رییس نینتندو: از واکنش ضعیف نسبت به Switch غافلگیر شده‌ام!

Cloud Strife

Loyal Member
nintendo-switch2.jpg

به نظر می‌رسد آقای تاتسومی کیمیشیما، رییس نینتندو از میزان استقبال از Switch راضی نیست و انتظار چنین پیش‌آمد دلسرد کننده‌ای را نداشته است. بعد از معرفی Switch، کنسول جدید نینتندو، سهام این شرکت به طور محسوسی افت کرده که این موضوع حداقل برای روعسای نینتندو، بسیار گیج کننده و دور از انتظار بوده است.

ایشان در مصاحبه با بلومبرگ اظهار داشته‌اند واکنش سرد و منفی سرمایه‌گذاران نسبت به Switch بسیار غافلگیر کننده بوده و هیچ توضیحی برای کاهش ارزش سهام و وضعیت کنونی ندارد!

"اگه بخوام حقیقت رو بگم، واقعا غافلگیر شدم! من از واکنش‌ها به شدت متعجب شدم اما نمیدونم چرا."

شب قبل از معرفی Switch سهام نینتندو افزایش 4.6 درصدی را شاهد بود که نتیجه آن سودی بالغ بر یک میلیارد دلار تخمین زده می‌شود. بعد از عرضه استثناعی و موفقیت آمیز Pokemon Go این بیشترین جهش در بازار سهام نینتندو بوده است. اما بعد از معرفی کنسول و تنها در عرض یک شب سهام نینتندو کاهش محسوس 7.3 درصدی را شاهد بوده و دوران خوش به سرعت پایان یافته! کیمیشیما می‌گوید دلیل نگرانی‌های سرمایه‌گذاران نسبت به Switch را متوجه نمی‌شود اما آن‌ها قصد دارند با افزایش مخاطبین خود، بعد از 8 سال به کاهش روند سوددهی کمپانی پایان داده و با کمک این خیل عظیم مخاطبین دوباره به اوج بازگردند.

"چیزی که ما در صدد رسیدن بهش هستیم افزایش طیف مخاطبین و کسایی هست که بازی می‌کنن، ما می‌خوایم از همه نظر مخاطبینمون رو غافلگیر کنیم و در مقابل حمایت اون‌ها باعث افزایش سوددهی شرکت می‌شه. اگه سوددهی شرکت افزایش پیدا کنه یعنی ما در اهدافمون موفق بودیم و در غیر این صورت یعنی نه. سال دیگه زمانی هست که می‌تونیم نتیجه رو ببینیم."

مشکل بزرگ گنسول(سوای از مسایل حمایت ثردپارتی و حافظه و سخت افزار و ....) حاشیه سود بالایی هست که نینتندو برا خودش در نظر گرفته و همینطور قیمت بالای تجهیزات جانبی
وگرنه اگه قیمتش در حد کنسول و وسایلش بود گمون نکنم کسی اصلا در مورد کنسول بدبین میشد و ..... .

باید دید طرفدارا چقدر حاضرن برا این قیمتای بالاتر از حد کنسول پول بدن

.

نمیدونم چرا اما به نظرم کنسولش شکست میخوره با وجود اینکه بعد تبلیغ اولیه امیدوار شده بودم اما الان به نظرم با توجه به تمام موارد گفته شده احتمال موفقیت کنسول زیاد نیست البته شاید من اشتباه کنم اما کنسولش چیزی نیست که به صورت کلی من یک نفر بخوام حتی طرفش برم برعکس WII U که به نظرم مشکلش ضعف بیش از اندازه سخت افزاری در برابر بقیه کنسول ها بود و قیمت کنسول بود با توجه به ضعف سخت افزاری زیاد بود اما این دیگه نوبرش به نظرم .

• Like
Reactions: Cait Sith
نمیدونم چرا اما به نظرم کنسولش شکست میخوره با وجود اینکه بعد تبلیغ اولیه امیدوار شده بودم اما الان به نظرم با توجه به تمام موارد گفته شده احتمال موفقیت کنسول زیاد نیست البته شاید من اشتباه کنم اما کنسولش چیزی نیست که به صورت کلی من یک نفر بخوام حتی طرفش برم برعکس WII U که به نظرم مشکلش ضعف بیش از اندازه سخت افزاری در برابر بقیه کنسول ها بود و قیمت کنسول بود با توجه به ضعف سخت افزاری زیاد بود اما این دیگه نوبرش به نظرم .

