به نظر میرسد آقای تاتسومی کیمیشیما، رییس نینتندو از میزان استقبال از Switch راضی نیست و انتظار چنین پیشآمد دلسرد کنندهای را نداشته است. بعد از معرفی Switch، کنسول جدید نینتندو، سهام این شرکت به طور محسوسی افت کرده که این موضوع حداقل برای روعسای نینتندو، بسیار گیج کننده و دور از انتظار بوده است.
ایشان در مصاحبه با بلومبرگ اظهار داشتهاند واکنش سرد و منفی سرمایهگذاران نسبت به Switch بسیار غافلگیر کننده بوده و هیچ توضیحی برای کاهش ارزش سهام و وضعیت کنونی ندارد!
"اگه بخوام حقیقت رو بگم، واقعا غافلگیر شدم! من از واکنشها به شدت متعجب شدم اما نمیدونم چرا."
شب قبل از معرفی Switch سهام نینتندو افزایش 4.6 درصدی را شاهد بود که نتیجه آن سودی بالغ بر یک میلیارد دلار تخمین زده میشود. بعد از عرضه استثناعی و موفقیت آمیز Pokemon Go این بیشترین جهش در بازار سهام نینتندو بوده است. اما بعد از معرفی کنسول و تنها در عرض یک شب سهام نینتندو کاهش محسوس 7.3 درصدی را شاهد بوده و دوران خوش به سرعت پایان یافته! کیمیشیما میگوید دلیل نگرانیهای سرمایهگذاران نسبت به Switch را متوجه نمیشود اما آنها قصد دارند با افزایش مخاطبین خود، بعد از 8 سال به کاهش روند سوددهی کمپانی پایان داده و با کمک این خیل عظیم مخاطبین دوباره به اوج بازگردند.
"چیزی که ما در صدد رسیدن بهش هستیم افزایش طیف مخاطبین و کسایی هست که بازی میکنن، ما میخوایم از همه نظر مخاطبینمون رو غافلگیر کنیم و در مقابل حمایت اونها باعث افزایش سوددهی شرکت میشه. اگه سوددهی شرکت افزایش پیدا کنه یعنی ما در اهدافمون موفق بودیم و در غیر این صورت یعنی نه. سال دیگه زمانی هست که میتونیم نتیجه رو ببینیم."