ساخت Devil May Cry با موتور Unreal Engine 3

Black Roz

کاربر سایت
شايد تعجب بکنيد که قراره اين بازی توسط اين موتور تقريباً منسوخ شده ساخته شه..ولی جای تعجبی نيست و قراره اين بازی توسط همين موتور ساخته بشه.
اين خبرو رو يکی از ادمين های سايت Ninja Theory داخل فروم قرار داده و گفته اين بازی توسط این موتور ساخته خواهد شد.
شما میتونيد اعتراض خودتون رو داخل فروم Ninja Theory قرار بديد مثل خيلی ها که اين کارو انجام دادن.

500x_ninja_theory_logo.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 619
محیط های خاکستری و قهوه ای. جنازه های گوشتی روی زمین که شدیداً نسبت به حرکات شما فیزیک از خودشون نشون میدن!!!!!!! فضای گرفته. DMC به ف*ک رفت.
احیانا ensleaved بوقه که همین شرکت ساخته با UE3 و همه ی فضاش سبزه؟تریلر های GeOW3 را ندیدید؟

• Like
Reactions: Bayonetta
وقتی شما میگید حتماً بوقه!!
GeOW3 :))
تو مشکل داری با خودت؟انسان جایز الخطاست ولی دیگه پافشاریش باعث سر افکندگیه
اشتباه کردی پا فشاری نکن روش
UE3 به قدری قوی شده که میشه گفت بهترین انجینی که فعلا میشه باهاش بازی ساخت همین انجینه
حتی قبل از اپدیت هم بازی های زیادی بودن که رنگ بندی شاد داشتن که نمونشو بابی گفت
پس اگر میتونی!دیگه کشش نده که ممکنه رفتارا عوض بشه
من با خودم مشکل ندارم. با نخودهای آش مشکل دارم. من اصلاً با تو حرف زدم که نقل قول میکنی عزیزم؟ به تو چه ربطی داره که پست خوشحال تراوش میکنی؟ ضمن اینکه حتی منظور من رو هم درک نکردی اگر این قوه درونت وجود داشته باشه...
باز هم دارم میگم شما نیا بازیهای با رنگهای شاد و خوشحال و سوت و گل و بلبل رو با DMC مقایسه نکن. وقتی میگم رنگ خاکستری و قهوه ای منظورم مطابق با رنگبندی DMC هم هست
حرص نخور!! خوش میشه
روان پزشک اشنا سراغ دارم تو خصوصی ادرس میدم

آخرین ویرایش:
بابا اینا دارن چه غلطی میکنن؟؟؟!!)x
روز به روز دارن بدترش میکنن! اخه این چه وضعشه؟؟!!)x

دارن گند میزنن به اسم دانته و devil may cry!!!=((

حتما مثل heaveny sword میخواد هی بگه مربع بزن یا دایره یا..... !!!!:-o

unreal موتور خارق العاده ای هست ولی نه برای دویل! رو همون بازیهای بی روح gears گونه بمونه بهتره!!!

تو مشکل داری با خودت؟انسان جایز الخطاست ولی دیگه پافشاریش باعث سر افکندگیه
اشتباه کردی پا فشاری نکن روش
UE3 به قدری قوی شده که میشه گفت بهترین انجینی که فعلا میشه باهاش بازی ساخت همین انجینه
حتی قبل از اپدیت هم بازی های زیادی بودن که رنگ بندی شاد داشتن که نمونشو بابی گفت
پس اگر میتونی!دیگه کشش نده که ممکنه رفتارا عوض بشه
من با خودم مشکل ندارم. با نخودهای آش مشکل دارم. من اصلاً با تو حرف زدم که نقل قول میکنی عزیزم؟ به تو چه ربطی داره که پست خوشحال تراوش میکنی؟ ضمن اینکه حتی منظور من رو هم درک نکردی اگر این قوه درونت وجود داشته باشه...
باز هم دارم میگم شما نیا بازیهای با رنگهای شاد و خوشحال و سوت و گل و بلبل رو با DMC مقایسه نکن. وقتی میگم رنگ خاکستری و قهوه ای منظورم مطابق با رنگبندی DMC هم هست

