دوست عزیز دلیل برخی از دوستان مثل خود من که می گیم خوب بود این بود که حداقل میشه بهش نگاه کرد و به عنوان یه فیلم قبولش کرد.اخه تاریخ سینمای اقتباس شده از رو روی بازی ها خیلی سیاهه و شاید بشه گفت هیتمن بهترین فیلم از این دسته فیلمها محسوب میشه.
اصلا من هم خودم که تمامی شماره های هیتمن رو شاید 2-3 دفعه تموم کردم وقتی اون همه فیلم مزخرف از روی بازی ها دیدم و خبر ساخته شدن هیتمن به گوشم رسید با خودم گفتم که این هالیوود چه قدر احمقه که با این همه شکست داره یه فیلم دیگه اونم هیتمن رو میسازه با یه بازیگر تقریبا درجه 2.ولی وقتی فیلم رو دیدم واقعا جا خوردم.یکی اینکه هر لحظه منتظر یه حرکت غلیظ عاشقانه بین این دو نفر بودم که واقعا هم فیلم در این باره چندین بار تا لبه مرز رفت ولی اتفاق نیوفتاد که این برای من خیلی تعجب داشت .درسته یه خورده اونم بصورت غیر مستقیم اتفاقاتی افتاد ولی به تیپ و استیل 47 زیاد ضربه نخورد.
اون موقع تیموتی حقیقتا خوب بازی کرد.خود من هر چی قبل از انتشار فیلم فکر کردم کسی به ذهنم نرسید و نهایتا بروس ویلیس بود که اونم یه گریم فجیع لازم داشت که خیلی تابلو می شد.وین دیزل هم به نظر من اینقدر به این تیپ آدما نمی خورد یه خورده صورت و هیکلش زیادی باد کرده!
درسته قیافش اصلا شبیه به هیتمن بازی و اون میمیک خاص رو نداره ولی باید قبول کرد که پیدا کردن کسی که همه جوره شبیه 47 باشه تقریبا غیر ممکنه.
در کل من فکر می کنم که خیلی ها مثل خود من بدلیل اینکه از این فیلم بشدت ناامید بودن بعد از دیدن فیلم کمی جا خوردن و نظرشون در مورد این فیلم کاملا عوض شد.
باز شما هم میگید فیلم هیتمن بهترین در مقابل فیلم هایی که از روی بازی ساخته(دور باطل)
اخه تاریخ سینمای اقتباس شده از رو روی بازی ها خیلی سیاهه و شاید بشه گفت هیتمن بهترین فیلم از این دسته فیلمها محسوب میشه.
این صحبت شما کلا اشتباه....قبل از Hitman فیلم هایی مثل:::
Resident Evil
Resident Evil: Apocalypse
Resident Evil: Extinction
Silent Hill
ساخته شده .....رزیدنت اویل با بازی فوق العاده میلا جوویچ بهترینه و سری رزیدنت اویل تو هر سری عالی تر ساخته میشه
فیلم سایلنت هیلز که خودتون هم ببینید واقعا تحت تاثیر زیبایی فیلم قرار میگیرید و معمای آخر فیلم ذهن شمارو به شدت درگیر فیلم میکنه
حالا شما باز میاد میگید Hitman که واقعا داستان سطحی همراه با بازی بد و غیر قابل قبول Timothy Olyphant که از نظر چهره هم به فیلم نمیخورد بهترینه؟!!!!
من کاری ندارم کی جای Timothy باید بازی میکرد فقط میگم اصلا Timothy به این نقش نمیخورد و حتی خوب هم بازی نکرد...........
آقای
MG.Snake جالبه که شما فقط حرف خودتون رو می زنید و میگین همه. والا ما که اینجا میبینم همه میان میگن که با وجود مشکلات فیلم خوبی (برای یه بازی فیلم) بود.
در ضمن الان حق میدم که نتونید از حرفتون بگذرید و واقعیت رو قبول کنین چون این کار بسی سختی برای ما ایرانیاست.
در ضمن وقتی شما IMDB رو قبول نکنید دیگه من ترجیه می دم با شما بحث نکنم چون به نتیجه ای نخواهیم رسید.
تو هیمن دو صفحه قبل می بینید که گفتن فیلم خوبی نبوده ولی بعدش شما با کنایه گفتید:
خواهشن با نظر های زیباتون ما رو سر افراز نکنید.
ایرانی بخاطر شعور و فهمی که داره در مقابل حرف اشتباه مخالفت می کنه و این ویژگی بدی نیست...........
جهت اطلاع بهتون بگم سایت IMDB در امتیاز دهی و نقد از منقدین معتبر استفاده نمیکنه بلکه کاربرهای همون سایت هستن که در مورد فیلم نظر میدن.........شما طوری گفتید منتقدین , کاربری که ندونه فکر میکنه شما نظر چندین منتقد بزرگ و معروف مطلع هستید ولی شما معیارتون سایت IMDB هست
Sean Bean فقط توي فيلم هاي درجه دو نقش اصلي و توي فيلم هاي بزرگتر همش نقش بد و كوتاه داره. توي Equilibrium كلا 7 دقيقه بود. The Island , National Treasure , Troy به همين شكل. حتما The Hitcher خيلي دست بالا گرفتيد ؟
Olga Kurylenko كه ميگيد Hitman اولين بازي هالييوديش بعدش اين بازيگر 1 سال بعد مياد توي اثر بزرگي مثل Quantum of Solace نقش اول زن ميشه. اين دو تا خيلي فرق دارند اما ميزان پيشرفت Olga Kurylenko به مرتب بيشتر هست.
شاید این حرف شعار باشه ولی واقعیته که زمان بازی تو یک فیلم نشون دهنده قدرت بازیگر نیست............
تو همون پست هم گفتم توی اون فیلم ها بازی خوبی از خودش نشون داد و نباید این دو بازیگر با هم مقایسه کرد......
شما دارید دو بازیگر با جنسیت متفاوت مقایسه میکنید.!!!؟!!!این خودش اشتباهه....
Olga مدل زیبای است و شکی درش نیست بخاطر همین تونسته با توجه به ماهیت کلی فیلم در Quantum of Solace بازی کنه.......