روی چه درجه سختیی بازی میکنید؟؟؟!

Difficulty?!?

• مجموع رای دهنده‌ها
    99
بازی کردن با استفاده از ترینر شبیه این میمونه که مثلا داری جدول حل میکنی و پاسخ جدول هم جلوت قرار داره و تو فقط نقش پر کردن خونه های خالی از روی جواب ها رو داری به این میشه گفت جدول حل کردن یا وقت تلف کردن
جسارتا مثالتون خیلی بی ربط بود

جدولی که جوابش رو میدونی ، هیچ ربطی به بازی که آخرش رو نمیدونی نداره
ممکنه یکی بخواد رو آسون ترین حالت ممکن (که استفاده از ترینره) بازی رو بره و هم از محیط بازی لذت ببره ، هم آخر داستان رو ببینه
و همینطور که گفتم هیچ ربطی به جدول و جواب و ... نداره

پ.ن 1 : البته خودم شخصا بازی با ترینر رو اصلا پیشنهاد نمیکنم و به نظرم لذت و حس بازی رو خیلی خیلی کم میکنه.
پ.ن 2 : من اکثرا رو درجه سختی بالا (آخرین درجه) بازی رو شروع میکنم ولی (گاهی) رو همون درجه بازی رو به اتمام نمی‌رسونم. :d
اگر ببینم خیلی گیر میکنم؛ از درجه سختی بازی کم میکنم :p :d

بستگی داره بازی چی باشه :d
کلا دفعه اول نرمال :d
اگه بازی ارزش داشت دوباره تمومش کنم و درجه هاردش مسخره و رو اعصاب نبود یه بار هم روهارد میرم.

دور ایزی رو کلا خط کشیدم و هیچ بازی رو ایزی نمیرم!
البته وقتی بحث روی یه بازی مثل ویچر 2 میفته ناچارا (تاکید می کنم ناچارا) باید رو ایزی برم چون نرمالش هم برام سخت بود!
بازی هایی مثل بتمن، دارکسایدرز و یا بایوشاک و کلا بازی هایی که خیلی منتظرشون بودم رو حتما از آخرین درجه سختی شروع می کنم ...
ولی بیشتر بازی ها رو از نرمال شروع می کنم و اگه ارزش دو بار تموم کردن رو داشت میرم رو آخرین درجه سختی ...
البته قبلا اکثر مواقع از هارد شروع می کردم ولی بازی مکس پین 3 کاری کرد که غلط بکنم همیشه با هارد بازی ها رو شروع بکنم!
وقتی تریلرهای بازی مکس پین 3 رو میدیدم همیشه فکر میکردم بازی آسونه و به همین خاطر از آخرین درجه سختی شروعش کردم و باور کنید اشکم در اومد که بازیش رو تموم کردم!

Normal هیچ بازی تا حالا نشده دو بار برم اصلا حال نمیده که بخوام دفعه بعد رو هارد برمولی mortal kombat رو expert میرم چالشی شه. نرمال. راحته

دوست عزیز به عنوان تایپیک دقت کنید بحث در خصوص درجه سختی بازی بود، با ترینر که درجه سختی معنی نداره عزیز، به نظر من کسی که از ترینر استفاده میکنه اصلا بازی نمیکنه ( بازی کردن با استفاده از ترینر شبیه این میمونه که مثلا داری جدول حل میکنی و پاسخ جدول هم جلوت قرار داره و تو فقط نقش پر کردن خونه های خالی از روی جواب ها رو داری به این میشه گفت جدول حل کردن یا وقت تلف کردن ) و گیمر محسوب نمیشه و بنده به هیچ عنوان قصد توهین ندارم چون هر کس عقاید خودشو داره(شاید یکی اونجوری جدول حل کنه دیگه :))) و من هم معمولا بسته به بازی normal و Hard رو انتخاب میکنم.
بله میدونم چی میگی. نوشته من فان بود.:d
خب چرا؟:d دقت کن بعضی بازی های این دوره اصلا ارزش وقت گذاشتن نداره، بعد یکم از بازی میری متوجه bullshit بودن بازی میشی، و یا سبک مورد علاقت نیست. پس تنها شاید جو بازی یا داستانه که ادامش میدی...
مثلا میدونم سازندگان dead space 3 ناراحت مبشدند اگه من با ترینر نمیرفتمش.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or