ریمستر Modern Warfare بدون دیسک IW اجرا نمی‌شود!

Cloud Strife

Loyal Member
Screen-Shot-2016-10-01-at-2.43.18-PM-681x421.png

طرفداران سری Call of Duty می‌دانند جدیدترین نسخه از بازی محبوبشان، Infinite Warfare، همراه با پیشنهادی ویژه است، ریمستر عنوان تحسین شده Modern Warfare، و با خرید نسخه‌های Legacy/Legacy Pro (با قیمت بیشتر از یک بازی معمولی) می‌توانند نسخه ارتقا یافته یکی از بهترین شوترهای اول شخص نسل گذشته را نیز تجربه کنند. اما به نظر می‌رسد ماجرا به همین جا ختم نمی‌شود!

طبق اعلام رسمی اکتیویژن در سایت مخصوص MW، که همزان با انتشار لانچ تریلر بازی راه اندازی شده است، گیمرهایی که با خرید نسخه فیزیکی CoD: Infinit Warfare نسخه ریمستر را نیز بدست آورده و از شبکه PSN دریافت می‌کنند، بدون داشتن دیسک فیزیکی قادر به بازی کردن MW نیستند! هرچند این قانون شامل حال افرادی که به صورت دیجیتالی خریداری می‌کنند نمی‌شود اما نقشه‌های آن دسته از گیمرهایی که تصمیم داشتند بعد از خرید IW آن را فروخته و تنها به بازی کردن MW ادامه دهند را به کل نقش بر آب می‌کند.

آخرین ویرایش:
فکر نکنم جدا کد بخواد دیجیتالی. عجیبه اگر بخواد والا!
زیادم عجیب نیست اگر به سیاست های چرت اکتیویژن دقت کنی.
میاد کد برای دیجیتالی ها ایمیل میکنه که فقط واسه یه اکانت و کنسول قابل استفاده باشه.دیگه نه میشه شریکی خرید و نه بعدا اکانت رو فروخت.واسه نسخه فیزیکی هم به همین دلیل کد گذاشته توی باکسش

• Like
Reactions: jhoobin
من نمیدونم تا حالا کدوم بازی بدون دیسک اجرا شده که به این کارشون میگین دزدی :))
خیلی ناراحتین صبر کنین MW رو جدا بده بعد بخریدش :D
منظورم اینه که اکتی از وقتی که سازنده اصلی mw رفته همش داره دزدی میکنه دیگه کار به جایی کشید که پخش سالانش کرد گند زد الانم که اینکار کرد

حاجی من خیلی کولم که هیتر COD تشریف دارم
اگه اینا راست میگفتن همون تول ریمستر mw1 و میدادن همراه با بازی
بازی کپی پیس تمامه فقط محیطش عوض شده
تفاوتش مثه fifa 15 با 16 ـه اینقدر این بازی سطحیه
ببین کار به کجا کشیده شده که میان با KZ قیاسش میکنن
یعنی هرچی بیاد آینده KZ ـه همین KZSF اینقدر آشغال بود که حیفه اسمه KZ روش گذاشت دیگه COD که بماند

حاجی من خیلی کولم که هیتر COD تشریف دارم
اگه اینا راست میگفتن همون تول ریمستر mw1 و میدادن همراه با بازی
بازی کپی پیس تمامه فقط محیطش عوض شده
تفاوتش مثه fifa 15 با 16 ـه اینقدر این بازی سطحیه
ببین کار به کجا کشیده شده که میان با KZ قیاسش میکنن
یعنی هرچی بیاد آینده KZ ـه همین KZSF اینقدر آشغال بود که حیفه اسمه KZ روش گذاشت دیگه COD که بماند

شما حتی پست هارو هم درست نمیخونی متاسفانه و صرفا ایراد میگیری،

اول اینکه وقتی میگی IW کپی پیست تمامه و فقط محیطش عوض شده یعنی اینکه بدون شک اصلا هیچ نمایشی از IW ندیدی. هیچی! تغییر و تحول تو IW موج میزنه، اینکه موفق هست یا نه، به مذاق فن ها خوش میاد یا نه، قابل بحثه اما کلیت موضوع و تغییرات شگرفتی که داشته غیر قابل انکار.

دوم اینکه هیچ وقت هیچ مقایسه ای با KZ صورت نگرفته. و شما گویا همینطور که ندیده بازی رو قضاوت میکنی و فکت صادر میکنی، پست هارو هم نخونده جواب میدی. صحبت بنده این بود که IW‌ بازی خیلی خوبی هست و تک تک نمایش هاش قابل قبول و تاثیر گزار بوده، میتونید به جوایزی که از نمایشگاه ها گرفته رجوع کنید، منتها اینکه یه عده عین خود جناب عالی ایراد میگیرن و مدام غر میزن به خاطر اسم بازی هست. اگه همین بازی با اسم KZ (به دلیل شباهت تم فضایی) و یا یه IP جدید عرضه میشد، الان همه داشتن کف و خون قاتی میکردن. وگرنه من دلیلی نمیبینم چرا باید از بازی که کیفیت نمایش هاش خیلی بالا هست و همه منتقدها ازش تعریف میکنن ایراد گرفت؟ چون اول و آخر CoD ـه؟

به هر صورت موقع امتیازات میشه عملکرد بازی رو دید و بعد از مقایسه با باقی FPS های این نسل، نتیجه گرفت انتقادات از سر هیت هست یا چیز دیگه.