اصلا موفقیت و شکست کنسول ربطی به قدرت سخت افزاری نداره , مگه wii قدرت سخت افزاری داشت موفق شد
یا nintendo ds که سخت افزارش در حد ماشین حساب بود که تو نسل هفت پرفروشتین کنسول تاریخ تو یک نسل شد با فروش 154 میلیون کنسول
یا gameboy color که از رقباش خیلی خیلی ضعیفتر بود حتی بک لایت نداشت اما 118 میلیون کنسول فروخت
و ................
همین nintendo ds با cpu با فرکانس 67 مگاهرتزی 6 نسخه کالاف دیوتی اود براش اما برای psp به این قدرتمندی یه دونه کالاف دیوتی اومد - پس سخت افزار اصلا مهم نیست برای بازی سازا فقط پرفروش بودن کنسول و پول زیاید در آوردن از بازی مهمه

مشکل wii u این بود بازی نداشت یعنی نینتندو کنسولی که میسازه همیشه مثلا ماریو و چنتا ip زمان لانچش عرضه میکنه اما wii u بازی انحصاری درست حسابی خود نینتندو رو تا 1 الی 2 سال بازی نداشت
کلا نینتندو یه سیستم داره دیکتاتوریه و اصلا نمیدونه بازاریابی چی هست اصلا - وقتی wii u لانچ شد تا مدت ها بعدش فروش wii حدود 1000 برابر شد مردم فکر کرده بودن یه گیم پد تبلتی شکل برای wii هست - حتی تا همین چند وقت پیش خیلی ها فکر میکردن کنسول دستیه
تو بازی رایگان مایگانم نینتندو خسیسه - یهو میبینی بازی میکرو رو میده 20 دلار -- یا نینتندو بازیا ds آورد تو wii u اونم مجانی بعد 4 روز دید مردم دارن خوب دانلود میکنن سریع پولیش کرد

یکی از دلایل مهم عدم موفقیت wii u هم میشه به انتشار بازی ها wii برای wii u اشاره کرد - چون کنسول wii تو نسل هفت برنده نسل تو قسمت کنسول خونگی شده بود و هنوز رو بورس بود یهو نینتندو سال 2012 اعلام کرد دیگه بازی برای wii عرضه نمیکنه و 2013 سرور ها کنسول جمع کرد تا طرفداراش مجبور شن برن wii u بخرن
بعد ها اعلام کرد مثلا ریمن لیجنس و چنتا بازی دیگه ابتدا به صورت انحصاری برای wii ساخته شده بودن اما از عرضه جلوگیری شده و با افزاریش خروجی و ..... روی wii u میان و اومدن
همین باعث شد خیلی ها پشت کنن به نینتندو - یادمه سایت gbatemp نظر سنجی داشت کدام کنسول رو میخرید 70 درصد شرکت کرده بودن wii u بقیه ps4 و xbox , بعد از بستن سرور ها و منتشر نکردن بازی ها wii و ....... یهو اون نظر سنجی بعد عوض شد wii u رسید به 20 درصد

کلا نینتندو دنبال سود خیلی زیاد درآوردن از کنسول هاشه - به چیزی مثل crm مشتری مداری و برگشت اطلاعات و به سازی اعتقاد نداره ( تحصیلات آکادمیکم مدیریت بود )
هیچ کنسول سازی عاشق چشم و ابرو منو شما نیست برامون کنسول بسازه همشون دنبال پول تو جیب منو شما هستن که بره تو جیب خودشون اما بین بازیا سازا بنظرم گدا صفت ترین کنسول ساز همین نینتندوه با اینکه خودم طرفدار نینتندو ام

درباره قدرت کنسولم باید بگم اگر تحقیق کنی تو کنسول ها خونگی از نسل 1 تا نسل هفت همیشه ضعیفترین کنسول ها با قیمت پایین برنده هر نسل شدن غیر از نسل هشت ( اونم چون wii u که بازی نداشت کسی بخره تا 2 سال - مایکروسافت سیاست هاش زوری شده بود هر روز سیاست عوض میکرد و فقط ps4 بود که خوب عمل کرده بود )
تو کنسول ها دستی هم از نسل 1 تا نسل هشت همیشه ضعیفرتین کنسول بدردنخورترینشون برنده هر نسل شدن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Sarvior
Nintendo - The Comeback Kid!

