ریمستر Modern Warfare بدون دیسک IW اجرا نمی‌شود!

Cloud Strife

Loyal Member
Screen-Shot-2016-10-01-at-2.43.18-PM-681x421.png

طرفداران سری Call of Duty می‌دانند جدیدترین نسخه از بازی محبوبشان، Infinite Warfare، همراه با پیشنهادی ویژه است، ریمستر عنوان تحسین شده Modern Warfare، و با خرید نسخه‌های Legacy/Legacy Pro (با قیمت بیشتر از یک بازی معمولی) می‌توانند نسخه ارتقا یافته یکی از بهترین شوترهای اول شخص نسل گذشته را نیز تجربه کنند. اما به نظر می‌رسد ماجرا به همین جا ختم نمی‌شود!

طبق اعلام رسمی اکتیویژن در سایت مخصوص MW، که همزان با انتشار لانچ تریلر بازی راه اندازی شده است، گیمرهایی که با خرید نسخه فیزیکی CoD: Infinit Warfare نسخه ریمستر را نیز بدست آورده و از شبکه PSN دریافت می‌کنند، بدون داشتن دیسک فیزیکی قادر به بازی کردن MW نیستند! هرچند این قانون شامل حال افرادی که به صورت دیجیتالی خریداری می‌کنند نمی‌شود اما نقشه‌های آن دسته از گیمرهایی که تصمیم داشتند بعد از خرید IW آن را فروخته و تنها به بازی کردن MW ادامه دهند را به کل نقش بر آب می‌کند.

آخرین ویرایش:
حالا به این نسخه کاری ندارم انشالله بترکونه.
ولی کسی که به بخش داستانی کدهای چند سال اخیر بگه خوب یا حتی متوسط،مطمئن باشید چیزی از کد و بخش داستانی کد نمیدونه،چون کدهای چند سال اخیر در بخش داستانی از دم مزخرف بودن و بلک آپس 3 هم از این قاعده مستثنی نیست.

IW از نظر داستانی که کولاکه. منی که کلا هیتر CoD هستم، خیلی جذبش شدم. شک هم نکنید از نظر داستانی میترکونه. تیلور کوروساکی ترکونده واقعا! از تیم دیزاین UC2‌ و UC3 انتظاری غیر از این نمیره!:دی من که تریلر داستانی رو دیدم واقعا لذت بردم! خیلی عالی در امده بود!

کتاب داستان که نمیخونیم فقط داستان رو در نظر بگیریم ، منظور از بخش داستانی همه چیزه که مهمترینش میشه گیم‌پلی ، از نظر صحنه های سینمایی کاملا افت داشتن اما هنوزم گیم پلی عالی و رَوون هستش ، اینکه ملت انتظار دارن تمام نسخه ها MW 1 و 2 بشه مشکل خودشونه ، به نظرم کمتر نق بزنیم به جون بازی های جدید خیلی بهتره ، این مدت IW و مافیا۳ گل سرسبد این داستان بودند :D

میترکونه!:D کلا هرجا هم بوده همه ازش تعریف کردن و گفتن خیلی خفنه. ملت هم رو حساب اسمش هیت میورزن، وگرنه همین بازی به اسم مثلا KZ یا یه IP جدید معرفی میشد، همه داشتن برای قش و ضعف میکردن!:D

منطقی ترین هیترها دلیلشون برای نفرت از IW اینه که چرا شبیه CoD ان سال پیش نیست!:D
باز دوباره سناریو تخیلی ساختید؟ شما از کجا می دونی؟

یکی از کاربرا سایت توی تاپیک تایتان فال2 که دعوا شده بود سر برتری تایتان فال 2 و بتل1 اومده بود خبر گذاشته بود پیش فروش اینفینیت از بتل1 بیشتر بوده . حالا دیگه نمیدونم چقدر درسته

فکر کنم من بودم، راحت هم می تونی چک کنی بزن amazon best selling games, ببین هر کدوم چندمه.

