ساخت Devil May Cry با موتور Unreal Engine 3

Black Roz

کاربر سایت
شايد تعجب بکنيد که قراره اين بازی توسط اين موتور تقريباً منسوخ شده ساخته شه..ولی جای تعجبی نيست و قراره اين بازی توسط همين موتور ساخته بشه.
اين خبرو رو يکی از ادمين های سايت Ninja Theory داخل فروم قرار داده و گفته اين بازی توسط این موتور ساخته خواهد شد.
شما میتونيد اعتراض خودتون رو داخل فروم Ninja Theory قرار بديد مثل خيلی ها که اين کارو انجام دادن.

500x_ninja_theory_logo.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 619
Devil My Cry
oh

ولی به پستی که تو منبع گذاشته شده دقت کنید. طرف گفته که دانته یکم موی سفید خواهد داشت:d همونطور که تو تریلر بود
همچنین گفته که این بازی نه DMC5 هست و نه یه spinoff !روایت جدید از سرچشمه داستان دانته هست.

DmC ، هر روز بدتر از دیروز .

با این موتور میشه بازیی ساخت که از لحاظ ظاهری خیره کننده باشه
و با همین موتور گرافیکی میشد ساخت که به بدترین شکل عمل کنه ! فقط بُعد خوبه قضیه رو که نباید نگاه کرد .

آخرین ویرایش:
یه نگاه به تریلر Bioshock Infinite بندازین بعد متوجه می شین که این کار Ninja Theory هیچ مشکلی نداره

یه نگاه به تریلر Bioshock Infinite بندازین بعد متوجه می شین که این کار Ninja Theory هیچ مشکلی نداره

BioShock Infinite با UE3 ساخته نشده .

وقتي بيشتر بازي هاي اين نسل با UE3 به بهترين شكل ساخته ميشوند من نميدونم چرا همه دوست دارن گير بدن به اين موتور !.

BioShock Infinite با UE3 ساخته نشده .

وقتي بيشتر بازي هاي اين نسل با UE3 به بهترين شكل ساخته ميشوند من نميدونم چرا همه دوست دارن گير بدن به اين موتور !.
:دی .........
The original BioShock and its sequel were based on a heavily-modified version of Unreal Engine 2, with elements of Unreal Engine 3 ported in. That was capable of handling Rapture’s narrow corridors and enclosed spaces, but it wasn’t enough for BioShock Infinite’s city in the clouds. The team is building the game purely on Unreal Engine 3 this time around, alongside a whole new slew of necessary additions. Those enhancements support Infinite’s large airborne exterior environments, new lighting models, more complex AI interactions with NPCs and companion character Elizabeth, and much more.

Enslaved هم با UE3 ساخته شده که گرافیک خیلی خوبی داره. بیشتر بستگی به سازنده داره که چه طوری بازی بسازه.

• Like
Reactions: Bayonetta
محیط های خاکستری و قهوه ای. جنازه های گوشتی روی زمین که شدیداً نسبت به حرکات شما فیزیک از خودشون نشون میدن!!!!!!! فضای گرفته. DMC به ف*ک رفت.

سلام
چرا گیر دادید به موتور بازی؟
اولا مطمئنا نسخه آپدیت شدش هست؟
تازه مگه گرافیک گیرز 3 بده؟بازیهای دیگه هم هست
من هم نگاه به قسمت های قبل نمیکنم فکر میکنم یک آیپی جدید ولی با همون اسم.ولی امیدوارم بازی خوبی بشه که به نظرم میشه

محیط های خاکستری و قهوه ای. جنازه های گوشتی روی زمین که شدیداً نسبت به حرکات شما فیزیک از خودشون نشون میدن!!!!!!! فضای گرفته. DMC به ف*ک رفت.
Mirror's Edge, Bulletstorm, Lost Odyssey, Borderlands هم این ویژگی ها رو داشتند؟!
محیط های بازی Mirros Edge رو با DMC یکی میکنید شما احیاناً که این سوال رو میپرسید؟! DMC خودش دارای محیطهایی تاریک هست حالا با این موتور دوباره صحنه های تکراری میبینیم. برای من که اصلاً مهم نیست چه بلایی سر این بازی میاد یا نمیاد. ولی طرفدارانش از جمله پسر عموی خودم که سر جمع 80باری کل سرهای DMC رو به اتمام رسونده روی تمامی درجات سختی اصلاً نمیتونن چنین تغییراتی رو قبول کنن!!!!
شما تریلری از گیم پلی بازی دیدی؟

آخرین ویرایش:
محیط های بازی Mirros Edge رو با DMC یکی میکنید شما احیاناً که این سوال رو میپرسید؟! DMC خودش دارای محیطهایی تاریک هست حالا با این موتور دوباره صحنه های تکراری میبینیم. برای من که اصلاً مهم نیست چه بلایی سر این بازی میاد یا نمیاد. ولی طرفدارانش از جمله پسر عموی خودم که سر جمع 80باری کل سرهای DMC رو به اتمام رسونده روی تمامی درجات سختی اصلاً نمیتونن چنین تغییراتی رو قبول کنن!!!!

حالا بحث کارشناسی واسه ی خوب یا بد بودن موتور گرافیکی رو بذارید کنار
این گرافیکی که من دیدم فوق العادست
ما از یه جا دیگه گیریم اومدیم به موتور گیر میدیم

چرا منسوخ؟؟؟قشنگترین بازیها رو با این موتور گرافیکی مگه نساختن؟؟من که تا دیروز فکر میکردم بهترین موتور گرافیکی همین هست !!!پس چرا منسوخ هست و باید بهش اعتراض کرد؟؟؟شاید به خاطر گرافیک بالایه بازیهایی که با این موتور میسازن!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or