ساخت فيلم Hitman 2 آغاز شد !

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
hitman2.jpg

نسخه اول فيلم Hitman كه در سال 2007 عرضه شد ، اثري ضعيف از سوي سازندگان بود كه اصلا به بازي وفادار نبود.

حال خبر ساخت نسخه دوم اين فيلم آمده كه قرار است نويسنده ي آن Kyle Ward باشد. كسي كه هم اكنون روي پروژه ي فيلم Kane & Lynch مشغول كار است.
...............
ذكر منبع فراموش نشود.

Last edited by a moderator:
به نظره من فیلم اول اصلا خوب نبود اصلا. شاید به نسبت بقیه بازی هایی که فیلم شدن بهتر باشه ولی اصلا فیلمه خوبی نبود مخصوصا اون Timothy Olyphant که تک تکه لحظات بازیش روی اعصاب بود (منظورم عدم کوچک ترین شباهتی به هیتمن هست ) منکه اصلا انتظار ندارم فیلم دوم چیزه بهتری از اولی در بیاد .

دوست عزیز دلیل برخی از دوستان مثل خود من که می گیم خوب بود این بود که حداقل میشه بهش نگاه کرد و به عنوان یه فیلم قبولش کرد.اخه تاریخ سینمای اقتباس شده از رو روی بازی ها خیلی سیاهه و شاید بشه گفت هیتمن بهترین فیلم از این دسته فیلمها محسوب میشه.
اصلا من هم خودم که تمامی شماره های هیتمن رو شاید 2-3 دفعه تموم کردم وقتی اون همه فیلم مزخرف از روی بازی ها دیدم و خبر ساخته شدن هیتمن به گوشم رسید با خودم گفتم که این هالیوود چه قدر احمقه که با این همه شکست داره یه فیلم دیگه اونم هیتمن رو میسازه با یه بازیگر تقریبا درجه 2.ولی وقتی فیلم رو دیدم واقعا جا خوردم.یکی اینکه هر لحظه منتظر یه حرکت غلیظ عاشقانه بین این دو نفر بودم که واقعا هم فیلم در این باره چندین بار تا لبه مرز رفت ولی اتفاق نیوفتاد که این برای من خیلی تعجب داشت .درسته یه خورده اونم بصورت غیر مستقیم اتفاقاتی افتاد ولی به تیپ و استیل 47 زیاد ضربه نخورد.
اون موقع تیموتی حقیقتا خوب بازی کرد.خود من هر چی قبل از انتشار فیلم فکر کردم کسی به ذهنم نرسید و نهایتا بروس ویلیس بود که اونم یه گریم فجیع لازم داشت که خیلی تابلو می شد.وین دیزل هم به نظر من اینقدر به این تیپ آدما نمی خورد یه خورده صورت و هیکلش زیادی باد کرده!
درسته قیافش اصلا شبیه به هیتمن بازی و اون میمیک خاص رو نداره ولی باید قبول کرد که پیدا کردن کسی که همه جوره شبیه 47 باشه تقریبا غیر ممکنه.
در کل من فکر می کنم که خیلی ها مثل خود من بدلیل اینکه از این فیلم بشدت ناامید بودن بعد از دیدن فیلم کمی جا خوردن و نظرشون در مورد این فیلم کاملا عوض شد.
باز شما هم میگید فیلم هیتمن بهترین در مقابل فیلم هایی که از روی بازی ساخته(دور باطل)
اخه تاریخ سینمای اقتباس شده از رو روی بازی ها خیلی سیاهه و شاید بشه گفت هیتمن بهترین فیلم از این دسته فیلمها محسوب میشه.
این صحبت شما کلا اشتباه....قبل از Hitman فیلم هایی مثل:::
Resident Evil
Resident Evil: Apocalypse
Resident Evil: Extinction
Silent Hill
ساخته شده .....رزیدنت اویل با بازی فوق العاده میلا جوویچ بهترینه و سری رزیدنت اویل تو هر سری عالی تر ساخته میشه
فیلم سایلنت هیلز که خودتون هم ببینید واقعا تحت تاثیر زیبایی فیلم قرار میگیرید و معمای آخر فیلم ذهن شمارو به شدت درگیر فیلم میکنه
حالا شما باز میاد میگید Hitman که واقعا داستان سطحی همراه با بازی بد و غیر قابل قبول Timothy Olyphant که از نظر چهره هم به فیلم نمیخورد بهترینه؟!!!!
من کاری ندارم کی جای Timothy باید بازی میکرد فقط میگم اصلا Timothy به این نقش نمیخورد و حتی خوب هم بازی نکرد...........

