زیباترین و تلخ ترین سکانس در بازی ها

سکانس های همه‌ی بازیها زیباس (من یادم نمیاد سکانس تلخی دیده باشم حتی اگه مرگ شخصیت اول بازی بوده) ام زیبا ترینشون موقعییه که اسنیک بالای سر قبر بیگ باس سلام
نظامی میده

خب من نیمدونم چی بگم چون سکانسی یادم نمیمونه :cheesygri
ولی 1 هفته پیش که gun رو بازی میکردم اون مرحله ای که کنار ساحل هستیم و یه کشتی شکسته هست و توش یه گاوصندوق هست یه صحنه ی جالب داشت .وقتی که اون یارو میرده رو کشتیم (اسمش یادم نیست) تفنگ رو میزاریم تو دهنش بعدش یارو میگه : این به خاطر جنی و شلیک میکنه اون صحنش به من که خیلی حال داد;)

وقتي Mona مرد

65.gif

بابا جان چقدر ملت منفی شدن.
کثافت عوضی خیانتکار عشق کردم مرد
ولی من توی max payne 2 فکر کنم 20 بار گریه کردم.

توی کواک 4 اونجا که تیکه تیکه می کننت
65.gif

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
مهبد جون کواک هم گریه داشت :eek:
گریه که نه
ولی اعصابم خورد شد
حس این بهم دست داد که منو دارن شکنجه می کنن!!

ولی واقعا گریه کردن فقط توی فیلم Green Mile ممکن بود
زار زار گریه کردم وقتی سیاه پوسته مرد
54.gif
52.gif
37.gif

تلخترین سکانس برام تو max payne1 بود همون صحنه ای که زنش رو کشتن و تازه مکس اومده بود خونه
و جذاب ترین لحظه برام وقتی که سام فیشر عزیزم از پشت یکی رو خفت کنه(SC3:CT):cheesygri :cheesygri :cheesygri

نوشته شده توسط gameware:
گریه که نه
ولی اعصابم خورد شد
حس این بهم دست داد که منو دارن شکنجه می کنن!!

ولی واقعا گریه کردن فقط توی فیلم Green Mile ممکن بود
زار زار گریه کردم وقتی سیاه پوسته مرد
54.gif
52.gif
37.gif

اره خب ولی اتفاقا من حال کردم :D
وقتی تیکه تیکه میکردن من حال میکردم :-"

Green Mile هم موافقم منم خیلی گریه کردم مخصوصا اون اخر فیلم که به زنه موشه رو نشون داد :cheesygri ولی ربطی به تاپیک نداره چون اون فلیمه ;)

اره گان هم حال گيري بود جني مرد.
من با اخره دوم 3 هم خيلي حال كردم البته اولي بهتر از پچش بود.اين هاف لايفم كه نميخواد معلوم كنه اخرشو نامرد:d

تلخ ترین صحنه ها:
کشته شدن تام در مافیا واقعا منو شکه کرد...زیبا ترین و تلخ ترین صحنه ای بود که در یک بازی دیدم. واقعا بازی مافیا یک شاهکار هستش هرکی بازی نکرده باشه واقعا از دستش رفته

یک صحنه بسیار جالب و قشنگ هم در این بازی اونجایی هست که دختر رییس رو تا منزل همراهی میکنی و یعد از انجام عملیاتهای بالای 18 سال، رو تخت دراز میکشه و سیگار میکشه و دختره تو بغلش میخوابه..خیلی جالب طراحی شده بود

بعد از این صحنه های شاهکار که حس فوق العاده ای دارن:
1- کشته شدن زن قهرمان بازی در Kane & Lynch جلوی چشمان خودش

2- فرار قهرمان بازی همراه با دخترش بوسیله هلیکوپتر (خیلی نامردیه...یه دهکده اونطرف داره میسوزه و دوستاش دارن کشته میشن این آقا فرار میکنه-من که همیشه حالت دوم رو برای پایان بازی انتخاب کردم یعنی رفتم تو دهکده)

3- آخرین مرحله ماریو (همون ماریو قدیمیه که با میکرو بازی میکردیم) و کشتن قول آخرین مرحله

صحنه ی کشتن اندرو رایان توسط فرزندش جک( در بازی bioshock) بدون اینکه اختیاری در کارش داشته باشد .این صحنه به نظر من زیباترین صحنه در تاریخ بازی های رایانه ای بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or