ساخت بازی ایرانی The Silent Ship آغاز شد!

عنوان The Silent Ship

• مجموع رای دهنده‌ها
    46
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
رضا جان ببخشید منم دخالت میکنم اما دوست عزیز Remember The Name :
ببینم مگه رضا چیش کمتر ار دیگران است هان . من خودم به عنوان یک فرد مجرب و آگاه تصاویر و تریلری که دیدم ایرادی ندیدم ( نه که ندیدم یعنی برای شروع و اولین کار ) بالاخره باید از یک جا شروع کرد .
شما اصلا طریقه امتیاز دادن را میدونید من در سفری که آلمان داشتم یکی از دوستان کاری خود نحوه امتیاز دهی را پرسیدم .
1 - اول بازی را میبینند و گرافیک پایه ای انتخاب میشود 2 - اشکالات گرافیکی 2 - هوش مصنوعی 3 - داستان 4 - موسیقی 5 - گیم پلی و همینطور نمره کم میشود .
من با پشتکاری که دیدم ( بچه ها اخاق بد منو میدونند مخصوصا hotgaol و فریدون ) که اوایل بدون تعارف هر چیزی بهش توی pm میگفتم خودشم تایید میکنه . من آدم خیلی خیلی رک هستم که بعضی وقتها موجب نفرت اطرافیانم میشوم اما من کار رضا را دیدم و اطمینان کامل دارم که موفق میشه اشکالاتی داشت اما چند پست بعدش دیدم خودشم غیر مستقیم گفت ایراد هم داره و ایرادها را میگیرد . بازی فقط به گرافیک نیست . گرافیک اگر در حد ماریو خودمون باشه اما داستان و .... خوب باشند موفق هستند .
چرا نجات بندر موفق نشد . یک کلیک میکردی یا میگفت اطاعت میشه یا میگفت چشم چیز دیگه ای نمیگفت و گیم پلی مزخرفی داشت . اما سرزمین رویایی با حالت نقاشیش خیلی جالب بود . اگه از الان ما خودمونو نشان ندهیم پس کی میتونی جواب بدی ( هیچ وقت ) . من حسرت میخورم چرا الان باید در خانه بمانم و نتوانم به رضا کمک کنم .( به امید کارهای بعدی ) . شما این کارها را با شرکتهایی که یک قرن هست در این عرصه هستند مقایسه نکنید .
من هم قصد دارم اینترنت وایرلس بگیرم تا بتوانم به بچه ها آموزش بدهم و هم کمکی به دوستان کرده باشم . با تشکر از دوستان و رضای عزیز .
من به اشکان . آریا . بهزاد . علی . هر کدام دم دست هستند پیشنهاد میکنم این تاپیک را به جمع تاپیکهای مهم اضافه کنند که همیشه دم دست باشه .
بحث را دیگر ادامه ندهید این پست من هم باشه تا کسانی که موافق نیستند ببینند و دیگر پست ندهند . با تشکر دباره

رضا ، فقط این نظراتی که میدن رو بخون و ازشون بگذر.ممکن بعضی هاشون بهت کمک کنن ، اما به هرحال تو و تیمت باید تصمیم گیرنده باشین.چون این تازه شروعه.
قدرت درک همه ء آدما به یه اندازه نیست.اما خوشحالم که خیلی ها درک کردن.

این شاید نتونه مارو گنده به بقیه نشون بده ، اما میتونه یه آغاز محکم باشه.
بچه که داره بزرگ میشه ، اول باید بتونه روی پاهاش وایسه ، بعد راه بره.
ما فعلا باید پاهامونو قوی کنیم!

من بعد از اینکه تریلر رو دیدم ، یهو گفتم آفرین!

و واقعا آفرین.

رضا جان کارت واقعا قابل تحسینه.برات ارزوی موفقیت میکنم.فقط یه چیزی که تو تریلر خیلی تو ذوق میزد محیط تکراری بازی بود اگر بتونی نواوری د رگیم پلی ایجاد کنی مطمئن باش بازیت چیزی خوبی از اب در میاد;)

سلام
من قصد ندارم شمارو نا اميد کنم امّا اينکار کاملا نشدنی هست.
البته من نميدونم دقيقاً اهداف شما از آغاز همچين کاری چی هست و به کجا رسيدنه امّا !

