ساخت شبیه ساز PS4 و Xbox One برای PC بسیار آسان خواهد بود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
45470857389913091876.jpg

درود.

حتما شما هم با Emulatorها یا همان شبیه سازها آشنا هستید. نرم‌افزارهایی که توسط برنامه نویسان برجسته برای اجرا بازی‌های پلتفرم‌های مختلف در PC نوشته می‌شوند. در این چند سال اخیر ماشاهد شبیه سازهای بسیار خوبی برای کنسول‌های PSP , PS2 , Wii بودیم که توانسته اند 90درصد بازی های آنها را به راحتی اجرا کنند. در همین راستا اقای Ben Vanik مهندس نرام‌افزار در طی مصاحبه ای که با سایت Slashdot داشت اذعان کرد، به دلیل شباهتی که در معماری و ساختار دو کنسول PS4 و X1 با PC وجود دارد (x-86) وهمچنین بودن چیپ AMD در این پلتفرم ها، آمدن و ساخته شدن شبیه سازهای این دو کنسول برای PC بسیار آسانتر از 360 , PS3 خواهد بود و به زودی می‌توانیم شاهد ظهور املیتورها مختص این دو دستگاه باشیم.

این در حالی است که Vanik می‌گوید شروع ساخت این شبیه سازها تا وقتی که این دستگاها هک نشوند غیر ممکن است که این امر ماها و یا شاید سال ها به طول وی در آخر می‌آفزاید که در حال حاظر روی شبیه ساز خواصی کار نمی کند ولی ادعا کرده است به زودی ساخت شبیه ساز Xbox 360 وی به زودی پایان میابد.

Kotaku

همچین بعید هم نیست ولی اگر امولاتورشون بیاد گرافیک بازی های انحصاریش از خود کنسول بیشتر میشه :d

خیالتون راحت اگه این کنسلوها هک هم بشن ولی با کمک سیستم ابری بازیها،عملا اجرای بازی کپی رو غیر ممکن میکنند!!!

خوب وقتی قراره کنسول هک بشه بعد شبیه ساز بیاد چه بدرد میخوره؟:d
خیلی اگه کنسولها هک بشه ممکنه هر 2 تا کنسول رو بخرن نیازی به شبیه ساز و این جور دردسر ها نداره
هنوز خاطره gow2 رو pc یادم نمیره پدر ادم در میومد تا 5 دقیقه بتونه بازی کنه که اونم هیچ لذتی نداشت از بس افت فریم الکی داشت

pc هر چی شبیه ساز 3ds به خودش دید ... ps4 و one هم میبینه
ps2 با کلی مکافات اجرا میشد ...
چند درصد از بچه های اینجا سیستمشون بالای 1 تومنه که اینارو اجرا کنه اصلا
چه حرفها ... چه چیزا ... ادم شاخ در میاره :d
این چه رویا پردازیه کردن واسه خودشون ؟

pc هر چی شبیه ساز 3ds به خودش دید ... ps4 و one هم میبینه
ps2 با کلی مکافات اجرا میشد ...
چند درصد از بچه های اینجا سیستمشون بالای 1 تومنه که اینارو اجرا کنه اصلا
چه حرفها ... چه چیزا ... ادم شاخ در میاره :d
این چه رویا پردازیه کردن واسه خودشون ؟
من با همین سیستم تجزیه شده ام سال 2011 Sonic Unleashed و نسخهی پی اس 2 رو رو سیستمم اجرا کردم :دی مث مرد 20 فریم گرفتم ! با پی سی شوخی نکنین !

طرف نیومده دور ورداشته که تو چشم باشه.اعتماد به نفسم که نیست.
امولاتور 360 رو اول ریلیز کن بعد برا نسل بعدش نقشه بکش.
اینروزها جدای از پریدنهای مایکرو و سونی به هم،کسی هم پیدا شد که به هر 2 بپره.باز خوبه نگفت کدوم کنسول امنیتش پائینتر هست و راحتتر هک میشهx_x
دوستان بی خیال من gow 2 روز روی cpu 4.2 X2 AMD قشنگ بالای 30 فریم میگرفتم بیشتر جاها بالای 50 بود مگر درگیری خیلی زیاد میشد
الان این سیستمی که دارم و قدرتی هم نداره قشنگ 60 فریم میده
کاملا درسته.
Intel هم Core2 براش کاملا کافی بود.از طرف دیگه هم PCSX بیشتر از 2 هسته سی پی یو ساپورت نمیکنه،و بیشتر کلاک پردازنده مهمه.1 CPU Core2 بگیرین تا Seedهاش اور کنین.اکثر بازیها رو اجرا میکنه.
من خودم 1 Core 2 7500 تا 4GHZ اور کردم، گرافیک هم 9500 بود.اکثر بازیهای سنگین رو بالای 45 میداد مثل MGS 3