• Like
Reactions: SHANSER
میترکونه!:D کلا هرجا هم بوده همه ازش تعریف کردن و گفتن خیلی خفنه. ملت هم رو حساب اسمش هیت میورزن، وگرنه همین بازی به اسم مثلا KZ یا یه IP جدید معرفی میشد، همه داشتن برای قش و ضعف میکردن!:D

منطقی ترین هیترها دلیلشون برای نفرت از IW اینه که چرا شبیه CoD ان سال پیش نیست!:D
اتفاقا دقیقا داره دور تکرار میافته دقیقا نکته ضعف Cod همینه که کلا شبیه زمان MW2 هست هیچ چیز تغییر نکرده صحنه های سینمایی از قبل پیش بینی شده انمیشن های نسل قبلی همه چیز از نسل قبل مونده روش فقط یکم رنگ و لعاب بهش دادن مولتیشم که همون Bo3 هست و قبل Bo3. فرمول پرش و..اومد

تن کیلزون بنده خدا تو گور لرزید با این مقایسه اون KZ2 و اون لگد اسلحه و سختی بازی و تم سیاه کجا Cod کجا ؟! تنها نکته قوت Cod داستانش بود که اونم تو Bo3 یک تر اساسی و تمام عیار. زدن توش که خدا رو شکر اینو هیتر ها نمیگن همه اذعان دارن بهش

• Like
Reactions: Gotham Knight
اتفاقا دقیقا داره دور تکرار میافته دقیقا نکته ضعف Cod همینه که کلا شبیه زمان MW2 هست هیچ چیز تغییر نکرده صحنه های سینمایی از قبل پیش بینی شده انمیشن های نسل قبلی همه چیز از نسل قبل مونده روش فقط یکم رنگ و لعاب بهش دادن مولتیشم که همون Bo3 هست و قبل Bo3. فرمول پرش و..اومد

تن کیلزون بنده خدا تو گور لرزید با این مقایسه اون KZ2 و اون لگد اسلحه و سختی بازی و تم سیاه کجا Cod کجا ؟! تنها نکته قوت Cod داستانش بود که اونم تو Bo3 یک تر اساسی و تمام عیار. زدن توش که خدا رو شکر اینو هیتر ها نمیگن همه اذعان دارن بهش

نمایش های IW رو دیدی؟:دی از زمین تا آسمون فرق میکنه با قبلی ها! حالا یه سریا میگن خیلی خوبه اما شبیه اون CoD های قدیمی نیست، این کاملا قابل بحثه، اما جدای از این بحث خودش واقعا عالیه! قبلی هارو کار ندارم چون اصلا بازی نکردم! اصلا CoD باز نیستم، این رو بخاطر اینکه تو فضا هست و سازنده هاش خفنن دوست دارم که انصافا بازی خوبیه.

منظورم این نبود که این رو باید با KZ2 مقایسه کرد، چون اون یه استثنا بود کلا! خود گوریلا هم دیگه نتونست مثل او بسازه!:دی ولی اگه IW یه IP جدید بود خیلی ها فنش بودن الان!

• Like
IW از نظر داستانی که کولاکه. منی که کلا هیتر CoD هستم، خیلی جذبش شدم. شک هم نکنید از نظر داستانی میترکونه. تیلور کوروساکی ترکونده واقعا! از تیم دیزاین UC2‌ و UC3 انتظاری غیر از این نمیره!:D من که تریلر داستانی رو دیدم واقعا لذت بردم! خیلی عالی در امده بود!
من به عنوان کسی که کدها رو از نسخه اول بازی کردم امیدوارم عالی باشه.یعنی آرزو دارم که عالی باشه و به روزهای خوبش برگرده.در بخش مولتی همین بلک آپس 3 هم بازی قشنگی بود.ولی متاسفانه سالهاست نظر من فن رو از لحاظ بخش داستانی جلب نکردن.برای خود من کد بیشتر با بخش داستانی تعریف میشه.

نمایش های IW تا حالا خوب بوده ولی چون Black Ops 3 بازیه خیلی آشغالی بود باعث شد دید منفی نسبت به سریه COD پیدا کنم:expressionless:
از اون جایی هم که این بازی بدست سازنده های عنوان تحسین شده COD Ghost (!) ساخته میشه، پیش بینی این که بازیه موفقی میشه یا نه خیلی سخته...