آقای MG.Snake جالبه که شما فقط حرف خودتون رو می زنید و میگین همه. والا ما که اینجا میبینم همه میان میگن که با وجود مشکلات فیلم خوبی (برای یه بازی فیلم) بود.
در ضمن الان حق میدم که نتونید از حرفتون بگذرید و واقعیت رو قبول کنین چون این کار بسی سختی برای ما ایرانیاست.
در ضمن وقتی شما IMDB رو قبول نکنید دیگه من ترجیه می دم با شما بحث نکنم چون به نتیجه ای نخواهیم رسید.
تو هیمن دو صفحه قبل می بینید که گفتن فیلم خوبی نبوده ولی بعدش شما با کنایه گفتید:
خواهشن با نظر های زیباتون ما رو سر افراز نکنید.
ایرانی بخاطر شعور و فهمی که داره در مقابل حرف اشتباه مخالفت می کنه و این ویژگی بدی نیست...........
جهت اطلاع بهتون بگم سایت IMDB در امتیاز دهی و نقد از منقدین معتبر استفاده نمیکنه بلکه کاربرهای همون سایت هستن که در مورد فیلم نظر میدن.........شما طوری گفتید منتقدین , کاربری که ندونه فکر میکنه شما نظر چندین منتقد بزرگ و معروف مطلع هستید ولی شما معیارتون سایت IMDB هست

Sean Bean فقط توي فيلم هاي درجه دو نقش اصلي و توي فيلم هاي بزرگتر همش نقش بد و كوتاه داره. توي Equilibrium كلا 7 دقيقه بود. The Island , National Treasure , Troy به همين شكل. حتما The Hitcher خيلي دست بالا گرفتيد ؟
Olga Kurylenko كه ميگيد Hitman اولين بازي هالييوديش بعدش اين بازيگر 1 سال بعد مياد توي اثر بزرگي مثل Quantum of Solace نقش اول زن ميشه. اين دو تا خيلي فرق دارند اما ميزان پيشرفت Olga Kurylenko به مرتب بيشتر هست.
شاید این حرف شعار باشه ولی واقعیته که زمان بازی تو یک فیلم نشون دهنده قدرت بازیگر نیست............
تو همون پست هم گفتم توی اون فیلم ها بازی خوبی از خودش نشون داد و نباید این دو بازیگر با هم مقایسه کرد......
شما دارید دو بازیگر با جنسیت متفاوت مقایسه میکنید.!!!؟!!!این خودش اشتباهه....
Olga مدل زیبای است و شکی درش نیست بخاطر همین تونسته با توجه به ماهیت کلی فیلم در Quantum of Solace بازی کنه.......

Last edited by a moderator:
اولا دوست عزیز mg.snack انقدر پشت هم پست نزنید و هر پستی که میخواهید جوابگو باشید Multi-off را بزنید و وقتی تموم شد روی نقل قول کلیک کنید و پستتون را بزنید .

------------
من هم با فردین موافقم این فیلم خیلی خوب بود اما عالی نبود . هیچوقت هم نباید با مامور 47 بتونی رابطه نزدیک و یا قابل لمس برقرار کنی چون یجورایی هم خودش نمیدونست چه کسی هستش ( این موضوع و حتی یک بچه هم میتونه بفهمه )
ببخشید شما که سایت IMDB را قبول ندارید میتونم بپرسم کدوم سایت و یا کدوم منتقد را قبول دارین .
در صورت امکان شما 5 علت بیارین که این فیلم متوسط یا خوب نبوده .

فیلم evil چه ربطی به مامور 47 داره اون تخیلی هست . شماره بعدشم که میخواد با گله آلیس منتشر بشه :laughing: بنظر من بجز شماره اول فیلم دو تای بعدی اصلا خوب نبود . بقول یکی از بچه ها اونجایی که آسمون بصورت آتش هست کم مونده آلیس پرواز کنه ( این از این )

silent hill هم یک فیلم روانشناسانه و یا معمایی و عمیق است و اصلا ربطی به سبک فیلم hitman نداره . فردا یکی میاد hitman و با naruto مقایسه میکنه :biggrin1:
----------------
Timothy Olyphant نقشش و خوب ایفا کرد من که از بازیش خوشم اومد طوری بازی میکرد که انگار میخواد دست به اون کاری که فکر میکنه بزنه و دنبال چیز دیگه ای نبود .
درسته بعضی مواقع رو اعصاب بود اما بنظر من خیلی خوب بازی کرد .

جناب MG.Snake نكته 1 - شما مي توني پست هاتو يكي كني اصلا كار ساختي نيست.
نكته 2 - شما همش داري حرف خودت ميزني بهتر نظرات ديگران رو هم قبول كني همه كه نبايد نظر شما را قبول كنند
3 - اون مقايسه رو خودتون كشيدد وسط پس بهتر اول به خودتون توصيه كنيد
4 - من حرفي باهاتون ندارم چون نشون داديد فقط از ديدگاه يك ببننده عادي روي نظرتون پافشاري مي كنيد. با توجه به اينكه خيلي به اين خصيصه ايرانيتون هم علاقه داريد من هم با خصيصه تمام ايرانيم ميگم اگر باز هم پست هاتون اين زمينه ببينم باهاتون برخورد مي كنم.

از اين به بعد بحث اضافه نبينم.

