ساخت Devil May Cry با موتور Unreal Engine 3

Black Roz

کاربر سایت
شايد تعجب بکنيد که قراره اين بازی توسط اين موتور تقريباً منسوخ شده ساخته شه..ولی جای تعجبی نيست و قراره اين بازی توسط همين موتور ساخته بشه.
اين خبرو رو يکی از ادمين های سايت Ninja Theory داخل فروم قرار داده و گفته اين بازی توسط این موتور ساخته خواهد شد.
شما میتونيد اعتراض خودتون رو داخل فروم Ninja Theory قرار بديد مثل خيلی ها که اين کارو انجام دادن.

500x_ninja_theory_logo.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 619
الان معلوم نیست بدون هیچ تریلری از گیم پلی بازی چه جوری بعضی از دوستان پی در فوق العاده بودن یا داغون بودن گرافیک بازی بردن !بابا بی خیال شید ! بزارید یه چند تا عکس و تریلر از گیم پلی بازی بیاد بعد بگین تیره و تاره یا گل و بلبل !

آقا خواهشا پای FF رو اینجا وسط نکش همین مونده وسط خون و خونریزی و شیاطین و ... فاینال فانتزی هم بیاد وسط ! مثلا یه بازی با جو رنگی و شاد حق نداره M باشه ؟!
اوه! فن کولر بزرک فاینال فانتزی اومد! قربان من اصلا قصد توهین به این سری شاهکار نداشتم، اما خواستم بگم که اصلDMC که روی خشونت و تاریکی هست اینجوری بوده، برای همین گفتم، عزیزم بازی که M میگیره باید طرفداران خشونت یا اون فن سری بازی مثل DMC رو جوابگو باشه!

راستی به نظرم این موتور بازی سازی مناسبه برای این سری، حالا باز هم صبر میکنم تا از گیم پلی این بازی چند تا ویدئو بیاد بعد از اون مفصل نظرم رو میگم

آخرین ویرایش:
اوه! فن کولر بزرک فاینال فانتزی اومد! قربان من اصلا قصد توهین به این سری شاهکار نداشتم، اما خواستم بگم که اصلDMC که روی خشونت و تاریکی هست اینجوری بوده، برای همین گفتم، عزیزم بازی که M میگیره باید طرفداران خشونت یا اون فن سری بازی مثل DMC رو جوابگو باشه!

راستی به نظرم این موتور بازی سازی مناسبه برای این سری، حالا باز هم صبر میکنم تا از گیم پلی این بازی چند تا ویدئو بیاد بعد از اون مفصل نظرم رو میکنم
اصل DMC روی سبکش بود ( و داستان خوبش با شخصیتهای عالی ) ولی UE3 بیشتر برای بازی های اکشن و جنگی مثل GeoW خوبه تا یه چیزی مثل DMC
البته معلومه اگه اون شخصیت و اون داستان که فکر میکنم باشه همین UE3 بدردش میخوره چون دیگه DMC نیست

اصل DMC روی سبکش بود ( و داستان خوبش با شخصیتهای عالی ) ولی UE3 بیشتر برای بازی های اکشن و جنگی مثل GeoW خوبه تا یه چیزی مثل DMC
البته معلومه اگه اون شخصیت و اون داستان که فکر میکنم باشه همین UE3 بدردش میخوره چون دیگه DMC نیست
خوب الان مگه من چی گفتم؟ UE3 توانایی همه جور بازی رو داره، چه ربطی داره حالا، من که گفتم صبر کنید تا یه کم اطلاعات و 4 تا اسکیرین شات و تریلر بیاد بعد نظر بدینو نا امید شین! اطمینان داشته باشید نینجا تئوری چیز بد نمیسازه ، لطفا صبر کنید

فقط یه پست دیگه از کلمات استفاده شده فن و کولر و پنکه و ... ببینم از خجالت دوستان در میام.

فن و کولر گفتن هم حدی داره اما دیگه از حدش گذروندین داره به توهین تبدیل میشه.

