زیرنویس

• Thread starter Thread starter Sayeh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان کسی زیرنویس این اینمشن را نداره
Final Fantasy VII Advent Children Complete DVDRip 2009
من خودم پیدا کردم ولی بخاطره اینکه ***** نمیزاره دانلود کنم ممنون میشم

دوستان کسی زیرنویس این اینمشن را نداره
Final Fantasy VII Advent Children Complete DVDRip 2009
من خودم پیدا کردم ولی بخاطره اینکه ***** نمیزاره دانلود کنم ممنون میشم
اون 2009 شو مطمین هستی؟این فایلو دانلود کن اگه نبود
لینکی که شیلتره بده سه سوت برات دانلود کنم.

اون 2009 شو مطمین هستی؟این فایلو دانلود کن اگه نبود
لینکی که شیلتره بده سه سوت برات دانلود کنم.
اقا همین بود اون یکی که زیرنویس بای فونیسک اون زیرنویس اون را میخواستم که توی این فایل دانلود بود دستت درد نکنه:d

اقایون من زیرنویس فیلم Splice (2010) 720p BluRay اگر میشه هماهنگ این فیلم باشه
ممنون:d

Splice 2010 720p Bluray

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

دوستان من میخوام زیرنویسی رو که به وسیله برنامه AddxSub به یه فیلم AVI چسبوندم، بردارم. میخوام فایل AVI رو بدون زیرنویس به من بده. کسی میدونه چی کار باید کرد؟؟ مرسی

سلام.من فونت روگرفتم ومیخوام استفاده کنم ولی وقتی فیلم پخش میشه به جای فارسی یه چیزدیگه رونشون میده(عجیب وغریب)میتونین راهنماییم کنید؟خودم فکرمیکنم اشکال ازنداشتن اون فونت هستش!اگه اینطوره میشه فونتهایی که بیشترواسه زیرنویس کاربرد دارن رو واسه دانلودبزارین؟

سلام.من فونت روگرفتم ومیخوام استفاده کنم ولی وقتی فیلم پخش میشه به جای فارسی یه چیزدیگه رونشون میده(عجیب وغریب)میتونین راهنماییم کنید؟خودم فکرمیکنم اشکال ازنداشتن اون فونت هستش!اگه اینطوره میشه فونتهایی که بیشترواسه زیرنویس کاربرد دارن رو واسه دانلودبزارین؟

http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1180252&postcount=1360

دوستان من میخوام زیرنویسی رو که به وسیله برنامه AddxSub به یه فیلم AVI چسبوندم، بردارم. میخوام فایل AVI رو بدون زیرنویس به من بده. کسی میدونه چی کار باید کرد؟؟ مرسی
سلام
خوب هستین سایه خانوم؟!
وقتی زیرنویس رفت به خوردش راهی نداره تا جایی که میدونم!

kmplayer رو نصب داری؟ تنظیمات رو بزار روی Arabic و مشکل حل به احتمال خیلی زیاد ! روی لپتاپه دوستم تستش کردم...

i698gfk4o97jz28yeiep.jpg

http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1180252&postcount=1360

سلام
خوب هستین سایه خانوم؟!
وقتی زیرنویس رفت به خوردش راهی نداره تا جایی که میدونم!

سلام آقا امین. شما خوبی ;)

نه به خوردش نرفته. با برنامه AVIAddXSub بهش چسبوندم. این برنامه فقط زیرنویس رو میندازه روی تصویر و توی PC هم به راحتی دیده نمیشه. حتما باید برنامه پلیر امکان Subtitle رو داشته باشه. توی سینمای خانگی دیده میشه که اون هم میشه با دکمه Subtitle روی کنترل فعال و غیر فعالش کرد. یعنی از اونها نیست که کامل به فیلم بچسبه.
فایل MKV داشتم با یه برنامه تونستم زیرنویس رو ازش جدا کنم. نمیدونم AVI هم برنامه ای داره برای این کار یا نه.

سلام آقا امین. شما خوبی ;)

نه به خوردش نرفته. با برنامه AVIAddXSub بهش چسبوندم. این برنامه فقط زیرنویس رو میندازه روی تصویر و توی PC هم به راحتی دیده نمیشه. حتما باید برنامه پلیر امکان Subtitle رو داشته باشه. توی سینمای خانگی دیده میشه که اون هم میشه با دکمه Subtitle روی کنترل فعال و غیر فعالش کرد. یعنی از اونها نیست که کامل به فیلم بچسبه.
فایل MKV داشتم با یه برنامه تونستم زیرنویس رو ازش جدا کنم. نمیدونم AVI هم برنامه ای داره برای این کار یا نه.

ممنون خوبم!
روی دی وی دی هست ؟! من خیلی وقته دیگه تو کاره این برنامه های زیرنویس نیستم خیلی چیز ها یادم رفته ولی شما این برنامه رو چک کن ببین میتونه مشکلتون رو حل کنه یا نه ؟!
http://www.dvddecrypter.org.uk
یه چیزایی تهه ذهنم هست امیدوارم درست یادم مونده باشه به هر حال خبرش رو بدین...
موفق باشین

• Like
Reactions: Sayeh
من یک فیلمی دانلود کردم که خودش یک زیرنویس اسپانیایی داره . بعد من که روش زیرنویسی که خودم میخوام رو میزارم اینم هست اونم همینجوری میمونه قاطی میشن . نمیشه یکاری کرد اون زیرنویس خود فیلمو پاک کرد ؟:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or