It's still January but 2017 seems to be Nintendo's year. We have already received more pre-orders for the Nintendo Switch than the PlayStation 4, and it's still going strong! The first batch to release in March is already fully booked, but we recommend you sign up for the next shipment for the highly wanted gaming console to ensure to get one in the next coming days and weeks after it's release.

Swedish Retailer Says Its Nintendo Switch Pre-Orders Are Higher Than They Were for PS4

اصلا موفقیت و شکست کنسول ربطی به قدرت سخت افزاری نداره , مگه wii قدرت سخت افزاری داشت موفق شد
یا nintendo ds که سخت افزارش در حد ماشین حساب بود که تو نسل هفت پرفروشتین کنسول تاریخ تو یک نسل شد با فروش 154 میلیون کنسول
یا gameboy color که از رقباش خیلی خیلی ضعیفتر بود حتی بک لایت نداشت اما 118 میلیون کنسول فروخت
و ................
همین nintendo ds با cpu با فرکانس 67 مگاهرتزی 6 نسخه کالاف دیوتی اود براش اما برای psp به این قدرتمندی یه دونه کالاف دیوتی اومد - پس سخت افزار اصلا مهم نیست برای بازی سازا فقط پرفروش بودن کنسول و پول زیاید در آوردن از بازی مهمه

مشکل wii u این بود بازی نداشت یعنی نینتندو کنسولی که میسازه همیشه مثلا ماریو و چنتا ip زمان لانچش عرضه میکنه اما wii u بازی انحصاری درست حسابی خود نینتندو رو تا 1 الی 2 سال بازی نداشت
کلا نینتندو یه سیستم داره دیکتاتوریه و اصلا نمیدونه بازاریابی چی هست اصلا - وقتی wii u لانچ شد تا مدت ها بعدش فروش wii حدود 1000 برابر شد مردم فکر کرده بودن یه گیم پد تبلتی شکل برای wii هست - حتی تا همین چند وقت پیش خیلی ها فکر میکردن کنسول دستیه
تو بازی رایگان مایگانم نینتندو خسیسه - یهو میبینی بازی میکرو رو میده 20 دلار -- یا نینتندو بازیا ds آورد تو wii u اونم مجانی بعد 4 روز دید مردم دارن خوب دانلود میکنن سریع پولیش کرد

یکی از دلایل مهم عدم موفقیت wii u هم میشه به انتشار بازی ها wii برای wii u اشاره کرد - چون کنسول wii تو نسل هفت برنده نسل تو قسمت کنسول خونگی شده بود و هنوز رو بورس بود یهو نینتندو سال 2012 اعلام کرد دیگه بازی برای wii عرضه نمیکنه و 2013 سرور ها کنسول جمع کرد تا طرفداراش مجبور شن برن wii u بخرن
بعد ها اعلام کرد مثلا ریمن لیجنس و چنتا بازی دیگه ابتدا به صورت انحصاری برای wii ساخته شده بودن اما از عرضه جلوگیری شده و با افزاریش خروجی و ..... روی wii u میان و اومدن
همین باعث شد خیلی ها پشت کنن به نینتندو - یادمه سایت gbatemp نظر سنجی داشت کدام کنسول رو میخرید 70 درصد شرکت کرده بودن wii u بقیه ps4 و xbox , بعد از بستن سرور ها و منتشر نکردن بازی ها wii و ....... یهو اون نظر سنجی بعد عوض شد wii u رسید به 20 درصد

کلا نینتندو دنبال سود خیلی زیاد درآوردن از کنسول هاشه - به چیزی مثل crm مشتری مداری و برگشت اطلاعات و به سازی اعتقاد نداره ( تحصیلات آکادمیکم مدیریت بود )
هیچ کنسول سازی عاشق چشم و ابرو منو شما نیست برامون کنسول بسازه همشون دنبال پول تو جیب منو شما هستن که بره تو جیب خودشون اما بین بازیا سازا بنظرم گدا صفت ترین کنسول ساز همین نینتندوه با اینکه خودم طرفدار نینتندو ام