از بین بازی های شوتری که قراره عرضه بشن فقط ریمستر COD 4 برام مهمه و اصلا کاری با بقیه شون ندارم [-(

نمایش های IW تا حالا خوب بوده ولی چون Black Ops 3 بازیه خیلی آشغالی بود باعث شد دید منفی نسبت به سریه COD پیدا کنم:expressionless:
از اون جایی هم که این بازی بدست سازنده های عنوان تحسین شده COD Ghost (!) ساخته میشه، پیش بینی این که بازیه موفقی میشه یا نه خیلی سخته...

از بین بازی های شوتری که قراره عرضه بشن فقط ریمستر COD 4 برام مهمه و اصلا کاری با بقیه شون ندارم [-(

بازم بلك ٣ از اون آشغال بانجي جامپينگ AW خيلي بهتر هست ... اصرار سازنده عقب مونده به بانجي جامپينگ سري كود رو نابود كرده ... همينطور بخش داستاني فوقالعاده تكراري و بورينگ .. هوش مصنويي در حد هويج .

• Like
اینقدر ضعیفن که ببین برا فروش زباله جدیدشون (واقعا مودبانه ترین حالتشه این ) دست به چه کارایی میزنن
صلاح مملکت خویش خسروان دانند اما از ما میشنوید پولتونو هدر ندید برای این بازی اونم با این وضعیته کشوره ما
به شخصه فقط در یه صورت دوباره بازیش میکنم1.جنگ جهانی 2 بسازن 2. این انیمیشن های خشکه شونصد سال پیش و دیالوگ های نظامی خشکه تکراریه مضخرفو عوض کنن

آخرین ویرایش:
چیو از کجا میدونم؟:D اینکه اگه یه IP دیگه بود ملت سر و دست میشکوندن یا علت هیت رو میگی؟:D یکم بحث رو باز کن!:D
اولی رو در اصل ، ولی حالا که اینجاییم جفتش. من می دونم این خیلی ساده هست تا انتقادی شد بدویم طرف اینکه بگیم نه این انتقاد زمینه ای نداره و فقط به خاطر اینه که به قول شما "هیتر" هستن و چشم دیدن ما رو ندارن. این یه استراتژی خیلی معمولی هست که راحت میشه باهاش همه مشکلات و اشتباهات رو از سر باز کرد، همه انتقاد ها رو گذاشت تو یه سبد و توجهای بهشون نکرد. برعکس اونی که دوست داری فکر کنید، ملت یه روز صبح بلند نشدن از خواب تصمیم بگیرن از یه چیزی بدشون میاد، بدون دلیل خاصی. دیگه الان واقعا نمی دونم کسی چجور می تونه انکار کنه که این سری بازی فقط و فقط شده با حداقل خرج، بیشترین پول درآوردن. بدون کمترین ریسک، زحمت. تنها جایی که خودشون رو زحمت می اندازن تبلیغاتشه، که همیشه بیشتر از خود بازی خرچ می کنن!
این همه شرکت هم هستن مثل From Software میان 5 تا بازی می دن از یه سری کسی نمیاد بپره بهشون انتقاد شدید کنه. ملت از پشت کوه نیومدن که می بینن وقتی یه IP محبوب تبدیل شده به کارخونه تولید پول و تمام هنر و نوآوری توش شده صفر. الان چند ساله اینا دارن از یه موتور استفاده می کنن خدایی؟ پولی که اینا در میارن نمی تونن یه انجین جدید بیارن یه تکونی بدن به بازی؟
Call of Duty Infinite Warfare Won’t Use A New Engine, But Will Feature Improvements « GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog

کلا اینکه فکر نکنید شما فقط گیمر هستید و بقیه فقط دوست دارن "ترول" کنن. کسی از بازی خوب بدش نمیاد، از تکرار و سواستفاده از اسم یه IP محبوب بدشون میاد. وقتی خود publisher به محصولش اعتماد نداره و میاد با چسبوندن یه remaster به زور می خواد فروش کنه، شما انتظار داری من مشتری چه فکری کنم؟

