ساخت فيلم Hitman 2 آغاز شد !

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
hitman2.jpg

نسخه اول فيلم Hitman كه در سال 2007 عرضه شد ، اثري ضعيف از سوي سازندگان بود كه اصلا به بازي وفادار نبود.

حال خبر ساخت نسخه دوم اين فيلم آمده كه قرار است نويسنده ي آن Kyle Ward باشد. كسي كه هم اكنون روي پروژه ي فيلم Kane & Lynch مشغول كار است.
...............
ذكر منبع فراموش نشود.

Last edited by a moderator:
اما Timothy با بازی خودش ثابت کرد که میتونه نقش مامور 47 رو به خوبی اجرا کنه.
اولا بگم نظر من این نیست که بد بازی کرده اما ... اما ... از نظر سنی خیلی روی اون شخصیت تاثیر داشت

مامور 47 یک مرد میان سال البته در اوایل میان سالی بود که چهره ی خشکی داشت

اما این بازیگر این مورد خیلی مهم رو نداشت و اون شخصیت فوق جذاب رو ارائه نمی داد

در كل فيلم معمولي بود.

رو به پایین ؟!!

بنده خدا تیموتی هم همچین بد بازی نکرد فقط یه مقدار Baby face بود که با قیافه 47 نمی خوند در ضمن چشم های با احساسی داشت که 47 این طور نیست این رو هم باید به یاد داشت که پشت فیلم هیتمن لوک بسون کارگردان Leon The profesional بود که از لحاظ اکشن فیلم جالبی بود اما به خاطر یکسری تغییرات در داستان(مامور 47 عاشق شد) به ذائقه طرفدارا خوش نیومد همه این ها هم تقصیر این استدیو فاکس پولخوار هست که به هر فیلمی گند می زنه

خوب من هم با نظر آقا فردین و کسرا موافقم این بهترین بازی فیلمی بود که ساخته شده بود . من از MAX هم خوشم امد اما اون هم مشکل های داشت مثل همین HITMAN حالا من که حال میکنم .

راجب کاراکتر شخصیت اصلی یا همون معمور 47 خودمون هم بگم شخصیت خوبی بود فقط باید یکم خشک تر باشه تو بازی یکم سر زنده میزنه HITMAN شخصیت خشک داشته اما تو این فیلم یکم عاشقش هم کردن که فیلم زیاد خشک نشه به نظر من همین شخصیت بایکم نزدیک شدن به فیلم برن بیشتر به HITMAN میاد یکم اکشن ثابت نه متحرک که از یک جا فرار کنه به یه جای دیگه برسه بیشتر به شخصیتش میاد به نظر من .

اما عاشق تنها فیلم کارتونی هستم اونم Deragon ball I , Z ,evolution حالا هم که فیلمش چند وقت پیش ریلیز شود اون هم مشکل داشت همه این جور فیلم یا کارتون بازی ها مشکلش MPS کردن داستان هستش و نمیشه به صورت کامل و روشن نشون بدن

بله درست می فرمائید. همونطور که گفتم مشکلاتی هم داشته و قرار نیست که 100% طرفداران بگن آره این فیلم خوب بوده. اینجا هم بیشتر از چند نفر کس دیگه ای نمی بینم. (و هیچ کودوم هم نقاد فیلم و سر رشته دار نیستن که بتونن بگن در حدو اندازه ای بوده یا نبوده + Including me)

جای دوری نیست می تونید برید IMDB و از 45,729 votes رای داده شده، امتیاز 6.3 رو ببینید که نشان دهنده یه فیلم خوب هستش (نه عالی).

در مورد شخصیت پردازی و انتخاب بازیگر هم اوایل که اعلام شد Timothy Olyphant قراره نقش رو به عهده بگیره با مخالفت ها اعتراضات زیادی روبرو شد اما Timothy با بازی خودش ثابت کرد که میتونه نقش مامور 47 رو به خوبی اجرا کنه.

