ساختن دنیای مجازی با Kinect

S.T Infamous

کاربر سایت
kinect_sensor.jpg

شخصی‌ با استفاده از Kinect هک شده و هدست واقعیت مجازی (از اون هدست‌هایی‌ که کلت توش میره، با تصویر و صدا) موفق به ساختن دنیای مجازی شد که میتواند آینده دنیای بازی سازی باشد.
Kinect قابلیت سکن از تمام بدن و استفاده از آن به عنوان کنترلر دارد، که با درایور‌های غیر رسمی‌ می‌توان آن را برروی کامپیوتر نیز اجراع کرد. بعد از آن، نیاز به هدست ۴۰۰ دلاری Vuzix iWear VR۹۲۰, که قابلیت سه بعدی دیدن را دارد که همچنین به عنوان موشن سنسور سر نیز می‌توان استفاده شود، است.
حالا اینها را با یک بازی open-world که شما در یک محیط باز قرار میدهد، کنترل کرکتر شما توسط kinect و قابلیت سه بعدی و اول‌شخص(first-person) دیدن توسط هدست، مخلوط کنید و شما شاهد چیزی که ما همیشه آرزویش را داشته ایم خواهید بود.
این هم یک نمونه (بالای ۳۰ سال، شب کابوس می‌بینید. You`ve been warned)
منبع

آخرین ویرایش:
خوب سیمولیشنش جوره، استیمولیشنش رو از کجا بیاریم؟ :d

اگه اشتباه نکنم همون اتفاقی رو میگی که تو سریال فرینج چند بار دیدیم:دی
یعنی هر چی مغزت بهت دستور میده اتفاق میافته!
مثلا مثل خوردن فلفل که برای زبونت هیچ اتفاقی نمیوفته اما مغز فرمان میده که حس کنی داری میسوزی!
یا مثلا خواب میبینی که یه اتفاقایی میوفته:دی
خیالت راحت یه اکس بزنی همه اینا اتفاق میوفته:دی خود والتر 100 بار این کار رو تو سریال کرد:دی

حیف که ما بلد نیستیم از این کارا بکنیم وگرنه خداییش دنیاییه...
با این کار قشنگ صنعت po..rn راهشو به سمت گیم پیدا میکنه
وقتی خیلی خیلی راحت میشه خیلی کارا کرد تازه واقعی چی کار به گیمش داریم؟!:دی
با گیم کارایی که نمیشه کرد رو بازی میکنیم !:دی

آقا یه سوال جدی دارم ! اگه کسی جوابش رو میدونه بگه ! چطوری خود مایکروسافت در عرض 2 سال (شایدم بیشتر) که کینکت رو در اختیار داشته , توی بازیهاش به این چیزا نرسیده و بروبچ مستعد در عرض یک ماه و حتی کمتر این کارا رو کردن ؟! :دی کاملآ جدی پرسیدم !

آقا یه سوال جدی دارم ! اگه کسی جوابش رو میدونه بگه ! چطوری خود مایکروسافت در عرض 2 سال (شایدم بیشتر) که کینکت رو در اختیار داشته , توی بازیهاش به این چیزا نرسیده و بروبچ مستعد در عرض یک ماه و حتی کمتر این کارا رو کردن ؟! :دی کاملآ جدی پرسیدم !
اخه مایکرو عقلش به این چیزا نمیرسه. ولی برو بچس یه پا انیشتن هستن جون عمشون.:d
جدی گفتما.:d
عام بگو بلا نسبت.:d

این که هکرا ذهن خلاقی دارن رو همه میدونن.
ولی تیم MS هم تیم نهایت 100-200 نفره ای هست. اونایی هم که دور هم جمع شدن معمولا هم فکر تر میشن پس نمیشه ایده های جدید رو کنن.
درست مثل iphone که اپل با این حرکتش به کلی app رسید. الانم این پدیده MS ایده جدید میطلبه که با اوپن سورس شدنش بهش میرسه،فقط امیدوارم یطوری این ایده ها به market place برسه و حروم نشه.این تازه یک ماه اوله،ببینید در اینده دیگه چی ازش در بیاد:دی

