رییس Xbox میخواهد توم ریدر، آنچارتد Xbox One باشد!

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
47507347880261810599.jpg

فیل اسپنسر، رییس بخش Xbox مایکروسافت اعتراف کرده که کنسول Xbox One نیاز به یک بازی Action Adventure، چیزی در حد Uncharted سونی نیاز دارد و امیدوار است که توم ریدر بتواند این خلع را پر کند.

ایشان در پاسخ به سوال Eurogamer که آیا این حرکت (انحصاری کردن) در راستای مقابله با عنوان Uncharted 4 A Thief's End بود، پاسخ داد:

"به طور حتم. من طرفدار پروپاقرص سری آنچارتد هستم و آرزو داشتم که چیزی در آن سبک را بر روی Xbox One داشته باشیم. ما قبلا چند پروژه را شروع کردیم و نیم نگاهی به آن ها داشتیم، اما در حال حاظر چیزی در آن کیفیت نداریم. این یک فرصت بسیار عالی برای ماست."

هفته قبل و در کنفرانس گیمزکام مایکروسافت، بحث انحصاری بودن عنوان Rise of The Tomb Raider دقیقا مشخص نشد اما اکنون این مسئله تایید شده که این بازی به صورت انحصار زمانی در دست Xbox One هست و این عنوان بصورت آزادانه میتواند بر روی دیگر پلتفرم ها نیز منتشر شود. منتهی اینکه این "مدت" چقدر به طول خواهد انجامید، فعلا مشخص نیست.

آخرین ویرایش:
اون دوستانی که هی میگن آنچارتد تقلی از TR هست و به همین دلیل هم TR بهتره، توجه اشون رو به این نکته جلب میکنم که خیلی از بازی های بقول شما تقلیدی از بازی اصلی بهتر و عالی تر دراومدن و باعث شدن اون ژانر یک قدم بسیار بزرگ به جلو برداره

نمونه واضحش در ژانر Horror Survive بازی Resident Evil از روی بازی Alone in the Dark الهام گرفت (یا بقول شما تقلید کرد) ولی نتیجه اش این بود که RE در زمان خودش این ژانر رو شکوفا کرد و باعث پیشرفتش شد. الان ببینید طرفداران RE چقدر با این عناوین خاطره دارن و طرفداران Alone in the Dark (البته اگه طرفداری داشته باشه) کجا هستن؟

این اتفاق در ژانر اکشن-ادونچر هم دقیقا برای این دو بازی اتفاق افتاده

مایکروسافت توی نسل هفتم هم انحصاری های زمانی خوبی داشت مثل : Mass Effect 1.2 و Bioshock و The Witcher 2 .(تا اونجای که من یادم میاد هر سه تا بودند البته the witcher هنوز هست) و این سیاستش واقعا عالی و از این عالی تر که هنوز داره ادامه می ده، بعد منی که طرفدار TR هستم باید چند ماه یا سال صبر کنم تا به مقصد PS4 برسه ؟(البته هنوز هیچ کدوم از کنسول های نسل هشتم نگرفتم ) و همینطور مثل قبل دیگه نمیشه توجیه کرد که سازندگان با سخت افزار آشنای نداشتند یا سخت بود از این حرف ها...
این بازی اولین اخرین انحصاری زمانی مایکروسافت نیست و نخواهد بود، و باز عناوین بزرگی مثل TR انحصار زمانی میشند، در کل خوشبحال مایکرو فن ها :دی

یکم بیشتر توضیح میدی؟
تا اونجایی یادم میاد واسه 4 هم عرضه میشه و خود سازنده ها هم گفتن تو محتوا هیچ فرقی با هم ندارن
فقط فکر کنم تو نسخه کالکتور Xone برتری داشته باشه
همون witcher 2 منظورم بود، منظورم از سه تا ME 1.2 و Bioshock بود . Witcher2 هم که هنوز در انحصار هست . حالا نیان گیر ندین به ویچر :دی فقط مثال زدم ، بحث عوض نکنید :-"