قرار هم نبود که رفتار مامور 47 قابل درک باشه چون شخصیتش اینطوریه. درونش اینه که هیچیش قابل درک نباشه. اگه واقعا از طرفداران بازی باشید این حرف از شما کاملا بعیده. مامور 47 از معدود کاراکتر هاییست که نمیشه زیاد باهاش احساس صمیمی بودن و باهاش راحت بود.....
کسی که در مورد فیلم نظر میده نیازی نداره حتما در سینما و فیلم سر رشته داشته باشه در نتیجه هر کسی که فیلم و بازی Hitman انجام داده باشه و فیلمش دیده باشه میتونه نظر بده............
من با توجه به همین چد نفر و خیلی از دوستها و اطرافیان بهتون اطمینان میدم که خیلی ها از این فیلم ناراضی بودن.......
در مورد سایت IMDB باید بگم قبول دارم سایت خوبیه ولی از نظر امتیاز دهی اصلا نمیشه بهش اتکا کرد..........نوشته های اون سایت از طرف افراد عادی هستن و وقتی شما میگید منتقدین باید از نقادان مجلات و روزنامه های معتبر صحبت کنید..........
حداقل از طرف خودم میگم که بازی Timothy Olyphant تو این فیلم افتضاح بود و اصلا به کاراکتر درونگرا و آدم کشی مثل مامور47 نمی خورد....مثل اینکه Elisha Cuthbert جای نقش لاراکرفت بذارن:biggrin1:
من علاقه شدیدی به بازی Hitman دارم و بیصبرانه منتظر قسمت بعدی این بازی هستم ....دلیل علاقه شدید من به این بازی کاراکترش هست....شخصیت مامور 47 به نظر من مثل شخصیت بازی ها دیگه قابل درکه و میشه اون تنهایی و جدیتش در انجام ماموریتش حس کرد......مامور 47 استعداد در کشتن و وقتی بازی شروع میشه فکر میکنی این استعداد و قابلیت مامور47 در تو هم هست.
این حرف از شما بعیده بگید مامور 47 قابل درک نیست.........

آخرین ویرایش:
به به بازیبازان فیلم ساز!!:دی

حالا گیر بدین چون قبلی بد بود جدیده هم حتما بد میشه!

در مورد سایت IMDB باید بگم قبول دارم سایت خوبیه و حرفه ای است ولی از نظر نمرده ای قاط داره و اصلا نمیشه به امتیازاتی که به فیلم ها میده اتکا کرد

:دی:دی:دی:دی

راستی خبر دارین IRON MAN 2 هم در دست ساخته:دی

دوباره بحث سينمايي شد ما هم مشعوف شديم. بدون شك Hitman بهترين بازي فيلم بود. حتي راجر ايبرت هم نمره خيلي خوبي به اين فيلم داده. نكنه انتظار داريد براتون TDK بسازند. كارگردان قوي فيلم نسانخته در عوض تهيه كننده بزرگي مثل Vin Diesel بر روي فيلم كار كرده. در ضمن Olga Kurylenko و Timothy Olyphant هر دو بازيگر هاي معروفي هستند. نويسنده فيلنامه قبلا Sword Fish نوشته. در كل فيلم معمولي بود. يك اكشن خوب و حمع و جور و در مقابل بازي فيلم هاي الان در صدر هست.
باورم نمیشه همچین حرفی میشنوم...چطور میتونید بگید Hitman بهترینه در مقابل بازی هایی که فیلم شده.............
شما زیبایی فیلم به تعداد بازیگرهای مشهور و نویسنده یا کارگردان میدونید.....
اگر اینطور باشه فیلم سایلت هیل پس چی میشه؟؟!!!
نویسنده:Roger Avary که برنده جایزه اسکار هست
بازیگران
Sean Bean(معرف حضور همه هست از فیلم ارباب حلقه ها و خیلی فیلم های دیگه)
Radha Mitch(فیلم Man on Fire , visitor.feast love......)
دلیل تاکید شما روی Vin Diesel چیه والا من نمیدونم؟!........Vin diesel میدونم تو فیلم های اکشن زیبا و خوبی بازی کرده و تهیه کنندگیش هم تو همون فیلم هایی که بازی کرده خلاصه میشه ولی تاثیری مثبتی توی این فیلم نذاشت همینطور که از نتیجه فیلم معلومه..............