چطوری آندروید داره پیشرفت میکنه ؟ کینکت هم مثه همون میتونه پیشرفت کنه ! بزرگترین مزیت اپن سورس بودن همینه .
والا من با آندروید آشنایی ندارم ! یعنی اونم ماه اول یه عالمه چیز براش اومد که چند برابر تولیدات سازنده های رسمی به چشم می اومد ؟!
اون ماه اولش که این مهم گوشی فروخته شده نداشت . تو میانگین برنامه های ساخته شده تو 1 ماه توسط برنامه نویس های آماتور رو براش ببین دستگیرت میشه .
برهحال وقتی کینکت عرضه شد 360 42 3 میلیون فروخته بود :دی

آخرین ویرایش:
اخه مایکرو عقلش به این چیزا نمیرسه. ولی برو بچس یه پا انیشتن هستن جون عمشون.:d
ای بابا :دی

این که هکرا ذهن خلاقی دارن رو همه میدونن.
ولی تیم MS هم تیم نهایت 100-200 نفره ای هست. اونایی هم که دور هم جمع شدن معمولا هم فکر تر میشن پس نمیشه ایده های جدید رو کنن.
درست مثل iphone که اپل با این حرکتش به کلی app رسید. الانم این پدیده MS ایده جدید میطلبه که با اوپن سورس شدنش بهش میرسه،فقط امیدوارم یطوری این ایده ها به market place برسه و حروم نشه.این تازه یک ماه اوله،ببینید در اینده دیگه چی ازش در بیاد:biggrin1:
آره اینکه درسته ! ولی مثلآ تیم خلاقی مثل Rare از 2008 تا الآن کلآ یدونه Kinect Sports رو داشته ! دو سال زمان کمی نیست :دی
در مورد market place هم ایده فوق العاده ای هست ! ولی بیشتر از اون میشه به یه سایت جامع و کامل فکر کرد که ملت ایده هاشون رو اونجا جمع کنن و محدودیت نداشته باشن ! چون بالاخره خیلی از ایده ها با سیـــاست های مایکروسافت (و هر کنسول سازی) جور درنمیاد ولی روی PC محدودیتی وجود نداره !

چطوری آندروید داره پیشرفت میکنه ؟ کینکت هم مثه همون میتونه پیشرفت کنه ! بزرگترین مزیت اپن سورس بودن همینه .
والا من با آندروید آشنایی ندارم ! یعنی اونم ماه اول یه عالمه چیز براش اومد که چند برابر تولیدات سازنده های رسمی به چشم می اومد ؟! :دی

آره اینکه درسته ! ولی مثلآ تیم خلاقی مثل Rare از 2008 تا الآن کلآ یدونه Kinect Sports رو داشته ! دو سال زمان کمی نیست :biggrin1:
در مورد market place هم ایده فوق العاده ای هست ! ولی بیشتر از اون میشه به یه سایت جامع و کامل فکر کرد که ملت ایده هاشون رو اونجا جمع کنن و محدودیت نداشته باشن ! چون بالاخره خیلی از ایده ها با سیـــاست های مایکروسافت (و هر کنسول سازی) جور درنمیاد ولی روی PC محدودیتی وجود نداره !
همونطور که بازی های 360 و dlc و غیری پیدا میشن.اینا رو هم بلاخره میشه بدست اورد،برو یک سایت برای این کار تاسیس کن قول میدم پولدار بشی:دی
این Rare از وقتی اومد زیر دست MS بد بخت شد،کارای مفیدش شده طراحیه avatar و ساختن مضخرف:دی
من rare رو یک استدیویی میدونم که ایده هاش ته کشیده:دی یا حد اقل ذهن خلاق رو ازش گرفتن.
ایده های متفاوت هم توی جاهای متفاوت بدست میاد و توسط افراد متفاوت،مثلا از Rare هم انتظار بی خودی نمیشه داشت . یچیزی رو درست کردن که MS خیلی بهش نیاز داشت!

این Rare از وقتی اومد زیر دست MS بد بخت شد،کارای مفیدش شده طراحیه avatar و ساختن مضخرف:دی
من rare رو یک استدیویی میدونم که ایده هاش ته کشیده:دی یا حد اقل ذهن خلاق رو ازش گرفتن.

البته میشه به نیمه پر لیوان هم نیگا کرد:d
یعنی مثلا اینکه الان rare مشغول ساخت بازی واسه کینکت هستش(انصافا این kinect sport اش خیلی باحاله من که واقعا از بازی باهاش لذت بردم...فروششم هم که خوب همیشه تو چارت هست)
یا مثلا داره به ساخت عناوین کینت توسط استودیوهای دیگه نظارت می کنه(البته اگه مایکرو این سمتو بهش داده باشه)

• Like
Reactions: taherism

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or