زندگي نامه 5 تن از شخصيت هاي محبوب بازي ها در چارچوب طنز

ایـــــــــــــــــــــــــــــــــول خیلیـــــــــــــــــــــــــــــــ باحال بـــــــــــــــــــــــــــود :دی
فقط یک سوال:
من یک جا خوندم داستان DMC 2 داستانیه که بعد از داستان DMC 3 اتفاق میفته چون تو DMC 2 ورجیل پودر میشه :دی (تریلرش هم موجوده نشون بدم؟ :دی)

امیر این "دویل تریگر" ـه :biggrin1:
ما كلا از بچگي "تايگرباز" بوديم:d
امیر دمت گرم ترکوندی :d
خواهش ميكنم تركوندن از خودته داش علي:d
من یک جا خوندم داستان DMC 2 داستانیه که بعد از داستان DMC 3 اتفاق میفته چون تو DMC 2 ورجیل پودر میشه :biggrin1: (تریلرش هم موجوده نشون بدم؟ :biggrin1:)
ديگه اساتيد سري DMC ( علي و مرتضي ) خودشون زودتر از من جواب شمارو دادن:d

خیلی باحال بود دمت گرم فقط یه چیزی اینقدر اسامی تو داستان چپندر چولا بودن وسط داستان چند بار مخم هنگ کرد :دی
بازم از این تاپیکا بزن داداش خیلی باحال مینویسی :)

من آخر نفهمیدم اینScorpionمرد؟زنده شد؟چی شد؟من همیشه به گریتوس گیر میدادم که2بار مرده باز زنده شده اما این یکی دیگه رکورد گریتوس رو هم زد:d

منتظر بعدی هستم
قربونت مسعود جان ولي ديگه اين تاپيك به آخر كارش رسيده انشاالله تو تاپيكاي بعدي در خدمتتون هستم>:d<
خیلی باحال بود دمت گرم فقط یه چیزی اینقدر اسامی تو داستان چپندر چولا بودن وسط داستان چند بار مخم هنگ کرد :biggrin1:
بازم از این تاپیکا بزن داداش خیلی باحال مینویسی :)
آره كلا اين سري اسامي زيادي داره يه لشكر هستن:d
ممنون نظر لطفت هستش عزيزم;)

از تمامي دوستان عزيزم معذرت مي خوام چون احساس ميكنم داستان شماره آخر در حد شماره هاي قبلي نبود و بيشتر خودم دليلش رو اين ميدونم كه براي مسافرت مجبور بودم سريع تمومش كنم. هر چند با وجود اين مسائل تا ساعت 1 شب براش زحمت كشيدم ولي باز وظيفم دونستم يه معذرت خواهي از شما عزيزانم بكنم;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or