اولی رو در اصل ، ولی حالا که اینجاییم جفتش. من می دونم این خیلی ساده هست تا انتقادی شد بدویم طرف اینکه بگیم نه این انتقاد زمینه ای نداره و فقط به خاطر اینه که به قول شما "هیتر" هستن و چشم دیدن ما رو ندارن. این یه استراتژی خیلی معمولی هست که راحت میشه باهاش همه مشکلات و اشتباهات رو از سر باز کرد، همه انتقاد ها رو گذاشت تو یه سبد و توجهای بهشون نکرد. برعکس اونی که دوست داری فکر کنید، ملت یه روز صبح بلند نشدن از خواب تصمیم بگیرن از یه چیزی بدشون میاد، بدون دلیل خاصی. دیگه الان واقعا نمی دونم کسی چجور می تونه انکار کنه که این سری بازی فقط و فقط شده با حداقل خرج، بیشترین پول درآوردن. بدون کمترین ریسک، زحمت. تنها جایی که خودشون رو زحمت می اندازن تبلیغاتشه، که همیشه بیشتر از خود بازی خرچ می کنن!
این همه شرکت هم هستن مثل From Software میان 5 تا بازی می دن از یه سری کسی نمیاد بپره بهشون انتقاد شدید کنه. ملت از پشت کوه نیومدن که می بینن وقتی یه IP محبوب تبدیل شده به کارخونه تولید پول و تمام هنر و نوآوری توش شده صفر. الان چند ساله اینا دارن از یه موتور استفاده می کنن خدایی؟ پولی که اینا در میارن نمی تونن یه انجین جدید بیارن یه تکونی بدن به بازی؟
Call of Duty Infinite Warfare Won’t Use A New Engine, But Will Feature Improvements « GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog

کلا اینکه فکر نکنید شما فقط گیمر هستید و بقیه فقط دوست دارن "ترول" کنن. کسی از بازی خوب بدش نمیاد، از تکرار و سواستفاده از اسم یه IP محبوب بدشون میاد. وقتی خود publisher به محصولش اعتماد نداره و میاد با چسبوندن یه remaster به زور می خواد فروش کنه، شما انتظار داری من مشتری چه فکری کنم؟
یه چیزو من نفهمیدم.توی این لینک که الان میزارم نوشته کسایی که نسخه دیلاکس رو میخرن براشون کدی ارسال میشه توی ایمیل که بتونن ریمستر رو دانلود کنن؟؟؟ معنی این حرف اینه یا باید دیجیتالی دیلاکس رو بگیرید یا اگر میخواید فیزیکی بگیرید باید همون نسخه فیزیکی رو بگیرید که باندال هست و کد دیلاکس توشه و نمیشه بیاین نسخه فیزیکی 60دلاری معمولی رو بگیرید بعد از توی استور به دیلاکس اپگرید کنید؟؟؟؟
Modern Warfare Remaster requires Infinity Warfare disc to play

یه چیزو من نفهمیدم.توی این لینک که الان میزارم نوشته کسایی که نسخه دیلاکس رو میخرن براشون کدی ارسال میشه توی ایمیل که بتونن ریمستر رو دانلود کنن؟؟؟ معنی این حرف اینه یا باید دیجیتالی دیلاکس رو بگیرید یا اگر میخواید فیزیکی بگیرید باید همون نسخه فیزیکی رو بگیرید که باندال هست و کد دیلاکس توشه و نمیشه بیاین نسخه فیزیکی 60دلاری معمولی رو بگیرید بعد از توی استور به دیلاکس اپگرید کنید؟؟؟؟
Modern Warfare Remaster requires Infinity Warfare disc to play
آره فکر کنم، کلا اگر Delux رو بگیری یه کد توش هست (ایمیل نیست)، وارد می کنی بعد می تونی COD 4 رو دانلود کنی. چون قیمتی برای اپگرید نزدن پس حتما نمیشه. نمی خوان قیمتش رو جدا بکن، که بعدا اگر بازخوردش خوب بود مثلا 40 تا بکنن تو پاچه ملت. خدایی واقعا دارم دپرسی می گیرم، به چه خفتی افتاده این Activision...

• Like
Reactions: ps34
آره فکر کنم، کلا اگر Delux رو بگیری یه کد توش هست (ایمیل نیست)، وارد می کنی بعد می تونی COD 4 رو دانلود کنی. چون قیمتی برای اپگرید نزدن پس حتما نمیشه. نمی خوان قیمتش رو جدا بکن، که بعدا اگر بازخوردش خوب بود مثلا 40 تا بکنن تو پاچه ملت. خدایی واقعا دارم دپرسی می گیرم، به چه خفتی افتاده این Activision...
منظورم از ایمیل برای نسخه های دیجیتالی بود نه فیزیکی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or