هدف ساخت بازی در ایران - هنوز اول کاره میرسه! - کار نشدنی نداریم سفر به ماه رو سرلوحه قرار بده!

1: شما گفتی ميخوای نشون بدی که ما ايرانی ها هستيم ، به کی اين رو نشون بدی ؟! به توليد کننده ها و مصرف کننده های روز دنيای گيم ؟!!

به خودم و همه گیمر های ایرانی من برای اون ور آب که فقط به فکر پول پارو کردن هستن و تاریخ انتشار یک بازی رو که یک گیمر فن که برای بازی حتی گریه میکنه عقب میندازین ارزشی قائل نیستم.

2: شما ميدونی اين بازی رو با بهترين حال ممکنه عرضه کنی و اگه يه روزی توسط سايت های معتبر review بشه چه نمره اي ميگيره ؟

آرزو دارم سایت IGN بازی رو نقد کنه و امتیاز 1 رو بده اون هم برای صداگذاری و داستان!

3: هميشه توی توليد و عرضه يه کاری اون هم به صورت حرفه اي مهمترين مسئله پشتيبانی و قدرت اون محصول و توليد کننده هاش هست، اگه بازی با کيفيت تر از halo3 وجود داشت
در نهايت اين halo 3 بود که تونست پر فروش ترين بشه .. شما با چه پولی ، با چه ساپرتی از پشت ، با چه Fan base ميخوای به جايی نشون بدی که ما ايرانی ها هم هستيم ؟!

Fan base کلمه جالب! اما پول همه کار نیست! من به halo کاری ندارم برام ماریو و قدرت اون زمون عرضش مهمه که هنوز که هنوزه الگو Wii برای ساخت بازی!

عزيز ، اينجا ايرانه ، تک تک پست هايی که کاربران دادن رو خوندم و تريلر رو هم ديدم ، از همين حالا شروع کردن به ايراد گرفتن از کار و دستور دادن و نتونستند درک کنن که همين تريلر يعنی پيشرفت چند پلّه اي نسبت به قبل!
جای اينکه به جز تعريف هيچ کم و کسری نزارن شروع کردن به انتقاد کردن ، اينها ميخوان fan base بازيهای توليدی studio شما باشن ؟ ملّتی که از سر و ته شون بزنی بازی و نرم افزار کپی در ميآد ؟

انتقاد؟! والا تا به حال همچنین دلگرمی و استقبالی ندیده بودم! واقعا از همشون ممنونم

فکر ميکنی چرا ما تو دنيا جهان سوّمی هستيم ؟ درسته ! يه جامعه رو نخبه هاش ميگرده ، ولی مگه يه نخبه چيکار ميتونه بکنه تا فرهنگ جامعه عوض نشه که نخواهد هم شد و اگه قرار باشه اين اتفاق بيفته روزی از ريشه !!
آخه مگه تو اين مملکت چی تونست جهانی بشه که اين صبنعت و تکنولوژی رو به دست يه سری بچه و افراد تازه کار و آماتور بشه ؟

شما هالیوودی فکر میکنی! من حاضرک یک بازی ساده بسازم اما مال ایران باشه فروشش هم مهم نیست. پسر جان پله پله....

اين حرف ها رو زدم فقط تا بشما بگم که من امروز دارم ميگم اينکار با اين پشتيبانی و اين نيروی حال چيزی جز وقت تلف کردن نيست ، حتی اگه فرض بگيريم شما بهترين بازی تاريخ ايران رو هم توليد کنی جدا از اينکه هزينه هات هيچيش تامين نميشه

من پول برام مهم نیست و بازی رو با هر هزینه ای میسازم.