• Like
Reactions: NaViiDii

اول اینکه وقتی میگی IW کپی پیست تمامه و فقط محیطش عوض شده یعنی اینکه بدون شک اصلا هیچ نمایشی از IW ندیدی. هیچی! تغییر و تحول تو IW موج میزنه، اینکه موفق هست یا نه، به مذاق فن ها خوش میاد یا نه، قابل بحثه اما کلیت موضوع و تغییرات شگرفتی که داشته غیر قابل انکار.

دوم اینکه هیچ وقت هیچ مقایسه ای با KZ صورت نگرفته. و شما گویا همینطور که ندیده بازی رو قضاوت میکنی و فکت صادر میکنی، پست هارو هم نخونده جواب میدی. صحبت بنده این بود که IW‌ بازی خیلی خوبی هست و تک تک نمایش هاش قابل قبول و تاثیر گزار بوده، میتونید به جوایزی که از نمایشگاه ها گرفته رجوع کنید، منتها اینکه یه عده عین خود جناب عالی ایراد میگیرن و مدام غر میزن به خاطر اسم بازی هست. اگه همین بازی با اسم KZ (به دلیل شباهت تم فضایی) و یا یه IP جدید عرضه میشد، الان همه داشتن کف و خون قاتی میکردن. وگرنه من دلیلی نمیبینم چرا باید از بازی که کیفیت نمایش هاش خیلی بالا هست و همه منتقدها ازش تعریف میکنن ایراد گرفت؟ چون اول و آخر CoD ـه؟

به هر صورت موقع امتیازات میشه عملکرد بازی رو دید و بعد از مقایسه با باقی FPS های این نسل، نتیجه گرفت انتقادات از سر هیت هست یا چیز دیگه.
شما از رو نمایش چیزی قضاوت نکن خودتم صفحه پیش گفتی چند شماره پیش اصلا بازی نکردی برو بازی بگیر خواستی از Ghost هم پیشنهاد میکنم شروع کن بیا جلو ببین چه وضعیتی هست ! اگه به نمایش بود که بازی های یوبی سافت باید زرشک طلایی نمایش گرافیک میگرفتن کلشون

اینا به خودشون حتی زحمت تعویض انجین هم نمیدن فقط 3 تا تیم گذاشتن مردم گول بزنن که بتونن هر سال یک Cod تولید کنن کل ip های با ارزش دیگه مثل کرش هم نابود کردن سر Cod ..
انقدرم امتیاز معیار خودتون نکنین بجای امتیاز برید ریوو منتقد ها رو بخونید تا به درک درستی برسین خیلی بازیا هستن که متاشون بالای 90 ولی خودتونم خوب میدونید اوریتد هستن کاملا و اون لذت شماره های قبل ندارن مه دو تاشم تو نسل جدید هست و بهترم میدونید کدوما هستن
همون نقد های Bo3 منتقد ها چی گفتن درباره بخش داستانی

شما از رو نمایش چیزی قضاوت نکن خودتم صفحه پیش گفتی چند شماره پیش اصلا بازی نکردی برو بازی بگیر خواستی از Ghost هم پیشنهاد میکنم شروع کن بیا جلو ببین چه وضعیتی هست ! اگه به نمایش بود که بازی های یوبی سافت باید زرشک طلایی نمایش گرافیک میگرفتن کلشون

اینا به خودشون حتی زحمت تعویض انجین هم نمیدن فقط 3 تا تیم گذاشتن مردم گول بزنن که بتونن هر سال یک Cod تولید کنن کل ip های با ارزش دیگه مثل کرش هم نابود کردن سر Cod ..
انقدرم امتیاز معیار خودتون نکنین بجای امتیاز برید ریوو منتقد ها رو بخونید تا به درک درستی برسین خیلی بازیا هستن که متاشون بالای 90 ولی خودتونم خوب میدونید اوریتد هستن کاملا و اون لذت شماره های قبل ندارن مه دو تاشم تو نسل جدید هست و بهترم میدونید کدوما هستن
همون نقد های Bo3 منتقد ها چی گفتن درباره بخش داستانی

من CoD رو تا MW2‌بازی کردم، بعد دیگه هیچی بازی نکردم تا الان!:دی ولی دیدم گیم پلیش رو. IW واقعا متفاوته! دست کم نگیریدش. قبول دارم به لحاظ گرافیکی اصلا خوب نیست. ولی در مقابل کارگردانی هنریش خوبه. اتمسفر گیرایی داره.

