واقعا عالییییییییییییییییییییییییه رضا جان. من میدونستم تو آخرش یه کاره ای میشه تو اینجور کارا:biggrin1:
ببینم کی تموم میشه؟ راستی اینو گیم اسپات نقد میکنه یا نه؟ راستی رضا جان واسه x360 هم انحصاری بزنی یا بازی انحصاری دیگه به بازیهاش اضافه میشه:biggrin1:
واقعا اولین بازی ایرانیه که به نظرم خوب از آب در میاد.
رضا جان متاسفانه من نمیتونم تریلر رو دانلود کنم به علت حجم زیاد اما سعی میکنم هر جوری شده دانلود کنم ببینم بازی از نظر گرافیکی خیلی شبیه penumbra هستش
امیدوارم موفق باشی اگر هم از دست ما کاری بر اومد بگو تا در صورت امکان انجام بدیم
با عرض تبریک به رضای عزیز . فکر نمیکردم انقدر خوب کار شده باشه . موفق باشی و در کارهای بعدی عالیتر و بهتر و در کارهایتان موفق تر بسیار عالی است برای شروع کار تبریک .
رضا جان این موتور که موتور مهمی هست مگه لایسنس نیمخواد از bethesda بگیری؟
عالیه ایشالا موفق باشی . فقط یه سوال این C4 هم که پولیه اونم Crack هستش ؟؟؟
رضا جان تبریک میگم موفق باشی ...
چند توصیه دوستانه :
درست کردن چیزهای جدید و نو آوری از گرافیک مهم تره ...
سعی کن خیلی دیگه شبیه CS نباشه ! از این نظر یخورده تو ذوق میزد !
محیط های بازی باید اینقدر تاریک باشه ؟ یعنی توی بازی ما با چی طرف هستیم ؟ آدم ؟ زامبی ؟ ...
موفق باشی !
من دیدم ولی لایسنس بازی خیلی شبیه cs است
مشکلات که نمیشه گفت انتقاد:محیطش یکم تکراری سعی کن گیم پلیش خسته کننده نباشه
سیستم کاور هم داشته باشه و .....
نتیجه:
بازی فوق العاده است یک سایتی دست و پا کن و اطلاعات و اخبار بازی را هول بده اونجا البته اینجا اپ بشه ها
متن پنهان:
پس بگو تو این 8 یا 9 ماه چرا اینقدر فعالیتت تو سایت نسبت به قبل کم شده ای ناغلا چه کارا که نمیکنی ولی بازی را که دیدم خیلی خوشحالم کرد که زیاد هم عقب نیستیم حدود 5 سال عقیبم اما اگه یه کاری دست و پا میکردی یک موتور ایرانی بسازیم ردیف میشد
رضا جون در دانش شما شکی نیست ولی برای تجربه اول با XNA شروع میکردی بد نبود. خوب حداقل اطمینان داشتی MGS حمایت میکرد. خلاصه کمکی از دستمون بر میاد بگو.
آقا واقعا عالیه
باید ساخت بازی تو ایران از یک گروهی که زیر نظر هیچ گروه خاصی نیست شروع بشه تا به یه جایی برسه.
بنظرم گیم پلی و داستان مهمتر از گرافیکه.
امیدوارم خبر های خوشحال کننده بیشتری از شما آقا رضا بشنویم
واقعا دستت درد نکنه
فقط یه پیشنهاد داشتم. اگه میشه روی اسم بازی یه تجدید نظری داشته باش
آخه یکم اسمش شبیه silen hill است.
مطمین باش نه تنها من بلکه تمام بچه های بازیسنتر پشتت هستیم.
رضا جان این انجین c4 بهتره یا انجین آبلیون؟ قیمت اون چنده؟!! واسه خرید اینا حتما باید 100 دویست تومن بدی؟!