خواهش میکنم . لطف داری . حقیقتش آدم به جای این که بیاد به اساطیر و خدایان یونان فحش بده و بیاد اینا رو نماد غیر خدایی بدونه خیلی ابلحانست . تا حالا کسی دقت کرده که این همه خدا همیشه در تو در توی حوادث بودن . یعنی اگه قدرت تقسیم بشه و همون قطب های خدایی وجود داشته باشه بشر در بدبختی به سر می بره . ولی یه خدای احد هیچ وقت تو هیچ افسانه یا تمدنی چنین کارهایی نمی کنهنوشته شده توسط mgs:اين جملت خيلي باحال بود
نوشته شده توسط alprh:تلخ ترین سکانس هایی که دیدم مربوط به بازی خدای جنگن . اولیش جایی که کرایتوس بعد از اون همه رنج و سختی نتونست زن و بچه ش رو از مرگ نجات بده و دوم سانس آخر بازی که کرایتوس بر تخت خدای جنگ میشینه و تمامی جنگ ها و کشتار هایی رو که به وجود اومده تا حالا رو باعث میشه . که البته این سمبل زمانیه که انسان به جای خدا فرمان میده.
ایول من اینو امتحان نکرده بودم . مثل اینکه باز هم باید یه سر به آرشیوم بزنم.!!!نوشته شده توسط mgs3:سلام دوسته عزیز بازی رو رویه وری هارد تموم کن که کراتوس زنه بچهشو نجات بده و زنه بچه کراتوس هم زنده می مونن چون قدرت خدایی می گیری رویه لول وری هارد اگه دقت کنی جلویه وری هارد هم تو پرانتز نوشته (خدا) دمویه رویه وری هارد واقعا زیباست حتما توصیه می کنم شما که خیلی با خدایه جنگ حال می کنید حتما رویه وری هارد تمومش کن که دموی اخرشو که دموی اصلیش و بازی هم به طور کامل تموم می شه رو ببین فقط کشتن خدایه جنگ واقعا سخته موفق باشی
آره منم از این صحنه خیلی خوشم اومد :dنوشته شده توسط 789:من هم تو بازي سايبريا2 صحنه اخر واقعا متاثر شدم جايي كه هانس از كيت خدا حافظي ميكنه و سوار بر
ماموت به نا كجا اباد ميره يا قسمته اول كه كيت ميخواد از هانس خدا حافظي كنه و بر گرده امريكا كه در لحظه
اخر تصميمش عوض ميشه و با سرعته هر چه تمام به سوي قطاره هانس ميدود.