شما وقتی تو یه انجمن پست میدی یعنی نظرت رو به صورت عمومی مطرح کردی پس هر کسی میتونه نسبت به نظرتون موضع بگیره.
شما مثل اینکه واقعا نمیگیری که دوستان میگن این موتور ظرفیت ساخت همه نوع بازی با همه نوع رنگبندی رو داره.ولی ظاهرا کسی که جلوی GEOW3 یه شکلک:)) میذاره واقعا نمیخواد که بگیره...

بابا اینا دارن چه غلطی میکنن؟؟؟!!)x
روز به روز دارن بدترش میکنن! اخه این چه وضعشه؟؟!!)x

دارن گند میزنن به اسم دانته و devil may cry!!!=((

حتما مثل heaveny sword میخواد هی بگه مربع بزن یا دایره یا..... !!!!:-o

unreal موتور خارق العاده ای هست ولی نه برای دویل! رو همون بازیهای بی روح gears گونه بمونه بهتره!!!
بابا UE3 جدید که تا حالا هر چی ازش اومده شاد بود.دیگه گیرز 3 هم تا حالا فقط از پارک و جنگل و اینا ازش بیرون اومده.ENSLEAVED هم که همش سبزه.

من توی یک انجمن نظر شخصی خودم رو گفتم اما گویا شما متوجه نشدید و از چپ و راست نقل قول میکنید. برای من نقل قول های شما و نظرات شما اصلاً مهم نیست من نظر خودم رو گفتم حالا چه دوست داشته باشید چه نداشته باشید چه بفهمید چه نفهمید منظورم رو>:)
نمیدونم جواب کدوم رو بدم که متوجه شه یه از همه جا بی خبر دیگه میپره وسط. بابا من اون رنگبندی رو نسبت به حال و هوای بازی DMC گفتم. این رو میتونید متوجه بشید؟ یا باید حتماً از یک فونت درشت استفاده کنم با یک رنگ شاد مثل پستهای خودتون تا بتونید بفهمید؟
آو ببخشید !! حواسم نبود فهمیدن شما اصلاً مهم نیست...

من توی یک انجمن نظر شخصی خودم رو گفتم اما گویا شما متوجه نشدید و از چپ و راست نقل قول میکنید. برای من نقل قول های شما و نظرات شما اصلاً مهم نیست من نظر خودم رو گفتم حالا چه دوست داشته باشید چه نداشته باشید چه بفهمید چه نفهمید منظورم رو>:)
نمیدونم جواب کدوم رو بدم که متوجه شه یه از همه جا بی خبر دیگه میپره وسط. بابا من اون رنگبندی رو نسبت به حال و هوای بازی DMC گفتم. این رو میتونید متوجه بشید؟ یا باید حتماً از یک فونت درشت استفاده کنم با یک رنگ شاد مثل پستهای خودتون تا بتونید بفهمید؟

با UE به یاد GeOW میفتید ... اگه به یاد HR هم میفتادید بدتون می اومد .... ؟
ناراحت نشی ولی طرز صحبت کردنت با کاربران توی سایت خوب نیست ... ببین با نوع گفتنت چند نفر رو به جبهه گیری وادار کردی ....

آخرین ویرایش:
اگه نظرات دیگران برات مهم نیست پس چطور انتظار داری که دیگران برای نظر شما اهمیت قائل بشن؟! و اگه باز هم برات مهم نیست که دیگران برای نظرت هیچ اهمیتی قائل بشن پس دیگه اینجا چیکار میکنی؟؟؟!! یا اصلا چرا پست میدی؟! شما ظاهرا حال و روز خوشی نداریا!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or