ریمستر Modern Warfare بدون دیسک IW اجرا نمی‌شود!

Cloud Strife

Loyal Member
Screen-Shot-2016-10-01-at-2.43.18-PM-681x421.png

طرفداران سری Call of Duty می‌دانند جدیدترین نسخه از بازی محبوبشان، Infinite Warfare، همراه با پیشنهادی ویژه است، ریمستر عنوان تحسین شده Modern Warfare، و با خرید نسخه‌های Legacy/Legacy Pro (با قیمت بیشتر از یک بازی معمولی) می‌توانند نسخه ارتقا یافته یکی از بهترین شوترهای اول شخص نسل گذشته را نیز تجربه کنند. اما به نظر می‌رسد ماجرا به همین جا ختم نمی‌شود!

طبق اعلام رسمی اکتیویژن در سایت مخصوص MW، که همزان با انتشار لانچ تریلر بازی راه اندازی شده است، گیمرهایی که با خرید نسخه فیزیکی CoD: Infinit Warfare نسخه ریمستر را نیز بدست آورده و از شبکه PSN دریافت می‌کنند، بدون داشتن دیسک فیزیکی قادر به بازی کردن MW نیستند! هرچند این قانون شامل حال افرادی که به صورت دیجیتالی خریداری می‌کنند نمی‌شود اما نقشه‌های آن دسته از گیمرهایی که تصمیم داشتند بعد از خرید IW آن را فروخته و تنها به بازی کردن MW ادامه دهند را به کل نقش بر آب می‌کند.

آخرین ویرایش:
یعنی یه سریاتون خیلی آدمای جالبی هستید. استاد شما که بازی رو تموم کردید یه امتیازم می دادی.کلا هر سال همینه. cod معرفی میشه , یه سری پست های تکراری , آخرشم جایزه بهترین شوتر و... رو میبره. حالا اوج پیشرفت دوستان امسال بود که فتوا صادر شد بازی فرقی با cod2 نداره.ادامه بدين...

به نظرم از COD2 گرافیک بهتری داره!:think::grin::sweatsmile:

یعنی یه سریاتون خیلی آدمای جالبی هستید. استاد شما که بازی رو تموم کردید یه امتیازم می دادی.کلا هر سال همینه. cod معرفی میشه , یه سری پست های تکراری , آخرشم جایزه بهترین شوتر و... رو میبره. حالا اوج پیشرفت دوستان امسال بود که فتوا صادر شد بازی فرقی با cod2 نداره.ادامه بدين...
اگه اون بلاگه که اکثر جوایز رو میزاره مرجع قرار بدیم آخرین باری که CoD بیشتر جوایز شوتر رو برد سال 2010 و Black OPS بود :D دیگه گذشت اون دوران که کیفیت بازی واقعا عالی بود. البته من خودم به جز BO III تمام شماره های سری رو رفتم و این یکی هم چون سازنده IW هست قطعا میگیرم چون حس میکنم حداقل میتونه بهترین CoD نسل اخیر بشه :D ولی واقعا افت کیفی سری کاملا مشهود هست و با دوران اوجش فاصله گرفته. امیدوارم تو این شماره دوباره برگرده رو روال سابق :D

کل مشکل COD تو چند وقت اخیر اینه که شوتینگ و طراحی مراحل بازی خیلی با COD 2 فرق کرده و دیگه حال نمی ده، بعد اینجا می گن فرقی نکرده:-j

جایزه بهترین شوتر خوب اومدی هنرمند . شاید خود شما جایزه بهترین شوتر دادی به Cod

• Like
Reactions: CriRo7
Cod بهترین شوتر؟کجا این جوایزو میدن؟بگید لااقل بندازمش تو بلک لیست
این همه دلیل اوردم به جای اینکه اساتید دلیل نقض بیارن شروع کردن مسخره بازی پس من فرض میگیرم که جوابی ندارن