حالا موقع نمرات میبینیم چطور عمل کرده!:دی من اگه بخوام شرط ببندم روی موفقیت IW‌ شرط میبندم تا شکستش. فکر میکنم کمپین داستانیش هم حرف هایی برای گفتن داشته باشه. نه شاهکار اما نه به این بدی که اکثرا تصور میکنن!:دی

شما میگی الان همین بازی و اسمه KZ بزارن روش همه تعریف میکنند
من خدمتتون گفتم که همین KZSF هم اسمه KZ برازندش نیست چه برسه به این بازی
من تریلرهای که دیدم یکی SKY DARK بود (اسمش همین حدودا بود ) یکی هم استوری بازی و دیدم
که در کل همون فرمت شماره های قبل و کپی پیس کردن با تغییرات جزی به اسمه عنوان جدیداگه صدای مردم در نمیومد اینا احتمالا تا هزاره چهارم هم میرفتن
آخرین COD قشنگی هم که بازی کردم MW1 بود یعنی بالاترین ایتمهای که میشد تو یه FPS تو اون دوره دید فقط تو MW1 بود مابقیه بازیها همش کپی شده همون ایده MW1 بود پریشب هم تریلر MW1 REMASTER و دیدم هنوز هیجان انگیز بود ولی IW نه
حالا من اشتباه میبینم یا نه یه بحث دیگست
شما اون ویدیوهای که میگی و لطفا بده ما هم شاید نظرمون عوض شد

• Like
Reactions: S0lid Snake and WCW

والا من که نمایشه بازی رو دیدم چیزی جز تکرار مکررات ندیدم نمیدونم این تحول شگرف و عظیم کجا بود یعنی تنها زیبایی که من دیدم همون چند ثانیه اولش بود بعد تیر اندازی که شروع شد دیدم نه همون چیزیه که قبلا بود
اینم دلایل من:گرافیکه ضعیف,گیم پلی تکراری و فوق خسته کننده و خشک,دیالوگ های مشابه نظامی و خسته کننده, انیمیشن ها کاملا کپی نسخه قبل
یعنی شما برید گیم پلی و نحوه راه رفتین سربازا این چیزا رو برید با cod2 هم مقایسه کنید میبینید همونه واقعا هیچ تغییری نکرده باور کنید اینا بازی نیستن که هر سال میدن فقط dlc ان که دارن ملتو باهاشون میدوشن کسی هم صداش در نمیاد
بخدا این که یه مرحله شب بزاری تو بازی و یه جت بزاری تو بازی که هیچ کنترلی رو نداری و کافی دکمه تیرو بگیری خودش دشمنا رو بکشه رو نمیشه اسمشو گذاشت نو اوری این جامپو پرش ها رو هم که از بازی های دیگه اسکی رفتن نمیدونم کی بشون گفته قشنگه
حرف هایی که زدم واقعیت محضه حالا شما باز میتونی بگی فقط یه هیترم از رو تنفر حرف زدم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: WCW
حجم نسخه ی ریمستر 39 گیگو 180 مگ اعلام شد.
تقریبا مطمنم این حجم بخش مولتی هم شامل میشه.
پسر خیییلی زیاده تازه نسخه فیزیکی هم اصلا نداره ولی چاره ای نیست باید دانلودش کرد ولی مطمنم همش به خاطر گرافیک بالای سینگلش هست وگرنه این تریلر های مولتی بازی رو که دیدم گرافیک مولتیش خیلی تغییر نکرده بود

• Like
Reactions: WCW
والا من که نمایشه بازی رو دیدم چیزی جز تکرار مکررات ندیدم نمیدونم این تحول شگرف و عظیم کجا بود یعنی تنها زیبایی که من دیدم همون چند ثانیه اولش بود بعد تیر اندازی که شروع شد دیدم نه همون چیزیه که قبلا بود
اینم دلایل من:گرافیکه ضعیف,گیم پلی تکراری و فوق خسته کننده و خشک,دیالوگ های مشابه نظامی و خسته کننده, انیمیشن ها کاملا کپی نسخه قبل
یعنی شما برید گیم پلی و نحوه راه رفتین سربازا این چیزا رو برید با cod2 هم مقایسه کنید میبینید همونه واقعا هیچ تغییری نکرده باور کنید اینا بازی نیستن که هر سال میدن فقط dlc ان که دارن ملتو باهاشون میدوشن کسی هم صداش در نمیاد

بخدا این که یه مرحله شب بزاری تو بازی و یه جت بزاری تو بازی که هیچ کنترلی رو نداری و کافی دکمه تیرو بگیری خودش دشمنا رو بکشه رو نمیشه اسمشو گذاشت نو اوری این جامپو پرش ها رو هم که از بازی های دیگه اسکی رفتن نمیدونم کی بشون گفته قشنگه
حرف هایی که زدم واقعیت محضه حالا شما باز میتونی بگی فقط یه هیترم از رو تنفر حرف زدم

یعنی یه سریاتون خیلی آدمای جالبی هستید. استاد شما که بازی رو تموم کردید یه امتیازم می دادی.کلا هر سال همینه. cod معرفی میشه , یه سری پست های تکراری , آخرشم جایزه بهترین شوتر و... رو میبره. حالا اوج پیشرفت دوستان امسال بود که فتوا صادر شد بازی فرقی با cod2 نداره.ادامه بدين...

• Like
Reactions: NaViiDii

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or