روی چه درجه سختیی بازی میکنید؟؟؟!

Difficulty?!?

• مجموع رای دهنده‌ها
    99

majidred2011

< RED PHANTOM >
کاربر سایت
با سلام

اینجا بگید رو چه درجه سختی یا همون Difficulty بازی ها رو تموم میکنید؟

Very Easy

Easy

Normal

Hard

Very Hard

زیاد جو نگیرتون الکی بزنید وری هارد

اینا توی بازی های مختلف فرق میکنه!
مثلا توی CoD میشه Vetran و ... توی FIFA مثلا میشه Legendry و World class و ...
دیگه خودتون باید بفهمید:دی
:دی

آخرین ویرایش:
من همیشه نرمال. و بعد درجات سخت تر. معمولا هم به همین صورت درجات قفل شده هستن(اشاره به رزیدنت اویل ها و همچنین سری دویل می کرای)

بستگی داره !! اگه واسه بازی 400 سال صبر کرده باشم تا بیاد رو بالا ترین درجه مثه DmC (از نفلیم شروع کردم تا هون ار هل هم رفتم )
اگه برم الکی یه بازی بخرم حوصلم سر نره و زیاد در موردش مطالعه نکرده باشم از نرمال شروع میکنم

بستگی به بازی داره
مثلا بازی مثل خدای جنگ رو (کل سری رو) روی همه ی درجات سختیش بازی کردم.چون بازی تکراری نمیشه و خیلی هم دوستش دارم.ولی اگه بازی معمولی باه رو نرمال و ایزی میرم و اگه بدون بازی مونده باشم میرم سراغ درجه های بالاتر.

من cod رو فقط رو وتران میرم رو درجه های دیگه واقعا برای من عذاب اوره اما بازم بستگی به بازیش داره مثلا اگه گاد اف وار باشه رو همون ایزیشم نمی تونیم بریم :d

بستگی داره !
همه بازی ها رو روی نرمال میرم دور بعد روی هارد ! و وری هارد.
ولی بازی ای مثل فوتبال و ریسینگ و اینا از همون اول روی وری هارد .نزارم روی وری هارد عذاب وجدان میگیرم :|

من خودم معمولا بازی هایی که چند بار رد کنم دفعه اول و دوم روی Normal میرم دفعه سوم به بعد روی Hard میرم!
توی بازی های فوتبال هم:
توی FIFA اول میزارم روی Regular بعد یک چند روز بازی میکنم قلقش دستم میاد بعد میزارم روی Professional بعدش یک چند وقت بازی میکنم بعد میرم بعدی البته این فیفا رو که هر چیم بازی کنی از بس سخته آدم به این راحتیا نمیتونه روی Legendry بازی کنه!
بر عکس PES همون اول میزارم روی یکی مونده به آخری یک چند وقت میرم بعد میزارم Top player بعد از اون دیگه اینقدر راحت میشه دیگه به هر تیم 4-5 گل میزنم:دی برا همین PES ـم کنار گزاشتم خیلی آسونه

----
:دی

مثل مــــــــــــــــرد میرم از gcw یک ترینر توپ میگیرم. جلو چشاشو یارو وایمیستدم. هفتیرو میکنم تو حلقش.:d

بعد اگر یک ضرب کش هم داشته باشه فعال میکنم که الاف نشیم. دو ساعته بریم برای باس آخر.:d

دوست عزیز به عنوان تایپیک دقت کنید بحث در خصوص درجه سختی بازی بود، با ترینر که درجه سختی معنی نداره عزیز، به نظر من کسی که از ترینر استفاده میکنه اصلا بازی نمیکنه ( بازی کردن با استفاده از ترینر شبیه این میمونه که مثلا داری جدول حل میکنی و پاسخ جدول هم جلوت قرار داره و تو فقط نقش پر کردن خونه های خالی از روی جواب ها رو داری به این میشه گفت جدول حل کردن یا وقت تلف کردن ) و گیمر محسوب نمیشه و بنده به هیچ عنوان قصد توهین ندارم چون هر کس عقاید خودشو داره(شاید یکی اونجوری جدول حل کنه دیگه :))) و من هم معمولا بسته به بازی normal و Hard رو انتخاب میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or