آخرین ویرایش:
دوستان بی خیال من gow 2 روز روی cpu 4.2 X2 AMD قشنگ بالای 30 فریم میگرفتم بیشتر جاها بالای 50 بود مگر درگیری خیلی زیاد میشد
الان این سیستمی که دارم و قدرتی هم نداره قشنگ 60 فریم میده

کسی میدونه چرا شبیه ساز PS2 به سختی برنامه نویسی شد و تاکنون هم اجرای بازیها به سختی روی شبیه ساز امکان پذیره؟ با اینکه سخت افزار کامپیوتر بسیار بالاتر از سخت افزار ps2 هست ولی دلیل این سرسختی رو نمیدونم. اگه کسی میدونه به ما روشن کنه ps2 چه جور سخت افزاری داشت که تا به این روز نمیشه براحتی بازیهاش رو با شبیه ساز بازی کرد؟

کسی میدونه چرا شبیه ساز PS2 به سختی برنامه نویسی شد و تاکنون هم اجرای بازیها به سختی روی شبیه ساز امکان پذیره؟ با اینکه سخت افزار کامپیوتر بسیار بالاتر از سخت افزار ps2 هست ولی دلیل این سرسختی رو نمیدونم. اگه کسی میدونه به ما روشن کنه ps2 چه جور سخت افزاری داشت که تا به این روز نمیشه براحتی بازیهاش رو با شبیه ساز بازی کرد؟
به خاطر ساختار پردازنده اون و پردازشی که انجام میداد هستش
البته روی پردازنده های 4 هسته ای الان خیلی بهتر شده ولی قدیما اینجوری نبود

ولی از یک لحاظ راست میگه اون معماری ps3 که با سل داشتش معلومه زمین تا آسمون فرق میکنه...بازیسازها هم حتی میگفتن بازی ساختن واسه این کنسول سخته چی برسه دیگه به هکرها که بخوان امولاتور تحویل ملت بدن...دیگه خودتون فکرش ـو بکنید...
X86 که دیگه معماری همین PC هاســـت، و خیلی خیلی راحت تر میشه واسش کدنویسی کرد تا نسبت به نسل قبل
کی میخواد با این سیستم های نفتی بازی های کنسول رو اجرا کنه...اونم انحصاریاش:))البته اصلا معلوم نیست که هک بشه:|

هیچی اون حس گرفتن دسته کنسول تو دست و لَم دادن جلو تلویزیونو نداره :d حالا میخواد بهتر اجرا بشه یا نشه :d

امولاتور ایکس وان نخواستیم ... ایکس 360 هم نخواستیم ... تو عرضه شو داری امولاتور Xbox original که معماری x86 هم داشت بده بیرون !!

ولی از یک لحاظ راست میگه اون معماری ps3 که با سل داشتش معلومه زمین تا آسمون فرق میکنه...بازیسازها هم حتی میگفتن بازی ساختن واسه این کنسول سخته چی برسه دیگه به هکرها که بخوان امولاتور تحویل ملت بدن...دیگه خودتون فکرش ـو بکنید...
X86 که دیگه معماری همین PC هاســـت، و خیلی خیلی راحت تر میشه واسش کدنویسی کرد تا نسبت به نسل قبل
کی میخواد با این سیستم های نفتی بازی های کنسول رو اجرا کنه...اونم انحصاریاش:))البته اصلا معلوم نیست که هک بشه:|
اولا که این طرح اگه عملی بشه تو کل جهانه و مثل ایران نیست که همه از فقر برن سراغ کنسول . به علاوه تو ایرانم خیلی ها هستند که سیستم های قوی دارن .
دوما مگه بازی های کنسول هم سیستم قوی میخواد ؟ با یه سیستم 800 دلاری راحت همشون اجرا میشه .
سوما واقعیت رو قبول کنید . :| مگه چی داره که هک نشه ؟ تازه از کنسول های نسل قبل هم راحت تر هک میشه . :|
. . .
باید قبول کرد که با یکی شدن معماری های کنسول و سرازیر شدن بازی ها چه انحصاری و چه بازی های کنسول روی pc و آمدن steam machine دیگه چه نیازی به کنسول هست ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or