ساخت بازی ایرانی The Silent Ship آغاز شد!

عنوان The Silent Ship

• مجموع رای دهنده‌ها
    46
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
رضا جان متاسفانه من نمیتونم تریلر رو دانلود کنم به علت حجم زیاد اما سعی میکنم هر جوری شده دانلود کنم ببینم بازی از نظر گرافیکی خیلی شبیه penumbra هستش
امیدوارم موفق باشی اگر هم از دست ما کاری بر اومد بگو تا در صورت امکان انجام بدیم

با عرض تبریک به رضای عزیز . فکر نمیکردم انقدر خوب کار شده باشه . موفق باشی و در کارهای بعدی عالیتر و بهتر و در کارهایتان موفق تر :biggrin1: بسیار عالی است برای شروع کار تبریک .

واقعا عالییییییییییییییییییییییییه رضا جان. :eek: من میدونستم تو آخرش یه کاره ای میشه تو اینجور کارا:biggrin1:
ببینم کی تموم میشه؟ راستی اینو گیم اسپات نقد میکنه یا نه؟:-" راستی رضا جان واسه x360 هم انحصاری بزنی یا بازی انحصاری دیگه به بازیهاش اضافه میشه:biggrin1:
واقعا اولین بازی ایرانیه که به نظرم خوب از آب در میاد.:love:

نظر لطفت هست شاید زمستون شاید زودتر! X360 باید با ماکروسافت قرارداد بست که فعلا ر حر ما ایرانی ها نیست!!! خدا کنه خوب بشه!

رضا جان متاسفانه من نمیتونم تریلر رو دانلود کنم به علت حجم زیاد اما سعی میکنم هر جوری شده دانلود کنم ببینم بازی از نظر گرافیکی خیلی شبیه penumbra هستش
امیدوارم موفق باشی اگر هم از دست ما کاری بر اومد بگو تا در صورت امکان انجام بدیم

ممنون عزیز لازم باشه اطلاعیه حتما میدم.

با عرض تبریک به رضای عزیز . فکر نمیکردم انقدر خوب کار شده باشه . موفق باشی و در کارهای بعدی عالیتر و بهتر و در کارهایتان موفق تر بسیار عالی است برای شروع کار تبریک .

ممنون ممنون مرسی.

رضا جان این موتور که موتور مهمی هست مگه لایسنس نیمخواد از bethesda بگیری؟

رضا جان این موتور که موتور مهمی هست مگه لایسنس نیمخواد از bethesda بگیری؟

محمد جان به نکته خوبی اشاره کردی

این انجین مربوط به کمپانی برنامه نویسس C به نام Emergent Game Technologies هست و اصلا ربطی به bethesda نداره در مورد لایسنس هم یک نسخه قرار برام بیارن از اونور و لایسنس شرکتی هست و رسمی نیست به نوعی کرک شده! در کل فعلا به این موتور نیاز ندارم اگر هم باشه.

عالیه ایشالا موفق باشی . فقط یه سوال این C4 هم که پولیه اونم Crack هستش ؟؟؟

رضا جان تبریک میگم موفق باشی ...
چند توصیه دوستانه : :دی
درست کردن چیزهای جدید و نو آوری از گرافیک مهم تره ...
سعی کن خیلی دیگه شبیه CS نباشه ! از این نظر یخورده تو ذوق میزد !
محیط های بازی باید اینقدر تاریک باشه ؟ یعنی توی بازی ما با چی طرف هستیم ؟ آدم ؟ زامبی ؟ ...

موفق باشی !

من دیدم ولی لایسنس بازی خیلی شبیه cs است
مشکلات که نمیشه گفت انتقاد:محیطش یکم تکراری سعی کن گیم پلیش خسته کننده نباشه
سیستم کاور هم داشته باشه و .....
نتیجه:
بازی فوق العاده است یک سایتی دست و پا کن و اطلاعات و اخبار بازی را هول بده اونجا البته اینجا اپ بشه ها
پس بگو تو این 8 یا 9 ماه چرا اینقدر فعالیتت تو سایت نسبت به قبل کم شده ای ناغلا چه کارا که نمیکنی:biggrin1: ولی بازی را که دیدم خیلی خوشحالم کرد که زیاد هم عقب نیستیم حدود 5 سال عقیبم اما اگه یه کاری دست و پا میکردی یک موتور ایرانی بسازیم ردیف میشد

عالیه ایشالا موفق باشی . فقط یه سوال این C4 هم که پولیه اونم Crack هستش ؟؟؟

ممنون

بله متاسفانه با پرداخت حدود $100.00 حق عضویت در این لینک میشه کامل خریدش:

https://www.terathon.com/c4engine/reg/index.php

رضا جان تبریک میگم موفق باشی ...
چند توصیه دوستانه :
درست کردن چیزهای جدید و نو آوری از گرافیک مهم تره ...
سعی کن خیلی دیگه شبیه CS نباشه ! از این نظر یخورده تو ذوق میزد !
محیط های بازی باید اینقدر تاریک باشه ؟ یعنی توی بازی ما با چی طرف هستیم ؟ آدم ؟ زامبی ؟ ...

