا تئوری.

همه UE3 رو با Geow مقایسه میکنن در حالی که این موتور آزاده که هر نوع رنگبندی روش شکل بگیره که خیلی بازیها هم با رنگ بندیهای شاد با این موتور درست شده

بعد من موندم چرا گیر دادین به رنگ بندی Geow .!!! در حالی که این بازی تو یک سیاره داغان که همه مردمش دارن میمیرن و کلا در حال نابودی هست درست شد شما که انتظار نداری تو این بازی گلهای صورتی با زمینه سبز فیروزه ای ببینی..
حالا اتفاقا تو Geow ما محیط های روشن هم کم نمی بینیم

http://alexoid.files.wordpress.com/2008/11/gears_of_war_0001.jpg

برین به KILZONE گیر بدین که کلا از دو رنگ درست شده.

http://www.primotechnology.com/wp-content/uploads/2008/05/001_helghast_close.jpg

:دی .........

Enslaved هم با UE3 ساخته شده که گرافیک خیلی خوبی داره. بیشتر بستگی به سازنده داره که چه طوری بازی بسازه.

كسري اينا UE3 رو كاملا تو Infinite تغيير دادن و به قول Shaun Robertson :

it's a brand new engine. It's based off of Unreal Engine 3. We have an amazing tech team. They wrote a whole new rendering engine for us, a whole new lighting system. The floating world technology.

تغييراتي كه روي موتور انجام شده كلا باعث شده به چيزي ديگري تبديل بشه.:d

• Like
Reactions: MehradCreed
نه که Dmc4 خیلی فضاهاش سنگین بود! لامصب اینقدر جو سنگین بود که به DMC4 میگفتن Gate of hell:)) نه جدی یادت نیست که DMC4شده بود FF?! اینقدر تو جنگل بود بودو فضای گل و بلبل بازی با درجه سنی M واسش یک علامت سوال بود! ولی اگر نظرت روی Dmc3 با DMC1 هست باهاتون موافقم! راستی دیگه نگین تم DMC خیلی سنگینه که آدم یه وقت احساس میکنه این سری God of Warهست!
والا تو این تریلری که دیدیم جو سنگین تر + رنگبندی بهتری داشت تا DMC4!=))

آخرین ویرایش:
همه UE3 رو با Geow مقایسه میکنن در حالی که این موتور آزاده که هر نوع رنگبندی روش شکل بگیره که خیلی بازیها هم با رنگ بندیهای شاد با این موتور درست شده

بعد من موندم چرا گیر دادین به رنگ بندی Geow .!!! در حالی که این بازی تو یک سیاره داغان که همه مردمش دارن میمیرن و کلا در حال نابودی هست درست شد شما که انتظار نداری تو این بازی گلهای صورتی با زمینه سبز فیروزه ای ببینی..
حالا اتفاقا تو Geow ما محیط های روشن هم کم نمی بینیم

http://alexoid.files.wordpress.com/2008/11/gears_of_war_0001.jpg

برین به KILZONE گیر بدین که کلا از دو رنگ درست شده.

http://www.primotechnology.com/wp-content/uploads/2008/05/001_helghast_close.jpg
نه عزیزم اینا فقط گیرز رو توی مراحل شب با اون جوش یادشون نیست! اینا منظورشون از رنگبندی و این حرفا شب و روزه نمیتونن خوب بیان کنن! عیب نداره دیگه! بزرگ خواهند شد!:|

الان معلوم نیست بدون هیچ تریلری از گیم پلی بازی چه جوری بعضی از دوستان پی در فوق العاده بودن یا داغون بودن گرافیک بازی بردن !بابا بی خیال شید ! بزارید یه چند تا عکس و تریلر از گیم پلی بازی بیاد بعد بگین تیره و تاره یا گل و بلبل !
نه جدی یادت نیست که DMC4شده بود FF?! اینقدر تو جنگل بود بودو فضای گل و بلبل که بازی با درجه سنی M واسش یک علامت سوال بود! !=))
آقا خواهشا پای FF رو اینجا وسط نکش همین مونده وسط خون و خونریزی و شیاطین و ... فاینال فانتزی هم بیاد وسط ! مثلا یه بازی با جو رنگی و شاد حق نداره M باشه ؟!

كسري اينا UE3 رو كاملا تو Infinite تغيير دادن و به قول Shaun Robertson :

تغييراتي كه روي موتور انجام شده كلا باعث شده به چيزي ديگري تبديل بشه.:d
البته گرافیک Infinite فقط از دور زیبا هست و از نزدیک کیفیت بافتها داغونه..دقیقا از نزدیک منو یاد همین UE3 میندازه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or