شما هيچ حرفی برای گفتن نداری چون همين يوزر های ايرانی 1 بار بازی ميکنن و ميرن سراغ بازی بهتر ! چون شما فقط يک استفاده کننده هستی و بسيار تکنولوژی مورد استفادت از دنيا عقب هست و هيچ ساپرتی هم از کمپانی های بزرگ در صورتی که بتونی باهاش رابطه برقرار کنی نميشی

همون یک نفر گیمر که بازی من رو انجام بده از 10 بهش امتیاز 2 هم بده برای من بسه و خدا رو شکر میکنم.

شما فقط و فقط روزی ميتونی حرفی برای گفتن داشته باشی که بيای و يه تکنولوژی جديد در اين رابطه از خودت ابداع کنی.
اون موقع هست که همه تحسينت ميکنن و هرکی که بگی تو دنيا ميآد و ساپرتت ميکنه و اصلاً نيازی به شروع کردن از اينجا و حمايت گرفتن از چند کاربر يک سايت اينترنتی نخواهی داشت.

این حرفت جالب بود چون نیازی به ساپورت نیست در صورتی که همه ابراز محبت و لطف کردن مهم اعلام خبر بود و گرنه پولش امکاناتش و دانشش هست نگران نباشید! در مورد تکنولوژی جديد جدید شما فعلا یکی رو بیار یک بازی FPS توی ایران درست تحویل داده باشه بعد....

در نتيجه خدمت شما دوست عزيزم ميگم که اينها فقط و فقط نظرات شخصی من بود و اگه ناراحت شديد متأسفام امّا کاش اين وقت رو صرف پيشرفت در دنيای بازی به نحو ديگری ميکردي و يک کار تکراری که خيلی هم عقب هستيم رو داری انجام ميدی و هيچ قدرتی هم برای رسيدن به جايگاهی که بگيم ما هم هستيم! نداری!! شما هيچوقت نميتونی به اهدافت برسی فقط و فقط به يک دليل عمده "اون هم نداشتن پشتيبانی حتی به صورت ضعيف و ادامه دار"

گفتم پشتیبانی نمیخوام هر چی دارم رو برای این کارفدا میکنم چون من باید کارم رو تموم کنم.

کاشکی پست بالایی نزده بودید چون بحث عوش میشه اما
نمیخوام کشش بدم ولی دوست عزیز ما هم باید از یک جایی شروع کنیم نمیشه تا آینده صبر کرد که ما هم مثله اونا بشیم اونا که نمیان لقمه تو دهنه ما بزارن اونام اولش مثله ما
پس باید از یک جایی شروع کرد
الانم رضا از موتور های روز داره استفاده میکنه اون چند بازیه قبلی بود که دیدید اونا رو خودشون میومدن موتور میساختن آخرشم هم پولش بیشتر میشد هم کیفتش بدتر
تازه رضا میتونه اگه برای بازیش مپ در نظر گرفت اسم خلیج فارس رو بزاره اون تو که یک حرکت فرهنگیم باشه
دوست عزیز اگه ما بتونیم کمک کنیم خیلی بهتره تا دل یکیو سرد کنیم بشینیم پرنسی بازی کنیم که ایرانیه اما چشاش آبیه اگه دانششو داشتیم و همش منتظر نبودیم خودمون پرنسمونو میساختیم
انتقاد خوبه و باعث پیشرفت اما اگه به جا باشه نه غرض ورزانه!!!
همین بازیم چند وقت پیش رکوردشو از دست داد تو XBL و فروش(بحث منحرفه)
در آخر از رضا ممنونم فکر کنم اولین بازیی که میتونه در رنکینگ سایت های جهانی حداقل نمره کسب کنه
تریارم دیدم اما از لحاظ شیدر و بافت هنوز عقبه اگه داریم خرج میکنیم میتونیم از مخوتور پایه Havok هم استفاده کنیم 3 نشد حداقل 2 به جای اینکه بشییم بنویسیم
داستان جالبه
اما ریسکه زیادی کردی اکشن اول شخص FPS داری میسازی
چون این گونه بازیا همیشه مولف پیشرفت های تکنولوژی بوده و نمیشه توش هیچ کلکی به کار برد و باید همه چیو رندر کرد حتی مناطق دورو تعداد فریم که کلا کارت سخته و فقط میشه امیدوار بود که پشتکارت خوب باشه
در آخر موفق و موید باشی خیلی از شنیدن این خبر خوشحال شدم چون معمولا کسایی که گیمر باشند و گیم رو دوست داشته باشند روی کارشون وسواس دارن و نمیخوان یک جنس تبلیغاتی صرفا پول در بیار بدن بیرون!!!!!

