ساخت بازي با برنامه‌يgame maker

LordSuperBoys

کاربر سایت
سلام دوستان من ديدم قسمت بازي‌سازي bazi center يه اشكال داره.اينكه كمتر به فكر بازيسازهاي تازه كار هست و بيشتر بر روي كارهاي گروهي وحرفهاي تاكيد دارد.من سعي دارم در اين قسمت بازيسازي را با مبتديا و كسايي كه نميتونن گروهي بازي بسازن يا بلد نيستن شروع كنم.از همه ميخوام هر چي بلدن دريغ نكنن به دوستاي ديگه ياد بدن و جاهايي كه من اشكال دارم كمك كنن.بسم الله

ابتدا بايد يك نرم‌افزار ساخت بازي دانلود كنيد.كه ما در اين قسمت مي خواهيم باgame makerكار كنيم.ترجيهاً اخرين نسخه و نسخه‌ي pro.اين برنامه رو ميتونين از سايت tebyan يا هر يايت ديگه دانلود كنين.سايت اصليش هم yoyogame هست.

ابتدا بايد يك نرم‌افزار ساخت بازي دانلود كنيد.كه ما در اين قسمت مي خواهيم باgame makerكار كنيم.ترجيهاً اخرين نسخه و نسخه‌ي pro.اين برنامه رو ميتونين از سايت tebyan يا هر يايت ديگه دانلود كنين.سايت اصليش هم yoyogame هست.

بابا طرف یه باز ی با اینا درست کلا پشیمون میشه حداقل کار با game engien رو بهشون یاد بده

دوست عزیز شما کارت رو میخوای انجام بدی خیلی خوبه قابل تحسین هم هست
ولی یه اشکالی تو کار شما هست. شما چرا سراغ نرم افزار حرفه ای تر نمیرید ؟
چه گیری دادید به این گیم میکر ؟ این همه موتور بازی سازی که هم کرکش هست هم آموزشش مثل 3dquest یا 3dgame studio که سایت طراحان پارسی هم خودش رو داره هم آموزشش رو هم کرکش رو.
گیم میکر مال دانشجوهایی که دارن واسه ساخت بازی توو مراحل اولیه تعلیم میبینن.
کار شما قابل تحسینه و اگه بخواید یه نرم افزار دیگه رو آموزش بدید و بخواید بازی بسازید من هم هستم باهاتون ( نه تنها من بلکه خیلی های دیگه ) ولی با گیم میکر نمیشه

بابا طرف یه باز ی با اینا درست کلا پشیمون میشه حداقل کار با game engien رو بهشون یاد بده
كار با game engine به مراتب بسيار پيچيده تر از كار با Game Maker هست.

ساده ترين دليلش اين هست كه براي كار با Game Maker نياز به دانش برنامه نويسي نيست.

من یه زمانی تاپیکشو زدم. دقیقا وقتی گیم میکر 7.0.5.0 اومد تصمیم گرفتم که آموزش بازی سازی رو بدم. هنوزم فکر نمیکنم شروع بدی باشه حداقل خیلیا هستن که برنامه نویسی بلد نیستن یا میخوان شروع کنن و اصلا از بازی سازی سر در نمیارن. و خیلی ها هم هستن که نیازشون در همین حده.
وگرنه بازی سازی حرفه ای به این راحتیا نیست که بخواد تو یه تاپیک گفته بشه.
فکر کنم یکسال بیشتره اون تاپیک رو زدم اما حتی مدیر سایت پرشین دیزاینر هم تو تاپیک گفتن که گیم میکر خیلی خوب نیست. این شد که ما منصرف شدیم :)

همه چیز در مورد بازی سازی (
multipage.gif
1 2)

شما همتون واسه خودتون استادين ميدونم.ولي يه عده (كمم نيستن)هيچي از برنامه نويسي سرشون نميشه.كه با موتوراي ديگه اين كار خيلي سخته كه بدون برنامه نويسي بياي بازي بسازي!!!!!!

دليل دوم هم اينه كه اين برنامه طرفدارهاي زيادي نسبت به ديگر موتر ها داره.حالا شما اين دفعه رو ببخشين ديگه تكرار نميشه!!!!!!!!!!كمك كنين چيزي ازتون كم نميشه عزيزان.

تا ياد نرفته بگم فعلاً رو بازياي دو بعدي كار ميكنيم.و گيم ميكر با اينكه قابليت سه بعدي داره ولي چندان دندان گير نيست.از دوستان خواهشاً فعلاً اموزش هاي دو بعدي بذارين

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or