جناب MG.Snake نكته
1 - شما مي توني پست هاتو يكي كني اصلا كار ساختي نيست.
2 - شما همش داري حرف خودت ميزني بهتر نظرات ديگران رو هم قبول كني همه كه نبايد نظر شما را قبول كنند
3 - اون مقايسه رو خودتون كشيدد وسط پس بهتر اول به خودتون توصيه كنيد
4 - من حرفي باهاتون ندارم چون نشون داديد فقط از ديدگاه يك ببننده عادي روي نظرتون پافشاري مي كنيد. با توجه به اينكه خيلي به اين خصيصه ايرانيتون هم علاقه داريد من هم با خصيصه تمام ايرانيم ميگم اگر باز هم پست هاتون اين زمينه ببينم باهاتون برخورد مي كنم.
از اين به بعد بحث اضافه نبينم.
من مقایسه کشیدم وسط چون داشتم از نظر زیبای در انجام نقش صحبت میکردم (به صورت کلی و به بازیگر خاصی اشاره نکردم) ولی شما میایید میگید Olga که بخاطر زیبایی تو فیلمx یاy بازی میکنه بازیش قویتر از Sean bean هست.......
خصیصه ایرانی یا آفریقایی اگر حرفم اشتباه به من بگید........ضمنا از اول گفتم فیلم برای افراد عادی میسازن و من هم یک بیننده عادی هستم........
این آخرین پستی بود که من تو این تاپیک زدم................جواب آقای WILDCAT در پیام خصوصی میدم....

شاید این حرف شعار باشه ولی واقعیته که زمان بازی تو یک فیلم نشون دهنده قدرت بازیگر نیست............
دقیقا این حرفت شعاره !!!
مگه به یه فیلم دوفیلمه ! جیمز دین مگه در طول عمر بازیگریش چنتا فیلم بازی کرد که اسطوره شد ! نمیدونم فک کنم 3 تا که به خاطر 2 تاش نامزد اسکار شد !
==============
در ضمن RE که شما میگی بهترینن با هنرپیشگی عالی میلا یوجوویچ lol خیلی هم فیلم افتضاحی هستن هر 3 تاش ! و در مقابلش همین هیتمن خیلی فیلم سرتری هست .
اشکال زیاد داره ولی حداقل مثل بقیه فیلم بازی ها تمام منتقد ها بهش فحش ندادن ! و تحویلش گرفتن به عنوان یه عنوان اکشن خوب !

چرا همیشه توی این بحث ها یکی باید حرفش به کرسی بنشینه!؟
هر کسی نظر خودش رو بگه و دیگران قضاوت کنن.چرا باید همیشه با دعوا و جنگ و ناراحتی این بحثا تموم شه.
ما همه جوونیم و غرور داریم و دوست داریم که حرفمون حرف اول و آخر باشه این ربطی به ایرانی بودن یا نبودن نداره این توی ذات آدمه.
ولی خوب اینجا جای این جور مباحث نیست اگرم کسی به حرفتون ایراد میگیره نهایتا یه جواب کلی کافیه، بهتر ادامه داده نشه که این جور اوقات تلخی ها و دشمنی ها درست نشه.
لطفا به رای نظر دیگران احترام بگذاریم مهم نیست جمع چی می گن اینجا قرار نیست چیزی تصویب یا رد بشه اینجا فقط مکانی برای طرح نظرات هست و بس حالا می خواد غلط باشه یا درست.

آخرین ویرایش:
Olga که بخاطر زیبایی تو فیلمx یاy بازی میکنه بازیش قویتر از Sean bean هست.......
برادر چرا حرف تو دهن من مي ذاري ؟ شما يك كلمه پيدا كن كه من گفته باشم به خاطر زيبايش!!. من گفتم پيشرفت خيلي زيادي داشته. !! شما از Sean bean خوشت مياد داري طرفداري مي كني. همين.
ضمنا از اول گفتم فیلم برای افراد عادی میسازن و من هم یک بیننده عادی هستم
مشكل اين هست كه خيلي ها گفتند Hitman فيلم مزخرفيه و من چيزي نگفتم و تنها حرفم اين بود كه از لحاظ بازي فيلم خيلي خوب هست. منتها شما حرف ديگران را هم قبول نمي كني ( اونها هم ببننده عادي هستند).

من كه كلا فيلم رو نديدم چون وقتي 10 دقيقه اول نگاه كردم يك حس بسيار غريبي بهم گفت اگر بشينم تا تهش ببينم ديگه نميتونم hitman بازي كنم.
ولي حالا كه ميبينم اينقدر تعريف و تمجيد ميشه ميرم ببينم.

اما قبول كنيد كيفيت يك فيلم فقط به بازيگرش ربطي نداره ، هم هيتمن و هم مكس پين يكي از دلايل موفق نشودنشون كارگرداني بسيار بد و فاجعه انگيزشون بوده.

حالا چه فزقی داره مگه همه باید از 1 چیر خوششون بیاد و سلیقه هاشون مثل هم باشه؟؟ بحس سر اینکه فیلمه خوبی بوده یا بدی یا بازیه Timothy Olyphant خوب بود یا بد بی فایدست شاید 1 نفر بپسنده شاید یکی نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or