آخرین ویرایش:
Cod بهترین شوتر؟کجا این جوایزو میدن؟بگید لااقل بندازمش تو بلک لیست
این همه دلیل اوردم به جای اینکه اساتید دلیل نقض بیارن شروع کردن مسخره بازی پس من فرض میگیرم که جوابی ندارن
از این جوایز بی معنی که قبل از اومدن بازی ها خیرات می کنن تا ملت جو گیر برن بازی رو بخرن:
Despite its pre-release criticism, Infinite Warfare was named Best Shooter at E3 byGame Informer.[46] At the 2016 Game Critics Awards for the best of E3, the game was nominated for Best Action Game,[47] but lost to rival game Battlefield 1.[48]

از این جوایز بی معنی که قبل از اومدن بازی ها خیرات می کنن تا ملت جو گیر برن بازی رو بخرن:
Despite its pre-release criticism, Infinite Warfare was named Best Shooter at E3 byGame Informer.[46] At the 2016 Game Critics Awards for the best of E3, the game was nominated for Best Action Game,[47] but lost to rival game Battlefield 1.[48]
خداوکیلی امروز 10بار خواستم دیلاکس اینفینیت وارفر رو فقط و فقط به عشق کال اف دیوتی 4 بخرم اصلا نتونستم.همش میرم این تریلرهای مولتی اینفنیت رو میبینم مخصوصا اون 8 دقیقه ای که روز رونمایی از بخش مولتی بازی پخش شد و جزیات کامل رو پخش میکنه رو نگاه کردم هر بار که میبینمش حالم بهم میخوره از بازی و حیف پول که خرج این کنم.محیط هاش که مسخره اصلا انگاری doom بود تا کال اف یا اون آتیش مزخرف آبی رنگ که وقت شلیک میاد یا تلفیق بلک اوپس3 و ادونس وارفر که کل گیم پلی رو تکراری کرده اصلا اجازه نداد بخرمش ! من از بخش سینگل بازی خدایی همه جوره راضی هستم اما مولتیش خیلی افتضاحه.
هرچقدرم لازم باشه صبر میکنم کال اف دیوتی 4 ریمستر به صورت جداگونه عرضه بشه و بعد اون رو میخرم.
این اینفنیتم فیزیکیشو میگیرم 2 روزه سینگلش رو تموم میکنم یه 2 روزم مولتیشو واسه تست و چندتا تروفی میزنم بعد سریع میفروشمش میندازمش بره.

خداوکیلی امروز 10بار خواستم دیلاکس اینفینیت وارفر رو فقط و فقط به عشق کال اف دیوتی 4 بخرم اصلا نتونستم.همش میرم این تریلرهای مولتی اینفنیت رو میبینم مخصوصا اون 8 دقیقه ای که روز رونمایی از بخش مولتی بازی پخش شد و جزیات کامل رو پخش میکنه رو نگاه کردم هر بار که میبینمش حالم بهم میخوره از بازی و حیف پول که خرج این کنم.محیط هاش که مسخره اصلا انگاری doom بود تا کال اف یا اون آتیش مزخرف آبی رنگ که وقت شلیک میاد یا تلفیق بلک اوپس3 و ادونس وارفر که کل گیم پلی رو تکراری کرده اصلا اجازه نداد بخرمش ! من از بخش سینگل بازی خدایی همه جوره راضی هستم اما مولتیش خیلی افتضاحه.
هرچقدرم لازم باشه صبر میکنم کال اف دیوتی 4 ریمستر به صورت جداگونه عرضه بشه و بعد اون رو میخرم.
این اینفنیتم فیزیکیشو میگیرم 2 روزه سینگلش رو تموم میکنم یه 2 روزم مولتیشو واسه تست و چندتا تروفی میزنم بعد سریع میفروشمش میندازمش بره.
اینا هم همین رو میخوان، خیلی ها هم راحت خریدن...من خودم بدم نمیاد ولی اصلا عجله ندارم ر موقع اومد میگیرم

این جوایز و هم WD1 از یوبی سافت درو کرد ولی چیزی نشد

این جوایز و هم WD1 از یوبی سافت درو کرد ولی چیزی نشد
همین، احمقانه ترین حرکتی که این سایت ها می کنن همینه، فقط و فقط هم در راستای جوگیر کردن ملت هست برای پیش خرید کردن بازی. خیلی اوضاع journalism تو زمینه بازی ها افتضاح شده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or