ممنون درسته باید کار از یک جایی شروع بشه بازی هم از تکنیک های روز دنیا استفاده نکرد مهم نیست ....

رضا جان ببخشید منم دخالت میکنم اما دوست عزیز Remember The Name :
ببینم مگه رضا چیش کمتر ار دیگران است هان . من خودم به عنوان یک فرد مجرب و آگاه تصاویر و تریلری که دیدم ایرادی ندیدم ( نه که ندیدم یعنی برای شروع و اولین کار ) بالاخره باید از یک جا شروع کرد .
شما اصلا طریقه امتیاز دادن را میدونید من در سفری که آلمان داشتم یکی از دوستان کاری خود نحوه امتیاز دهی را پرسیدم .
1 - اول بازی را میبینند و گرافیک پایه ای انتخاب میشود 2 - اشکالات گرافیکی 2 - هوش مصنوعی 3 - داستان 4 - موسیقی 5 - گیم پلی و همینطور نمره کم میشود .
من با پشتکاری که دیدم ( بچه ها اخاق بد منو میدونند مخصوصا hotgaol و فریدون ) که اوایل بدون تعارف هر چیزی بهش توی pm میگفتم خودشم تایید میکنه . من آدم خیلی خیلی رک هستم که بعضی وقتها موجب نفرت اطرافیانم میشوم اما من کار رضا را دیدم و اطمینان کامل دارم که موفق میشه اشکالاتی داشت اما چند پست بعدش دیدم خودشم غیر مستقیم گفت ایراد هم داره و ایرادها را میگیرد . بازی فقط به گرافیک نیست . گرافیک اگر در حد ماریو خودمون باشه اما داستان و .... خوب باشند موفق هستند .
چرا نجات بندر موفق نشد . یک کلیک میکردی یا میگفت اطاعت میشه یا میگفت چشم چیز دیگه ای نمیگفت و گیم پلی مزخرفی داشت . اما سرزمین رویایی با حالت نقاشیش خیلی جالب بود . اگه از الان ما خودمونو نشان ندهیم پس کی میتونی جواب بدی ( هیچ وقت ) . من حسرت میخورم چرا الان باید در خانه بمانم و نتوانم به رضا کمک کنم .( به امید کارهای بعدی ) . شما این کارها را با شرکتهایی که یک قرن هست در این عرصه هستند مقایسه نکنید .
من هم قصد دارم اینترنت وایرلس بگیرم تا بتوانم به بچه ها آموزش بدهم و هم کمکی به دوستان کرده باشم . با تشکر از دوستان و رضای عزیز .
من به اشکان . آریا . بهزاد . علی . هر کدام دم دست هستند پیشنهاد میکنم این تاپیک را به جمع تاپیکهای مهم اضافه کنند که همیشه دم دست باشه .
بحث را دیگر ادامه ندهید این پست من هم باشه تا کسانی که موافق نیستند ببینند و دیگر پست ندهند . با تشکر دباره

مرسی مرسی این جمله الگو کار من هم هست:

گرافیک اگر در حد ماریو خودمون باشه اما داستان و .... خوب باشند موفق هستند .

رضا ، فقط این نظراتی که میدن رو بخون و ازشون بگذر.ممکن بعضی هاشون بهت کمک کنن ، اما به هرحال تو و تیمت باید تصمیم گیرنده باشین.چون این تازه شروعه.
قدرت درک همه ء آدما به یه اندازه نیست.اما خوشحالم که خیلی ها درک کردن.