اين تاپيك هاي اين DMC جديد هيچ چيزيبه جز دعوا ومسخره كردنه هم ديگه نداره فكركنم مديرا بد از زدن اولين پست يعني همون متن اصلي خبرتاپيك رو قفل كنند خيلي خوب بشه ديگه به اين وضع دچار نميشه اين فكر كنم 4 امين تاپيكي هست كه راجع به اين بازي زده ميشه و به اين جاها ميكشه.....

من اصلا فكر نميكردم با UE ساخته بشه

من نمیدونم موتور خوده دویل مگه چش بود؟؟؟!!!!!
رزیدنت5 هم که با موتور دویل ساخته شده بود!!!!!
خواستن این سری از ریشه یه تغییر تحولی داشته باشه. از موتور گرفته تا مدل کرکتر. DMC از شماره 1 تا 4 بیشتر بصورت فنی پیشرفت کرد تا محتوا.

موتور قبلی سری MT-Framework نام داره که متعلق به شرکت کپکام است.این موتور گرافیک خیلی خوبی را ارائه میده و موتور مورد علاقه من برای استفاده در بازی هاست.هر چند این روزها کپکام فقط داره بازی های ضعیف باهاش می سازه.
در کل نظرم در مورد این DMC جدید خیلی منفی نیست.در مورد موتور آنریل هم باید گفت که موتور خیلی خوب و کارآمدی است ولی کپکام که موتور به این خوبی را داشته نباید سراغش می رفت.موتور قبلی در سری دویل به نمایش خیلی خوبی داشت.تصاویری با کیفیت خوب و مهم تر از همه فریم بالا و با نوسان کم که در این سبک خیلی مهمه.
به امید موفقیت سری جدید:-s:>

موتور UE3 کی میگه منسوخ شده.
ولی بزرکترین ضعف این موتور همون یکنواختی رنگبندیش هست که تو ذوق میزنه.
CapCom یا بره از موتور Frosbiteشرکت Dice استفاده کنه یا Ego شرکت Codemasters

راستی یادم رفت CapCom که خودش موتور Frameworks داره. چرا از اون استفاده نمیکنه؟:-/

ممکنه یکی از دلایلی که نینجا تئوری تصمیم گرفته از انریل استفاده کنه تجربه ایه که تو ساخت Enslaved از این انجین بدست اورده ولی در مقابل هیچ تجربه ای نسبت به MT-Framework نداره پس تصمیم گرفته از انریل استفاده کنه
البته میشه از یه بعد دیگه به این قضییه نگاه کرد که نینجا تئوری تنبلیش اومده با تجربه ای که با انریل بدست اورده حالا کلی وقتشو روی MT-Framework بذاره
به هر حال کاریه که شده ولی قطعا اگر از MT استفاده میکرد!کپکام انجین به این عالی داره اونبخت...یه بازی قوی تو این نساخته به حز SF ها

آقا ما اصلاً به موتور بازی اعتراضی نداریم! دانته رو درست کنن بسه! گرافیکش در حد DMC 3 هم باشه باز ما قبولش داریم، فقط دانته ی مارو به ما برگردونن!

خُ یه حال و هوا عوض کنید :دی:

DMC?????? UNREAL ENGINE????? Please BOMB Ninja Theory studios before this happens

Confirmed PS3 ver will be shit!

I will bye Dante may cry not g4y may cry
البته اینها الان داغن و شورحسینی رو اکتیو کردن. با اولین اطلاعات رسمی و ویدئو از گیم پلی، همینآ نظرشون عوض میشه.

فقط یه پست دیگه از کلمات استفاده شده فن و کولر و پنکه و ... ببینم از خجالت دوستان در میام.

فن و کولر گفتن هم حدی داره اما دیگه از حدش گذروندین داره به توهین تبدیل میشه.

کاملا موافقم

فن یعنی طرفدار

پنکه و کولر = ......

شعور هم خوب چیزیه

• Like
Reactions: Bayonetta

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or