زیر نویس بازی مافیا 2

اینجا فکر نکنم برنامه نویس باشه من تاپیکی تو p30world میزنم اونجا بیشتر هستن .
مترجم نهایت 2-3 تا باشن بسه ! الان باید دنبال برنامه نویس بود ...
عزيز من فكر كنم پست من رو نخوندي كه همچين پستي دادي!

عزيز من چرا بحث برنامه نويسي رو ميكشيد وسط؟
اگر خود بازي زير نويس داره ميگرديم فايل هاي زير نويس بازي رو از داخل فايلهاي بازي پيدا ميكنيم و پسوندش رو مفهميم در قدم بعدي با يك سرچ كوچك برنامه اي براي ويرايش اون فايل مي يابيم و شروع ميكنيم ترجمه كردن بعد زير نويس ها رو براي دانلود قرار ميديم ملت جايگزين زير نويس هاي اصلي ميكنن و ......
فاتحه مع الصلوات .....:d

عزيز من فكر كنم پست من رو نخوندي كه همچين پستي دادي!

عزيز من چرا بحث برنامه نويسي رو ميكشيد وسط؟
اگر خود بازي زير نويس داره ميگرديم فايل هاي زير نويس بازي رو از داخل فايلهاي بازي پيدا ميكنيم و پسوندش رو مفهميم در قدم بعدي با يك سرچ كوچك برنامه اي براي ويرايش اون فايل مي يابيم و شروع ميكنيم ترجمه كردن بعد زير نويس ها رو براي دانلود قرار ميديم ملت جايگزين زير نويس هاي اصلي ميكنن و ......
فاتحه مع الصلوات .....:d

میدونم عزیر مشکل ما هم فقط باز کردن فایل زیر نویس نیست ! ما میخواهیم علاوه بر این یه سری دستکاری هایی مثل اضافه کردن زبان فارسی و ... هم روی فایل انجام بشه ...
من هم وقتی میگم برنامه نویس منظورم این نیست بیاد برنامه نویسی کنی ! منظورم اینه که با دستورات برنامه نویسی یه آشنایی داشته باشه که وقتی فایل مورد نظر رو خواستیم ادیت کنیم بتونه دستورات رو تغییر بده .

چند وقت پیش بازی سن اندریاس رو زیر نویس کردم اما فارسی رو ساپورت نمیکرد ( دنبال کسی هستیم که بتونه اینکارو بکنه یعنی فونت فارسی رو به جای انگلیسی جایگزین کنه )

آخرین ویرایش:
میدونم عزیر مشکل ما هم فقط باز کردن فایل زیر نویس نیست ! ما میخواهیم علاوه بر این یه سری دستکاری هایی مثل اضافه کردن زبان فارسی و ... هم روی فایل انجام بشه ...
من هم وقتی میگم برنامه نویس منظورم این نیست بیاد برنامه نویسی کنی ! منظورم اینه که با دستورات برنامه نویسی یه آشنایی داشته باشه که وقتی فایل مورد نظر رو خواستیم ادیت کنیم بتونه دستورات رو تغییر بده .

چند وقت پیش بازی سن اندریاس رو زیر نویس کردم اما فارسی رو ساپورت نمیکرد ( دنبال کسی هستیم که بتونه اینکارو بکنه یعنی فونت فارسی رو به جای انگلیسی جایگزین کنه )

پیمان جان شما میخوای با ادیت سورسها کاری کنی که بازی زبان فارسی (فونت فارسی یا عربی) رو ساپورت کنه ؟
اگه همینطوره من که چشمم آب نمیخوره شدنی باشه اما اگه هم شدنی باشه کاره بسیار مشکلیه ؛ ولی خدا وکیلی یکی فینگیلیش هم زیرنویس کنه بازم خیلی خیلی بهتر از اینه که اصلا زیرنویس نشه.

پیمان جان شما میخوای با ادیت سورسها کاری کنی که بازی زبان فارسی (فونت فارسی یا عربی) رو ساپورت کنه ؟
اگه همینطوره من که چشمم آب نمیخوره شدنی باشه اما اگه هم شدنی باشه کاره بسیار مشکلیه ؛ ولی خدا وکیلی یکی فینگیلیش هم زیرنویس کنه بازم خیلی خیلی بهتر از اینه که اصلا زیرنویس نشه.