این شاید نتونه مارو گنده به بقیه نشون بده ، اما میتونه یه آغاز محکم باشه.
ما فعلا باید پاهامونو قوی کنیم!

من بعد از اینکه تریلر رو دیدم ، یهو گفتم آفرین!

و واقعا آفرین.

ممنون ابن جمله هم باید توی ذهنمون باشه:

"بچه که داره بزرگ میشه ، اول باید بتونه روی پاهاش وایسه ، بعد راه بره.
ما فعلا باید پاهامونو قوی کنیم"

رضا جان کارت واقعا قابل تحسینه.برات ارزوی موفقیت میکنم.فقط یه چیزی که تو تریلر خیلی تو ذوق میزد محیط تکراری بازی بود اگر بتونی نواوری د رگیم پلی ایجاد کنی مطمئن باش بازیت چیزی خوبی از اب در میاد

چشم درست میشه ممنون از لطفت عزیز.

شما هيچوقت نميتونی به اهدافت برسی
بابا امیدوار .. امید دهنده ... امیدار :biggrin1: شاید حرفات در مورد هر كسی درست باشه
ولی قضیه داش رضا فرق میكنه چون میدونه داره چیكار میكنه
ما فعلا باید پاهامونو قوی کنیم
با این جمله خیلی حال كردم ! ( شاعر میگه پول اب را باید داد پول گاز جدا :biggrin1: )
داش رضا تو پست اول كه ما رو تحویل نگرفتی /:)
اون تیزر كه گفتم رو اماده كردم البته با عجله و با كیفیت پایین
یه فایل 2 مگابایتی هست كه دو قسمت كردم و توی وبسایت شركت اپلود كردم تا راحت دانلود بشه :

PART1 1MB
PART2 1MB

آخرین ویرایش:
رضا جان انجین هارو خریداری کردی ؟ یعنی رسما licenseشو برای استفاده خریدی یا قراره خریداری کنی ؟ اگه اینطوری باشه هزینه پروژه خیلی زیاد میشه چون قیمت این انجینا کم نیست و همینطور کار باهاشون هم آسون نیست .

بابا امیدوار .. امید دهنده ... امیدار :biggrin1: شاید حرفات در مورد هر كسی درست باشه

با این جمله خیلی حال كردم ! ( شاعر میگه پول اب را باید داد پول گاز جدا :biggrin1: )
یه فایل 2 مگابایتی هست كه دو قسمت كردم و توی وبسایت شركت اپلود كردم تا راحت دانلودش بشه :

PART1 1MB
PART2 1MB

تحویل نگرفتم !

دانلود کردم خیلی ممنون خوب بود

رضا جان انجین هارو خریداری کردی ؟ یعنی رسما licenseشو برای استفاده خریدی یا قراره خریداری کنی ؟ اگه اینطوری باشه هزینه پروژه خیلی زیاد میشه چون قیمت این انجینا کم نیست و همینطور کار باهاشون هم آسون نیست .

سلام عزیز

توی پست ها بار ها گفتم قرار خریداری بشه اما با Tech Demo که از نرم افزار یا میشه گفت همون انجین Fps Creator DX10 دیدم به احتمال زیاد بازی بر طبق اون موتور و فقط برای ویستا ساخته میشه تریلر نمایش یکی از مپ های بازی بر طبق FPSC X10 پست های بعدی گذاشته میشه.

آخرین ویرایش:
سلام رضا جان !
کارت عالیه.
من دیشب تریلر بازی رو دیدم واقعا عالی بود.گرافیکش به نظرم خیلی شبیه کانتر بود/

فقط یه پیشنهاد هم داشتم
یه night visionیا یه چراغ قوه هم بره این آقای محقق در نظر بگیر محیط بازی تاریکه
یه کمی هم به نظرمگرافیک بازی باید پویا تر باشه(البته خوب خودتون هم گفتید که در مراحل اولیه ی کار هستید)

اما به نظر من حتی بازی همینطوری هم باشه خیلی خوبه.
بازم برات آرزوی موفقیت میکنم.
راستی زود به زود برامون تریلر بزار.

