نمیدونم چرا اما به نظرم کنسولش شکست میخوره با وجود اینکه بعد تبلیغ اولیه امیدوار شده بودم اما الان به نظرم با توجه به تمام موارد گفته شده احتمال موفقیت کنسول زیاد نیست البته شاید من اشتباه کنم اما کنسولش چیزی نیست که به صورت کلی من یک نفر بخوام حتی طرفش برم برعکس WII U که به نظرم مشکلش ضعف بیش از اندازه سخت افزاری در برابر بقیه کنسول ها بود و قیمت کنسول بود با توجه به ضعف سخت افزاری زیاد بود اما این دیگه نوبرش به نظرم .
اصلا موفقیت و شکست کنسول ربطی به قدرت سخت افزاری نداره , مگه wii قدرت سخت افزاری داشت موفق شد
یا nintendo ds که سخت افزارش در حد ماشین حساب بود که تو نسل هفت پرفروشتین کنسول تاریخ تو یک نسل شد با فروش 154 میلیون کنسول
یا gameboy color که از رقباش خیلی خیلی ضعیفتر بود حتی بک لایت نداشت اما 118 میلیون کنسول فروخت
و ................
همین nintendo ds با cpu با فرکانس 67 مگاهرتزی 6 نسخه کالاف دیوتی اود براش اما برای psp به این قدرتمندی یه دونه کالاف دیوتی اومد - پس سخت افزار اصلا مهم نیست برای بازی سازا فقط پرفروش بودن کنسول و پول زیاید در آوردن از بازی مهمه
مشکل wii u این بود بازی نداشت یعنی نینتندو کنسولی که میسازه همیشه مثلا ماریو و چنتا ip زمان لانچش عرضه میکنه اما wii u بازی انحصاری درست حسابی خود نینتندو رو تا 1 الی 2 سال بازی نداشت
کلا نینتندو یه سیستم داره دیکتاتوریه و اصلا نمیدونه بازاریابی چی هست اصلا - وقتی wii u لانچ شد تا مدت ها بعدش فروش wii حدود 1000 برابر شد مردم فکر کرده بودن یه گیم پد تبلتی شکل برای wii هست - حتی تا همین چند وقت پیش خیلی ها فکر میکردن کنسول دستیه
تو بازی رایگان مایگانم نینتندو خسیسه - یهو میبینی بازی میکرو رو میده 20 دلار -- یا نینتندو بازیا ds آورد تو wii u اونم مجانی بعد 4 روز دید مردم دارن خوب دانلود میکنن سریع پولیش کرد
یکی از دلایل مهم عدم موفقیت wii u هم میشه به انتشار بازی ها wii برای wii u اشاره کرد - چون کنسول wii تو نسل هفت برنده نسل تو قسمت کنسول خونگی شده بود و هنوز رو بورس بود یهو نینتندو سال 2012 اعلام کرد دیگه بازی برای wii عرضه نمیکنه و 2013 سرور ها کنسول جمع کرد تا طرفداراش مجبور شن برن wii u بخرن
بعد ها اعلام کرد مثلا ریمن لیجنس و چنتا بازی دیگه ابتدا به صورت انحصاری برای wii ساخته شده بودن اما از عرضه جلوگیری شده و با افزاریش خروجی و ..... روی wii u میان و اومدن
همین باعث شد خیلی ها پشت کنن به نینتندو - یادمه سایت gbatemp نظر سنجی داشت کدام کنسول رو میخرید 70 درصد شرکت کرده بودن wii u بقیه ps4 و xbox , بعد از بستن سرور ها و منتشر نکردن بازی ها wii و ....... یهو اون نظر سنجی بعد عوض شد wii u رسید به 20 درصد
کلا نینتندو دنبال سود خیلی زیاد درآوردن از کنسول هاشه - به چیزی مثل crm مشتری مداری و برگشت اطلاعات و به سازی اعتقاد نداره ( تحصیلات آکادمیکم مدیریت بود )
هیچ کنسول سازی عاشق چشم و ابرو منو شما نیست برامون کنسول بسازه همشون دنبال پول تو جیب منو شما هستن که بره تو جیب خودشون اما بین بازیا سازا بنظرم گدا صفت ترین کنسول ساز همین نینتندوه با اینکه خودم طرفدار نینتندو ام
درباره قدرت کنسولم باید بگم اگر تحقیق کنی تو کنسول ها خونگی از نسل 1 تا نسل هفت همیشه ضعیفترین کنسول ها با قیمت پایین برنده هر نسل شدن غیر از نسل هشت ( اونم چون wii u که بازی نداشت کسی بخره تا 2 سال - مایکروسافت سیاست هاش زوری شده بود هر روز سیاست عوض میکرد و فقط ps4 بود که خوب عمل کرده بود )
تو کنسول ها دستی هم از نسل 1 تا نسل هشت همیشه ضعیفرتین کنسول بدردنخورترینشون برنده هر نسل شدن