موفق باشی !

ممنون

با همه چیز! فعلا بگذاربد بازی کمی پیشرفت کنه توی تریلر های بعدی میبینید.

من دیدم ولی لایسنس بازی خیلی شبیه cs است
مشکلات که نمیشه گفت انتقاد:محیطش یکم تکراری سعی کن گیم پلیش خسته کننده نباشه
سیستم کاور هم داشته باشه و .....
نتیجه:
بازی فوق العاده است یک سایتی دست و پا کن و اطلاعات و اخبار بازی را هول بده اونجا البته اینجا اپ بشه ها
متن پنهان:
پس بگو تو این 8 یا 9 ماه چرا اینقدر فعالیتت تو سایت نسبت به قبل کم شده ای ناغلا چه کارا که نمیکنی ولی بازی را که دیدم خیلی خوشحالم کرد که زیاد هم عقب نیستیم حدود 5 سال عقیبم اما اگه یه کاری دست و پا میکردی یک موتور ایرانی بسازیم ردیف میشد

چشم درست میشه کاور زود هست فعلا شماره های بعدی.

توی اون چند ماه داشتم اطلاعات کسب میکردم!

باز هم ممنون.

رضا جون در دانش شما شکی نیست ولی برای تجربه اول با XNA شروع میکردی بد نبود. خوب حداقل اطمینان داشتی MGS حمایت میکرد. خلاصه کمکی از دستمون بر میاد بگو.

آقا واقعا عالیه
باید ساخت بازی تو ایران از یک گروهی که زیر نظر هیچ گروه خاصی نیست شروع بشه تا به یه جایی برسه.
بنظرم گیم پلی و داستان مهمتر از گرافیکه.
امیدوارم خبر های خوشحال کننده بیشتری از شما آقا رضا بشنویم

واقعا دستت درد نکنه:love:
فقط یه پیشنهاد داشتم. اگه میشه روی اسم بازی یه تجدید نظری داشته باش;)
آخه یکم اسمش شبیه silen hill است.
مطمین باش نه تنها من بلکه تمام بچه های بازیسنتر پشتت هستیم.

رضا جان این انجین c4 بهتره یا انجین آبلیون؟ قیمت اون چنده؟!! واسه خرید اینا حتما باید 100 دویست تومن بدی؟!

رضا جون در دانش شما شکی نیست ولی برای تجربه اول با XNA شروع میکردی بد نبود. خوب حداقل اطمینان داشتی MGS حمایت میکرد. خلاصه کمکی از دستمون بر میاد بگو.

فریدون جان خیلی روش فکر کردم اما XNA زیاد قوی و جالب نیست.

آقا واقعا عالیه
باید ساخت بازی تو ایران از یک گروهی که زیر نظر هیچ گروه خاصی نیست شروع بشه تا به یه جایی برسه.
بنظرم گیم پلی و داستان مهمتر از گرافیکه.
امیدوارم خبر های خوشحال کننده بیشتری از شما آقا رضا بشنویم

خدا رو شکر گرافیک مهم نباشه چون مشکل همین گرافیک ممنون از شما.

واقعا دستت درد نکنه
فقط یه پیشنهاد داشتم. اگه میشه روی اسم بازی یه تجدید نظری داشته باش
آخه یکم اسمش شبیه silen hill است.
مطمین باش نه تنها من بلکه تمام بچه های بازیسنتر پشتت هستیم.

باز هم ممنون از شما به خدا امروز شرمنرم کردید فکر نمیکردم انقدر استقبال بشه گفتم خبر رو میدم میرم خونه بخوابم :biggrin1:

رضا جان این انجین c4 بهتره یا انجین آبلیون؟ قیمت اون چنده؟!! واسه خرید اینا حتما باید 100 دویست تومن بدی؟!

c4 قویتر هست توی شبیه سازی محیط و نور و یکی از مهمترین انجین های سازگاز با پلتفرم PS3 هست قیمتش هم بیشتر میشه فعلا نیازی نیست اما روش کار میکنم.

سلام
خيلي ممنون از دوستومون واقعا خيلي عالي :cheesygri :love:
به نظر من تازه اولين بازي ايراني داره ساخته ميشه ;)
يك سوال دارم ميخوام بدونم بازي از لحاظ فيزيكي چطور مثلا به اجسام برخورد ميكنيم تكان يا حركت ميكنن
يا بشكه ها امكان انفجار و اينها دارن :confused::-"

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or