Nobunaga Oda
کاربر سایت
من احساس ريش سفيدي نكردم!
متاستفانه تو اين سايت هر كي يه علامت كاربرفعال ميخوره بالاي اواتارش فكر ميكنه شده كوجيما يا مياموتو!!!
من فقط داشتم جواب حرفهاي ابلهانه ان افراد رو ميدادم كه تو يه تاپيك واسه يه ترجمه اشتباه داشتن رضا رو الكي الكي محكوم ميكردن!!اين جا هم براي دفاع از مملكت خودم و واسه بازي ساخته شده توسط هموطن و هم خون خودم دفاع مي كردم!نه واسه دلايل شخصي!!!
درضمن منو تهديد نكن انهايي رو تهديد كن كه نمي فهمن دارن چي ميگن و كجا چي ميگن!!!
مگه من مردم؟؟
يه 360 2هزاري وچند تا بازي دارم بفروشم كه بهت بدم!
مطمئن باش اگر بشه به بابام التماسم كنم مقداري پول ميگريم بهت بدم تا اين بازي رو بسازي و يه اپرگاد مشتي بزني به اين ادمهايي كه فكر مي كنن ايراني ها نمي تونن شينجي ميكامي يا كوجيما باشن
بهزاد جان بدبختي همينه!
يه بازي درست و حسابي تاحالا با استفاده از همين بستر اماده درست نشده!!!
كجا؟جرا منتشر نشده؟؟
چون بازي اصلا در سطحي نبوده كه بخواد منتشر بشه!
نه داستان درست و حسابي نه گرافيك نه گيم پلي خوب و......
پس با همين بستر اماده هم اگر يكي يه بازي كامل بسازه شاهد اين بايد باشيم كه اين صنعت تو مملكت ما هم پيشرفت كنه نه پسرفت!!
قبول!
ولي الان كجاييم!
يه كشور جهان سومي بدبخت كه توش يه بازي كردن ميگن كاره بچه ها و دنبال اين قضيه بودنو ابلهي ميدونن
:laughing::laughing::laughing: انصافا نمی دونم چی باید بگم ........ ما داریم چی می گیم .ایشون چی می گه .محتوای پست های خیلی خیلی پایین و حتی بلد نبودن نوشتن کلمه Object و .......از نشانه هایی هست که نباید پست شمارو اصلا نقل قول کرد ولی یک نکترم باید بگم که باز کسی فکر نکنه اگه من و امثال من میایم اینجا از این موضوعات ایراد می گیریم داریم محبت خاردار و ......می کنیم ....... و عقده و......خلاصه هر مذخرفی که اسمشو می ذارن هست و ما اینجا علاقه ای به خراب کردن کسی نداریم ولی نمی تونیم بر عکس خیلی ها به شعور خودمون توهین کنیم .........
برنامه FPS Creator یکی از سطح پایین ترین بر نامه های بازی سازی هست و به دست اوردن اون به صورت مجانی هم حتی کاری نداره و احتیاجی نیست برید و 50 یا 60 دلار خرج کنید ..... از اون طرف خود این برنامه قابلیت هایی داره که می شه با اضافه کردن چندتا Object و افکت که البته باز هم همون Object هارو هم بدون هیچ زحمتی می شه توی اینتنرنت پیدا کرد باهاش یک بازی ساخت ......... و این کار هم اصلا سخت نیست و احتیاجی به استودیو زدن و دوره دیدن و وقت گذاشتن نداره و حتی اموزش ساده کار با FPS Creator رو هم خیلی راحت توی اینترنت می تونید گیر بیارید و من به همین اقایی که خودشو حامی یکی از بزرگترین بازی های تاریخ می دونه قول می دم که فقط با یک هفته صحبت و دیدن برنامه اموزشی اونم بتونه یه همچین بازی بسازه و بعدم خودش از خودش تعریف کنه ..........:laughing: در مورد این موضوع هم ک می گین اگه می شه ساخت ؟ چرا نمی رین و نمی سازین ؟ هم احتیاجی به توضیح نیست فقط در همین حد بگم که خدا رو شکر اینقدر سواد دارم که بتونم با FPS Creator یه بازی بسازم و احتیاجی به استودیو هم ندارم :cheesygri و البته هیچوقت نمی رم یه بازی بسازم که برگشت به عقب باشه .هر وقت توانایی هام قدری باشه که تونستم بازی هایی بسازم که از بازی های تا به حال ساخته شده ایرانی ها بهتر باشه می سازم و اگرم تا اخر عمر نتونستم این کارو بکنم احتیاجی به خراب کردن خودم و توهین کردن به شعور خودم و دیگران نمی بینم ........
در اولین پستم به این موضوع اشاره کردم که اگه فقط یک نفر بدونه FPS Creator چیه و بازی ساختن باهاش به چه شکلی هست و چه ارزشی داره متوجه می شه که حرف های من و هم عقیده های من کاملا درست هست و البته با دیدن پست اول و تعریف های جالب هم فقط می خنده ........
بازم می گم برید بازی رو بسازید موفق بشید و خوبم هست .ولی سعی نکنید با یه مشت دروغ و بعدم حرف هایی از قبیل عقده و محبت خار دار به شعور دیگران توهین بکنید ......و خودتونو اینقدر بالا ببرید که یه لحظه فکر کنید کارمک یا کن لیواین و خلاصه یه شخص خاصی هستین
آخرین ویرایش: