درمورد حساب بانكي بهتره بيخيال شيم ارزشش شو نداره.ولي اگه بعداً كارا حرفهاي تر شد ميتونيم از اين كارا بكنيم(مثلاً:به بهترين بازي ساخته شده توسط يه نفر يا چند نفر جايزه بديم)چطوره؟؟:cheesygri
همون اموزشها كه گذاشتم فعلاً واسه شروع عالي يه ذره همبيشتره در مورد منو هاي ديگه بايد بگم فعلاًبايد اينارو ياد بگيري بعد چون اينا پيشنيازه مثلاً فكر كن بدون ضرب و تقسيم بخواي جزر ياد بگيري!!!!!!!!!!!!! اگه هم بدوني تو اين مراحل اوليه به دردت نميخوره ميدونم ميتوني خيلي زود پيشرفت كني.اقا هرچی ابتدایی تر بهتر چون من هیچی بلد نیستم :blushing: دارم فعلا دانلود میکنم تا این امتحانام تموم شه بعد شروع کنم به خوندن و بعد هم کار عملی .میگم یه اموزش نداره منوها رو به طور کامل یاد بده اخه بابا این کلی منو داره
به خاطر حاميتتون خيلي ممنون. اقا حرف حساب جواب نداره ولي خوب اگه هركي ادعاش ميشه بره بازياي بهتر از عمليات والفجر8 (منتشر نشده ولي كيفيتش تايد شده)يا بهتر از نجات بندر اونم تنهايي!!!!يا همين رزمين رويا كه تكي ساخته شده و قابل قبولم هست.اينا با game maker ساخته شدن و بازيياي كمي هم نيستن و خيلي از بازيياي ديگه الان تو خاطرم نيست.بازم تشكرکی گفته Game Maker هیچ کارایی نداره و یک نرم افزار فقط برای مبتدی ها است ؟! اتفاقا این موتور یکی از بهترین و حرفه ای ترین نرم افزار های ساخت بازیست . متاسفانه کسانی که عرضه ی ساخت بازی با این نرم افزار رو ندارن ( به دلیل پیچیدگی برنامه نویسی آن ) گناه خود را به گردن این نرم افزار می اندازند و میگن که باید رفت سراغ موتورهای حرفه ای تر . در حالی که نمیتونن با Game Maker یک بازی ساده بسازند آن وقت میخوان از موتور حرفه ای تر حرف بزنند ( سنگ بزرگ نشانه ی نزدن است !!! ) به هر حال نرم افزار Game Maker را نباید به هیچ وجه دست کم گرفت . چون نمونه بازی هایی که با آن ساخت میشود موجود است . اعم از نجات بندر . دوستان عزیز از این به بعد با اجازه ی صاحب تاپیک من هم در این تاپیک آموزش قرار میدم ...
اقا خواهش ميكنم اجازهي شما دست خودتونه ما دست شما و تمام كسايي كه به بازيسازان ايراني كمك ميكنن ميبوسيم.:cheesygriدوستان عزیز از این به بعد با اجازه ی صاحب تاپیک من هم در این تاپیک آموزش قرار میدم ...
جان؟ :biggrin1: کسی Dr.XJ رو صدا کرد؟در ضمن بعد از نسبش يه icon جديد به جز ايكون لشئث گيم ميكر ايجاد ميشه كه اسمش game maker pro
يا dr xj كه هروقت بازش ميكنين از اين بايد بازش كنين بعدش كهخودتون ميدونين چيكار كنين.
خوب اگه پول باشه بايد يه حساب بانكي باشه انم واسه 2و3 هزار تومان !!!!!!اگه اون قضيه پوله باشه، من هستم وگرنه ميدونم چه بلايي سر تيم مياد.
بايد پول درگير قضيه بشه تا مسئوليت گردن بگيريم، اين نظر منه، حالا خوبه يا كه بده.
بابا ايول سر دستهي كركرها ما كه هنوز تو كف كرك هستيم.پس خودت الان از چي استفاده ميكني.بيا يه صفايي به اين تاپيك بده حال كنيم.هم اكنون نيازمند ياري شما هستيم.حسام جان :biggrin1:
اگه میخوای یه تاپیک خوب داشته باشی توصیه میکنم انقدر پراکنده پست نزنی.
اگه قصد آموزش داری آموزشتو کامل بنویس و بعد بذار رو سایت تا همه استفاده کنن.
خسته نباشی
البته شخصا میخوام آموزش یه سری برنامه ها رو بصورت ویدیویی بسازم که انقلابیه در این صنعت اونم فقط با حجم 1 تا دو مگ :biggrin1: صد در صد ویدیویی و حتی اینتر اکتیو :biggrin1:
من یکی دو سال پیش برای اولین بار تو این سایت یه بازی ساختم به نام Flight To Future
تاپیکشم هنوز هست.
جان؟ :biggrin1: کسی Dr.XJ رو صدا کرد؟
یادش بخیر سر کرک کردن این برنامه چه جنگی بود :biggrin1:
حالا بگیم میگن عقده ایه و ...
اما این اولین کرک این بازی بود. البته قبل از من کرکر ماهر گروه ARTeam یعنی Bokiv کرکش کرده بود که کرکش مشکل داشت(یک ربع قبل از من :biggrin1 اما کرک من مشکلی نداشت و هنوزم خیلیا استفاده میکنن :biggrin1:
خودم دیگه خیلی وقته ازش استفاده نمیکنم
بابا ايول سر دستهي كركرها ما كه هنوز تو كف كرك هستيم.پس خودت الان از چي استفاده ميكني.بيا يه صفايي به اين تاپيك بده حال كنيم.هم اكنون نيازمند ياري شما هستيم.mr.dr.xjحسام جان :biggrin1:
اگه میخوای یه تاپیک خوب داشته باشی توصیه میکنم انقدر پراکنده پست نزنی.
