ساخت بازي با برنامه‌يgame maker

اقا سلام این لینک کار نمیکنه اگه میشه یه چک بکنید
بعد یه سوال دارم خود شما چند وقته با این برنامه کار میکنید؟:confused:
okey واستون از pc خودم اپلود كردم.اين خيلي به دردتون ميخوره. من 3_4 ماهي ميشه به طور جدي با game maker كار مي‌كنم .ولي قبلاً با برنامه‌هاي ديگه كار مي‌كردم ولي اين از همه بهتره
چون هم امكانات زيادي داره هم انعطافش بيشتره.

Attachments

در ضمن بعد از نسبش يه icon جديد به جز ايكون لشئث گيم ميكر ايجاد ميشه كه اسمش game maker pro
يا dr xj كه هروقت بازش مي‌كنين از اين بايد بازش كنين بعدش كهخودتون ميدونين چيكار كنين.:cool:

از عزيزان خواهش مندم اگر sprit هاي خوب دارن واسه دانلود بزارن كه ملت استفاده كنن.

دوست من اين تاپيك رو من چند ماه پيش درست كردم، به كارت مياد.

ضمنا اگه يه بازي ساده رو باهم شروع كنيم خيلي خوبه، مثله يه توپ باشه كه بپره اينور اونور، يه چيز ساده و مثلا 3 يا 4 نفر باهم انجامش بديم و به هم چيز ياد بديم.

اگه موافقين يه پروژه ساده رو واسه اول كار انتخاب كنيم كه همه بتونن انجام بدن چون صرف خوندن آموزش ها مثله خوندن رياضي ميشه كه بدون كاربرد تو كله هيشكي نميره (نقل به مضمون از استاد شهرياري).

ويرايش:
يه ايده، ميتونيم يه حساب بانكي انتخاب كنيم و نفري 1000تومن بهش واريز كنيم، سر هر هفته به كسي كه بيشتر از بقيه كار كرده بود، كل پول رو جايزه بديم كه مثلا هزينه اينترنتش در بياد.
چطوره؟

خوب بگيد اموزش كدوم قسمت game maker مي‌خوايد.اينطوري مفيد تر ميشه.

اقا هرچی ابتدایی تر بهتر چون من هیچی بلد نیستم :blushing: دارم فعلا دانلود میکنم تا این امتحانام تموم شه بعد شروع کنم به خوندن و بعد هم کار عملی .میگم یه اموزش نداره منوها رو به طور کامل یاد بده اخه بابا این کلی منو داره

کی گفته Game Maker هیچ کارایی نداره و یک نرم افزار فقط برای مبتدی ها است ؟! اتفاقا این موتور یکی از بهترین و حرفه ای ترین نرم افزار های ساخت بازیست . متاسفانه کسانی که عرضه ی ساخت بازی با این نرم افزار رو ندارن ( به دلیل پیچیدگی برنامه نویسی آن ) گناه خود را به گردن این نرم افزار می اندازند و میگن که باید رفت سراغ موتورهای حرفه ای تر . در حالی که نمیتونن با Game Maker یک بازی ساده بسازند آن وقت میخوان از موتور حرفه ای تر حرف بزنند ( سنگ بزرگ نشانه ی نزدن است !!! ) به هر حال نرم افزار Game Maker را نباید به هیچ وجه دست کم گرفت . چون نمونه بازی هایی که با آن ساخت میشود موجود است . اعم از نجات بندر . دوستان عزیز از این به بعد با اجازه ی صاحب تاپیک من هم در این تاپیک آموزش قرار میدم ...

دوستان هركس بخواد از اين تاپيكي كه mr.test84 معرفي فرمودن استفاده كنن بايد يه كم با نرمافزارهايي مثل 3dmax ياGif Animator اشنا باشن بعد ميتونن با همين game maker خودمون بازياي فوق العاده خلق كنن.براي مبتدي‌ها فعلاً توسيه نمي شود.

دوست من اين تاپيك رو من چند ماه پيش درست كردم، به كارت مياد.

ضمنا اگه يه بازي ساده رو باهم شروع كنيم خيلي خوبه، مثله يه توپ باشه كه بپره اينور اونور، يه چيز ساده و مثلا 3 يا 4 نفر باهم انجامش بديم و به هم چيز ياد بديم.

اگه موافقين يه پروژه ساده رو واسه اول كار انتخاب كنيم كه همه بتونن انجام بدن چون صرف خوندن آموزش ها مثله خوندن رياضي ميشه كه بدون كاربرد تو كله هيشكي نميره (نقل به مضمون از استاد شهرياري).

ويرايش:
يه ايده، ميتونيم يه حساب بانكي انتخاب كنيم و نفري 1000تومن بهش واريز كنيم، سر هر هفته به كسي كه بيشتر از بقيه كار كرده بود، كل پول رو جايزه بديم كه مثلا هزينه اينترنتش در بياد.چطوره؟
اقا فكرت عالي بود ميتونيم جمع شيم دور هم اينجور بازيارو بسازيم از اين طريق همديگرو بكشيم بالا كه خيلي موثر هستش بعد ميزاريم واسه اپلود جماعت ميان دانلود ميكنن استفاده ميكنن كاملاً موافقم.هركي موافقه هم اينجا به ما بپيونده:gathering::smartass::ok:
همينجا بياد نظر بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or