به به بازیبازان فیلم ساز!!:دی

حالا گیر بدین چون قبلی بد بود جدیده هم حتما بد میشه!

:دی:دی:دی:دی

راستی خبر دارین IRON MAN 2 هم در دست ساخته:دی

ایشالله قست بعدیش خوب از آب در بیاد
جمله اصلاح کردم نیاز به توصیح نداره
:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

آخرین ویرایش:
Olyphant به مراتب بازيگر با استعداد تريه نسبت به Sean Bean كه همش توي فيلم هاي درجه دو بازي مي كنه. در مورد Silent Hill درست مي گيد. يادم نبود. اما باز هم موضع ام نسبت به Hitman تغيير نكرده و اون رو هم فيلم خوبي ميدونم. بعدشم لوك بسون كه كارش هم از بهرته. توي ساخت فيلم مشاركت داشته. زيبا بودن فيلم به داستانش مي دونم. داستان Hitman عالي نبود. اما در سطح خوبي براي فيلم اكشن بود. نمونه مقابلش فيلنامه مكس پين كه عملا داستان نابود كردند. هيتمن داستان خوبي داره اما نه در سطح مكس پين. وقتي فيلمي مثل مكس پين نابود كردند Hitman كه جاي خود دارد. بازي هاي فيلم هم در سطح خوبي بود. صحنه هاي اكشن قابل قبولي هم داشت.

Olyphant به مراتب بازيگر با استعداد تريه نسبت به Sean Bean كه همش توي فيلم هاي درجه دو بازي مي كنه. در مورد Silent Hill درست مي گيد. يادم نبود. اما باز هم موضع ام نسبت به Hitman تغيير نكرده و اون رو هم فيلم خوبي ميدونم. بعدشم لوك بسون كه كارش هم از بهرته. توي ساخت فيلم مشاركت داشته. زيبا بودن فيلم به داستانش مي دونم. داستان Hitman عالي نبود. اما در سطح خوبي براي فيلم اكشن بود. نمونه مقابلش فيلنامه مكس پين كه عملا داستان نابود كردند. هيتمن داستان خوبي داره اما نه در سطح مكس پين. وقتي فيلمي مثل مكس پين نابود كردند Hitman كه جاي خود دارد. بازي هاي فيلم هم در سطح خوبي بود. صحنه هاي اكشن قابل قبولي هم داشت.
نظرات در مورد فیلم متفاوت هست ولی چیزی که معلومه فیلم Hitman اصلا در حد و اندازه بازی بزرگی مثل Hitman نبوده...............
در مورد Sean Bean کم لطفی میکنید ....olga kurylenko کلا چندتا فیلم بازی کرده؟؟!!جز بازی تو فیلم Quantum of Solace کدوم فیلمش درجه یک بوده؟؟!!
به لیست فیلم هایی که Sean bean بازی کرده نگاه کنید.............

خدایش جزو قشنگ ترین فیلمی بود که از بازی گرفته شده!!!
من نمیدونم شما به کجای کارش گیر میدید!
اونایی که میگن بد بود بگن کجاش بد بوده -ما هم بفهمیم.

تنها مشکلش استیل بازیگر بود که به کاراکتر نمیخورد.ولاغر بود(به نظرم لاغر خیلی بهتر از چهار شونه متوسطه):biggrin1:
جنبه (یعنی...خودتون بفهمید دیگه)sesyبودن استیل بازیگر رو در نظر بگیرید-اونم توی فروش فیلم تاثیر داره:biggrin1:

خدایش جزو قشنگ ترین فیلمی بود که از بازی گرفته شده!!!
من نمیدونم شما به کجای کارش گیر میدید!
اونایی که میگن بد بود بگن کجاش بد بوده -ما هم بفهمیم.

