دوستان تنها نسخه PC و نسخه 360 همونطور که دوستان گفتن کاره مشکلیه...
پیمان جان ما منتظریم همچنان
پیمان جان ما منتظریم همچنان
عزيز من فكر كنم پست من رو نخوندي كه همچين پستي دادي!اینجا فکر نکنم برنامه نویس باشه من تاپیکی تو p30world میزنم اونجا بیشتر هستن .
مترجم نهایت 2-3 تا باشن بسه ! الان باید دنبال برنامه نویس بود ...
عزيز من فكر كنم پست من رو نخوندي كه همچين پستي دادي!
عزيز من چرا بحث برنامه نويسي رو ميكشيد وسط؟
اگر خود بازي زير نويس داره ميگرديم فايل هاي زير نويس بازي رو از داخل فايلهاي بازي پيدا ميكنيم و پسوندش رو مفهميم در قدم بعدي با يك سرچ كوچك برنامه اي براي ويرايش اون فايل مي يابيم و شروع ميكنيم ترجمه كردن بعد زير نويس ها رو براي دانلود قرار ميديم ملت جايگزين زير نويس هاي اصلي ميكنن و ......
فاتحه مع الصلوات .....:d
میدونم عزیر مشکل ما هم فقط باز کردن فایل زیر نویس نیست ! ما میخواهیم علاوه بر این یه سری دستکاری هایی مثل اضافه کردن زبان فارسی و ... هم روی فایل انجام بشه ...
من هم وقتی میگم برنامه نویس منظورم این نیست بیاد برنامه نویسی کنی ! منظورم اینه که با دستورات برنامه نویسی یه آشنایی داشته باشه که وقتی فایل مورد نظر رو خواستیم ادیت کنیم بتونه دستورات رو تغییر بده .
چند وقت پیش بازی سن اندریاس رو زیر نویس کردم اما فارسی رو ساپورت نمیکرد ( دنبال کسی هستیم که بتونه اینکارو بکنه یعنی فونت فارسی رو به جای انگلیسی جایگزین کنه )
پیمان جان شما میخوای با ادیت سورسها کاری کنی که بازی زبان فارسی (فونت فارسی یا عربی) رو ساپورت کنه ؟
اگه همینطوره من که چشمم آب نمیخوره شدنی باشه اما اگه هم شدنی باشه کاره بسیار مشکلیه ؛ ولی خدا وکیلی یکی فینگیلیش هم زیرنویس کنه بازم خیلی خیلی بهتر از اینه که اصلا زیرنویس نشه.