تو سایت های خارجی کلی سرچ کردم تا بالاخره فهمیدم که هنوز برنامه ای برای ادیت فایل sds نیومده اما اونجا هم دنبال تغییر زیر نویس بازی بودن که جدی داشتن پیش میرفتن فکر کنم به زودی موفق به اینکار بشن منم پیگیری مراحل پیشرفتشون هستم ببینیم چی میشه .

الان برنامه Text Editor برای مافیا 1 موجوده که میتونه نام ماشینها و اسلحه و همچنین زیر نویس بازی و ... رو تغییر بده به زودی همچین برنامه ای برای نسخه 2 هم میاد اما یه مشکلی که میمونه همین مشکل اضافه کردن فونت فارسی به بازی که نمیدونم حتی اینکار ممکنه یا نه !

ممکن بودنش ممکن هست ....
اما حتی اگه phinglish هم بشه خوبه .
اگه بخواین فونت فارسی رو به بازی اضافه کنید واقعا زمانگیر و سخته ، چون فونت های کل ّ بازی به هم میریزه .

یک پیشنهاد

میگم دوستان تا زمانی که نتونستیم راهی برای قرار دادن زیرنویس (حالا چه با فونت فارسی ، چه فینگیلیش) پیدا کنیم ، چند تن از شماها که زبانتون خوبه بیاید داستان رو به صورت کامل (چپتر به چپتر) توضیح بدین. :-*
از دست دادن چنین سناریویی واقعا خیلی بده.

والا یه نفر این کارو کرده ولی هنوز برنامش هنوز درست و حسابی نیست ظاهرا نداده بیرون
allr3p.jpg

مطمئنا به زودی کلیه ی دل و روده ی این بازیم ریخته میشه رو داریه ;) فارسیو نمی دونم ولی فینگلیش میشه
http://dl.dropbox.com/u/202588/mafia/ExSDS03.zip
اینم یه برنامه ی اکسترکتره که البته به تنهایی بدرد نمیخوره
ExSDS 0.3 - A file archive explorer and extractor for Mafia II (Demo)
(c) 2010 by CJay [me@cjay.eu]

New in version 0.3:
-Fixed some file header confusion
-Added Texture Previewer and Exporter (Double-click DDS/Mipmap files)

New in version 0.2:
-Added proper header handling, now cuts off the header properly of some known Types
Currently (kinda) known types:
'Texture'
'Mipmap'
'Sound'
'MemFile'
'Script' (NOTE: Script files can contain several compiled LUA files. These will get listed at the end of
the file, using the type SubScript. Even tho their extension is .lua, they are STILL COMPILED.)
'VertexBufferPool'
The headers of Unknown types stay Untouched.
(To keep the headers of ALL types, use "ExSDS.exe -keepheader")

-Added support to open files via Commandline (So you can set up a file association for *.sds files)

Some infos:
The Viewer gets the filenames from the XML part of the SDS.
Some files dont have any name given, so I just name them after their position in the file.
If a file's name doesn't include the extension, I use the File Type as an extension.
Just to clear things up.

DISCLAIMER:
By using this Software You agree that I am not in any way responsible for
any damages/lost files/broken PC's/lost socks/dead pets that this program could cause.
(Personally, I doubt it does.)

خوب چی شد ، به کجا رسید .
تا حالا که هنوز تو بازی نمیشه کاری کرد .
دوست عزیز :
mosimaxell
میشه مثل تو دیالوگ ها دوباره ترجمه کنی تا دسوتان بتونن داستان رو مرور کنن ؟!
مـــــــمنون .

سلام
دوستان اگه طریقه دستکاری تو زیرنویسا رو فهمیدید برای ترجمه زیرنویسا روی من حساب کنید
اصلا برنامه مورد نیاز و یه آموزش مختصر برای دستکاری زیرنویسا بزارید
بقیه کارا با من:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or