سلام رضا جان !
کارت عالیه.
من دیشب تریلر بازی رو دیدم واقعا عالی بود.گرافیکش به نظرم خیلی شبیه کانتر بود/

فقط یه پیشنهاد هم داشتم
یه night visionیا یه چراغ قوه هم بره این آقای محقق در نظر بگیر محیط بازی تاریکه
یه کمی هم به نظرمگرافیک بازی باید پویا تر باشه(البته خوب خودتون هم گفتید که در مراحل اولیه ی کار هستید)

اما به نظر من حتی بازی همینطوری هم باشه خیلی خوبه.
بازم برات آرزوی موفقیت میکنم.
راستی زود به زود برامون تریلر بزار.

سلام

ممنون لطف دارید

محیط در برخی موارد به خاطر تم صدا گذاری باید تاریک باشه

این تریلر رندر DX9 بود و اگه کار بخواد DX10 و برای ویستا باشه حتی قابلیت HDR و Daynamic Light هم بهش اضافه میشه و خیلی قابلت های گرافیکی دیگه.

در مورد گرافیک هم بیشتر از این نمیشه کار کرد شاید به خاطر اولین بازی! (DX9 )

یه فایل 2 مگابایتی هست كه دو قسمت كردم و توی وبسایت شركت اپلود كردم تا راحت دانلود بشه :
PART1 1MB
PART2 1MB

میگم این آخرش که واقعی نیست؟

تریلر زیر مربوط به رندر چند ثانیه از یکی از مپ های بازی برای تست و نمایش اجرا بازی The Silent Ship رو ویستا و DX10 با تنظیمات Low Quality هست ببینید:

دانلود با حجم 9 مگابایت کیفیت پایین

250px-Games_for_Windows_logo.png
200px-Nvidia_logo.svg.png
DirectX10_logo.png

رضا دمت گرم......................

من مطمئن هستم که شما و تیمت موفق میشی.......

اگر به Character Designer و کارگردان هنری احتیاج داشتی من هستم.من دارم درس مربوط به این رشته رو میخونم....البته من فعلا سرم به خاطر پروژه FFXIII شلوغه!!! آخه طراح ارشد این بازی منم!!(یعنی به عبارتی کیتاسه منم!!!!!)

رضا یک خواهش ازت داشتم: اگه میشه اسم کارکتر بازی رو به "کوروش آریامهر " تغییر بده....
خیلی با ابهت میشه...

کوروش که دیگه توضیح نمیخواد! پدر تمام ایرانیان و پیام آور صلح در جهان.
آریا که نژاد ما ایرانی ها است.
مهر هم که دیگه یکی از مهم ترین خدایان ایرانیان باستان و خداوند خورشید و پدید آورنده صلح و آرامش.

عالی نیست؟؟ هست دیگه!!!

رضا دمت گرم......................

من مطمئن هستم که شما و تیمت موفق میشی.......

اگر به Character Designer و کارگردان هنری احتیاج داشتی من هستم.من دارم درس مربوط به این رشته رو میخونم....البته من فعلا سرم به خاطر پروژه FFXIII شلوغه!!! آخه طراح ارشد این بازی منم!!(یعنی به عبارتی کیتاسه منم!!!!!)

رضا یک خواهش ازت داشتم: اگه میشه اسم کارکتر بازی رو به "کوروش آریامهر " بده....
خیلی با ابهت میشه...

کوروش که دیگه توضیح نمیخواد! پدر تمام ایرانیان و پیام آور صلح در جهان.
آریا که نژاد ما ایرانی ها است.
مهر هم که دیگه یکی از مهم ترین خدایان ایرانیان باستان و خداوند خورشید و پدید آورنده صلح و آرامش.

عالی نیست؟؟ هست دیگه!!!

ممنون اسم کارکتر در نهایت تایین میشه برای اعلام همکاری هم ممنون.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or