درباره قدرت کنسولم باید بگم اگر تحقیق کنی تو کنسول ها خونگی از نسل 1 تا نسل هفت همیشه ضعیفترین کنسول ها با قیمت پایین برنده هر نسل شدن غیر از نسل هشت ( اونم چون wii u که بازی نداشت کسی بخره تا 2 سال - مایکروسافت سیاست هاش زوری شده بود هر روز سیاست عوض میکرد و فقط ps4 بود که خوب عمل کرده بود )
تو کنسول ها دستی هم از نسل 1 تا نسل هشت همیشه ضعیفرتین کنسول بدردنخورترینشون برنده هر نسل شدن
چرا اتفاقا مشخصات سخت افزاری یکی از مواردی هستش که به موجب اون سازنده ها به پشتیبانی کنسول اقدام میکنن وقتی پشتیبانی از سازنده ها وجود نداشته باشه کنسول بدرد خود سازنده میخوره .
فکر میکنی اگه wii بدون وجود موشن کنترل عرضه میشد و ملت اون حالت نوآوری تغییر سبک بازی از نشستن عادی و بلند شدن نداشت فکر میکنی چند درصد به wii حتی نگاه میکردن ؟ خیلی ها به خاطر موشن کنترلش و سبک فان اینجور بازی کردن با موشن کنترل و قیمتش به طرف wii کشیده شدن .
نینتندو DS یک کنسول خانکی قرار نبود باشه تازه کی عرضه شده شما به زمان عرضه کنسول هم نگاه کن الان نسل 8-9 هستیم در کنسول خانگی این امده میخواد یک کنسول خانگی و همراه باشه پس به عنوان یک کنسول خانگی حرفی برای گفتن نداره .
عزیز من این یک کنسول دو منظوره هستش یعنی وقتی میگه من به عنوان یک کنسول خانگی عرضه میشم باید حداقل استاندارد های یک کنسول خانگی زمان خودش با توجه به قیمتش داشته باشه که نداره .

این یک کنسول خانگی و همراه هستش در اصل به عنوان یک کنسول خانگی داره عرضه میشه وگرنه میتونستن بخش های که به TV خونه ارتباط پیدا میکنه حذف کنن و با قیمت کمتر عرضه کنن و هر کسی خواست خونه استفاده کنه اون قطعه خریداری کنه چرا خودتون گول میزنین این در اصل یک کنسول دستی نیست .

تازه اگه هم بود کنسول دستی که با قیمت کنسول خانگی در حد X1 و PS4 داره عرضه میشه که قدرت نصف این سخت افزار هم نداره چه حرفی میمنونه که انتظار داشته باشی موفق هم بشه تازه با این مشخصات که حافظه داخلی نداره مشخص نیست چه بدبختی سازنده ها باید سر ساخت بازی هاشون روی کنسول جدید بکشن وقتی پشتیبانی سازنده نباشه کنسول شکست خورده 100% اصلا شک نکن .

• Like
دوستانی که میگن قدرت گرافیکی موفقیت یه کنسول رو تضمین نمیکنه باید بهشون عرض کنم که خب چه دلیلی داره نینتندو کنسول جدید بده.بره رو همون wii u خلاقیتش رو متبلور کنه.
تنها دلیل برای عرضه یه کنسول جدید فقط و فقط افزایش قدرت گرافیکی هستش اونم جهشی

• Like
دوستانی که میگن قدرت گرافیکی موفقیت یه کنسول رو تضمین نمیکنه باید بهشون عرض کنم که خب چه دلیلی داره نینتندو کنسول جدید بده.بره رو همون wii u خلاقیتش رو متبلور کنه.
تنها دلیل برای عرضه یه کنسول جدید فقط و فقط افزایش قدرت گرافیکی هستش اونم جهشی
18ymlkpbxp4m1jpg.jpg

• Like
Reactions: wii baz
در ضمن وقتی میخای کنسول رو جا به جا کنی باید اولش یه چک لیست آماده کنی تا خدایی نکرده یه تیکش یادت نرفته باشه برداریش:)
آدم رو یاد اسباب بازیهای بچگیش میندازه این نینتندو جدید

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or