زیباترین و تلخ ترین سکانس در بازی ها

تاپیک خوبیه...ولی کاش دوستان زحمت می کشیدن و اسپویل نمی کردن بازیا رو

کشته شدن جان مارستون بدترینه...البته ماجرای DOM و زنش توی GeOW2 هم به قدر کافی تکون دهنده بود - زیباترین هم صحنه معرفی مدیسون رو توی هوی رین انتخاب می کنم...همونجا که کابوس دید بش حمله کردن و داش از خودش دفاع می کرد

آخرین ویرایش:
نمیشه گفت... یکی دوتا نیستند که
اونی که الان یادم میاد صحنه شیرجه زدن naked snake توی MGS3 بود که Ocelot داد میزنه Snaaaaaaaake! (بعد از زندان) و آخر بازی که احترام نظامی جلوی خاک Boss میزاره
توی Silent hill2(کلا SH ها خیلی صحنه های توپی دارند) جایی که واقعیت رو میفهمه(که خودش زنشو کشته) و جایی که اون دختره(اسمشو یادم نیست) کارد رو گذاشته جلوی چشش و بهش خیره شده
ناراحت کننده ترین هم صحنه ی آخر فاینال 10 بود:(( *

راستش یکی از بد ترین سکانس ها مربوط به مافیا 2 بود واسه من جای که جویی رو تو یه ماشین دیگه میبرن برای کشتن و ویتو خیلی مضطرب به ماشین حامل جویی نگاه میکنه اون لحظه واقعا نزدیک بود گریه م در بیاد

دیشب داشتم برای بار N اُم(!) Splinter cell : Chaos Theory رو بازی میکردم.واقعا هنوز هم قسمت روبرو شدن سم و داگلاس و اون اتفاقاتی که میافته تکون دهنده و بسیار ناراحت کنندست!

راستش یکی از بد ترین سکانس ها مربوط به مافیا 2 بود واسه من جای که جویی رو تو یه ماشین دیگه میبرن برای کشتن و ویتو خیلی مضطرب به ماشین حامل جویی نگاه میکنه اون لحظه واقعا نزدیک بود گریه م در بیاد
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
البته برعکس تو ویتو خیلی راحت با قضیه کنار اومد ها!

يكي از پايان هايSTALKER بسيار غم انگيز تموم ميشه و يه سكانس روياييي داره اونجا كه نشون ميده قهرمان بازي ذرات تخريب ديوار رو به صورت سكه طلا ميبينه و آخرش زير آواوار ميميره .... عجب چيزي بود . :(
البته پايان تلخ Another World هم در نوع خودش شاهكاري بود آخرش آدم ميخواد بزنه زير گريه .:((

تلخ ترین:
- کشته شدن رومان پسر خاله ی نیکو تو یکی از دو سناریه آخر GTA IV که اونقدر ناراحت کننده بود که من برگشتم و با سناریو بعدی بازی تموم کردم تا رومان زنده بمونه ولی خوب دیگه 100% اگه داستان نیکو ادامه داشته باشه خبری از رومان نخواهد بود. خیلی باحال بود رومان
2- کشته شدن تامی آنجلو پایان مافیا 1 ، جالب اینجاس که تو مافیا 2 میفهمیم زیر سر خود ویتو و جو بوده!
3- پایان هالف لایف 1 که فریمن بین دو راهی مرگ و زندگی قرار میگیره.

زیباترین:
1- بلند شدن هیتمن از تابوت تو هیتمت بلاد مانی ، دور اولی که بازی و تموم کردم فکر کردم هیتمن مرد و واقعا تلخ بود حتی گریه کردم ولی یکی از دوستام گفت باید جهت ها را پشت سر هم بزنی تا بیدار بشه من هم که بازی و پاک کرده بودم دوباره از اول رفتم و وقتی صحنه آخر که بلند میشه و باید انتقام بگیریم و دیدم واقعا خوشحال شدم که هیتمن زندس.
2- زنده موندن سم فیشر در سکانس پایانی کانویکشن که اسیر شده بود
3- سکانس آخر MW1

تلخ :
کشته شدن دختره اسنایپره در MGS 1 و صحنه ای که ریدن خودش رو به زیر زیر دریای میندازه که اسنیک رو نجات بده
زیبا
صحنه ای که مشخص شد اسنیک زنده است و صحنه ای که در بازی U2 شهر رو از بالا نشون میده کنار استخر هستی یکی از صحنه های زیبای بازی برام بود .

در بازی star craft وقتی که Sarah kerrigan رو بین انبوه زرگ ها تنها میذارن
در GEOW 1 وقتی اوایل بازی گروه Alpha محاصره میشه و فرماندشون توسط Rom فرمانده Lucast ها بیرحمانه کشته میشه که باعث میشه آتش خشم و انتقام در درون آدم شعله بکشه

اخر بازیه Medal of honor .
اخر بازی وقتی که rabbit میمیره . اصلا غمگین نیست (!) ولی به خاطر موسیقیه فوق شاهکاره غمگینش نزدیک بود گریم بگیره !

زیبا:
آخر بازی gun که سرخپسته دست تو میگیره و موسیقی شاهکارش
تلخ:
بازی call of juarez:blood of money
در آخر بازی جایی که میخواستن به کنج برسن بین دو تا رفیق در گیری پیش اومده بود و کشیکه برای این که درگیری رو بخوابونه میاد جلوی برادره و دست تو جیبش میکنه که مثلا اسلحشو بیرون بیاره.
برادره میترسه و بهش تیر میزنه اما تو جیبش اسلحه نیود. انجیل بود که بعد از تیر خوردن به هوا پرتاب میشه و موسیقی زیبای اون.واقعا تاثیر گذار بود.:(:((

• Like
Reactions: capitanrayan
موقعی که Snake دوباره بر میگرده Shadow Moses و زمانی که میرسه به اون محوطه ی معروف(آخر نفهمیدم چجوری لیکویید دو تا جنگده رو با یه هلیکوپتر ترکوند:-o) و اون آهنگ فوق العاده شماره ی 1 که داره پخش میشه. اون صحنه فوق العاده زیبا بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or