اگه قصد آموزش داری آموزشتو کامل بنویس و بعد بذار رو سایت تا همه استفاده کنن.
خسته نباشی
البته شخصا میخوام آموزش یه سری برنامه ها رو بصورت ویدیویی بسازم که انقلابیه در این صنعت اونم فقط با حجم 1 تا دو مگ :biggrin1: صد در صد ویدیویی و حتی اینتر اکتیو :biggrin1:
من یکی دو سال پیش برای اولین بار تو این سایت یه بازی ساختم به نام Flight To Future
تاپیکشم هنوز هست.
جان؟ :biggrin1: کسی Dr.XJ رو صدا کرد؟
یادش بخیر سر کرک کردن این برنامه چه جنگی بود :biggrin1:
حالا بگیم میگن عقده ایه و ...
اما این اولین کرک این بازی بود. البته قبل از من کرکر ماهر گروه ARTeam یعنی Bokiv کرکش کرده بود که کرکش مشکل داشت(یک ربع قبل از من :biggrin1 اما کرک من مشکلی نداشت و هنوزم خیلیا استفاده میکنن :biggrin1:
خودم دیگه خیلی وقته ازش استفاده نمیکنم
خوب اگه پول باشه بايد يه حساب بانكي باشه انم واسه 2و3 هزار تومان !!!!!!
بعدش مگه ميخوايم بايوشاك يا حداقلش نجات بندر بسازيم كه مي خواي سرمايه گذاري بشه!!!!!
خونهي ما تبريز هستش خونهي شما مثلاً مطمعناً هرجايي به جز تبريز كه بازم يه مشكل ديگه!!!!!
اگه حساب باز كنيم اصل حساب دسته كي باشه؟؟؟!!!
اگه پيشنهاد سازندهاي داري بگو استفاده كنيم.:confused:
هماهنگ؟؟؟؟؟؟منظور:confused:به نظر من هم بهتر آموزش ها کمی وحدت داشته باشه ( یعنی اینکه هماهنگ باشن )
اقا گرفتم چي ميگي من يكي هستم در مورد ساخت بازي بهتره با همون gm بسازيم كه دوستان ديگه هم استفاده كنند يا عليعزيز من،
يه چيزي مثله صندوق قرض الحسنه تو محلات.
برنامه اش هم مهم نيست با چي كار كنين، Game MAker ، Multimedia Fusion, C هرچي، فقط اون چيزي كه تعريف ميشه رو تو زمان مشخص بايد انجام بدين و اين پول دادن هم خيلي به اون احساس مسئوليت كردن كمك ميكنه، فرض كن شما تو يه مسابقه در 2حالت شركت ميكني،
حالت اول پول ازت نميگرين، همينطوري ميري و اگر برنده نشي، اونقدر ناراحت نميشي و اونقدرم انگيزه نداري (حالا نيا بگو من اينطوري نيستم، روي حرفم با اكثريته) و ضمنا جايزه هم در كار نخواهد بود چون نميشه از جيب داد ولي تو حالت دوم حتي اگه يه مبلغ كم رو براي خريد بليط هزينه كني اولا يه جايزه اي ميشه تعيين كرد (يك انگيزه) و اينكه چون پول دادي بيشتر تلاش ميكني كه اون هزار تومنت نپره و بتوني هزار تومن بقيه رو هم بدست بياري. (انگيزه دوم) (انگيزه سومي هم هست كه اون علاقه به بازي سازيه) و آخر اينكه وقتي قضيه پول باشه، يه دفعه 1000نفر نميپرن وسط، مثلا 5نفر ميان ولي احتمال اينكه كار نكنن خيلي كمه پس كيفيت اعضا بالا ميره و اگرم خواست بره، سعي ميكنه اين قسمت پروژه فعليش رو تموم كنه كه لا اقل يه راهي داشته باشه كه پولش رو برگردونه و اگر خواست بره، اول پروژه بعدي ميگه مثلا من تو قسمت بعدي نيستم و بقيه علاف نميشن.
(يه دليل اينكه ميگم پول انگيزه خوبيه، همين پست خود شماست! اگه بحث پول نبود، تا الان پروژه تعريف شده بود و بعد از 3روز، هيچي، تاپيك خاك ميخورد، نمونه اش رو سرچ كن تو همين بازي سنتر ،ببين)
راه بديه؟
شماها اگه پا باشين و موافقت كنين، من يه راهي بالاخره پيدا ميكنم كه همه راضي باشن، شده از مديرا واسه اول كار كه اطمينان جلب بشه، درخواست كمك ميكنم.
همه اينهايي كه من ميگم براي اينه كه خودتون راه بيفتين و يه تيمي از آدمهاي يه دست تشكيل بشه كه استارت قضيه بخوره و بقيه اگه يه روزي هم جدا شدن، بتونن خودشون ادامه بدن.
از مديراي گرامي كه تاپيك رو ميخونن، درخواست دارم اگه نظري در اين مورد دارند حتما ما رو مطلع كنند.
البته تو سايتي كه همه ماشالله همه كنسول هارو دارن و در مورد خاطرات خريد كنسول هاي 500تومنيشون و خريد تلويزيون هاي FULL HDشون بحث ميكنن، 1000 تومن جك هم نيست.
اين لينك دانلود اموزش مقدماتيِ. اين براي كسايي خوبه كه تازه با اين نرمافزار اشنا شدن.نوشته شده توسط اقا محسن.
http://www.mohsenkheradmandg.persiangig.com/Game MAker.pdf