آخرین ویرایش:
مایکروسافت توی نسل هفتم هم انحصاری های زمانی خوبی داشت مثل : Mass Effect 1.2 و Bioshock و The Witcher 2 .(تا اونجای که من یادم میاد هر سه تا بودند البته the witcher هنوز هست) و این سیاستش واقعا عالی و از این عالی تر که هنوز داره ادامه می ده، بعد منی که طرفدار TR هستم باید چند ماه یا سال صبر کنم تا به مقصد PS4 برسه ؟(البته هنوز هیچ کدوم از کنسول های نسل هشتم نگرفتم ) و همینطور مثل قبل دیگه نمیشه توجیه کرد که سازندگان با سخت افزار آشنای نداشتند یا سخت بود از این حرف ها...
این اولین اخرین انحصاری زمانی مایکروسافت نیست و نخواهد بود، و باز عناوین بزرگی مثل TR انحصار زمانی میشند، در کل خوشبحال مایکرو فن ها :دی
یکم بیشتر توضیح میدی؟
تا اونجایی یادم میاد واسه 4 هم عرضه میشه و خود سازنده ها هم گفتن تو محتوا هیچ فرقی با هم ندارن

یکم بیشتر توضیح میدی؟
The withcher 2 منظورش هست ...
که البته یجورایی توفیق اجباری واسه 360 حساب می شه :d

اگه میدونستم فیل انقده آنچارتدو دوست داره عمرا میزاشتم خودشو اینطور به درودیوار بکوبه و به لارا رو بندازه :d.
به هر حال هممون اولو آخر بازیش میکنیم الان دعوا سر چیه :d، بیاید با هم دوس باشیم :d .

آدم گیم پلی تکراری و خسته کننده ی تام رایدر رو با آنچارتد مقایسه میکنه خدایی خندش میگیره.

عزیزانم این بازی مطلقا انحصاری نیست. انقدر به این خاطر نکوبونین تو سرش :d

سونی فنا یکم رعایت کنن دیگه...
دست رو گذاشتن رو کیبورد و هرچی به فکرشون میرسه میزارن اینجا، همشم رو اعصاب ملته:|
برای خودتون یکم احترام قائل باشید و سونی‌فن بویای دیگه رو حداقل بدنام نکنید:|
TR 2013 بازی خیلی خوبی بود ولی خوب آنچارتد نبود، بنا به هزار دلیل...
بکشید بیرون دیگه:دی.

اسپنسر عملا اعتراف کرد که تو بحث انحصاری ها شکست خوردن از سونی

اسپنسر عملا اعتراف کرد که تو بحث انحصاری ها شکست خوردن از سونی
میشه بگین کدوم بخش صحبتش اینو گفته ؟!
تاپیک رسما شده فن بازی از هر دو طرف...
بابا طرف گفته تو این سبک نداریم بازی انحصاری؛آنچارتد رو هم دوست دارم و میخوایم این اختلاف رو تو ((این سبک)) جبران کنیم...

درسته این بازی انحصاری شده ولی کفر خدا که نکرده اینقدر می کوبین این بازی رو
حالا خوبه انحصاری زمانی هست و دو سه ماه دیگه برای کنسول محبوبتون میاد

میشه بگین کدوم بخش صحبتش اینو گفته ؟!
تاپیک رسما شده فن بازی از هر دو طرف...
بابا طرف گفته تو این سبک نداریم بازی انحصاری؛آنچارتد رو هم دوست دارم و میخوایم این اختلاف رو تو ((این سبک)) جبران کنیم...

بفرما:
فیل اسپنسر، رییس بخش Xbox مایکروسافت اعتراف کرده که کنسول Xbox One نیاز به یک بازی Action Adventure، چیزی در حد Uncharted سونی نیاز دارد و امیدوار است که توم ریدر بتواند این خلع را پر کند.

فن بازی نیست، عزیز مایکروسافت تو انحصاری هاش از سونی عقب افتاده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or