تنها مشکلش استیل بازیگر بود که به کاراکتر نمیخورد.ولاغر بود(به نظرم لاغر خیلی بهتر از چهار شونه متوسطه):biggrin1:
جنبه (یعنی...خودتون بفهمید دیگه)sesyبودن استیل بازیگر رو در نظر بگیرید-اونم توی فروش فیلم تاثیر داره:biggrin1:
شما بگو کجاش خوب بود؟:cheesygri:biggrin1::confused::-"

نظرات در مورد فیلم متفاوت هست ولی چیزی که معلومه فیلم Hitman اصلا در حد و اندازه بازی بزرگی مثل Hitman نبوده...............
در مورد Sean Bean کم لطفی میکنید ....olga kurylenko کلا چندتا فیلم بازی کرده؟؟!!جز بازی تو فیلم Quantum of Solace کدوم فیلمش درجه یک بوده؟؟!!
به لیست فیلم هایی که Sean bean بازی کرده نگاه کنید.............
دوست عزیز دلیل برخی از دوستان مثل خود من که می گیم خوب بود این بود که حداقل میشه بهش نگاه کرد و به عنوان یه فیلم قبولش کرد.اخه تاریخ سینمای اقتباس شده از رو روی بازی ها خیلی سیاهه و شاید بشه گفت هیتمن بهترین فیلم از این دسته فیلمها محسوب میشه.
اصلا من هم خودم که تمامی شماره های هیتمن رو شاید 2-3 دفعه تموم کردم وقتی اون همه فیلم مزخرف از روی بازی ها دیدم و خبر ساخته شدن هیتمن به گوشم رسید با خودم گفتم که این هالیوود چه قدر احمقه که با این همه شکست داره یه فیلم دیگه اونم هیتمن رو میسازه با یه بازیگر تقریبا درجه 2.ولی وقتی فیلم رو دیدم واقعا جا خوردم.یکی اینکه هر لحظه منتظر یه حرکت غلیظ عاشقانه بین این دو نفر بودم که واقعا هم فیلم در این باره چندین بار تا لبه مرز رفت ولی اتفاق نیوفتاد که این برای من خیلی تعجب داشت .درسته یه خورده اونم بصورت غیر مستقیم اتفاقاتی افتاد ولی به تیپ و استیل 47 زیاد ضربه نخورد.
اون موقع تیموتی حقیقتا خوب بازی کرد.خود من هر چی قبل از انتشار فیلم فکر کردم کسی به ذهنم نرسید و نهایتا بروس ویلیس بود که اونم یه گریم فجیع لازم داشت که خیلی تابلو می شد.وین دیزل هم به نظر من اینقدر به این تیپ آدما نمی خورد یه خورده صورت و هیکلش زیادی باد کرده!
درسته قیافش اصلا شبیه به هیتمن بازی و اون میمیک خاص رو نداره ولی باید قبول کرد که پیدا کردن کسی که همه جوره شبیه 47 باشه تقریبا غیر ممکنه.
در کل من فکر می کنم که خیلی ها مثل خود من بدلیل اینکه از این فیلم بشدت ناامید بودن بعد از دیدن فیلم کمی جا خوردن و نظرشون در مورد این فیلم کاملا عوض شد.

آقای MG.Snake جالبه که شما فقط حرف خودتون رو می زنید و میگین همه. والا ما که اینجا میبینم همه میان میگن که با وجود مشکلات فیلم خوبی (برای یه بازی فیلم) بود.

در ضمن الان حق میدم که نتونید از حرفتون بگذرید و واقعیت رو قبول کنین چون این کار بسی سختی برای ما ایرانیاست.

در ضمن وقتی شما IMDB رو قبول نکنید دیگه من ترجیه می دم با شما بحث نکنم چون به نتیجه ای نخواهیم رسید.

Sean Bean فقط توي فيلم هاي درجه دو نقش اصلي و توي فيلم هاي بزرگتر همش نقش بد و كوتاه داره. توي Equilibrium كلا 7 دقيقه بود. The Island , National Treasure , Troy به همين شكل. حتما The Hitcher خيلي دست بالا گرفتيد ؟
Olga Kurylenko كه ميگيد Hitman اولين بازي هالييوديش بعدش اين بازيگر 1 سال بعد مياد توي اثر بزرگي مثل Quantum of Solace نقش اول زن ميشه. اين دو تا خيلي فرق دارند اما ميزان پيشرفت Olga Kurylenko به مرتب بيشتر هست.
http://www.imdb.com/title/tt0368891/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or